Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdés:
NFben egyik küldi után Master of Whisperst választottam Margrid helyett, és továbbvitt Rilohn Passage-re, vagy hova, majd Moddokhoz. Pogahn Passage-nél is megjelent egy mission, de oda Margridot kéri. Kérdésem az lenne, h a játék végén megkapjuk minden hõst? Mert így akkor gyakorlatilag lehetetlen megcsinálni az összes missiont. Késõbb is másfelé visz a két út... várom az észrevételeket

cenobite
Lol! Gumicukorka! Ez jó! Tegnap az egyik guild-társ mondott még egy jót, mikor kipróbálna ezt a lötyit. Azt mondja: "Répaemberke lettem" 😄DDD

gamertag: kenobita

Krezga
pöttyet fanatista😊
JaSoN HuNTeR
Azokon én is rajta vagyok csak sajnos gumicukorka vagyok.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Titan
Ahham..köcce! ...és alantabb láttam egy képet és mintha azt vettem volna ki a hõsöknek lehet másodlagos kasztot választani majd???

egyszerre csak három hõst vihetsz magaddal, de outposton scerélheted õket

Titan
Skacok! Mindig csak 3 hõst vihetek egyszerre magammal vagy lehet majd többet is?
<#confused>

Titan
Jó kis kép csak kár, hogy 1 manus van beöltözve...<#kocsog><#idiota>

kisfigi
Ezeken a képeken én is rajtuk vagyok XD(az a kék monk kurzick armorban a háttérben)

Destiny. The design is clearly ancient.

spatz
De ott nem csak a Core karaktereknek lehet?
Nem találom a Paragonnal, mi a neve?

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Faki
Command Post

spatz
Hol lehet a Nightfall karakterekkel kasztot váltani? Milyen küldi vagy város kell?

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EmThor
szvsz ez lett a legjobb ^_^

PanzerWolf
Na van 2 boszikalapom meg 1 tökfejem.Zom te kis függõ,ilyen korán/késõn még GW-zni!😄

Zomil
Halloween 2006 Art Contest elsö helyezettje:

hmmm😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

KulacsKa
Megvan a tökfej köcce all 😊

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

EmThor
thx

KulacsKa
Kicsit bambultam köcce Lyan is bár sajna Kamadanról gözöm sincs mivel uj vagyok és csak eloniáig vittem még csak el 😞

quad
Lions Arch-ban amikor jön a Mad King akkor lehet ott szerválni végigkell hallgatni a hülye vicceit meg röhögni rajta meg végignyomni a "Mad King Says" -t és amikor elmegy akkor bucsuként adja a tökfedöt Kamadanban meg boszisapkát ad.

KulacsKa
Hi tökfejet honnan lehet szerezni azt mondta valaki ma infot plz?😊

Régi - Új

EmThor
akkor tolj képet a másik tökfedõrõl pls, thx 😄

HD céh guild announcement-be el van írva mikor jön a mad king javítsátok, 9kor jön, éjfélkor, 3, 6, meg 9-kor még talán.

üdv,
Gardan

winona
# az elsõ rész karakterei menjenek Lion's Arch-ba, beszéljenek Lionguard Figo-val és vegyék fel a "Sunspears in Kryta" questet.

# a Factions karik Kaineng Center-ben beszéljenek Guardsman Linro-val és vegyék fel a "Sunspears in Cantha" questet.
PanzerWolf
mygarul nem tudnád légyszi leírni?Angollal hadilábon állok.Köszi!

# Prophecies characters wishing to travel to Elona for the first time should seek out Lionguard Figo in Lion’s Arch and take the "Sunspears in Kryta" quest.

# Factions characters wishing to travel to Elona for the first time should seek out Imperial Guardsman Linro in Kaineng Center and take the "Sunspears in Cantha" quest.

# Elonian characters may travel to Tyria using the quest "Terror in Tyria," which is offered by Deras Tenderlin in Kamadan – The Jewel of Istan after they have completed the quest “The Time is Nigh.”

# Elonian characters may travel to Cantha using the quest “Plague in Cantha," which is offered by Funwa Shento in Kamadan – The Jewel of Istan after they have completed the quest “The Time is Nigh.”

PanzerWolf
Köszi Lyan Kyj!
Olyan kérdés,hogy hogyan tudom a régi karaktereimet átvinni NF-be?
Beraktam játék dvd-jét és tök nehezen olvasta be a gépem,ráadásul nem is indul el rajta a cinematics.Nektek?

PanzerWolf
A CE-hez lévõ mini karaktert hogyan lehet elõhívni?

Annak ellenére, h találtam a lenti missionben pár bugot (pl kislány meg az apuka szövege felcserélõdött), ez volt az eddigi legjobb mission😊)

Sõt, még a bonuson túlteljesítve segítettem a fesztivál lebonyolításában<#idiota><#idiota>

PanzerWolf
Nekem is van tökfejem😄
Ma jött meg a CE.Hát mondhatom ez a doboz a legszebb eddig!!!!Mármint ami benne van!!!!A másikaknak a doboza jobban tetszett monjuk.😊

Na, wikin nézegettem, és rájöttem mi a szitu:

ha Margridot választod, akkor Pogahn missionjén keresztül segítesz Kormirt kiszabadítani.
Ha Master oW.-t választod, akkor meg jön Riholn. Most az a poén, h mikor Riholnnál van egy ncp, aki elmondja, mi történt eddig. Azt is megemlítette, h Kormirt kiszabadítottuk. De ugye én ilyet nem tettem, hisz nem Margridot választottam... szal kicsit elkeverték a sorrendet.

quad
köszi nem vettem észre, hogy kaptam még 1 missiont a térképen , de ez valami várvédõs és elég nehéz nem Rilohn 😊

na ez az...gondolom ott kell választani, amikor eloszor találkozol vele, h ot akarod, vagy Master of Whispers-t. Én utóbbit választottam, és továbbmentem vele a történetben, de Pogahn-nál is fel van tûntetve, h mission...Rilohn Refuge-ba menj, az a köv küldi, ha minden igaz

quad
srácok olyan kérdésem lenne, hogy a Magrid nevû ranger herot hol tudom megszerezni? Pogahn passagenel vagyok , ahol szükség van rá , de primary missziok által és az általam megcsinált mellékküldetésekben nem csatlakozott hozzánk pls valaki segitsen

cenobite
Nah, megvan a tökfej és a boszikalap is! 😄

<#eljen><#eljen>

Emberek, az ezévi Tökfejek máshogy néznek ki!!! Részletesebbek, és rémisztõbbek! Szal akinek kell, az cselekedjen!

Nah, remélem ez megfelel:

Valaki kérje már meg modikat, nekem most mennem kell.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csináljunk? 😛

Ki csinál még rajtam kívül? 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

alá csináljatok feliratot, nem rontja el a bannert

EmThor
elnézést, 12-15-18-21-24-3-6-9 kor jön...

Rábiggyesztek gyorsan akkor a bannerra egy törtverziós felhívást 😛.

EmThor
12-15-18-21-23-2-5-8 órakor jön a Mad King, lesz tökfej LA-ben, boszi kalap meg Kamadanban

VLB
van rá még esély hogy nekem is legeyn tökfejem? Mer csak este 7kor tok leghamarabb felmenni gw-zni..😞

Amúgy Tescot megkérdeztem és aszonták hogy nem kapnak nighfallt, nekik meg van tiltva...

Lalikum

Kár hogy csak a sima GW-ben osztogatnak tökfejet.De azért a boszisisak is jó!!!

Falcóval funoltunk kicsit, no comment
http://www.guildwarsguru.com/forum/attachment.php?attachmentid=34981&d=1162286079
http://www.guildwarsguru.com/forum/attachment.php?attachmentid=34982&d=1162286079

cenobite
Ilyen volt LA, dist 4. 😊

cenobite
Nekem tökfej jött-meg egy csomó halloween-es cucc. LA dist4-ben óriási Magyar party volt, tuti jó volt, bár néhány gyökér is akadt. 😄
Akkor legközelebb Kamadan-ban várom a királyt, hogy legyen boszi-sisakom is!

EmThor
VÁÁÁÁÁ!! LA - pumpkin head, KAMADAN - wicked hat - imádoma boszis cuccokat OWNZ (és unisex is, viszont a hajat eltünteti 😄)

LEGKÖZELEBB 12 ÓRÁTÓL KB 40 PERCIG LESZ A MAD KING

Ezt nyílt hétvége óta tudjuk (a megjegyzésen megtalálod az eredeti nevét) és várható volt, hogy lesz ilyen nevû boss meg hozzátartozó zöld tárgy is.