Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Meg azt olvastam, ha megvan az alap meg a két kieg akkor befoghatok, valami ritka pókot. Hát ez még nem aktulis mert csak 10 szintû vagyok, de erre kiváncsi leszek. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A játékot nemrég kezdtem.Normális Guild-et keresnék,elsõsorban PVE-re,ha valaki tudna ajánlani egyet azt megköszönném😊
érd msn:[email protected]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
BTW wow féle horda vs szövetség: sztem erre találták ki a factionst (kurzick - luxon ellentét) csak nem jól sült el
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[/cserf][/fülünyúl]
nekem az elsõ eventem a mostani halloween event volt, és amilyen bulit ott levágtak a magyarok az felejthetetlen volt nekem 😊
remélem megtartjuk ezt a szokásunkat
ha a szórakozás értelmetlen neked, minek játszol egyáltalán?
XDD btw egyetértek 😄
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
bár a környezõ házak ablakait is megdobálhatjuk, abból lenne az igazi "event" lol 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de a online-ben természetessen Guild Wars.<#vigyor>#vigyor>
GW: Dor Von Hun [HD]
16-án kezdödnek a mérközések és 17-én folytatodnak😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"