Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente111
de vicces!!!!!!!!!!! <#mf1><#gun><#mf1>

Ahoz elösször meg kell venni a Fasction-t, és normálisan hozzáadni a másik cucchoz <#taps> <#wilting> /ez azt jelenti, hogy nem új accot kell csinálni <#mf1> <#mf2> <#vigyor1> <#mf2> <#mf1>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

torrente111
sziasztok.a nightfallos karimat hogy és hol tudom átvinni a factionsba??? kösz

GUILD WARS - Prophecies & Faction account eladó!
Érdeklödni: [email protected]
MSN: [email protected]

iá.: 8000 Ft
GamerAdams007
jah így már más 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Faki
bardocz
nekem napocska sapka kéne lehet még szerezni?<#banplz><#zavart1>
Kata
Jegesmedve pet piros sállal. ^^

[/cserf][/fülünyúl]

Szerinted mi a coca-cola item? Egy pohár? Esetleg egy kis piros-fehér hóember? Vagy mire gondoltál?

"koreába nemvolt pre order cucc, és coca cola vonalkódokért vagy miért adták ezeket." by Lego

Nefürgyé le!

GamerAdams007
az ingame cucc nem coca cola item... nem véletlen mondtam, hogy fegyver/pajzs/focus... megvettem a 2k6 editiont és ezek jártak nem coca cola item GW 06 Edition

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

bardocz
és hol tudok regelni nc accountot?
EmThor
még nincs kész, grafika kicsit ratyi, de jó lesz ez azért, topicot kéne ide nyitni neki úgy látom még nincs! kísérleteznek a srácok!

az ingame cucc a coca cola item 😊
koreába nemvolt pre order cucc, és coca cola vonalkódokért vagy miért adták ezeket.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

GamerAdams007
Aznap mikor én vettem (vagyis tegnap), még nem volt nyitva a CD-galaxis, ma nyitott. Én meg nem akartam 1 napot várni 😊)

GamerAdams007
nem coca cola itemet kapsz, hanem soundtrack CD-t, meg ingame fegyvert/pajzsot/focust...

a 2k6 kiadás az 1 millios példányszám tiszteletére volt.
Megeshet, sok embernek voltam ura és parancsolója 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Hat az nem sok, ezert kar volt 2006ot a nevebe irni. Gondolom jo marketing fogas 😊

Amugy nem te voltal a megjeleneskor a guildvezerem?😊 Ha jol emlexem Zoldlomb Legolas volt. Sajna az open betas guild nem alakult ujra. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

a 2k6-hoz adnak coca cola itemet, asszem ennyi

Most jottem a CDgalaxisbol. Hegyekben all nekik a GW Prophecies 😊
Mondjuk ugy kell kerni hogy GW alapjatek, mert amikor propeciest kertem, azt mondtak olyan nem letezik, csak najtfol, fekson meg alapjatek 😊

Ez 2006 edition es nem tudom mi a kulonbseg a regi alaphoz, vagy a collectors editionomhoz kepest.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

bardocz
Ehhez hol kell regelni?Mert kipróbálnám én is😊
lenne 1 kérdésem: tudna nekem valaki linket vagy akár képet mutatni a tormented spear-rõl? úgyan is gw wiki-n nincs 😞
elöre is köszi

EmThor
halló,

a GW-be bejelentkezõ emailem és jelszavam: az jó NC acc-nak, vagy oda külön kell regelni?

mert jó ez a Dungeon Runners 5let: ingyé letöltöd meg játszó de a nagyobb invetory-ért, log-in anti-sorbanállásért, jobb cuccokért kell havi 5 $ dodót leszurkolni...

PanzerWolf
Megvan.Egyedül kell elindulni.

teljesen egyedül indítsd el, hõsök, hencsek nélkül

PanzerWolf
Elakadtam a Tiherk Orchar coopnál.Nem tudom elindítani.Angolul van csak, ugyebár nem tudok rendesen.

kisfigi
Kössz 😊

Destiny. The design is clearly ancient.

quad
ja 20 szintnél hihetõ vagy 😄

JaSoN HuNTeR
|^_^| Nem az én accountom,nem próba,csak haverom megunta a wow-ot.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Leggyorsabb módja, ha teljesen elõrõl kezded a felderítést. Minden misszión átmész jópárszor, minden areán átrágod magad. ja, és ha nem forgatod körbe-körbe a kamerát a karakter körül, akkor a játék hülye módon kihagy egy csomót. Sok sikert!

nekem is mûxik, de pl:
(Egyik guildtársam hívta fel rá a figyelmemet)
KATT

és ez megy mindenhol, szal vannak problémák

Nekem Zboardom van GW-s kieggel és tökéletesen müxik!!

ne vegyél Mo-on zboardos gw-lapkát, mert elqrták a driverét! Most minden ideazon fórumon lázadmak az emberek, mert a közép-eus billek nem kompatibilisek az új lapokkal (nem csak gw-s lapok)! Bár trükközéssel megoldható, de azért...

PanzerWolf
Billentyûzet jó lenne csak hát.....sajnos kell még Z-board alap ami 12000ft körül van.Így meg már sok.Pedig vennék.

EmThor
grat, GW-k

GamerAdams007
Huhh ez a Prophecies nagyon megizzasztott... Tegnap meg akartam venni, elmentem a Westendbe, se Mediába, se 576-ba nem volt. Na mondom akkor irány a CD-Galaxis a Blahán. Hát persze, hogy zárva volt. Na gondoltam veszek neten csak serialt, PlayNC store-ba, vagy ingame GW Store-ba, de persze átszámítva az €-t Ft-ra 12000-be került volna csak 1 serial, a 6990-es dobozos helyett. Na ennyit nem ért meg az azonnali játék. Gondoltam, hogy ma suli után beszaladok megint a CD-Galaxisba, hátha nyitva. Naná, hogy zárva volt, 4-én nyit. Huhh, gondoltam, go westend. 576-ba és Médiába azóta sem érkezett szállítmány, csak Factions és Nightfall (576), illetve Nightfall CE (Média) volt már nekik. Elhatároztam hogy nem foghat ki rajtam! Elindultam a Mammut-ba. Bemegyek ott is az 576-ba, szokásos: elfogyott. Utam a Saturn felé vezett a 3. emeletrõl a -1. emeletre. Közben már éppen azt terveztem, hogy hogyan fogok a Mammutból elmenni Lurdy-ba, hátha ott van valami jó kis PC-s bolt, vagy ha nincs akkor ott van a Lurdy mellett egy Amex-net nevû üzlet, gondoltam oda benézek. No de idõközbe megyek be a Saturn-ba, nézegetem, hogy van-e Prophecies. Körbenézek, nem találom. Megkérdezek ott egy faszit, hogy van-e, aszondja elvileg kéne lennie. Megjelent a remény halvány sugara... és... IGENN!!! Volt még 3 darab!!! 😄DDD JJIIPPÍÍÍÍ!!!
Na szóval úgy kb. 2 órányi rohangálás után megvettem, és megérte, mert kaptam bonus item-et is, pósztert is, meg Soundtrack CD-t és szupiiii!!

<#taps><#taps><#taps>

U.I.: Azt javaslom aki mostanába akar Propheciest venni dobozosan, gyorsan menjen a Mammut Saturn-ba mielõtt onnan is elviszik mindet!

PanzerWolf
Köszi!

kisfigi
Huhh ez a tyrian grandmaster cartographer megizzaszt, elég nehéz title, 95.6%-náltartok de nincs, nem találok több felderítetlen helyet(hiába nézegetem a 100%-os mapot). Akinek már megvan hát 1000 grat neki!
(tudom hogy nem érdekel senkit, de írnom kellett vmi értelmeset <#idiota> )

Destiny. The design is clearly ancient.

ma egy srác 6-8k körül hirdette, pár perc múlva 5k, de nem vette senki,
van aki 3k körül adja - ha városban kereskedsz, azon múlik, hogy van-e pont ott valaki, akinek kell

5k körül, de sztem nemsokan vesznek ilyet

PanzerWolf
Egy staffba upgrade +30 health az mennyit ér?Van egy eladó.

torrente111
jaja szégyeld magad!!!!!!!

HÜLYE CHEATER, HOGY A MELLSZÕRZETEDET A HULLAZSÁK CSÍPJE BE <#mf1> <#mf2> <#mf1> <#boxer> <#violent> <#taps> <#duhos2>

ui: amúgy grt /ezt csak úgy kisbetûvel <#eljen> <#eplus2>/

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

nekem EZ a kedvencem😊 Elsõ olvasatra egy WTF életérzést kaptam, másodikra már elég jól megértettem<#buck>

Brigadeführer
Mai dropom:
Dwarven axe (fos, de mégiscsak dwarven axe😛)
Serpent axe (req9, +14% in stance)
Krytan axe (req9, +13% while enchanted) ((max sebzéssel ez a skin is igen ritka😊))
Ofkóz mind max sebzésû 6-28.

"Óóóó a happy daay..."<#nyes>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Attól függ, hogy hol találják el a hõsödet, mert annak a páncéldarabnak a védelmi értéke alapján sebzõdik.
Találati arányok:
Head - 12.5%
Chest - 37.5%
Hands - 12.5%
Legs - 25%
Feet - 12.5%

Ezt és ezt érdemes elolvasnod.

Ha a hero mellvértjébe teszek egy Sentinel insignia-t (+20 AL vs elemental) egy másik páncél darabba pedig Dreadnought insignia-t (+10 AL vs elemental), akkor ezek összeadódnak (+30 AL vs elemental) vagy csak a mellvértben levõ Sentinel fog számítani?

quad
akkor is valamit csitelsz ismerem a jasonokat , mind csiterek ;]

Rip
Nem, ott még nincs. Majd a nagy világégés után lesz minden 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

JaSoN HuNTeR
Nem proba verzió.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

GamerAdams007
Jól vettem észre, hogy Pre-Searingbe nincs se Storage se Henchmen? 😞