Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
qrvajó. nemszámit se supruna,se armor, se fegyó és szétröhögitek magatokat közbe 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
1ik kedvenc minipetem 😊
De mostmár tudom, hogy milyen szerencsém volt, nem is fogom eladni! 😊
Köszi mégegyszer!
Sajna nem tudok segíteni, pedig szeretnék. Ezt az építési vállalkozótok kúrta el szerintem, ezért nincs még kész a rákötés.
/OFF
Nefürgyé le!
[/cserf][/fülünyúl]
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Nefürgyé le!
Mellesleg egyetlen missionert/questert sem kell fizetni egy goldot sem, de van lehetoseg a lehuzasra. <#hehe>#hehe>
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- tom, hogy ez csak az sg fóruma, miért várok értelmes választ egyszerû kérdésekre, csak nem kicsit elegem van belõle (pedig most még a nap is kisütött)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nefürgyé le!
Sok Quest-nek van több megoldása, de mind eggyezik abban, ha elolvasod a szövegeket és fizetni kell akkor érdemes utána kérdezni a környéken (nem csak a felkiáltó jeles emeberknél), mert biztos van rá megoldás. Ha 1* idõt szánsz rá akkor az ilyen "lökött" küldetéseknek a megoldását biztos megjegyzed. <#crazya>#crazya>
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Nefürgyé le!
- itt a fesztiválon is elszúrhattam a dolgot, 2 táncosnõ feje felett volt a '!' jel, de csak szóba álltak velem, táncolni már nem akartak (vagy /dance kellett volna? ez akkor nem jutott eszembe). Valakit levertem, az dobott 1 vázát amiért cserébe 1x hajlandóak voltak velem szóba állni, 1x valaki mást legyõztem, azután valaki hajlandó volt támogatni. Viszont a 2 táncosnõ kivételével már csak 1 õr feje felett van '!' jel, meg talán a miniszter adna pénzért ajándékot (ez az ötlet vajon honnan jött?). A sörivó (vagy valami más italt kell inni) versenyt azt elbuktam, esetleg ez lehet a sikertelenség oka?
- ezeket a hero skill pontokat lehet valahol nyomon követni? Meg mire kapom, amikor a megítélésem (reputáció) növekszik, vagy egyéb eseményekre is?
nekem még 4 hónap 😞 😊
A szülinapi petekrõl van valami lista valahol? Arra gondolok melyik ritka, melyik gyakoribb. Hirtelen valaki nagyon sok aranyat akart adni az enyémért, úgyhogy gyanús lett a dolog...
Vagyis nagyobb lesz és kaszát kap a kezébe.
hogyan lehet azt fejleszteni? 😊
Egyébként:
"As for the gems my intoxicated friend mentioned in last week's interview, the Order's scouts report they have seen four different types in this new area. Please do not mistake these gems for the sapphires, rubies, and diamonds used in armor crafting. These are entirely different. And, while their use and purpose is not clear, many amongst the Order suspect them to be some sort of magical artifacts, perhaps used for a ritual or spell. Those in charge of the investigation hope the questions surrounding these gems—as well as the numerous other questions arising about this new area—will be answered upon further investigation."
Kíváncsian várom!
Ó! És Varesh Minipet-et fejleszteni fogják!
Ezzel kapcsolatos kérdés: ezen a ceremónián mennyit kell összesen költeni, mert akkor elmegyek annyi pénzt kifarmolni :/ 5p elég, vagy kell még hozzá?