Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Destiny. The design is clearly ancient.
Megvettem az új vasat, majd lassan jövök énis vissza a játékba.
Elszállta a táp, elszállt az alaplap, a proci lehet, hogy túlélte, de nem biztos...
Úgyhogy most van egy core 2 duo 2.13-as gigabyte alaplappal.
Holnap megy fel az xp, talán a hétvégén tudok játszani.
Majd kiderül.
Jó játékot mindenkinek!
Þór vígi þessi rúnar
Akkor itt a világ vége !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nézd a jó oldalát: a többi része mükszik és lehet, hogy csak táp probléma...
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Aztán lehet, hogy vitt magával még egyebeket is! Az alaplap is gyanús! De majd meglátjuk még a szakikkal.
Þór vígi þessi rúnar
Kb. már vagy 1.5 éve nyomom.. <#wave>#wave>
Milyen mostanában azt nem tom, mert nov.27-e óta nincs netem, mert a kedves t-onliune hazavágta a kábelt újpalotán és csak tegnap hívtak fel, hogy cseréljek modemet, mert már nem kompatibilis valszeg...
Mielõtt offolásért leköptök, azért írtam ezt ide hátha még akad olyan GW társam akinek hasznos ez az infó! Ugyan itt uborka eladó! <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
hoy ehh
Regelni már nem lehet, a guildwars.com-on lehetett
hoy ehh
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
3 ghz intel, gyári hûtõvel (1 hónapig ment szerintem 90 fok környékén), asus premium alaplap, 2x 512 dualban.
Nightfall óta vettem észre, hogy a gw játszhatatlanul lassú, aszittam az emelt konfig miatt. De igy belegondolva akkor eshetett le a proci teljesitménye a magas/kritikus hõmérséklet miatt.
Þór vígi þessi rúnar
Irtam lentebb a gépemmel kapcsolatos dolgokat, melynek folytatása van...
Tegnap este készülünk elitre skacokkal. Városban zsir 80-100 fps volt. Épp mondtam skacoknak ventrin, hogy milyen zsir. Aztán ekkor lefagyott.
Azóta se tudtam beinditani a gépet.
Valószinü, hogy elszállta az alaplap. Még a srácok itt bent nézegetik, hogy mi lehet a gáz, de szerintem kipurcant az alaplap.
Ennyi...
Þór vígi þessi rúnar
Alacsony szintû PvP arénák ilyenek és ha PvP-zni akarsz, akkor irány The Battle Isles.