Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

itt a teljes térkép, nagyon durva, úgy tûnik a kontinens, amit ugye még felfedezetlenül láttunk a PvE hétvégén, szinte teljes egészében bejárható lesz O_O /legalább is ami szerintem lehetséges, meg úgy látható volt, hol vannak a medencék-hol lesznek a bejárható területek -> a terjesztéstõl kezdve, a map-alkotásig nagyon sokat fejlõdött-tanult az Anet! <#eljen>#eljen>/
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
nem akarok flamelni, és félreértés ne essék, én sem szívelem azokat, akik pénzért árulják az ingame szerzett cuccaikat /*khmm-khmm*/, én csak objektíven próbálom meg szemlélni az (off)témát.
de az, hogy pénzért árulod az aranyat, azért sérti az eulat, mert az arany nem a te, hanem az ncsoft tulajdona, minthogy a progi az övék, a gold meg a progi része. ezért ha te nem az aranyat árulod, hanem stb stb, akkor az nem eula szegés (jogilag). ezért nem büntetik meg azt a sok ebayest.
a drog árulásáról meg sokkal pontosabban van megfogalmazva szabály/törvény/mittudoménmi, ezért nem lehet vele üzérkedni. (mondjunk annyira pontosan én sem vágom a dolgokat, hiszen én csak egy gamer vagyok, nem valami kibaszott tudóóóóós!! 😄D (sem jogász)