Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Reménykeggy, hogy nem vitt magával semmit!
Ha még garis volt a vas, akkor ok.
Legalább egy 400-as márkásabb tápot vegyél (chieftec, codegen, thermaltek, zalman)
Þór vígi þessi rúnar
az ördögöt meg nem akarom a falra festeni hogy mi lehet még , kérj kölcsön 1 tápot és próbáld meg szerintem menni fog.
Ahogy állnak a dolgok jövö heti NF indulás részemrõl lefujva 😞
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Több trial key-t össze lehet fûzni? xD
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Flesh Wound, Vow Of Silence...
I Speeder I
Amúgy Dino kihagyta, hogy a Factions-ös karakterek is kapnak új képességeket.
gamertag: kenobita
Összefoglalva: Ha elõrendelem, akkor +1 karislot, + bonus item, + a játékhoz járó plusszok 2 karislot ...stb.
Ha 27. én veszem meg, akkor -1 karislot, -bonus item!
Szerintem azért nem ind1.. 😞
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
- Ha már meglévõ acchoz adod hozzá az NF-et, akkor +2 slot
- Ha új accot csinálsz, akkor 4 slot
- Ha van prerelease csomagod és hozzáadod ahhoz az acchoz, ahol az NF-ed van, akkor kapsz majd +1 slotot.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kicsit bõvebben a CE-ben található kulcsokról:
- CE kulcs: ezzel tudsz játszani Nightfallt és mellette kapsz Varesh minipetet meg tánchoz valami effektet
- bónusz zenei kulcs: plusz zenék a játékban
- Nightfall-os próbakulcs: szokásos 14 nap/10 órás
- Guild Wars próbakulcs: szokásos 14 nap/10 órás, de ezzel mid Prophecies-t és Factions-t ki lehet próbálni
- NCsoft próbakulcs könyv: ebben más NCsoft-os termékekhez vannak próbakulcsok
Az meg hülyeség, amit bardocz mond, mert az accounthoz hozzácsatolt kulcs alapján engedélyezi a Nightfall-hoz való hozzáférést és mindegy mikor adod hozzá.
- NF amit most megszereztél, ahhoz kapsz 3 keyt (1 NF aktiváló, 1 faction/prophecies és 1 nájtfól trial key)
Kulcsot meg ha hozzáadod, nem lesz aktív, csak az accodhoz lesz hozzáadva, késõbb (okt 27) aktiválódik.
A csomagban 3 kulcs van. Egy fehér perforált lapon 2 trial és egy plastic kártyán egy rendes! Namost a kérdés az, hogy ez a kulcs adja az elõrendelõi plusz kari slotot?? Tapasztalat valaki? Megkérdeztem az eladót és azt mondta, h ennyi van, bár sztem fogalma se volt semmirõl...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
やられたらやり返す。倍返しだ!