Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Favorit kerdes. Festival hat. Guildwikit elolvastam, odamentem az arushoz, de azt mondja mutassak neki egy "master" peldanyt. Honnan szerzem meg az elso sapit, amit lekopiz a tobbi karinak?
Koszi szepen.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Destiny. The design is clearly ancient.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Added a Search button to the Party panel.
Hogy szûrje a listát típusra, leírásra?
Vigyázat, a leopárd harap!
Azt hogy többet kell aludnom 😊 Benéztem a márkát, bocs.
Tehát a chieftec jó táp. Elnézést az okozott kellemetlenségért.
(A postom többi része ettõl még igaz.)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Olyan kéne nekem is. Azt hogy lehet szerezni. A többi sapka nem nagyon érdekel.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2 pumpkin maszk, 1 télapósapka, 1 agancs, 1 tengu maszk, 1 sárkány maszk, 1 wicked hat.
köszi!
festival hat nagyon nagy, party search meg über!! segít kereskedni is...
sapis bácsi azért még necces, van dragon mask-om meg wicked hat-em meg pumpkin crown-om, mi hiányzik? thx!
GW: Dor Von Hun [HD]
Az a gond hogy nem csináltak az ilen extra event cuccokat egy külön equip slot-ot, így nem kéne levenni a fejfedõt (open for criticals) és akkor még jó is lehetne...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Minden második kérdés, hogy hol lehet sapkát venni. Persze már mindenkinek kivan a ***** újra és újra elmondani, hogy január 1-én kapunk.
A kérdések továbbra is jönnek, hogy "Where can i get hat???", stb...
Beírtam közösbe, hogy a Sapkaboltban tudsz venni. Erre nem megkérdezi privátban, hogy hol a Sapkabolt? XDDD
gamertag: kenobita
szvsz a chieftec tápok nem voltak olyan rosszak, persze hibás darab minden tipusnál lehet...
A karácsonyi zene meg még mindig nagyon üt!!!
Kamadanban van egy törp, aki el van zárva, és állandóan boldogságot sújkolnak belé, ezért meg akar halniXDDDDDD
Új title, 4 Emberi játékos kötelezõ HAba...stbstb
Tudom hogy off, de ezt fejtsd már ki, biztos tudsz valamit..
új korszak
Pár OFF észrevétel.
A Chieftech táp, hogy ne fogalmazzak durván, nem jó.
Mindenkinek melegen ajánlom, hogy márkás tápot vegyen. A legalja 8-10 ezer forintnál kezdõdik.
A gagyi tápokra tök mindegy hogy hány Watt van írva, nincs ekkora teljesítményük, és még sok más bajuk is van/lehet. (Olyan mint a gagyiledes piacos hifi cucc, rá van írva hogy 500W miközben 500W zenei teljesítménytõl leszállna a fejed.)
A frissebb gépek teljesítményfelvétele ugyanúgy növekszik, ahogy a teljesítmény. Egy erõs processzor, erõs videokártya, több winyó és dvd stb. pedig egész szép fogyasztást produkálhatnak.
A screenshotokat meg ne bmp be adjátok küldjétek, hanem tessék jpg be konvertálni. Ajánlom az IfranView-et konvertálásra, amugy ez a legjobb képnézegetõ.
valami tulinformalt egyen esetleg ha...
Destiny. The design is clearly ancient.
A client mennyi MB-t szed le?
Sajna forgalom korlátos netem van. 😞
TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67
やられたらやり返す。倍返しだ!