Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- mime az engem alapból nem érdekel, 3-4 óra alatt jó eséllyel meg lehet tanulni, de engem nem érdekel. /dance és /sit amit néha használni szoktam
- hárpiáknál mire a 3. csapathoz értem már kihaltak az õrök, nem volt aki segítsen nekem; MM-el elég volt 2 csapatot leverni (ezt se értettem igazán)
- engem ez a szóló mission önmagában kiakasztott, félig zombiként beesek játszani kicsit, erre ilyen ötletesnek tûnõ feladatokkal jönnek..., nekem nagyon nem jött be. Ma reggel is volt egy érdekes q-m, már készülök a reggeli buszra, erre csóka beszél még vagy 3 percig majd át mindenki ellenségbe és támadnak, csak a megölésük után lett teljesítve a q. Itt kellett labirintusokat megszégyenítõ zsebkendõnyi területen kóvályognom perceket, hogy megtaláljam õket egyáltalán, ennek a megoldásnak már a factionsban sem örültem igazán
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Þór vígi þessi rúnar
Különben engem a Mime jobban felidegesített <#violent>#violent>, mint a többi feladat.
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
- propheciesben 8-10 karaktert vittem végig, factionsban már csak négyet, NF-ban ezek után már csak egyet tervezek, leginkább a hero-k unlockolása miatt
- régebben AB volt ami tetszett valamennyire és menni is tudtam rá (mostani guildemben még nincs meg a factions a leadernek), most a herokkal való küzdelem tetszene, de ha mindig csak hencsik jönnek ellenem akkor nagyon hamar elegem lesz belõle...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nefürgyé le!
Reconnectes igérgetések még mindig :/ (vazze elvileg már több mint fél éve tesztelik)
Pet irányítás (zászlóval) nem túl távoli jövõben.
- Heroes' Ascentet ismét fejleszteni akarják valahogy: a parti számát akarják ismét változtatni, meg még valamit.
- Az újracsatlakozásra azt írta, h "a nem túl távoli jövõben", szal akár lehetne a téli ápdétben is, amire többen is tippeltünk.
- nem lehet külön divine aurát vásárolni a jövõben😞(((((((((((((((((((((
- most pénteken jön új varesh pet! (szerintem öltöztetni lehet majd, lol)
- elvileg majd a herokat is átlehet nevezni (szvsz nem lenne rossz)
hm...kíváncsi vok az új armorfejlesztési lehetõségekre, meg az új fegyókra...
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Naggyon várjuk!!!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
megvan mind a 291. Elite Skill Hunter...
Jóéjt!
Þór vígi þessi rúnar
Bocs a kis OFF-ért!
jah és ügyes emberek észrevehetik h az aláirásomba ennek a számnak a refrénje van😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ebben
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Igaz, rólad már csak a sír mossa le a témát, bár lehet, hogy még utána is szállóige lesz. 😛
[/cserf][/fülünyúl]
Off: ez a hörgös-szörcsögös zene nekem se jön be😊
[/cserf][/fülünyúl]
szerintem õk azok amugy nekem tetszik de hát igen ízlések és pofonok ezen nem fogunk öszeveszni
/ON
ezek nem azok akik fel voltak háborodva hogy kitiltották öket lengyelországbol? ha jol emlékszem a cikkre vmi ilyesmi volt az indok: "állitolag vmi állatvédelmi törvényt sértettünk azzal hogy levágott kecskefejeket szurtunk karora a koncerten és állitolag vmi másik törvényt is megsértettünk azzal hogy meztelen csajokat feszitettünk keresztre. az egyik csaj sajnos elájult..." jah meg ugye a gitárost (vagy a dobobost?) éppen nemi eröszakkal vádolják az énekes meg már egy ideje börtönben ül. <#fejvakaras>#fejvakaras>
ezen háttérinformáciok után felmerül a kérdés hogy az ilyen emberek tudnak-e értelmes zenét csinálni, nosza meghallgattam egy pár számot. ezek után már tiszta volt, hogy a válasz természetesen "nem".
De hát izlések és pofonok, nekem sajnos nem jön be az az ál-sátánista (mert a srácok nyilvánvaloan nem tudják mit takar a sátánizmus mint vallás, ha tudnák nem szurkodnának kecskefejeket karóra) hörgös, bömbölös üvöltözös fajta zene...
/OFF vége
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
én is benne voltam de a társaság nincs a csúcson...
csak a szájuk nagy segiteni 1ik se (máraki online)
mert a tagok nagyrésze offline
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
A kényszer meg nagy úr. Kellett a pénz az állatokra.
Þór vígi þessi rúnar
Teszem hozzá a farmer karilyaimat is az íbéjen vettem...<#mf1>#mf1>
Þór vígi þessi rúnar
Mindent identify-znek mielõtt betörik, a fehéreket, kékeket, lilákat törik be kivétel amit használni akarnak belõle. Az aranyak már magukban is eleget érnek ahhoz, hogy foglaljanak helyet a tatyóban (természetesen kivétel, ha érdemes valamit kiszedni belõle). Ez mindenkinek személyre szabott kinek mire van szüksége és mennyire van jó "üzleti" érzéke, türelme 1-1 jó darab eladogatásához. Ennél többet én sem tudok, de én csak 1* próbáltam eddig...(nekem unalmas volt)
hoy ehh
hoy ehh
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Grognar's Blade mennyit ér kb?Meg valakinek eladó nincs esetleg?