Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Ezt a pókos dolgot még nem is hallottam... Mi ez pontosan?

gamertag: kenobita

EmThor
igen azt csinálja! le kell tölteni...

Köszi. Már azt hittem a játékhoz ad valami plusz zenét.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

EmThor
felmész directsong.com-ra egytra nightfall muzsikáért. permanent licensz-t válaszd

Én tegnap tettem fel a két kiegészítõt (az alap mellé). Úgy látom már nem csak négy karakterem lehet, hanem sok. A Nightfallhoz kaptam valami zene unlockoló kulcsot is (pedig van benn alapban egy zenecd, meg egy rakás mindenféle más is). Az meg mire jó?
Meg azt olvastam, ha megvan az alap meg a két kieg akkor befoghatok, valami ritka pókot. Hát ez még nem aktulis mert csak 10 szintû vagyok, de erre kiváncsi leszek. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BEG semmiképp 😄

Sziasztok

A játékot nemrég kezdtem.Normális Guild-et keresnék,elsõsorban PVE-re,ha valaki tudna ajánlani egyet azt megköszönném😊

Guild Wars Prophecies accuntot vennék.
érd msn:[email protected]
Végülis igazad van!!Kéne egy hatalmas bejárható terület,egy új történet,pár új tárgy meg talán néhány skill!!!

Atisz
Átlag fps-nek elment, de ha ismerted az elsõ részt akkor bizony nagyon halovány...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
valamint meddig fog menni a félévente 2 új kaszt? lehet hogy lehet futószalagon gyártani a skilleket, stb., DE játékos szempontból már nem biztos hogy nyerõ még 2 kieg után a tizensok kaszt...

nem kell se új faj, se új kaszt, hanem egy kis fantáziával fel kéne dobni és valami igazán érdekes történetet kéne kitalálni, nem mindig azt, hogy csúnya gonosz Isten meg akarja rontani a világot és nekem meg kell menteni, kezd egyre unalmasabbá válni számomra, hogy folyamatosan hõst játszok és minden másnap megmentem a világot...
BTW wow féle horda vs szövetség: sztem erre találták ki a factionst (kurzick - luxon ellentét) csak nem jól sült el

És ha mondjuk lenne 1 új faj??? Mondjuk most a gonosz szemszögéböl is lehetne játszani. Olyan Wow féle Horda VS Szövetség!!!

bardocz
szerintem meg teljesen fölösleges két új kaszt inkább egy tyria nagyságú bejárható terület valamilyen új PvP aréna ahol mondjuk belépöt kell fizetni és pénzt lehet nyerni így PvE-sek is kipróbálnák PvP-t
Gondolkoztatok már azon hogy milyen lesz az új kieg. ha lesz??Sztem lehetne görög-római style, a választható kasztok meg lehetnének:Gladiátor aki egyszerre 2 kardot is foghat a kezében, a másik meg mondjuk lehetne egy tolvaj vagy vmi jó!!!

JaSoN HuNTeR
Srácok majd dumáljuk meg event elött hogy 1 disbe legyünk ás szorakozzunk.Csak egy ajánlat...<#ravasz1>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

SZEG007
megmondták hogy a legkockábbaknak csinálják ugyhogy sirást belehet fejezni

EmThor
?!

Na, 3 és fél óra trappelés után üzenem a fejlesztõknek, h KAPJÁK BE!!!! Egyik elit helyet sikerüt megcsinálni, tökéletesen kipucolva....de legalább nem szakadt meg a net......

már nálam se 😊)

nálam semmi gond

én úgy tudom, hogy most készitik elõ a gamet az eventre (nekem is mondták) de nekem se jó, minden baja van msot 😞

Kata
Errorhegyek megint... nem tudok belépni sem. Hajrá Anet, remélem újabb _fontos_ hero armorok, vagy hasonló dolog miatt problémázik a rendszer... :/

[/cserf][/fülünyúl]

akkor kimaradsz egy csomó olyan buliból ami máskor nincs...
nekem az elsõ eventem a mostani halloween event volt, és amilyen bulit ott levágtak a magyarok az felejthetetlen volt nekem 😊
remélem megtartjuk ezt a szokásunkat

bardocz
nem a szórakozás értelmetlen nekem hanem nekem más a szórakozás 😛 elmegyek majd megnézem de kb ennyi lesz aztán megyek HA-ba meg farmolni
...

ha a szórakozás értelmetlen neked, minek játszol egyáltalán?

bardocz
megint egy ujabb értelmetlen event ami nekem kimarad 😄
EmThor

nekem ez kell ez 😄

KAWAIIIII ^_^

Mi várható téli eventen?!?!?!?

KATT!

FRUIT CAKE FTW!!

Divine Aura-t csak a Prophecies CE-hez adtak??A 2006-os csomagban nincs???

XDD btw egyetértek 😄

Én arra gondoltam hogy a gw-ben lehet-e majd!!!

bardocz
én csak szomszéd ablakot szoktam dobálni 😄
GamerAdams007
😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

EmThor
ja kimegyünk a kertbe, felállítjuk a gw dobozkat, meg a Gaile bábúkat azt jól megdobáljuk....

bár a környezõ házak ablakait is megdobálhatjuk, abból lenne az igazi "event" lol 😄

JaSoN HuNTeR
100%

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Lehet majd hógolyózni ha megkezdödik a karácsonyi event???

Nekem az U2 végéig tetszett, amig a csaj meg nem halt. De olyan buta vége lett, hogy többet elõ sem vettem. De nem csak én vélekedtem így.

SZEG007
Unreal 2 ha nem is volt a legjobb game, de nekem bejött, csak kár hogy rövid vot

Atisz
Videókról meg annyit hogy mindenki megnézi 3-4 alkalommal de a fennmaradó idõt ingame fogod eltölteni. Parasztvakítás 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Warhammer-t leszedheted a várólistáról, mert sajna volt egy kis gebasz és a kiadó az EA lesz, ami ugye azt jelenti hogy vérkommersz lesz...A Fallout (ha egyáltalán lesz) meg hasonló lesz mint Unreal 2 esete: teljesen lecserélt brigád, a játék nyomokban sem hasonlít az elõzõ részre...

Jagi
Jah, kéne már egy Orkot nyilazós, karddal ütögetõs, varázslós is...

Le is szavaztam az Oblivionra mindenhol...
de a online-ben természetessen Guild Wars.<#vigyor>

Szerintem a Guild Warsé is van ilyen, tán még jobb is. Amugy tényleg szép videó, tényleg jöhetne film így megcsinálva (ha már orrba szájba jönnek a Ice Age-k meg Shrek-kek ez is beférne közéjük).

EmThor
mindenki szavazzon a Guild Wars-ra!!! (rpg és online kategória)

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

can benne valami^^

Hát, igen ez a blizzard névjegye...amilyen szépek a videóik olyan ***** az ingame grafika, szvsz.

GW: Dor Von Hun [HD]

Zomil
remélem már mindenki megcsinálnta a sorrend 5letét a winterfest eventre😊))
16-án kezdödnek a mérközések és 17-én folytatodnak😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
ne qukacoskodj 😊 télleg qkacek még él? nem hallani róla, vagy már cseptör 4et aszfato.. izé alfa tesztel? 😄