Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
te akinek suinte csak pvp karija van hogy a ákba kerültél a Domain of anguish közelébe egyáltalán?<#ticking>

Anguish Gemstone

És aki nem tudja miért ilyen drága, az is olvassa el, mert ebbõl rájön (remélhetõleg).

Tombi
Egész jól néz ki ez a tormented shield.
Ilyet kérek karácsonyra !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Sok hûhó semmiért<#crazya>

Nefürgyé le!

bardocz
és azt hol lehet beváltani meg hol lehet szerezni?
Semmit, nem látod, hogy milyen ultraritka és szép? Feketére festve szerintem még 1 black dye árát rá lehet dobni az ajánlatra<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Faki
Gw-ben általában a skineket (külcsínt) veszed meg.

És mit tud ez a pajzs, hogy ilyen drága?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azért mert ambrance of truth kell hozzá ami bazi ritka. Gurun árulnak ilyen medált 1,5 milláért
Kata
Akkor nem vágom miért ilyen drága. Elméletileg akárki megveheti.

[/cserf][/fülünyúl]

kisfigi
Igen.

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
amugy miért is ér ez 1mó-t? nem vágom 😄

Gorla: most már értem-.- , és télleg nem szoktam aukciókat nézni...

kisfigi
na bammeg ,de inkább vegyétek úgy hogy nem is szóltam...

ajjajjj azok a fárnya mûveleti jelek
😄
Kata
Ez az a pajzs, amit ott az elit missionös városban lehet vásárolni?

[/cserf][/fülünyúl]

Kisfigi: mindig amikor hozzá akarsz szólni a fórumhoz akkor inkább ne...köszi<#wave>
Szerintem akár el is megy addig a licit, de a C/O: 100k+140 ecto se hangzik rosszul 😊

kisfigi, látszik hogy nem szoktál valami gyakran aukciókat nézni, mert akkor tudnád mit írt. Jelen esetben: a trader árához képest -1k áron számítja az ecto-t, ez elég általános.

Carlos
Szerintem -1k akart lenni.
Dehát 100k + 350 ecto egy pajzsért?

Þór vígi þessi rúnar

kisfigi
ha azt hiszed egy ecto 1k a tradernél hát akkor nc...

Carlos
100K+350ECTOS ???
LOL.

Þór vígi þessi rúnar

Van egy eladó cuccom lehet licitálni😉
http://www.guildwarsguru.com/forum/showthread.php?t=10092453
"Feladó: Midgard
Elküldve: 2006. 12. 18. 08:03
Tárgy: BEG
Üdv!

Nem tudom lehet, hogy ismernem kéne téged, de nem szokásom más klánokat szapulni. Ha mégsem szeretek valakit akkor azt sem teszem nyíltan.
Ha ez vicc akart lenni akkor ez ne így süsd el vagy hangsúlyozd ki, hogy viccnek szántad.
Én sem keltem rossz hírét más klánoknak, sem viccbõl sem komolyan!+

Jó játékot."

ide irom h tisztazzuk; viccnek szantam...de lehet h nem, nem tudhatod..=)

Pontosan mi is a bajod velünk? Ismernünk kéne valahonnan, esetleg te minket, hogy negativ kritikát fogalmazol meg velünk szemben? Ejnye...

spatz
*Január

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EmThor
thx,

factions-t nagyon otthagyták...

spatz
A karácsonyi event: 2006. December 20. kezdõdik és 2007. Januarár 1-n van vége. Az alábbi városokban: the Cities of Kamadan, Lion's Arch, Droknar's Forge, és Ascalon City

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Magyarul itt is van infó:Pet lista

Ezek a minipetek nagyon tetszenek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Uh, ez a viziló nekem nem tetszik.

Köszi. Áttanulmányozom. 😊

de most elnézve inkább guildwiki, mint az oldalunk... az elég hiányos 😊

http://gw.gamewikis.org/wiki/Animal_companion

Én is kipucoltam a ventillátoromat, és gyorsabb nem lett számottevöen (bár nem is volt 90 fokos 😛) de legalább már nem olyan rohadt hangos mint volt 😊

Hoz_Hun - kicsit erösebb max. mint a többi, de nem számottevöen. Viszont megvan a feelingje, ha a csapat 4-5 pókkal szaladgál 😛

http://blackeagles.atw.hu/
itt petek menüpont - kicsit régi, átdolgozás alatt van, de viszonyitási alapnak jó. vagy guildwiki, ha tudsz angolul 😛

Akkor ezek szerint nem játszottál a Nightfall bétáján, mert akkor volt, de nem került bele a végleges játékba.
Itt megtalálod hogyan is nézett ki

PanzerWolf
Én már elég régóta írogatom ám ide!Annyi,hogy nem állandóan de,nézem a fórumot mindíg.Csak nem elkezted te is a gamét?
Hallom a multi sokszor ledob mostanában (megszakad),Catyussal most beszélek.

hamarabb lesz jegesmedve <#vigyor2>

winona
a pók béna, én a vizilovat várom - remélem, hogy elõbb-utóbb csak beteszik! 😊
Titan
Jéé PanzerWolf Te itt?? Megtorpedózták az U-Boat-od???<#integet2>

Király. Remélem erõs is.

GamerAdams007

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Köszi. 😊
Majd utánna nézek ennek a póknak.

igen, mindig

Mindig fizetnem kell 1k-t hogy lemehessek Underworldbe??

PanzerWolf
Ritu még mûködik egyedül UW-ben?

R34N
erpáj töled nem is vártam mást, te mindig az a primitiv taplo maradsz akit megismertem ;D

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

SZEG007
minimum fél évente takaritani kell a gépet ez alap

Titan
Köszönjük szépen, hogy ilyen kis kedves vagy, hogy megosztottad a tapasztalataidat mivel lehet jobbá tenni a dolgokat!
Bár csak többen is ilyenek lennének!

Szaruman
Ööö... Fingjak rá?😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Carlos
Nos.
Érdekes dolgot osztanék meg a közönséggel.
Lassú volt a gw, ezért újr feltettem az xp-t. Sok szenvedés árán, de errõl késõbb. A gw ugyanúgy lassú volt.
Közben az újrainduláskor mindig egy kedves nõi hang figyelmeztetett, hogy system failed, cpu overclocking miatt, pedig nem is húztam a procit.

Ekkor jött a mentõ ötlete Lana kollégának (itt: tcpip2), hogy ugyan nézzem már meg, hogy hány fokos a proci. És láss csodát, gw közben 90(!!!) fokra hevült fel a proci. Azonnal kikapcs és pihi.

Ma nagyon nagy nyomású levegõvel kitakaritottam az egész házat. A borda annyira el volt koszolódva, hogy szinte eltömült.
Igy tisztán a gw 60 fokig megy fel.
És most jön a lényeg!
Ahol eddig 20-30 fps volt max (gh) ott most 80-110 fps között megy a játék. Ez igy álltalánosságban minden helyszinre elmondható!

Szóval. Aki nagyon lassúnak érzi a játékot, nézze meg, hogy mennyire van elkoszolódva a procin a hûtõventillátor és a borda, majd alaposan nagy nyomású levegõvel takaritsa ki!

Jó játékot mindenkinek!

Þór vígi þessi rúnar

A pók megszerzéséhez elég egyetlen részt is megvenned, hiszen az Underworld mindegyikbõl elérhetõ.
Prophecies: Temple of the Ages (alternatív bejárat: Lornar's Pass)
Factions: Zin Ku Corridor
Nightfall: Chantry of Secrets

Ehhez pedig szükséges az Ascension, ami Prophecies-ben a Crystal Desert-ben a tükörkép legyõzése, Factions-ben a Closer to the Stars küldetés elvégzése vagy Nightfall-ban a Hunted! küldetés elvégzése után lesz meg.