Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Mind a három játékba lesz halloween?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

még nincs hivatalosan bejelentve, h lesz, mindenesetre a Scribe is írt róla, h ha lesz, akkor újra jön Mad King. Ha jön, akkor meg Halottak Napján...

Hol és mikor lehet majd venni töklámpást???

Carlos
Táp lesz.
Reménykeggy, hogy nem vitt magával semmit!
Ha még garis volt a vas, akkor ok.
Legalább egy 400-as márkásabb tápot vegyél (chieftec, codegen, thermaltek, zalman)

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
Eg rendes nem Codegen vagy egéb noname tápnak azért megvan az ára

quad
én azt tanácsolom próbáld meg egy másik táppal , ha mázlid van akkor semmi baja semminek egyedül a tápnak az pedig nem egy olyan drága mulattság.

az ördögöt meg nem akarom a falra festeni hogy mi lehet még , kérj kölcsön 1 tápot és próbáld meg szerintem menni fog.

Tombi
Tegnap este filmnézés közben lehalt a gépem, azóta érdekes zizegõ hangot ad ki táp, monitort nem kapcsolja be, billentyüt sem érzékeli..valaki 5let? ha nem sikerül felélesztenem kedden megy szerelöhöz. Én a tápra gyanakszom és lehet elszált az alaplap is 😞

Ahogy állnak a dolgok jövö heti NF indulás részemrõl lefujva 😞

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

mindenki azt kap😊

bardocz
velem meg nnagggyon jó indulatuak voltak elemntemelõrendelni adtak egy pre-ordet és most amikor megvettem adtak mégegyet szóltam hogy már van de azt mondták hogy el kell osztogatniuk😊
bardocz
többet ösze lehet fûzni de aszem nem tartanak korlátlan ideig és megéri a játékot megvenni inkább 😄
dougO
Szerintetek a trial key-eknek van valami lejárati idejük vagy korlátlan ideig fel lehet használni õket?
Több trial key-t össze lehet fûzni? xD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Én is It's Just a Wlesh Woundot és Vow of Silencet kaptam 😞
quad
akkor velem meg bátyámmal jóindulatúak voltak , simát vettem szó se volt pre-s cuccról de hozzáadták mindkettõnkéhez 😊

Megvan a Nightfallom (Álá Árkád 576)
Flesh Wound, Vow Of Silence...

A GWben már rég úgy megy, hogy minden rész megjelenése elõbb meg lehet venni egy a végén ingyenesre kijövõ kis pre-csomagot. A Nightfall elõzetes csomagja +1 karislotot, 1 kaszát, 1 dárdát, és egy aranyos CDt pl zenékkel, meg egy szép kis nagyonvékony DVD tokot tartalmaz. A végleges játék árából lejön a preorder csomag ára, vagy ingyenes volt. Ha adnak egyik boltban ingyé a teljeshez, akkor az csak a jóindulatuk.

I Speeder I

Én is adhatok neked új képeket, hiszen én is készítettem játék közben 😊
Amúgy Dino kihagyta, hogy a Factions-ös karakterek is kapnak új képességeket.

cenobite
A mostani eventnél a Victory Token-eket csak arra a 7 dologra lehet beváltani ami az Exchanger-nél van? Vagy késõbb más hasznát is vehetem?

gamertag: kenobita

Carlos
Nem!

Þór vígi þessi rúnar

bennem az vetõdött fel, hogy ha több pre-release key-t adok be az accomra akkor annyiszor +1 slot?

Titan
Ez eddig rendben is van, de az elõrendeléshez járó +1 karislot nagyon hiányzik! Mivel szeptemberben leadtam a rendelést szerintem az jár nekem. Nem? A bonus itemeket letojom...
Összefoglalva: Ha elõrendelem, akkor +1 karislot, + bonus item, + a játékhoz járó plusszok 2 karislot ...stb.
Ha 27. én veszem meg, akkor -1 karislot, -bonus item!

Szerintem azért nem ind1.. 😞

Peny
Most olvastam csak jobban bele a postokba. Ha megkaptad a kulcsokat (amibol csak az egyikre van szukseged), akkor kesz vagy, nincs mit reklamalni, igazabol csak a kulcsra van szukseged.

\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill

Peny
Nem tudom mennyi ertelme van... A pre-release-t mar ugysem tudod hasznalni, csak ha oktober 27-ig nem jonne meg a teljes jatek. Mondjuk elvileg ad 1-2 targy bonuszt (ha jol emlekszem), de nem valami nagy szam a dolog. A helyedben akkor kezdenek el aggodni, ha elorendelted, es 27-en meg nincs a kezedben. Na, akkor lehet reklamalni.

\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill

Titan
Akkor ezek szerint reklamálhatok a pre- kulcsért az 576-ban! Ugye?

Mintha azt olvastam volna, hogy mindenkeppen ELOBB a pre-release kulcsot kell hozzaadni, aztan a vegleges Nightfallt, igy lesz minden zsir, de nem tuti.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

quad
tehát akkor +3 slotom lesz? 😄

Faki
Elvileg úgy megy hogy:
- Ha már meglévõ acchoz adod hozzá az NF-et, akkor +2 slot
- Ha új accot csinálsz, akkor 4 slot
- Ha van prerelease csomagod és hozzáadod ahhoz az acchoz, ahol az NF-ed van, akkor kapsz majd +1 slotot.

paragon elite is lehet

quad
nekem meg az lenne a kérdésem , hogy csak a pre cucchoz kapok plus kari helyet amit megkaptam most ingyen , vagy a sima NF-hez is jár plusz kari slot?

bardocz
köszi mostmár mindent értek 😄
Faki
Akkor amikor az nf aktív lesz, nameg ha lesz akkor érvényes nf kulcsod.

bardocz
oks akkor én azt nem értem hogy mikor kapom mega +1 karislotot?
Zomil
hm szárnyas hero?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Titan
De én még szeptemberben rendeltem meg a cuccot, amiben a plusszokat igérték! Akkor nem kaptam semmit csak ezt a fing visszaigazoló e-mailt! Akkor most átb@sztak?<#fejvakaras>

A +1 karakterhely az elõmegjelenési csomagban van benne, amit ingyen dobálnak mostanában az emberek után.

Kicsit bõvebben a CE-ben található kulcsokról:
- CE kulcs: ezzel tudsz játszani Nightfallt és mellette kapsz Varesh minipetet meg tánchoz valami effektet
- bónusz zenei kulcs: plusz zenék a játékban
- Nightfall-os próbakulcs: szokásos 14 nap/10 órás
- Guild Wars próbakulcs: szokásos 14 nap/10 órás, de ezzel mid Prophecies-t és Factions-t ki lehet próbálni
- NCsoft próbakulcs könyv: ebben más NCsoft-os termékekhez vannak próbakulcsok

Az meg hülyeség, amit bardocz mond, mert az accounthoz hozzácsatolt kulcs alapján engedélyezi a Nightfall-hoz való hozzáférést és mindegy mikor adod hozzá.

Titan
Nyiff, ezt én is így gondolom...

Faki
Hát szép lenne ha elveszne a kulcsa. Prerelease kulcsot is késöbb aktiválták, mert amikor én beírtam, feksön bonus keynek látta, 1 hétre rá meg müködött. Szal no para.

Faki
- Szeptemberben volt egy prerelease, abban volt 2 kulcs (az egyik adja a +karit + 2 bonus item, a másik egy trial key)
- NF amit most megszereztél, ahhoz kapsz 3 keyt (1 NF aktiváló, 1 faction/prophecies és 1 nájtfól trial key)
Kulcsot meg ha hozzáadod, nem lesz aktív, csak az accodhoz lesz hozzáadva, késõbb (okt 27) aktiválódik.

bardocz
metr még nem jelent meg hivatalosan a játék és lehet hogy utána nem tudod majd használni
Titan
Miért is?<#fejvakaras>

bardocz
szerintem majd a plastic kártyás kulcsot inkább 27.-e után hazsnáld
Titan
Na, ma du. jött SMS a Pólus 576-ból, hogy mehetek érte! Elmentem, megkaptam és megint elmentem... <#vigyor>
A csomagban 3 kulcs van. Egy fehér perforált lapon 2 trial és egy plastic kártyán egy rendes! Namost a kérdés az, hogy ez a kulcs adja az elõrendelõi plusz kari slotot?? Tapasztalat valaki? Megkérdeztem az eladót és azt mondta, h ennyi van, bár sztem fogalma se volt semmirõl...

Zomil
engem meg baxnak felhivni😄(mammut)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
camponaba is😊)))
dougO
Most küldött sms-t az 576, Westendbe megérkezett a cucc! 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

bardocz
jipppíí holnap már mehetek és megvehetem az nf-et😄
cenobite
Köszi!

gamertag: kenobita

Titan
Jéé 1 db Rage5! <#integet2> Csak nem unjuk az ET-t??

Győri Devi
majd este 9kor lesz ha minden igaz

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Tombi
holnap 17-18 órától lesz azt olvastam a offi lapon

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/