Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azt írja viszont a lightbringerre is, h "when displayed"..szal 1x-re csak 1 lehet aktív, gondolom...érdekes, érdekes!
Ez kicsit olyan, mint a mesterségek
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vagy hogy egy cím plusz sebzést ad démonok ellen? Igaz a Lightbringer címet a történet során lehet megszerezni, legalábbis Gaile ezt mondta.
De ha ezeket berakják (már pedig berakják), akkor utána jön majd a többi.
Még azt a pici értelmét is elveszti a játék, hogy a képesség számít, nem a ráfordított idõ, amit olyan nagyon emlegettek a játék fejlesztõi.
***cut-cut***
These titles are granted to an account for collecting gold and high-end crafting materials across all characters on that account.
Farmer: 1.000.000 Gold Farmed.
Adept Farmer: 2.000.000 Gold Farmed.
Advanced Farmer: 4.000.000 Gold Farmed.
Expert Farmer: 7.000.000 Gold Farmed.
Elite Farmer: 12.000.000 Gold Farmed.
Master Farmer: 20.000.000 Gold Farmed.
Grandmaster Farmer: 50.000.000 Gold Farmed.
Note: Probably "high-end" crafting materials mean Globs of Ectoplasm and Obsidian Shards, although this is yet to be confirmed by Anet. Also exchange-rate (value of an ecto for the title) is unclear.
***cut-cut***
Remelem beleszamit valahogy az is amit eddig szereztunk, bar nem tudom hogy csak az fog-e szamitani amit dropkent szedtem fel. Remelem igen, mert kulonben nem sok ertelme lenne mashogy. Vegre lesz ujra kedvem lemenni uw-ba is, lesz vmi cel😄D
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Nem akarnek mar mindenre valaszolni, de akkor a drogarus is mondhatna, hogy nem a drogert fizetsz, az ingyen adom, csak az idoert, amit a beszerzesere forditottam, azt meg nem buntetik? Vagy nem vagom amit irtal.
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
ha lenne ilyen mondata a bankrablóknak is, akkor vágnék 3 lyukat a fekete sapimra ^^
Nosz1, ezek szerint a bankrablokkal kapcsolatban sem kell "rendorkodni" , hiszen o ugyanugy lakast akar venni, mint en, csak nem akar 1000+ orat dolgozni erte, mint en hulye, igaz?
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
az a szerencsétlen srác azért pont 300k-t árult, emrt ennyir sikerült szereznie (direkt nem farmolást mondok, mert lehet mázlija volt és esett neki valami menõ cucc)... már csak abból is látszik hogy egy balfasz, hogy hogyan/hol próbálta meg eladni az aranyát...
ha nagyipari farmolókat akartok bannoltatni, kapcsoljátok le ezeket: ebay...
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
Háát nem is tudom skacok, ha valaki üzletszerûen nyomja a farmot az tuti, hogy nem ûl a gép elõtt állandóan, hanem jópár accján botok farmolnak a nap 24 órájában! Ez meg sztem elitélendõ, mert becstelen! Szónélkûl hagyni, meg elfogadás lenne, ami egyenlõ a részbeni hasonulással...
Árúlkodni szintén nem szép dolog...de ha bizonyított a csalás, akkor sztem jogos a jelzés!
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Lyana: köszi, csak kicsit szíven ütött a dolog 😄 béta óta 'ismerlek', születési alapon kijár az officers-ség 😄 😄 😄 <#vigyor3>#vigyor3>
kultúra? hát ázsiai + feka-arab témát lerendeztük, lehet indiai esetleg vagy megint egy alter-fantasy
Mit gondoltok, melyik kultúra lesz a köv. chapter központja?
Te tudod, bannoltasd ha jól esik, és ha van ilyenekre is idõd.
Emthor: 😊) 0-ról indul mindenki
LEgo: ez egy szélsõséges példa, te is tudod. gyorsan határolódj el magadtól 😄
Carlos meg azt csinál amit akar. ennyi.
Akkor énmost scammer vagyok?
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ebbõl kifolyólag nem kiszúrok vele!
Þór vígi þessi rúnar