Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Minek elég hogy volt a Profecisbe és a Nighfallba

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nemtudjátok hogy a Factions területén miért nem volt Halloween ?
jah :p

csak az a baj hogyha megveszem a gamestart akkor meg már nem tom megvenni a játékot csak kb 1 hónapra rá ha minden jól megy :S:S és más mód nincs ilyen ideiglenes cd kulcs szerzésére???
Zomil
jól látom h az ott 6 monk?😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cenobite
A novemberi gamestar - amiben minipet lesz - mikor jelenik meg pontosan?

gamertag: kenobita

A minõség nem a legjobb, de látszik a lényeg =]

Carlos
Vedd meg az októberi gamestart, abban volt egy ilyen trial.

Þór vígi þessi rúnar

sziasztok még teljesen új vagyok és mielött megvenném a játékot ki szeretném próbálni h tetszik e és hallottam a barátomtól valamilyen trial key dologról ami 10 óra játékot biztosít. valaki tudna adni egy linket vagy eltudna nekem küldeni egy ilyet? nagyon megköszönném az e-mail címem az [email protected]
Kata
Mióta láttam az ember fejét, aki az AI-t programozza az Anetnél (make of videjó), azóta én már nem csodálkozom semmin. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Van elég szó róla külföldi fórumokon, amiket olvasnak rendszeresen, és nagyon jól tudják, hogy mi a helyzet. Majd még lesznek javítások ezzel kapcsolatban, farmolásra meg új dolgokat kell kitalálni.

JaSoN HuNTeR
Meg hogy nem megy olyan jól a farm.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Irjatok a supportnak 1 levelet hogy vannak kisseb problémák az AI-val:S

Nem csoda, én is kezdem megunni a GW-t, mert egyre jobban elrontják szerintem.
Az elsõ AI-re vonatkozó frissítés még oké, rengeteg farm build oda, beletörõdtem.
A legutóbbi frissítés óta rosszabb, még jobban felnyomták az AI-t és ezzel csak a káosz nõtt a PvE-ben.

quad
szerintem az összes magyar guildet egyetlen egy alliance-ba kellene zsufolni az lenne ám az igazi móka 😄

miért, megszûnt az ally?😊

Miért van az hogy mostanában ennyi guild haldoklik, megszünik stb. Akármelyik szövibe voltunk eddig mindegyikben sorba szüntek meg a guildek.<#wow2>

GW: Dor Von Hun [HD]

Zomil
Sokan vagyunk ahhoz h visszamenjünk 😄 és francnak hiányzik egy guildváltás

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PanzerWolf
Aki unnya a guild-jét (vagy oszlik),vagy nincs neki (ilyen nem hiszem,hogy van) akkor mi szívesen várjuk.<#wave>Mondjuk mi is haldoklás alatt vagyunk sajna.Kb 4-5 fõ aki aktív de,azok is össze vissza.A kezdetektõl megvagyunk és nincs szvünk otthagyni (márakinek,nekem pl nincs).A Fény Õrzõi a guildunk neve.Fenyeskardu Sturm néven vagyok megtalálható (vagy privátot).
Zomil ti meg gyertek már vissza!Hiányzik a társaság...

dougO
Hali!

Mi itt 1 megabites nettel wireless belsó hálóval játszottunk egy IPrõl, simán ment csak a 3. gépen már kissé akadt. (lehet a gépnek volt parája, lehet a wirelessnek) A hibát nem analizátluk ki, mert csak ideiglenes volt, de PvPhez már tuul nagy volt a lagg sajna! :S (Meg rajtam kívûl szokatlan volt a többieknek a config 😛). PvE-re viszont kiváló lett volna, de azt nem játszottuk! 😛

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Kata
Ronda, de ötletes. 😊 Azért néhány mesmer és paragon ruhát én is elfogadnék igaziból. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Ja tényleg, bocs, nemrég keltem 😊

MrPrise
Ok, köszi! Akkor úgy néz ki a karácsonyi ajándék már le is van tudva ;-)

MrPrise
Ha figyelmesen elvolasod amit írtam kiderülhet, hogy NEM egy accountot akarunk ketten használni. Külön gépe van mindenkinek, így szerencsére nem kell a slotokkal variálni és nem esik senki kísértésbe, hogy a másik karakterét használja ;-)

EmThor
de akkor már inkább egy új karislot... 😄 és nem kell még 1 gw, feltvéve hogy egyszerre 2en nem ülnek a gép elõtt 2 külön karival 😄

Egyszerre csak egy ember használhatja az accountot, ehhez semmi köze az IP címnek.
Ami viszont érdekesebb, hogy lehet egyszerre több accountot használni egy géprõl.
Errõl bõvebb infó itt.

van, és lehet

MrPrise
Valakinek van a családban több GW acc? Lehet egyszerre játszani így? Arra gondolok, hogy kifelé egy ip látszódik és esetleg ezért nem engedi be a játék a másik embert. Ha így lenne akkor némileg felesleges lenne azért venni egy új gw-t, hogy tudjunk otthon ketten is játszani egyszerre. ;-)

dougO
Nem is tudtam hogy ilyen lesz! 😊 Miután utoljára volt a Mad King fogtam a boszikalapomat, és elmentem pvpzni! 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Győri Devi
az én voltam de az egy összevissza build volt (kb 3 build összekeverve)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Hát, sztem a multkori (nemtom kivolt) Shove-Sever Artery-Gash-For Great Justice wari volt ilyen jó.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
tegnap reggel 9:30kor, mikor utóljára volt a Mad King

Ez mikor volt??Hány órakor???

Krezga
huhh, bocs hülyén írtam, arra gondoltam, hogy tényleg szívfájdító😊
EmThor
he? nem vagyok nagy szám skillek összerakásában, nem beszólni 😊

Krezga
tényleg az😊
Nice skillbar 😄
EmThor
aki nem volt, annak egy kis szívfájdítás 😛

kisfigi
tudom én hívtalak oda XD

Destiny. The design is clearly ancient.

Az szerintem nem földrész szerint megy, hanem a "nagy" update szerint. Ha most találsz egy dye-t Elonában aztán Canthaban simán keverheted.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Carlos
KELL!
Azért a tag fissure-ban nagyon kúl!

Þór vígi þessi rúnar

túzsebzést ad

cenobite
Ez már hülyeség... A Tyria-ban (vagy Cantha-ban) szerzett dye-okhoz nem lehet hozzátenni az Elona-ban szerzetteket. Van pl. 2 orange dye a ládámban, de külön-külön tárolja, mert más földrészen szereztem. Remélem ezt javítani fogják.

PanzerWolf
Itt ez a lándzsa:Luluh's Spear +15% HP>50% Fiery Health +30
Fiery ez most pontosan mit jelent.Tudom,hogy gyúlékony,tüzes a jelentése de,a játékba?Lángol az ellen,ha igen mennyi ideig?

cenobite
Hehe... 5 perc hent után dobtak 1 white és 1 black dye-t a lvl 1-2-es szörnyikék Kamadan mellett. 😊

Zomil
laza ele staff +20 energy-vel degen nélkül😊

Igen, a végén megkapod az összes hõst, amik a választások során kimaradtak.

cenobite
Double Dye Weekend 31 October 2006
This weekend, you will have double the chance of scoring a dye drop in Elona. Come to the land of Nightfall and stock up on dyes for all your new characters. The event starts at Noon PST on Friday, November 3rd, and runs through 11:59 p.m. PST on Sunday, November 5th. Truly, this is an event to dye for.

Forrás: www.guildwars.com

Zomil
én ugy tudom, de nem biztos h vhogy meg lehet szerezni, bár öszintén szolva nekem fel se tünt h választani lehet😄

Zomil
persze nekik is lehet 2. kaszt nyomszegy K betüt kiválsztad az egyik höst és ott vhol kerres olyan kiirást h milyen kasztu a csávo, rákatt és ott választas 1-et