Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És aki nem tudja miért ilyen drága, az is olvassa el, mert ebbõl rájön (remélhetõleg).
Ilyet kérek karácsonyra !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azért mert ambrance of truth kell hozzá ami bazi ritka. Gurun árulnak ilyen medált 1,5 milláért
Gorla: most már értem-.- , és télleg nem szoktam aukciókat nézni...
Destiny. The design is clearly ancient.
Destiny. The design is clearly ancient.
kisfigi, látszik hogy nem szoktál valami gyakran aukciókat nézni, mert akkor tudnád mit írt. Jelen esetben: a trader árához képest -1k áron számítja az ecto-t, ez elég általános.
http://www.guildwarsguru.com/forum/showthread.php?t=10092453
Elküldve: 2006. 12. 18. 08:03
Tárgy: BEG
Üdv!
Nem tudom lehet, hogy ismernem kéne téged, de nem szokásom más klánokat szapulni. Ha mégsem szeretek valakit akkor azt sem teszem nyíltan.
Ha ez vicc akart lenni akkor ez ne így süsd el vagy hangsúlyozd ki, hogy viccnek szántad.
Én sem keltem rossz hírét más klánoknak, sem viccbõl sem komolyan!+
Jó játékot."
ide irom h tisztazzuk; viccnek szantam...de lehet h nem, nem tudhatod..=)
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://gw.gamewikis.org/wiki/Animal_companion
Hoz_Hun - kicsit erösebb max. mint a többi, de nem számottevöen. Viszont megvan a feelingje, ha a csapat 4-5 pókkal szaladgál 😛
http://blackeagles.atw.hu/
itt petek menüpont - kicsit régi, átdolgozás alatt van, de viszonyitási alapnak jó. vagy guildwiki, ha tudsz angolul 😛
Itt megtalálod hogyan is nézett ki
Hallom a multi sokszor ledob mostanában (megszakad),Catyussal most beszélek.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Majd utánna nézek ennek a póknak.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Bár csak többen is ilyenek lennének!
Érdekes dolgot osztanék meg a közönséggel.
Lassú volt a gw, ezért újr feltettem az xp-t. Sok szenvedés árán, de errõl késõbb. A gw ugyanúgy lassú volt.
Közben az újrainduláskor mindig egy kedves nõi hang figyelmeztetett, hogy system failed, cpu overclocking miatt, pedig nem is húztam a procit.
Ekkor jött a mentõ ötlete Lana kollégának (itt: tcpip2), hogy ugyan nézzem már meg, hogy hány fokos a proci. És láss csodát, gw közben 90(!!!) fokra hevült fel a proci. Azonnal kikapcs és pihi.
Ma nagyon nagy nyomású levegõvel kitakaritottam az egész házat. A borda annyira el volt koszolódva, hogy szinte eltömült.
Igy tisztán a gw 60 fokig megy fel.
És most jön a lényeg!
Ahol eddig 20-30 fps volt max (gh) ott most 80-110 fps között megy a játék. Ez igy álltalánosságban minden helyszinre elmondható!
Szóval. Aki nagyon lassúnak érzi a játékot, nézze meg, hogy mennyire van elkoszolódva a procin a hûtõventillátor és a borda, majd alaposan nagy nyomású levegõvel takaritsa ki!
Jó játékot mindenkinek!
Þór vígi þessi rúnar
Prophecies: Temple of the Ages (alternatív bejárat: Lornar's Pass)
Factions: Zin Ku Corridor
Nightfall: Chantry of Secrets
Ehhez pedig szükséges az Ascension, ami Prophecies-ben a Crystal Desert-ben a tükörkép legyõzése, Factions-ben a Closer to the Stars küldetés elvégzése vagy Nightfall-ban a Hunted! küldetés elvégzése után lesz meg.