Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok😊)) Nemrég alapított "Guild Wars" csapatunkhoz keresünk tagokat. Pár hónapja kezdtük, hasonló cipõben járó játékosokat várunk elsõsorban, hogy együtt fedezzük fel a játékot. Pedagógusi vénával megáldott angolul jobban tudó MMORPG játékosokat sem utasítunk el. A guild neve "Kretén Hun", és nem véletlen <#felkialtas> <#eplus2> <#felkialtas> Tehát a szórakozás a lényeg, jókedv és marhulás. Idönként guild találkozó, közös GW-zéssel egybekötve, (Budapesten van egy helység, 4 gép, és 3Megás ADSL adott, +2-3 saját gép is hozható), vagy anélkül. Ha érdekel egy kezdö, de lelkes és kretén társaság, akkor keress meg a játékban: Lord Snowescalus, Hungarian Jackal néven, vagy írj a következõ címre: [email protected]

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

kisfigi
😊

Destiny. The design is clearly ancient.

basszus, megjött ekdvem GWhez h megnéztem képet meek is 😄

????

kisfigi
olyan szép ez a guild wars hogy öröm vele exploringolni^^

Destiny. The design is clearly ancient.

Carlos
No.
Megvettem az új vasat, majd lassan jövök énis vissza a játékba.
Elszállta a táp, elszállt az alaplap, a proci lehet, hogy túlélte, de nem biztos...
Úgyhogy most van egy core 2 duo 2.13-as gigabyte alaplappal.
Holnap megy fel az xp, talán a hétvégén tudok játszani.
Majd kiderül.

Jó játékot mindenkinek!

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
elmarad a karácsony?? neeee
Akkor itt a világ vége !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

quad
soha idén elmarad a karácsony 😄

Mikor kezdödik már??

kapsz sapit is 😊

Jaaa, az engem nem nagyon érdekel. Hógolyózgatás, meg nyalóka nyalogatás...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

cenobite
A zevent kezdetére. (Szerintem)

gamertag: kenobita

Tényleg. Mire vártok olyan nagyon?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mi lesz most?😄

még az amcsik szunyálnak...

Midgard
szép kis karácsonyi ajándék...

Nézd a jó oldalát: a többi része mükszik és lehet, hogy csak táp probléma...

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Carlos
Énnekem eddig úgy néz ki, hogy 99% elszállt a táp.
Aztán lehet, hogy vitt magával még egyebeket is! Az alaplap is gyanús! De majd meglátjuk még a szakikkal.

Þór vígi þessi rúnar

ahogy Anet-et ismerem, majd olyan este 6 körül szép sunyiban elindítják...<#wow3>

kenjétek a hajatokra, én 5ig dolgozom... 😛 😞

EmThor
nincs itt semmi látnivaló 😄

szokás szerint késik😄

Tombi
jaja már csak 21

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Márcsak 40 perc??

PanzerWolf
Jó,hogy figyeltem a nevedre eddig!<#vigyor>A következõ kiegbe biztos lesz U-boot és akkor,jöhetnek a tobbiek az oldalunkról ide is multizni.<#nyes>Huh de gyagyi volt.Remélem azért értékelted.<#vigyor>

Kata
Egy vödörnyit az apróbbakból kérnék.

[/cserf][/fülünyúl]

Titan
Panz!

Kb. már vagy 1.5 éve nyomom.. <#wave>
Milyen mostanában azt nem tom, mert nov.27-e óta nincs netem, mert a kedves t-onliune hazavágta a kábelt újpalotán és csak tegnap hívtak fel, hogy cseréljek modemet, mert már nem kompatibilis valszeg...

Mielõtt offolásért leköptök, azért írtam ezt ide hátha még akad olyan GW társam akinek hasznos ez az infó! Ugyan itt uborka eladó! <#idiota><#nyes>

Thx, en regeltem, remelem kapok valami jot. <#vigyor3>

hoy ehh

még nem lehet felvenni.

Regelni már nem lehet, a guildwars.com-on lehetett

bardocz
játékban kell rá regelni?
az a bohockodás nagyon élvezetes tud lenni lowlvlen is szvsz...sött...

Akik nyertek a Xunlai Tournament House-on, azok mar megkaptak a nyeremenyuket? <#confused>

hoy ehh

SZEG007
ha nagyon arénázni akarsz akkor csinálsz lvl 20-as pvp karaktert,és nem low lvl arénákba bohockodsz

Akkor nem volt szerencséd<#szomoru1>

Nefürgyé le!

Carlos
Jaja. Nekem másfél éves konfig, épp kicsúsztam a gariból.

Þór vígi þessi rúnar

A múlt héten ugyanígy jártam, alaplapcsere lett belõle. Mivel garanciás volt, ezért nem került semmibe, tehát tulajdonképpen nekem jó. Az a poén, hogy azon a napon még kb. öten vittek be gépet, ugyanezzel a hibával, úgyhogy sok sikert neked is. Volt most a közelmúltban (múlt héten), egy borzalmas erejû napkitörés, aminek így a Föld körüli mûholdak is eléggé megérezték a szelét(3 ment a levesbe, meg ilyenek), meg talán egy kicsit lejjebb is jutott belõle. Van itt az sg-n róla egy cikk, érdemes elolvasni, mert lehet, hogy szerepe volt a dologban.

Nefürgyé le!

Carlos
Hát nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

Esetleg a proci erös melegedése/overclocking hibaüzi annyiban is összefügghet, hogy nagyobb feszt kapott, mint kellett volna... de ez csak találgatás.

Carlos
430-as chieftec

Þór vígi þessi rúnar

milyen tapegyseg vitte?

Carlos
Kábé másfél éves konfig volt.
3 ghz intel, gyári hûtõvel (1 hónapig ment szerintem 90 fok környékén), asus premium alaplap, 2x 512 dualban.

Nightfall óta vettem észre, hogy a gw játszhatatlanul lassú, aszittam az emelt konfig miatt. De igy belegondolva akkor eshetett le a proci teljesitménye a magas/kritikus hõmérséklet miatt.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
sok a por mi? sajnálom, ez csúnyán gáz. elõtte is lehet már a lap szarakodott? hány éves? lehet a kondik püffedtek fel...

Carlos
Nos.
Irtam lentebb a gépemmel kapcsolatos dolgokat, melynek folytatása van...
Tegnap este készülünk elitre skacokkal. Városban zsir 80-100 fps volt. Épp mondtam skacoknak ventrin, hogy milyen zsir. Aztán ekkor lefagyott.
Azóta se tudtam beinditani a gépet.
Valószinü, hogy elszállta az alaplap. Még a srácok itt bent nézegetik, hogy mi lehet a gáz, de szerintem kipurcant az alaplap.
Ennyi...

Þór vígi þessi rúnar

Magyarán kifarmoltad, de akkor miért adod el?

Ja bocsánat, még nem álltam át teljessen a WoW-ról. Ott csak és kizárólag a tápossága számít.

Elnézést,hagyjuk,nekem más a véleményem errõl,nem kell válaszolnod.

Nincs értelme?Kifejtenéd?

lol, márcsak regelni is érdemes volt a xunlai tournamentre, minden regelõ kap egy zöld candyt😄

Felesleges olyan dolgot rendbe rakni, aminek nincs értelme.
Alacsony szintû PvP arénák ilyenek és ha PvP-zni akarsz, akkor irány The Battle Isles.

Szerintem meg rendbe kellene tenni a játékot elõször,mert kicsit durva,hogy Ascalon arénában lvl 8-9-es karik Droknar-os armourban elitskillel vagánykodnak (ugyan ez van persze Yaks-ban is).

Megcsináltam olyan 11x a mallyx questet (elég huzós volt de 3nap alatt megvolt viszonylag átlagos csapatokkal), utána pedig beváltottam a 60gemet amit quest rewardként kaptam+dobtak a szörnyek.