Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- mindent meg akartam csinálni (ezzel a karakterrel eddig minden normál q-t megcsináltam), így elment rá kb. 40p (most kemény 200g körül van az összes vagyonom) //akit elsõre levertem a vázáért az is 4p-t lenyúlt utána tõlem
- mime az engem alapból nem érdekel, 3-4 óra alatt jó eséllyel meg lehet tanulni, de engem nem érdekel. /dance és /sit amit néha használni szoktam
- hárpiáknál mire a 3. csapathoz értem már kihaltak az õrök, nem volt aki segítsen nekem; MM-el elég volt 2 csapatot leverni (ezt se értettem igazán)
- engem ez a szóló mission önmagában kiakasztott, félig zombiként beesek játszani kicsit, erre ilyen ötletesnek tûnõ feladatokkal jönnek..., nekem nagyon nem jött be. Ma reggel is volt egy érdekes q-m, már készülök a reggeli buszra, erre csóka beszél még vagy 3 percig majd át mindenki ellenségbe és támadnak, csak a megölésük után lett teljesítve a q. Itt kellett labirintusokat megszégyenítõ zsebkendõnyi területen kóvályognom perceket, hogy megtaláljam õket egyáltalán, ennek a megoldásnak már a factionsban sem örültem igazán

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

nekem tihark az egyik kedvencem, minden egyes percét élveztem😊

Carlos
Mime rulez volt. Nekem 5 perc alatt sikerült. Bár lehet, hogy az ebay-en vásárolt tréner miatt ment könnyen... <#mf1>

Þór vígi þessi rúnar

Midgard
Pontosan, nem kell fizetned, mindig van másik választási lehetõség. Mint ott is. Én azt ott monkkkal csináltam meg és a másik necró ellent mesmerként gyõztem le, a végén pedig a hárpiákat pedig hagytam a szövetséges õrökre csak õket gyógyiztam. Szóval ezt is meglehet csinálni...
Különben engem a Mime jobban felidegesített <#violent>, mint a többi feladat.

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

mint már oly sokan írtuk, egyetlen questben sem kötelezõ leperkálni a lét...

MrPrise
Ezeket az infokat ti hol olvassátok? Ezek az újdonságok csak a Nightfall-ban lesznek vagy mindben?

- NF lassan beteszi nálam a kaput, az a szóló mission a kelleténél jobban kiakasztott. Nem vagyok kifejezetten farmer típus (sem állatkereskedõ), így az elmúlt fél évben összegyûlt platina maradékát gyakorlatilag elvitte a mission 5x-i próbája (a másik felét a hero-k rúnákkal és fegyverekkel való ellátása vitte el). Blood necróval nem volt szerencsém a 24-es hárpiák ellen csak MM necróval sikerült leverni õket. A gyorsan haló assasinnal és a monkkal meg neki se fogok állni :/
- propheciesben 8-10 karaktert vittem végig, factionsban már csak négyet, NF-ban ezek után már csak egyet tervezek, leginkább a hero-k unlockolása miatt
- régebben AB volt ami tetszett valamennyire és menni is tudtam rá (mostani guildemben még nincs meg a factions a leadernek), most a herokkal való küzdelem tetszene, de ha mindig csak hencsik jönnek ellenem akkor nagyon hamar elegem lesz belõle...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sebaj, most már gyûjtsd inkább a minipetet, a divine aurát vagy a csemp pontot :-) Egyébként grat hozzá, ha már megvan, elképesztõ türelmed van. Én amikor megláttam a /roll 100-as resign meccseket, meg ilyen 70 perces scarred earth, stb, akkor elhatároztam, hogy HA-ba többet nem megyek<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Ezt is pont akkor kell csinálniuk, amikor már annyi fémem van, hogy nem kell több ;D (legalább jut idõ elit mission-re xD)

Faki
Heroes' Ascent akarják majd valamikor (nincs se közeli/távoli idõpont) tupírozni dizájn téren. HA-jövõjérõl megy még egy vita, hogy mi legyen a hirókkal, azaz menjenek vagy maradjanak, avagy korlátozott létszámban de legyenek.
Reconnectes igérgetések még mindig :/ (vazze elvileg már több mint fél éve tesztelik)
Pet irányítás (zászlóval) nem túl távoli jövõben.

most olvastam Gaile mai, vagyis tegnapi termését, szemezgetek kicsit:

- Heroes' Ascentet ismét fejleszteni akarják valahogy: a parti számát akarják ismét változtatni, meg még valamit.
- Az újracsatlakozásra azt írta, h "a nem túl távoli jövõben", szal akár lehetne a téli ápdétben is, amire többen is tippeltünk.
- nem lehet külön divine aurát vásárolni a jövõben😞(((((((((((((((((((((
- most pénteken jön új varesh pet! (szerintem öltöztetni lehet majd, lol)
- elvileg majd a herokat is átlehet nevezni (szvsz nem lenne rossz)

hm...kíváncsi vok az új armorfejlesztési lehetõségekre, meg az új fegyókra...

nyitva hagyják

Tombi
megnyitják a kapukat a hétvégére, de várnak december közepéig hogy a nagy update-hez csatolhassák?

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

"This weekend is truly special, as we launch the opening of the Domain of Anguish. Players who have completed Nightfall will be given access to this elite area through the Chantry of Secrets on Friday, December 1st. You will find four separate areas for players to explore, nearly a dozen quests, new armor upgrade options, a system for acquiring novel weapons, and of course a compelling mission as well. We look forward to seeing you in the Domain of Anguish!"

Naggyon várjuk!!!

Zomil
kockaaaaaaaaaa XD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GamerAdams007
^^

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Carlos
No, ebay-en megvettem az összes elit skill-t!
megvan mind a 291. Elite Skill Hunter...
Jóéjt!

Þór vígi þessi rúnar

PanzerWolf
Nédamán mik derülnek itt ki!Zomil szereti a Kalapácsesést?!<#vigyor>Egyik régi nagy szerelmemnek (leányzó volt) az a kedvence!Tudtommal jóba is van a zenekarral.Én nekem a nagy kedvenc a My Dying Bride,meg a Mortiis.Bár ezek a zenék nem mennének alá azt hiszem.Bár a régi Mortiis az igen.A My Dying Bride meg mikor szenved a csapat.<#nyes>
Bocs a kis OFF-ért!

Zomil
hihi nem véletlen a hammerfall a kedvenc zenekarom és a heeding the call egyik kedvenc számom😛
jah és ügyes emberek észrevehetik h az aláirásomba ennek a számnak a refrénje van😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GamerAdams007
<#eljen>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

bardocz
igen szerintem is ez az egyetlen amiben jó zene van és ezt szerintem még a készítõk se fogják felülmúlni 😊
igen, ez az a videó, amit egy ideig szerintem senkisem fog felülmúlni!

A gw videók közül -amiket láttam- csak 1ben volt jo zene.
Ebben

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Még mindig inkább ezt mint DJ Hicskok-ot vagy Dj Háromtól-nyolcig-ot. (de ezt se)
Kata
Neeeem, már mondja itt egymásnak mindenki. 😊
Igaz, rólad már csak a sír mossa le a témát, bár lehet, hogy még utána is szállóige lesz. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
pontositok, inkább csak Carlost szekáljuk vele xD

Off: ez a hörgös-szörcsögös zene nekem se jön be😊

Carlos
Mármint te nekem...<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Az ebay-ezés itt egy belsõ poén, ezzel szekáljuk egymást. Természetesen tudjuk, hogy illegális, és itt senki nem vásárol, nem is vásárolt semmit ebay-rõl a Guild Wars játékhoz, bármit is mondunk egymásnak.

[/cserf][/fülünyúl]

Huh? Az ebayt eléggé szánalmasnak tartom. Szerencsére most egy kicsit visszazorul az 55hp nerf miatt....
SZEG007
Hát ha valaki ezt halgatja bizony nagy lelki problémái lehetnek😛

bardocz
/OFF
szerintem õk azok amugy nekem tetszik de hát igen ízlések és pofonok ezen nem fogunk öszeveszni
/ON
R34N
/OFF

ezek nem azok akik fel voltak háborodva hogy kitiltották öket lengyelországbol? ha jol emlékszem a cikkre vmi ilyesmi volt az indok: "állitolag vmi állatvédelmi törvényt sértettünk azzal hogy levágott kecskefejeket szurtunk karora a koncerten és állitolag vmi másik törvényt is megsértettünk azzal hogy meztelen csajokat feszitettünk keresztre. az egyik csaj sajnos elájult..." jah meg ugye a gitárost (vagy a dobobost?) éppen nemi eröszakkal vádolják az énekes meg már egy ideje börtönben ül. <#fejvakaras>
ezen háttérinformáciok után felmerül a kérdés hogy az ilyen emberek tudnak-e értelmes zenét csinálni, nosza meghallgattam egy pár számot. ezek után már tiszta volt, hogy a válasz természetesen "nem".
De hát izlések és pofonok, nekem sajnos nem jön be az az ál-sátánista (mert a srácok nyilvánvaloan nem tudják mit takar a sátánizmus mint vallás, ha tudnák nem szurkodnának kecskefejeket karóra) hörgös, bömbölös üvöltözös fajta zene...

/OFF vége

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

bardocz
hallgasd meg<#mf1><#beka3>
Te Mesterem, ez valami templomi kórus???<#mf1><#mf2><#mf1><#beka3>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

GoS ba vagy? ^^
én is benne voltam de a társaság nincs a csúcson...
csak a szájuk nagy segiteni 1ik se (máraki online)
mert a tagok nagyrésze offline

Midgard
Akkor ennyit az ebay vásárlásodról...

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Carlos
Jaja. nem lehet farmolni vele. Vagy legalábbis nehézkesebb...
A kényszer meg nagy úr. Kellett a pénz az állatokra.

Þór vígi þessi rúnar

Midgard
Hmmm ha jól tudom 1 volt és kettõ lett belõle... szegény monk miért lett 55-hps? Szegény... lealacsonyítod a monkot ezzel, szerencse hogy azzal már nem lehet farmolni (bár szerintem ezért a megjegyzésért most sokan utálnak)<#vigyor1>

Carlos
A farm már csak ilyen.
Teszem hozzá a farmer karilyaimat is az íbéjen vettem...<#mf1>

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
Midgard
Miután Ravasz és Airun aki nagy qkac farmos ezért én másodkézbõl tudok neked infóval szolgálni.
Mindent identify-znek mielõtt betörik, a fehéreket, kékeket, lilákat törik be kivétel amit használni akarnak belõle. Az aranyak már magukban is eleget érnek ahhoz, hogy foglaljanak helyet a tatyóban (természetesen kivétel, ha érdemes valamit kiszedni belõle). Ez mindenkinek személyre szabott kinek mire van szüksége és mennyire van jó "üzleti" érzéke, türelme 1-1 jó darab eladogatásához. Ennél többet én sem tudok, de én csak 1* próbáltam eddig...(nekem unalmas volt)

Írtad, hogy a Qkac farmnál sok mindent érdemes betörni... Ti hogyan csináljátok, mit törtök be, és mit adtok el simán Merchant-nak?

hoy ehh

Nemrég váltottam Guild-et, és ez is behal... Nincs valahol tagfelvétel?

hoy ehh

Midgard
Hát ha sok lenne akkor osztanám, de így...<#nemtudom>, csak elolvasom a guildwikit és meghallgatom a klántársaimat és olvasom a sg fórumot <#vigyor1>, néha ennyi is elég... Másoknak (mint Carlos) még ez is sok <#eplus2>(azért remélem nem utálsz ki a klánból <#worship>)... De majd mi is csinálhatnánk olyan Össznépi Magyar Csárdást valakinek a gh-ban aki fel tudja venni és meg is szerkeszti

Neked azért szar a zene, mert a micimackót, és törpikéket hallgatod még bizti <#eplus2> <#eplus2> <#falbav> <#taps> <#mf1> <#mf2> <#mf1> De remélem David Mester azért nincs harag <#worship> <#vigyor1> <#worship>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

PanzerWolf
Valakinek kellett Hydra meg Troll pet a napokba.Már nem érdekelnek?Küldj privátot ha úgy gondolod.
Grognar's Blade mennyit ér kb?Meg valakinek eladó nincs esetleg?

Az ifjú Steven Spielberg!!XD

Carlos
EGYETÉRTEK!!!

Þór vígi þessi rúnar

jaja tud valamit a gyerek 😊