Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quad
-.-

GamerAdams007
milyen kukaccal és min röhögjük szét az agyunkat?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

akár, ha teccik a kari meg is tarthatod ^^

Faki
Last edited by kingkilium : 11-09-2006 at 02:26 PM.
Annyira nem régi..

winona
ez mi akar lenni? <#nemtudom>
keress magadfajta embereket és mennyetek kukaccal farmolni 😄
qrvajó. nemszámit se supruna,se armor, se fegyó és szétröhögitek magatokat közbe 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

PanzerWolf
Ja már csak holnap leszek.Ma megyek Pestre Gothicára bulajozni.

PanzerWolf
Troll meg a Hydra mennyiért érdekelne(mennyiért megy kb)?
Ahogy nézem ezek már régi árak:
Petek

GamerAdams007
Lol... és kezdek egy karit felhúzom 6-7ig, aztán átadom a pénzt, törlöm és kezdem elölrõl?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

quad
jah én keztem egy uj karit nf-ben dervist annyi ujdonságot meg jo cuccot dobott hogy a régi nekro karimnak tudtam venni egy 15k-s elite sunspear settet

factionsba meg nf be kezdj uj karikat olyan lvl 6 fele már összejön 1k minimum 😊

GamerAdams007
Honnan a fenébõl szedjek össze pénzt egy 15k-s armor set-re?? 20as szintû vagyok már jóideje, csinálom a questeket, de csak 11k-m van, és már jó lenne egy ilyen armor.

nekem egy devourer jutott 😊 de nekem tetszik 😊 amikor bejöttek a minipetek vettem magamank egy fungal wallowt 38k-ért, ami akkoriban jó árnak számított, most 8k-ért látom 😄

nekem jöhetne mind temple guardian, jade armoron kivül 😊

PanzerWolf
Nekem is gagyik.Troll,hydra,guardian izé.Akit érdekel eladó mind.Jó lett volna valami jobb ami többet ér.Több pénz.😊

winona
na, jellemzõ, nekem csak egy béna troll jutott <#rinya>
grat 😊
1ik kedvenc minipetem 😊

cenobite
Bone Dragon lett a szülinapi pet-ed? Az igen, grat!

gamertag: kenobita

Curze
Köszi a linket, megnéztem. Tényleg azért akart sokat adni mert jó a pet. 😊 Egész pontosan egy bone dragon, de még szerencse, hogy nem adtam mert nagy lehúzás lett volna, így az árfolyamokat nézegetve.
De mostmár tudom, hogy milyen szerencsém volt, nem is fogom eladni! 😊

Köszi mégegyszer!

/OFF

Sajna nem tudok segíteni, pedig szeretnék. Ezt az építési vállalkozótok kúrta el szerintem, ezért nincs még kész a rákötés.

/OFF

Nefürgyé le!

1 hónap alatt nem volt még annyi idõm, hogy akár 1 karival is végigvigyem. Pedig alapjában véve tetszik a NF és végig is fogom játszani, de sajnos az átmeneti állapotok (meg a rohadt mikrós net)nem kedveznek ezen elvárásaimnak. De lehet hogy pont ma befejezem a egyik karimmal <#nyes> és utána valamelyik másikkal is elkezdem. Mivel PvP-ileg nem naon tudok aktiválódni, marad a Pve, amivel ideig óráig elvagyok, de hosszú távon nem biztos hogy újra le tud kötni. Ha nem lösz normális netünk hamarosan, ideges leszek, és uninstalálom ezt az egész bizbaszt. (na jó, azzal még várok pöttyet) Ja, és gázunk sincs még <#nyes><#nyes>
Kata
Nem hogy odaengednéd játszani, õ legalább érti is. <#bee1><#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

Szerintem csak a tudatlanságát akarta palástolni<#eplus2> Nem tagadom én sem beszélek angolul<#conf><#csodalk><#nemtudom> Ezért tartom a barátnõmet <#worship><#hehe> Bár néha full ideg, mikor helyette mikor nálam van, akokr is a GW-t nyomom, és basztatom a kérdéseimmel<#fejvakaras><#buck><#vigyor1><#mf1>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Psssszzztttt <#vigyor2> De amúgy ám én is végigvittem ezt a Nightfallt egy warriorral, most az elite skill unlock/prophecies területek bejárása fázisban tartok, közben folyik a fegyverzet és egyéb felszerelés beszerzése, amivel majd gvg-re is jó lesz a karakter. Hát fissure, meg 15k-s meg hasonló armor elvárásaim nincsenek, mindenbõl csak a legszükségesebbet és a legolcsóbbat, mindegy hogy néz ki, ha ugyanazt tudja alapon. Mindezt persze csak ráérõ felesleges, gvg mentes idõszakban teszem, na meg amikor kedvem is van hozzá<#nyes>Ugyanez várható majd korábbi PvE karaktereimmel is.

Nefürgyé le!

leszedtem igy egyet, feltelepitettem, de el sem indul :/

Izé... sose torrenteztem még, az isohuntról azt se tudtam, micsoda amig rá se kerestem... 😛 de azért köszi, megkérdem benn a többieket, hátha valaki tud...

winona
az isohunt-on vagy a torrentz.com-on találsz.
Ezt is megértem, Oriza PvE-s tanácsokat ad izomból 😄D
Kicsit offtopic villámkérdés - olyan Fraps-ot keresek, ami nem hagyja abba a capture-t 30 mp után és müködik is (gw és cod2 mögé kéne) - valaki esetleg tudna nekem linket dobni ilyenre vagy ilyesmi?

Nem tudom, de egy olyan link, ahol le van irva az osszes quest/mission megoldasa szerintem megfelelo valasz a kerdesedre, amennyiben veszed a faradtsagot es elolvasod ami oda van irva. (Ha nem megy az angol olvasasi szinten, akkor segitunk leforditani)
Mellesleg egyetlen missionert/questert sem kell fizetni egy goldot sem, de van lehetoseg a lehuzasra. <#hehe>

Carlos
<#wave>

Þór vígi þessi rúnar

- inkább kilépek, csá

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Carlos
"Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál"
Visszavehetnél magadból!

Þór vígi þessi rúnar

- a qva életbe, annyit kérdeztem, mennyi pénzt akarnak még lenyúlni tõlem, ha ezt konkrétan nem tudod akkor mond azt vagy ne mondj semmit, nem érdekel, hogy a gw nem MMO csak CO vagy mi a tököm
- tom, hogy ez csak az sg fóruma, miért várok értelmes választ egyszerû kérdésekre, csak nem kicsit elegem van belõle (pedig most még a nap is kisütött)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

A "táncolsz velem?"-re kis logikával a /dance parancs lesz a megoldás, a vázát, amit elvettél egy tagtól, azt az egyik ilyen prince nevû figurának kell odaadni, pont egy olyanra vágyik, egyébként meg is lehetett volna vásárolni tõle, de te bedaráltad 😊A részeget ivásban kell legyõzni, nem nagy cucc, annyi, hogy minél több embert meg kell kínálnod itallal, amit a földrõl felveszel, persze eközben te is iszol mindegyikkel és egyre részegebb leszel, ezáltal mosódik a kép a játékban, meg forog az egész meg ilyesmi. De ha leveszed a grafikát minimálra, akkor ez nem fog látszódni, tehát nem okozhat gondot.

Nefürgyé le!

Carlos
Szia Midi!

Þór vígi þessi rúnar

Midgard
Üdv Mindenkinek (mint új sg fórumozó)!

Sok Quest-nek van több megoldása, de mind eggyezik abban, ha elolvasod a szövegeket és fizetni kell akkor érdemes utána kérdezni a környéken (nem csak a felkiáltó jeles emeberknél), mert biztos van rá megoldás. Ha 1* idõt szánsz rá akkor az ilyen "lökött" küldetéseknek a megoldását biztos megjegyzed. <#crazya>

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

- "táncolsz velem? táncolsz velem? adj ajándékra pénzt!" ennyit mondanak, ezért kérdeztem elõzõleg, még mennyire akarnak lelejmolni

Lehet, hogy el kéne olvasni amit ezek a felkiáltójeles madarak mondanak neked. Sokat könnyítene a helyzeten szerintem<#vigyor2>

Nefürgyé le!

- akkor valamit elszúrhattam már az elõzõ 5p-s q-nél is, hiába kattintgattam a másik lehetõségre, az baromira nem jött be (nem történt semmi)
- itt a fesztiválon is elszúrhattam a dolgot, 2 táncosnõ feje felett volt a '!' jel, de csak szóba álltak velem, táncolni már nem akartak (vagy /dance kellett volna? ez akkor nem jutott eszembe). Valakit levertem, az dobott 1 vázát amiért cserébe 1x hajlandóak voltak velem szóba állni, 1x valaki mást legyõztem, azután valaki hajlandó volt támogatni. Viszont a 2 táncosnõ kivételével már csak 1 õr feje felett van '!' jel, meg talán a miniszter adna pénzért ajándékot (ez az ötlet vajon honnan jött?). A sörivó (vagy valami más italt kell inni) versenyt azt elbuktam, esetleg ez lehet a sikertelenség oka?
- ezeket a hero skill pontokat lehet valahol nyomon követni? Meg mire kapom, amikor a megítélésem (reputáció) növekszik, vagy egyéb eseményekre is?

quad
-.-

lehet azért akart sokat adni mert jo a peted 😊
nekem még 4 hónap 😞 😊

Faki
Curze
Sziasztok!
A szülinapi petekrõl van valami lista valahol? Arra gondolok melyik ritka, melyik gyakoribb. Hirtelen valaki nagyon sok aranyat akart adni az enyémért, úgyhogy gyanús lett a dolog...

Miért nem írtad/raktad be azt is ide? Az is le van írva.
Vagyis nagyobb lesz és kaszát kap a kezébe.

ne tõlem kérdezd😊 szerintem kicsit máshogy fog kinézni, meg kommentálgat, vagy mondjuk követi az emotejaidat.

mit jelent a fejleszteni?
hogyan lehet azt fejleszteni? 😊

a poén az, hogy mindig van másik lehetõség. az 5k-s résznél pl kifenyegetheted valakibõl, aki inkább egy kincs helyét tárja eléd. A fesztiválon meg ha ellopod az õrtõl a cuccot, nem kell fizetned...

Egyébként:
"As for the gems my intoxicated friend mentioned in last week's interview, the Order's scouts report they have seen four different types in this new area. Please do not mistake these gems for the sapphires, rubies, and diamonds used in armor crafting. These are entirely different. And, while their use and purpose is not clear, many amongst the Order suspect them to be some sort of magical artifacts, perhaps used for a ritual or spell. Those in charge of the investigation hope the questions surrounding these gems—as well as the numerous other questions arising about this new area—will be answered upon further investigation."
Kíváncsian várom!

Ó! És Varesh Minipet-et fejleszteni fogják!

- NF-ben nem tom miért jó, hogy q közben pénzt is kell költeni, amikor nekem skillekre is alig jön össze. 1x kellett 5p valami q-hez, mondom ok. Most valami fesztiválon kóvájgok ahol valami hercegnõ is akar kavarni, 5x körbejártam a ceremónia helyszínét és nem jutok tovább de feszt erõltetik, hogy vegyek 5p-ért valami buzi ajándékot, mert csak 😞 - gondolom így lehet továbbmenni
Ezzel kapcsolatos kérdés: ezen a ceremónián mennyit kell összesen költeni, mert akkor elmegyek annyi pénzt kifarmolni :/ 5p elég, vagy kell még hozzá?