Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még szép hogy Zack videói a legjobbak!!!Mind a 6 nagyon király!!

Sztem nagyon jó zene megy alatta!!!

bardocz
ha nem ilyen szar zene menne alatta...
nem semmik, nekem ezek tetszenek 😊

http://video.google.com/videoplay?docid=-9113116149793428257&q=guild+wars
és

http://video.google.com/videoplay?docid=-9113116149793428257&q=guild+wars

Kata
Akinek sok van, hadd ossza. Biztos vette a íbéjen. Nekem is kéne. <#miaz>

😊

[/cserf][/fülünyúl]

GamerAdams007
Nah akkor már csak 1 mission és megvan a Gates of Desolation ^^ kirakira, mennék már FoW-ba... vagy az oda nem jó?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Köszönöm a válaszokat, igyekszem elérni a Mission-hoz! <#worship>

hoy ehh

Carlos
Ehhh...Midi belelendült...készüljetek az észosztásra! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Midgard
ha visszaolvasol akkor pont a warrior-t ajánlja Ravasz, Airun a Wurm farmra, de az az jelenti, hogy Te leszel a qkac!!!, errõl szól a Gates Miss, vagy ha jobban tetszik qkac lovaglás(bár valójában lenyel, de nem emészt meg <#vomit>, remélem fogat azért szokott mosni...<#fogmosas>).
Szóval kalandra fel lovagolj qkacot!!! <#zavart1>

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Majd ha odaersz Gates of Desolationba megerted a junundu (kukac) farmot <#vigyor2>

Warrior-al tudok majd Wurm-okat farmolni? <#confused>

hoy ehh

Midgard
a Kukac=Wurm...

ha sorrenben mész és a kis szigeten lévõ kezdeti questeket is figyelembe vesszük akkor a sorban a 13. miss(Gates of Desolation), amire te gondolsz az a 11.(Grand Court of Sebelkeh).
Utána választhatsz a Jennur's Horde(amihez "Heart or Mind: Garden in Danger" quest vezet) vagy a Nundu Bay(amihez pedig a "Heart or Mind: Ronjok in Danger" quest kell)mission-t, de mindkettõt megcsinálhatod, a tavábbjutáshoz 1 is elég. Remélem kielégítõ választ adtam. <#vigyor5>

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Midgard
A fene se gondolta volna, hogy ennyi embert érdekel ez az unalmas kukac-farm...<#wow1>, ha játszom szívesebben játszom pve-ben mission-t questet mint hogy farmoljak órákig...
Remélem senkit nem bántottam meg ezzel, ha igen akkor privát megmondja max <#eplus2><#taps>

GamerAdams007
Desolation kb. hanyadik mission környékén van? Én most úgy 12-13. után járok, amikor egy olyan hely van, hogy kék színû talpazat, és mintha a levegõbe lenne, és 3 pontot kell elfoglalni, nemtom mennyire érthetõ ez... Jah és az a kukac az vmi pet? Valaki szólgálhatna errõl vmi infót :/

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Kukaccal nyomják... ha Nightfallban elérsz a Desolation-ba, Sulfurous Wastes-be és utána, akkor nem fogod kérdezni a buildet 😛

PanzerWolf
Ez érdekelne engem is,hogy hol van,meg milyen buildal nyomják?!Pénzgyûjtési lehetõség kilõve ugyebár mostanában.Így meg sose lesz a necromnak FOW armorja.<#vigyor>Bár lehet így se.Annyia már nem vagyok kocka mint régebben.

De nekem megmondhatná valaki, nekem is fontos most a pénz!

hoy ehh

kisfigi
jah megvan 😊

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
plz mondd el hogy ez PONTOSAN hol van!!!!!!!!!
köcce 😊))))) nagyon kéne most a pénz
elöre is kössz 😊

Destiny. The design is clearly ancient.

SZEG007
velem

SZEG007
nevelem biztos nem farmol az tuti😊

quad
ez jol hanzik 3 óra alatt 15k-s armor + csomo mati ;PPP

Carlos
Tegyük hozzá, hogy egy kör 1 óra körül van.

Þór vígi þessi rúnar

Midgard
Van a klánunkban 1-2 ember aki nagyon rászokott a qkac farm-ra, következõket tanácsolta nekünk (mint BEG-nek), amit most tovább adnék:

mindig 2-en mennek ki (ez nem azt jelenti, hogy egyedül nem megy csak nem annyira unalmas <#vigyor3>)

közelharci fegyver legyen nálatok, mert különben zavaró a köpködés és a skillek használata közöti rohangálás.

igenis számít az armor mármint azért mert a 60-as armoros castereket elõszerettettel ütik az ellenek, wari az ajánlott (a sebzésbe is állítólag bele számít bár sztem ez még nem bizonyított)

sok identify és salvage kit legyen nálatok és érdemes sok mindent betörni.

1 körbõl általában nekik 10 és 25 plat között jön ki (matikkal együtt), csak sokáig tart (szerintem)

az infókat velem Ravasz és Airun osztotta meg...

Sok sikert és jó farmolást

Qkacek Guild Wars-ban farmol? Csak nincs valami baja?
Emlékszem, hogy az egyik normál accountjára általam unlockolta a sup vigor-t 😊
A régi szép idõk, amikor még a Riverside küldetésben lévõ Giant-ek csak úgy dobták a rúnákat, Dugoo és én egymással versenyezve farmoltunk õket. Az a buildem még mindig mûködik 😊

Brigadeführer
És Qkacekkel nem számít se armor, se rúna se fegyó?!O_o<#awink>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

dougO
muhahaha xD Ebben a percben értem haza....RP 1:1 ^^

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
TAKE

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

bardocz
lehet
annyit mondtak érte...
ezért kérdeztem árat h mégis kb mennyi, de mind1 mert a tulajdonosa nem akarja eladni
még 1 kérdésem volna, triál klucsra lehet accot csinálni h ne vesszen el a karakter

Biztosan igazad van.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

noszi és az õ magyarja 😊)

Szerintem Lego Qkacekre gondolt, mert multkor Piggel hármasban farmoltak.
A cuccok esése véletleszerû és a csapat közti kiosztás is.

KulacsKa
Van valami drop kalkulációs oldal sajna még csak factionom van ugyhogy az érdekelne.köszi elõre is

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

NFé nagyobb, de Prophé még annál is

lemike
Nightfall vagy a Factions világa a legnagyobb?

bardocz
gyors reflexekkel kb enyi
kopaszrobert
Solo Necro 55Hp-val UW-ben tudok valahogy védekezni Nightmarek ellen?

GW: Axino Hun;

LOL
német districtbe 60k-t adnának érte 😄DD

én propheciesben kezdtem új mesmert (spórolok a skilleken)

szerintem ^^

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ha már ez a téma, én pl. szerintem nem fogok mégegyszer Nf-os karit kezdeni, szerintem a Factions a legjobb ezen a téren 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

semennyit

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

egy gyors PC kellene nekem:
Gorrel's Staff mennyit ér?
köszi 😊

bardocz
én meg sose inkább kezdtem alap játékban egy mesmert nf annyira nem jön be meg a sok mászkálás se
winona
na, ha ilyen tempóban haladok, akkor jövõ tavasszal el is érek oda 😉
GamerAdams007
ok

Brigadeführer
Majd ha elértek a sztoriban a Gates of Desolation missionhöz megértitek.😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu