Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Destiny. The design is clearly ancient.
nekem igazábol a ch1 tüz szigetén lévö random bossok huzzák fel az agyam😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Destiny. The design is clearly ancient.
Tegnap lemetem 3x UW-be rangerekkel.Elsõ kettõnél dobott egy ectot,a harmadiknál kettõt is!Persze nem nekem.A harmadiknál ugyanannak a srácnak mindet plusz,egy fekete festéket is!Mázlista!!!Ettem is a kefét rendesen.Erre nézem,hogy tradelni akar.Mit ad nekem?Az egyik ectot!!!!!!Biztos megsajnált.<#vigyor2>#vigyor2>Sokkot kaptam egybõl!Ilyen is létezik?Lám mégis.Már van kemény 2 ectom.<#vigyor>#vigyor>Pénzbe meg megy a gyüjtögetés,ha meg nem unom...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Már áthajóztam mindkét másik szigetre, de csak kitekintettem, illetve megszereztem pár hõst. Ha a Prophecit befejezem áthajózok Cantaba.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Már a játékban is kérdezni akartam.
Nekem ez az elsõ karakterem, és most játszok elõször vele, kissé megeröltettem magam, de már egész jól kezelem a kerekteremet. Tegnap betekertem az egész sivatagot. Az összes missiot Bonussal együtt, csak Hencsel meg Heroval. A Dunes of Despair borzasztó szemét küldi volt. Nem is maga a küldetés hanem a Bonus. Elõtte lévõ nap órákig gyürtük a hevrokkal (köszi PanzerWolf <#smile>#smile>). Aztán tegnap elsõre ment Hencsekkel meg Heroval (nem ezek miatt sikerült, mert probáltam így is elötte csupa Hencs, Hero kiosztásban, hanem a helyes jól idõzített stratégia, na meg némi szerncse). A többi küldetéssel nem volt baj, csak a Thirsty River-nek futottam neki kétszer, mert a Bonus miatti idõlimit végett berohantam az utolsó boss sátrába az meg kihealelt mindenkit rajtunk kivül. Másodjára megfontoltabban levertem, jó idõt futva, úgy hogy meglett a Bonus.
Elona Reach ahhoz képest, hogy az egyik legnehezebbnek írja a Guldwiki elsõre ment Bonussal mindennel, maradt is idõm a végén (valakik nagyon nagy öszegért ajánlgatták hogy végigviszik a playereket rajta, pedig holvan ez Dunes of Despair-hoz képest). A sárkány Glint-et is elsõre levertem, bár fájt érte a szívem, mert abszolút pozitív NPC és nem értem miért õ a Bonus (na PanzerWolf itt jó hasznát vettem az általad ajánlott és azóta betanult Interuptolásnak <#vigyor>#vigyor>).
Szóval jó kör volt a tegnapi. Jók a Herok, meg a Hencsek. Már profi modon válogatom össze a bandát, na meg a Herokat is felfejlesztettem.
Jó ez a játék! 😊
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Akkor nem is érdemes letölteni? Kód nélkül nem lehet accuntot csinálni?
PS3 ID: SDani456
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
Én most töltöm lefelé ezt a játékot a Gamershell-rõl és ott irnak CD-Key -t hozzá és azt szeretném kérdezni, hogyha majd lejön a játék akkor be irom a CD-Key-t és megy is?
Elõre is köszönöm!
(Link ahonnan töltöm:http://www.gamershell.com/download_12244.shtml)
PS3 ID: SDani456
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tud valaki adni egy linket vagy valamit ahol regisztrálni lehet erre a játékra?
Elõre is köszi
hoy ehh
amugy nem tom nekem nagyából ment mesmerekkel meg paragonokkal kell vigyázni para éleszt mesmer meg cry of frustrationnal megsz**at
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
19-21.-én lehet tesztelni, ilyen hétvégi event alkalmából.
Forrás, illetve bövebb infó itt
Lionsbol at tudom hajozni a karaktereket Elonaba, de onnan vissza a nightfallos karikat nem 😞
Koszi
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nefürgyé le!
Szerintem nem lehet õket visszacsinálni.
Þór vígi þessi rúnar
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven