Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Érdeklödni: [email protected]
MSN: [email protected]
iá.: 8000 Ft
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
"koreába nemvolt pre order cucc, és coca cola vonalkódokért vagy miért adták ezeket." by Lego
Nefürgyé le!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
koreába nemvolt pre order cucc, és coca cola vonalkódokért vagy miért adták ezeket.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Megeshet, sok embernek voltam ura és parancsolója 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Amugy nem te voltal a megjeleneskor a guildvezerem?😊 Ha jol emlexem Zoldlomb Legolas volt. Sajna az open betas guild nem alakult ujra. 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mondjuk ugy kell kerni hogy GW alapjatek, mert amikor propeciest kertem, azt mondtak olyan nem letezik, csak najtfol, fekson meg alapjatek 😊
Ez 2006 edition es nem tudom mi a kulonbseg a regi alaphoz, vagy a collectors editionomhoz kepest.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
elöre is köszi
a GW-be bejelentkezõ emailem és jelszavam: az jó NC acc-nak, vagy oda külön kell regelni?
mert jó ez a Dungeon Runners 5let: ingyé letöltöd meg játszó de a nagyobb invetory-ért, log-in anti-sorbanállásért, jobb cuccokért kell havi 5 $ dodót leszurkolni...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
(Egyik guildtársam hívta fel rá a figyelmemet)
KATT
és ez megy mindenhol, szal vannak problémák
Na szóval úgy kb. 2 órányi rohangálás után megvettem, és megérte, mert kaptam bonus item-et is, pósztert is, meg Soundtrack CD-t és szupiiii!!
U.I.: Azt javaslom aki mostanába akar Propheciest venni dobozosan, gyorsan menjen a Mammut Saturn-ba mielõtt onnan is elviszik mindet!
(tudom hogy nem érdekel senkit, de írnom kellett vmi értelmeset <#idiota>#idiota> )
Destiny. The design is clearly ancient.
van aki 3k körül adja - ha városban kereskedsz, azon múlik, hogy van-e pont ott valaki, akinek kell
ui: amúgy grt /ezt csak úgy kisbetûvel <#eljen>#eljen> <#eplus2>#eplus2>/
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Dwarven axe (fos, de mégiscsak dwarven axe😛)
Serpent axe (req9, +14% in stance)
Krytan axe (req9, +13% while enchanted) ((max sebzéssel ez a skin is igen ritka😊))
Ofkóz mind max sebzésû 6-28.
"Óóóó a happy daay..."<#nyes>#nyes>
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0