Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all! Megtudnátok mondani hol van a propheciesben az a 2 quest ami plus attribute pontokat ad? thy(már elfelejtettem lol)

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Talán éhenhalni éppen nem fog ettõl, mert ahogy láttam a hírdetésekben, most kb. 7$-ért adnak 100k-t, 1000k-nál meg legalább van 10$ kedvezmény, szóval cca 12000 forintért kapsz 1000k goldot, amivel egy darabig biztos el lehet pirickázni a játékban. Gondolom a Nightfall miatt most feljebb ment az ára ennek is, biztos hogy olcsóbb szokott lenni, bár én nem vettem még ilyesmit, mert nincs rá szükségem.

Nefürgyé le!

bardocz
pontosan meg ha vki olyan marha hogy igazi pénzért vesz játékbelit remélem minél drágábban veszi és éhenhal😄
Egy kicsit összekevertétek a valós életet ezzel a játékkal szerintem. Nem gondolnám, hogy a valós pénzt eltulajdonító bankrablók (akiknek valódi lakásra kell a lopott pénz), meg a játékbeli pénzt vásároló játékosok (akiknek játékbeli cuccokra kell a pénz) egy lapra tartoznának és összehasonlítási alapot képeznek, de ti tudjátok<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Az még tetszik is, hogy az általad kiválasztott modot most már biztosan ki tudod szedni a fegyverbõl, de az hogy a fegyver megmaradása már címtõl függ valamennyire, az nem.

Zomil
hát ez érdekes akkor egy FDS kardba bele lehet majd pakolni sundering modot lol, és a fow-ba meg max lightbringer title kell majd.... érdekes...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Wow! Na, erre kiv leszek. Egyenlõre látok pozitív és negatív dolgokat is ebben, remélem egy részletes leírás majd érkezik.

Azt írja viszont a lightbringerre is, h "when displayed"..szal 1x-re csak 1 lehet aktív, gondolom...érdekes, érdekes!

Ez kicsit olyan, mint a mesterségek

Ha nem iratkoztál fel Guild Wars Insider-re, akkor itt olvashatod el.
Guru-n meg itt találsz egy szép hosszú témát ezzel kapcsolatban, amit már be is zártak.

Zomil
öhm wisdomról nem tudtamm.. ez igaz??? és hányas szinttöl?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az, hogy a Wisdom cím befolyásolja, hogy a kiszedett mod mellett megmarad a fegyver vagy sem, az egy karakter alapú címtõl függjön (még ha csak kicsit számít is)?
Vagy hogy egy cím plusz sebzést ad démonok ellen? Igaz a Lightbringer címet a történet során lehet megszerezni, legalábbis Gaile ezt mondta.

De ha ezeket berakják (már pedig berakják), akkor utána jön majd a többi.

Zomil
viszont ha belegondolsz ez a pve-seknek ad uj célokat viszont a pvp-ben semmi hátránnyal nem jár😊

Újabb vacak címek és ezekhez kapcsolódó elõnyök ... ez az ANet!
Még azt a pici értelmét is elveszti a játék, hogy a képesség számít, nem a ráfordított idõ, amit olyan nagyon emlegettek a játék fejlesztõi.

Zomil
honnan van az info? o.O

Uj Title Nightfallban: Farmer!

***cut-cut***
These titles are granted to an account for collecting gold and high-end crafting materials across all characters on that account.

Farmer: 1.000.000 Gold Farmed.
Adept Farmer: 2.000.000 Gold Farmed.
Advanced Farmer: 4.000.000 Gold Farmed.
Expert Farmer: 7.000.000 Gold Farmed.
Elite Farmer: 12.000.000 Gold Farmed.
Master Farmer: 20.000.000 Gold Farmed.
Grandmaster Farmer: 50.000.000 Gold Farmed.

Note: Probably "high-end" crafting materials mean Globs of Ectoplasm and Obsidian Shards, although this is yet to be confirmed by Anet. Also exchange-rate (value of an ecto for the title) is unclear.
***cut-cut***

Remelem beleszamit valahogy az is amit eddig szereztunk, bar nem tudom hogy csak az fog-e szamitani amit dropkent szedtem fel. Remelem igen, mert kulonben nem sok ertelme lenne mashogy. Vegre lesz ujra kedvem lemenni uw-ba is, lesz vmi cel😄D

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

OFF
Nem akarnek mar mindenre valaszolni, de akkor a drogarus is mondhatna, hogy nem a drogert fizetsz, az ingyen adom, csak az idoert, amit a beszerzesere forditottam, azt meg nem buntetik? Vagy nem vagom amit irtal.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Brigadeführer
Ott a pont!

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

csak annyit kell odaírnia, hogy "nem az aranyért fizetsz, mert az az NCSoft tulajdona, hanem az idõért amit az arany elõállítására fordítottam" és máris legális lesz a "csere"...
ha lenne ilyen mondata a bankrablóknak is, akkor vágnék 3 lyukat a fekete sapimra ^^

OFF
Nosz1, ezek szerint a bankrablokkal kapcsolatban sem kell "rendorkodni" , hiszen o ugyanugy lakast akar venni, mint en, csak nem akar 1000+ orat dolgozni erte, mint en hulye, igaz?

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

haha, látszik nagyon tapasztaltok vagytok a témában 😛 😛
az a szerencsétlen srác azért pont 300k-t árult, emrt ennyir sikerült szereznie (direkt nem farmolást mondok, mert lehet mázlija volt és esett neki valami menõ cucc)... már csak abból is látszik hogy egy balfasz, hogy hogyan/hol próbálta meg eladni az aranyát...
ha nagyipari farmolókat akartok bannoltatni, kapcsoljátok le ezeket: ebay...

Szerintem ezt is bele kéne írni a bannerba 😊

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Honnan lehet lehet letölteni a DEMOT?????

\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"

Titan
OFF
Háát nem is tudom skacok, ha valaki üzletszerûen nyomja a farmot az tuti, hogy nem ûl a gép elõtt állandóan, hanem jópár accján botok farmolnak a nap 24 órájában! Ez meg sztem elitélendõ, mert becstelen! Szónélkûl hagyni, meg elfogadás lenne, ami egyenlõ a részbeni hasonulással...
Árúlkodni szintén nem szép dolog...de ha bizonyított a csalás, akkor sztem jogos a jelzés!

spatz
És? Akkor töltsd le....
Amúgy menj fel a Gamestar oldalra, látod a megoldást a hibákra..
hiba

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Doom 4
hi emberek meg vettem a gamestart és nem tom onnan föl rakni a gamet (nincs Ace Mega codec pack-om)

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

sztem vagy inkás piramisos vagy délisarkos pingvines.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

ne nekem mond, én Lyana vok játékban, én is member vok, mint te😛 Sõt, most ki is léptem pár napra, fórumon részleteztem<#beka3>

Tény hogy azt csinál amit akar, de az Sg egy publikus fórum, õ megosztotta velünk eme dicsõséget és úgy érzem van jogom véleményt nyílvánítani.
EmThor
Carlos jó kápó, ne bántsátok már 😊 még 1szer: azt csinál amit akar!

Lyana: köszi, csak kicsit szíven ütött a dolog 😄 béta óta 'ismerlek', születési alapon kijár az officers-ség 😄 😄 😄 <#vigyor3>

kultúra? hát ázsiai + feka-arab témát lerendeztük, lehet indiai esetleg vagy megint egy alter-fantasy

nem azért, de én is utálok farmolni, 1x nem voltam még, és mégis mindig van pénzem, ha kell vmi.... na mindegy, ejtsük a témát, mert megint offolás lesz belõle<#nezze>

Mit gondoltok, melyik kultúra lesz a köv. chapter központja?

Basszus, ez nagyon csúnya dolog. Megsértette az EULA-t az tény,de attól hogy õ olyanoknak ad el pénzt aki nem akar 1000 órát farmolni ( mint pl. Te 😊, attól még nem kell "rendõrködni".
Te tudod, bannoltasd ha jól esik, és ha van ilyenekre is idõd.
bardocz
ha tudod a nevét keresd meg és felezz ha már vmit megbeszéltek leaglább azt tarsd be😊
én szívesen pattogok, nem mozgat, ha röhögnek rajtam... ha bannolnak egy accot, akkor meg vesz még1, szal Anet még jobban jár...

Emthor: 😊) 0-ról indul mindenki

EmThor
lyana, röviden: "mi a phasz" történt kicsiny céhünkben?

LEgo: ez egy szélsõséges példa, te is tudod. gyorsan határolódj el magadtól 😄

Carlos meg azt csinál amit akar. ennyi.

Voltam ma uw-be, esett 1 ekto. A másik srác mondta, h majd a végén felezünk. Késõbb error 7-et kapott, ésmég nem feleztünk.
Akkor énmost scammer vagyok?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Éljenek a véresszájú pve-sek! Mutassátok meg, ezaz! gg

Szaruman
Ez annyira nyomi dolog gyerekek... neki kurva mind1, mer üzletszerûen csainálja. Anet-nek meg + pénz, mer az ürge 1-el több accot vesz. Ti meg pattogtok, és lehet rajtatok röhögni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ha neked nem jön össze, add le nekem az adatokat, párat már sikerült töröltetnem, szívesen megteszem vele is. Igaz számtalan acc-ja lehet, de az nem számít<#vigyor3>

Én valahogy nemtudom elitélni azokat akik pénzért árulnak játékbeli dolgokat, ha tehetném énis csinálnám.

Szaruman
Szánalmas. Mind2 részrõl.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Carlos
Ki is akarok!
Most jobb?
Aki megszegi, azt banolják! Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

egyébként attól, hogy megszegi az eulat még kiszúrsz vele 😊

nem hiszem, hogy bármit tudsz vele kezdeni, mert nem "Pay Pal"-t írt, hanem "PAYPAY"-t, így nem derül ki, hogy mit is akart pontosan

EmThor
igen, jelentsd azonnal!

Carlos
Aki ebay-en igazi pénzért árul aranyat, az megsérti az EULA szabályait.
Ebbõl kifolyólag nem kiszúrok vele!

Þór vígi þessi rúnar

Tényleg ki akarsz vele szúrni?😞
Carlos
Az ilyet kinek kell jelenteni?
Support?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jeeeee!!!

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
Codegen az selejt😛

kisfigi
99% hogy jövõ hét péntektöl vasárnapig lessz halloween...

Destiny. The design is clearly ancient.