Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Ide küldtem neked az sg.hu-n privátba.<#wink>

Hello!

Ha valaki megcsinálta már a következõ küldetést a Nightfall-ban:Ghost Reconnaissanc. Az lécci írja már meg mit kell csinálni a Tomb of the three Worthies-nél, mert nem vagyok képes rájönni, hogy lehet visszahozni az "originel sunsper guard"-okat. Amennyire gázos az angolom lehet nem jól értelmezem, de már kifogytam az ötletekbõl.Elõre is kösz... <#falbav>
Zomil
event egyébként megy már ugye?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

biztos jóhejre küldted mert nem kaptam meg..... :S:S a címem [email protected] nem jött meg :S:S
wow köszönöm szépen már azt hittem soha nem kapok
nagyon köszike😄 1000% hogyha tetszik a játék és megveszem akkor beállok hozzzátok mostmár😄 eleinte béna leszek de majd belejövök😊 mégegyszer nagyon köszi<#love11>
Csak félig tartozik ide, de:

Újra megnéztem E3-as AION trailert, és észrevettem, h az új sebzéskijelzõk GW-ben megegyeznek a trailerben látottakkal!!

PanzerWolf
Szia!Küldtem neked trial kulcsot!Aztán nem elfelejteni ám amit mondtál...<#nyes>

bardocz
köszi hogy szóltál😄
KulacsKa
Már megy <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Győri Devi
jah és grat a Pet-nek a HoHban elértekért<#worship>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi
de a futokat akkor támadd meg amikor éppen kiirja h 3/4 completed mert akkor egy ideig nem mozdulnak és rájuk lehet rohanni

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Jagi
megnyugtató 😊

Zomil
nah ez a pech :S
elvileg kb 1 orán belül megcsinálják általában

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jagi
ez a code=013?
lol kaptam egy trialt és most kb 20 perc ismerkedés után összeszakadt a game...
Mennyi idõ szokott lenni a korrekció?

Egyébként láttam már, hogy a haver játszik vele, de most ültem elé elõször és asszem beleszerettem 😊 (meg a rangerbe is 😊)

yess! thx

Győri Devi
Moddokban kijavitották a bugot és már meglehet 3kardosra csinálni

úgy néz ki, hogy az EU szerverek álltak le

köszi, megpróbálom <#eljen>

KulacsKa
NEM KICSIT ERORKA .Ja egy kérdés nálatok is elõre hátra ugrálnak az npc olyan kicsit bugos kicsit érdekesen .(kérdõjelet tegnap kizúztam egy határozott mozdulattal azért nincs sry 😊 )

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Zomil
elvileg 8tol event szoval gondolom épp patchelnek vmit

Nobel: ajánlom foglald el az 5 oltárt ami shiróék mellett van ugy joval könyebb és az egyik oltár szélére probáld kihuzni shirot, nekem egyszercsak jött és a lich nem követte, külön-lülön könyebben vertem le öket

bardocz
code 40 majd tizenvalamenyi ugyhogy megyek gtl-ezni 😄
a gwonline.net is túlterhelt lett pillanatok alatt

Tombi
egész eu lehalt? code13

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

igen, addig sima volt az egész torment, de a csapatom ...t sem ért ott.
code 13 és code 40... biztos a sok fehér és fekete festéket rejtik el hétvégére

Zomil
az a shiro+undead lich elleni harc?

és code13 powa

a gates of madness mission-hoz jótanácsokat szívesen fogadok - a vége nem úgy sikerült ahogy terveztem <#duma>

sziasztok valaki tudna küldeni egy ilyen trial kulcsot mert ki szeretném próbálni mielött megvenném h tetszik e???
Ez leginkább a kezdõszigetre jellemzõ, nem mondom hogy késöbb nincs ilyen de nem olyan sok vagy nem olyan zavaróan.

Zomil: Én is teszteltem és ott is igazából az volt a bajom hogy a MoR rengetegszer lövi el feleslegessen annyira meg nem jöttem bele még se a herok se az új kaszt buildjének a kezelésébe hogy folymatossan tudjam azt is kezelni. A másik amit szintémn rosszúl használ az inspired hex. A tapasztalataim az elsõkét napból erednek, szal lehet hogy azóta változott.

GW: Dor Von Hun [HD]

Az Al változás engem se zavar igazán (akkor jó egy game ha az AL minnél reálisabban reagál különbözõ dolgokra, mégha bugos is pöttyet), sõt még tetszik is. De a questek rohanj ide rohanj oda megoldásai jobban zavarnak. Néha olyan érzésem van, hogy a fejlesztõk így próbálták a bejárható terület kicsi méretét kompenzálni, hogy minnél több idõt töltsünk a pályán. Komolyan volt egy két kveszt, amitõl az ember már a haját tépte (menj ahoz, az átküldött a map másik végébe, az meg megint vissza, és így tovább míg végre a 15. kör után meglett a quest)Az idõ megy vele valóban, de az idegrendszer is.
Érdemes amúgy a stratégiai beállitásokkal is játszani, pl. úgy tünik, hogy a nekró sokkal jobban használja a Spiteful-t agressive módban...

Zomil
teszteltem mantra of recallos prot bond healer herot és nagyon ügyes😊

Elolvastam. Ok nélkül rohannak át fél pályán? Nem is kergeted õket? Akkor azok tényleg hülyék...
Remélem majd javítják, és akkor a melee ward belsõ szélén rohangálnak körbe-körbe, néha belehúzva egy foes wardba vagy trapbe a warrior herokat.<#nyes> De most komolyan, végre van egy kis nehezítés a játékban és egybõl másikkal kell menni játszani? Mer ez nem megy olyan simán?

Nefürgyé le!

Realm of Torment lesz majd az erdekes, amikor a monkot uldozo hench huzza befele az ujabb 28-as Margonite csoportot. Szerencsere akkor jartam ott amikor meg a legmagasabb AL-re ment az osszes mob. Akkor egy csapat betamadasakor mire odaertem az elso mobhoz mar 6 hex volt rajtam. Most ezeket nagy reszben a 60 AL-es karik fogjak kapni. (lesz jopar borulas belole)

Sztem úgy alapjáva véve egész jók a monk hero-k, én rosszabra számítottam. Eddig csak az energia managment kezelésével vannak problémák.

Bondert a legegszerûbb csinálni és mindegy melyik monkkal csinálod, csak Shift-tel ki kell kapcsolni a fenntartható képességeket és akkor nem szedi le.

én semmit nem vettem észre, ami gond lenne, az igaz, hogy ember csapattal nem tudom megcsinálni a végén a missionokat, csak hero+hencs megy, valahogy sokkal könnyebb.
Az meg, hogy elszalad a monk, nem zavar, mire visszaér gyógyító távolságba kinyírok 1-2 másik ellent.

Valamint, ha jól rakod össze a csapatot és skilleket, az AI-val semmi gond, nagyon könnyen lehet haladni.
Igaz, hogy Tahlkora nem valami jó bonder <#szomoru1>

Elõszõr olvasd el mit írtam, vagyis fél pályán átrohannak ok nélkül.
Msodszor azzal nincs gondom, hogy az AI úgy gondolkodik ahogy kell, csak leírtam hogy most mi a helyzet.
Ha tényleg normálisan megcsinálják az AI-t, akkor nekem sem lesz semmi gondom, de így hibákkal, tesztelés nélkül rossz ötlet volt berakni.

És az miért broken AI, ha szaladgálnak a monkok PvE-ben is, meg hogy az ellenség a castereket támadja elõször? Te nem így csinálod? Elsõként a monkokra, egyéb casterekre mész rá, aztán jöhetnek a tankok és õk is hiába próbálják tartani a te aggrodat, úgyis kikerülöd õket és rámész a monkokra. Hát természetes lenne, hogy elszalad, csak eddig nem voltak kiokosítva ennyire. Legalább realisztikusabb egy kicsit az egész, nekem bejönnek ezek a PvE-s újítások.

Nefürgyé le!

Nem vetted észre, hogy az ellenséges monkok akár fél pályán keresztül menekülnek?
Mostani játék állása szerint casters=tank melee=heal&support szerep jár ki, mert az ellen a varázslókra megy rá akárhogy is próbálkoznak a warriorok tartani az aggro-t.

#19138:
Ez is egy hiba az AI-re vonatkozva, nemsokára javítják. Ezt ígérték.

De sebaj, sikerült DOSBox-ban elindítanom egy régi kedvencet, amíg nem javítják ki ezt, addig tuti elleszek azzal 😊

Zomil
hát igen ez elég érdekes

nekem a hõsöknél meg hencseknél a "kedvencem" az a cast,cancelezés. Csata elött ellövi az összes energiáját, aztán utána próbál gyógyítgatni meg fightolni

hehe, ezt tényleg én mondtam, de ez most meg is erõsítették. Eddig ha valaki csinált egy 55-ös monkot és megtalálta az elonai minokat akkor már csak az idõráfordítás kellet bármekkora összeg megszerzése.
Azzal viszont teljessen egyetértek hogy ha már felrúgnak ennyi régi bevált dolgot akkor azt ne egy hibás rendszerre cseréljék.
Elérte a gw-t is a megszorítások ideje...<#banplz>

EmThor
aha és mitõl broken az AI? a srácnak meg meg sincs az NF? 😄

És akinek nincs erre ideje?
Ki is mondta a következõt? "Nem a ráfordított idõ, hanem a képesség számít."
Persze hogy ANet és ezt Nightfall-lal jól felrúgták.
Ezzel a hozzászólással teljesen egyetértek, hogy nagyon elszúrták.
Az AI frissítést meg úgy adták ki, hogy tele van hibákkal /nem az elsõ eset/. Mire valók az alfateszterek? Úgy látszik semmire.

Volt ápdét, elvileg javították a dye tárolós problémát. Viszont Moddoknál még mindig bugos a master...

Lehet hogy annyi a cél hogy az unalmassá vált buildeket és az unalmas farmot leváltsák, mindenki tökölhet új buildeken és pénzszerzési lehetõségen. De ha ezért szünnek meg a guildek az elég nagy baj. Én nem azért játszok hogy farmoljak vagy gazdag legyek így hát engem abszolút nem izgat ez az AI változás, sõt..<#awink>

winona
még mindig jár a Mad King? azt hittem, hogy már vége
mert ott Shing Jea Fesztivál van...

ha adtok egy ideiglenes cd kulcsot és tetszik a játék akkor megveszem és beállok hozzátok ok???😄😄
PanzerWolf
Akkor lehet beadjuk kulcsot.<#shakehead>Vagy rohangálunk ketten vagy még úgy is külön külön.A köpeny amúgy a régi egyik változata lett.Fehér alapon arany rózsa + kard csak,kicsit tépett lett.Mivel amiken már keresztülment ez a guild,de még mindíg vagyunk!<#nyes>Bár nem tudom meddig....