Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de én minda 2 megvetem és a 3 részt is megveszem
ColdFire
én csak 6998 ft fizetek érte 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

én elször le akartam szedni de megvetem és nem bántam meg hogy 14 ezret kifüzetem érte
EmThor
FAQ-t is be kéne rakni banner-ba közvetlen a nem létezik tört változat mellé 😛

aszem mindent elmondtam amit kelet ha van kérdés szoljatok
aszem mindent elmondtam amit kelet ha van kérdés szoljatok
szoval akiszeretne csatlakozni szivesen látja a klán csak anyi a feltétel hogy viselgedjen
miért szabálysértést csináltam hogy a ezt irod faq ?
ha megmondod a neved és melyyik részben vagy fel veszlek
EmThor
ott a FAQ + gw.hu

vanak jutalmak meg minden mulis dolog
nem az én klánom csak olyanokat keres ez a kis baráti köszöség akik téleg normálisak és szeretnek játszani nem károngodnak normálisan beszélnek stb ezek a szabályok
ColdFire
akkor van egy jelentkezõ + 😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

20 kb
ahogy itt olvasgatok ti jol nyomjátok föleg a farmereket
ColdFire
És a te clanodba hany tag van? 😊

a klan minden segicségget meg ad és anyagi támogatást tovbá vanak versenyek klánon belül csak néhány dolog van amit be kell tartanod
<#eljen>

és minda 3 rész jo habár hiába van meg akor is még csak a 2, részel játszom
ColdFire
miaza?: Prophecies

ColdFire
ha esik ha szakad, megrendeltem😊))

sziasztok olyan játékosokat keresek akik szivesen csatlakoznának klánhoz
Csak Prophecies képességek miatt (nem mondok példát, de ha neten körbenézel, szinte mindegyik buildben van olyan, amihez kell valamilyen Prophecies képesség) és persze ott van a híres Droknar-i troll barlang, ahol már milliónyi troll vesztette életét a farmolásnak köszönhetõen, ezzel azt akarom mondani, hogy ott lehet a legjobban karaktert fejleszteni és leggyorsabban skill pontokat szerezni.

hát ezt nem tõlem kellene, mert elég elfogult vagyok a témában, szal sztem a Mindenért a jó szó😊 Kicsit várj, aztán mások elmondják<#vigyor3>

ColdFire
és miért érdemes megvenni, ha kikérhetem a véleményed?

persze, sztem mindenki

ColdFire
vki jáccik még a sima alap guildwars-al?

quad
cha 18 😄

Ez Nightfall FAQ-ban már le van írva.

EmThor

Zomil
loooool xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
ditto 😊

kawaaaaai ^_^

Zomil
nah kedden én is elgurok a CE-ért😊 mennék már hétfön is de akkor nincs nyitva sajna😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hehe, engem ez egy post apokaliptikus amerika térképre emlékeztet ^^

cenobite
Az egyik az tuti, hogy valahol a sivatagban van, a másikat passzolom. 😊

gamertag: kenobita

EmThor
azért ez se rossz! (mérgezett terep?!)

Durva!!

EmThor
azé mert a bétán is kb 1 küldiig voltál bent, elég sokáig tartott bejárogatni a szigetet is, és még nem is végeztem vele anno, hidd el, ez nagyon nagy!

hm, nekem valahogy olyan picinek tûnik így a map<#pardon1>

EmThor
NF SPOILER!!

itt a teljes térkép, nagyon durva, úgy tûnik a kontinens, amit ugye még felfedezetlenül láttunk a PvE hétvégén, szinte teljes egészében bejárható lesz O_O /legalább is ami szerintem lehetséges, meg úgy látható volt, hol vannak a medencék-hol lesznek a bejárható területek -> a terjesztéstõl kezdve, a map-alkotásig nagyon sokat fejlõdött-tanult az Anet! <#eljen>/

/off:Szerintem bankot rabolni, és ingame goldot eladni nagy különbség. A bank rablással törvényt sértessz, a gold eladásnak ezzel a formájával pedig csak EULA-t. EULA < Törvény. De mind1, én lezártam a témát magam részérõl.
én sem tudtam errõl, sztem ez is NF-el lesz elérhetõ

Zomil
látszik h egy ideje pihentetem a gw-t ugyanis nem tudtam h mostmár én határozhatom meg melyiket akarom kiszedni😊

vki tudna az én kérdésemre válaszolni?

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

off
nem akarok flamelni, és félreértés ne essék, én sem szívelem azokat, akik pénzért árulják az ingame szerzett cuccaikat /*khmm-khmm*/, én csak objektíven próbálom meg szemlélni az (off)témát.
de az, hogy pénzért árulod az aranyat, azért sérti az eulat, mert az arany nem a te, hanem az ncsoft tulajdona, minthogy a progi az övék, a gold meg a progi része. ezért ha te nem az aranyat árulod, hanem stb stb, akkor az nem eula szegés (jogilag). ezért nem büntetik meg azt a sok ebayest.
a drog árulásáról meg sokkal pontosabban van megfogalmazva szabály/törvény/mittudoménmi, ezért nem lehet vele üzérkedni. (mondjunk annyira pontosan én sem vágom a dolgokat, hiszen én csak egy gamer vagyok, nem valami kibaszott tudóóóóós!! 😄D (sem jogász)

bardocz
mivan?
még több képernyõkímélõ a several fun -on !!
de ott már a birtoklás is bûn itt meg még nem
bardocz
http://www.sg.hu/cikkek/47978/megadoztatnak_a_virtualis_gazdasagokat
legelsõ üzenet
bardocz
hát itt volt egy hír játékoknál(de az WoW volt)és a csávó azt mondta hogy egy hétig páriszit evett hogy meg tudjon venni vmit xD ez azért már szánalmas xD