Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi
De úgy értve hogy nehéz(!!) h egyszerü csak naon nehéz 😉 na nekem olyan kéne 😄

Destiny. The design is clearly ancient.

bardocz
SoJ cappolás hencsekkel is vicces tud lenni 😊(én úgy csináltam)
Zomil
hát nem is tudom😊
nekem igazábol a ch1 tüz szigetén lévö random bossok huzzák fel az agyam😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kisfigi
25-30k (havernak 25<#mf1>)

kisfigi
Szerintetek melyik a legnehezebben megszerezhetö elit a gw-ben?

tcs007
Eladó 1 GW account,sima gw az alap verzió a cd nincs meg mert én is csak az accountot vettem meg,ha valakit érdekel msn:[email protected]

MrPrise
Mennyiért lehet eladni a Rune of Superior Vigor-t? Ill kell-e valakinek attól többért? :-D

PanzerWolf
Örülök,hogy jól megy már az interruptolás!<#vigyor2>Úgy néz ki jönnek a guildba emberek!Még a végén újra aktívak leszünk?<#awink><#nyes>
Tegnap lemetem 3x UW-be rangerekkel.Elsõ kettõnél dobott egy ectot,a harmadiknál kettõt is!Persze nem nekem.A harmadiknál ugyanannak a srácnak mindet plusz,egy fekete festéket is!Mázlista!!!Ettem is a kefét rendesen.Erre nézem,hogy tradelni akar.Mit ad nekem?Az egyik ectot!!!!!!Biztos megsajnált.<#vigyor2>Sokkot kaptam egybõl!Ilyen is létezik?Lám mégis.Már van kemény 2 ectom.<#vigyor>Pénzbe meg megy a gyüjtögetés,ha meg nem unom...

Akkor az még odébb van nekem, bár el kezdett érdekelni, lehet áthajózok körülnézni arrafele 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Megvan mind. De az Prophecivel kezdtem el játszani, és így járok Droknar's Forge-ban.
Már áthajóztam mindkét másik szigetre, de csak kitekintettem, illetve megszereztem pár hõst. Ha a Prophecit befejezem áthajózok Cantaba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

GamerAdams007
De ahhoz kell Nightfall, neki meg a Prophecies van meg. Legalábbis aszonta elsõ karija, meg hogy Dunes of Despair meg Elona Reach missionnal babrált, abból gondoltam hogy az van meg neki...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Midgard
a "kukacoskodás" Elona kénsivatagában van ahol halandó nem élheti túl az átkelést. Ott leszel "kukac" lovas vagy "belsõ" irányító. De majd megtudod

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Ja és Glint-nél meglett az elsõ Elit skillem (jobban mondva nem Glintnél, ha nem a szellemeinél vagy kiknél, a tesztje alatt).

Mi ez a "kukacoskodás"?
Már a játékban is kérdezni akartam.

Nekem ez az elsõ karakterem, és most játszok elõször vele, kissé megeröltettem magam, de már egész jól kezelem a kerekteremet. Tegnap betekertem az egész sivatagot. Az összes missiot Bonussal együtt, csak Hencsel meg Heroval. A Dunes of Despair borzasztó szemét küldi volt. Nem is maga a küldetés hanem a Bonus. Elõtte lévõ nap órákig gyürtük a hevrokkal (köszi PanzerWolf <#smile>). Aztán tegnap elsõre ment Hencsekkel meg Heroval (nem ezek miatt sikerült, mert probáltam így is elötte csupa Hencs, Hero kiosztásban, hanem a helyes jól idõzített stratégia, na meg némi szerncse). A többi küldetéssel nem volt baj, csak a Thirsty River-nek futottam neki kétszer, mert a Bonus miatti idõlimit végett berohantam az utolsó boss sátrába az meg kihealelt mindenkit rajtunk kivül. Másodjára megfontoltabban levertem, jó idõt futva, úgy hogy meglett a Bonus.
Elona Reach ahhoz képest, hogy az egyik legnehezebbnek írja a Guldwiki elsõre ment Bonussal mindennel, maradt is idõm a végén (valakik nagyon nagy öszegért ajánlgatták hogy végigviszik a playereket rajta, pedig holvan ez Dunes of Despair-hoz képest). A sárkány Glint-et is elsõre levertem, bár fájt érte a szívem, mert abszolút pozitív NPC és nem értem miért õ a Bonus (na PanzerWolf itt jó hasznát vettem az általad ajánlott és azóta betanult Interuptolásnak <#vigyor>).
Szóval jó kör volt a tegnapi. Jók a Herok, meg a Hencsek. Már profi modon válogatom össze a bandát, na meg a Herokat is felfejlesztettem.

Jó ez a játék! 😊

Midgard
Nem egyáltalán nem lehet, mindenképp meg kell venned 1 játékot. és mint a fejléc képében láthatod mi csak eredetivel játszunk. Elvileg nincsen tört verzió, illetve nem tudunk róla. De mivel nincsen havidíj emiatt ez senkit nem zavar. Szóval jó vásárlást!

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

SD456
Hy all!

Akkor nem is érdemes letölteni? Kód nélkül nem lehet accuntot csinálni?

PS3 ID: SDani456

Nem fog menni,mert ez egy régi Free For All PVP weekend kulcsa volt,ami már nagyon nagyon régen lejárt.

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

SD456
Hy all!

Én most töltöm lefelé ezt a játékot a Gamershell-rõl és ott irnak CD-Key -t hozzá és azt szeretném kérdezni, hogyha majd lejön a játék akkor be irom a CD-Key-t és megy is?

Elõre is köszönöm!
(Link ahonnan töltöm:http://www.gamershell.com/download_12244.shtml)

PS3 ID: SDani456

Zomil
amikor elinditod a játékot ott van h create account

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok!

Tud valaki adni egy linket vagy valamit ahol regisztrálni lehet erre a játékra?

Elõre is köszi

bardocz
solo beach farm müködik még qkacot meg nem tudom
The Fissure of Woe Solo Warrior Spider Run meg mukodik, vagy inkabb csinaljak egy Necromancer-t es fejlesszem SS-nek? Es a kukac farm muxik meg?

hoy ehh

PanzerWolf
Az elit skilljét a jujundnak hol kell megtanulni?

bardocz
ott herokat lehet powerlevelelni^^
amugy nem tom nekem nagyából ment mesmerekkel meg paragonokkal kell vigyázni para éleszt mesmer meg cry of frustrationnal megsz**at
PanzerWolf
Na most már én is kukackodom!<#vigyor2>Viszont lenne olyan kérdésem,hogy 2 warrior hogyan farmol ott könnyen?Néha akkor a csoportok vannak,hogy 2 ember kevés oda.

GamerAdams007
Szivesen

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Koszonom, valoban ez hianyzott. Mostmar sikerult LA-ba utazni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

PanzerWolf
Azt hiszem megvan.Sunspear Sancuaryba kellett utaznom vissza.

PanzerWolf
Van egy kis gondom.Basalt Grottoba vagyok.Crossing the Desolation Primary questet csinálnám.Kimegyek a városból és nem tudok a küldetés közelébe menni mert,mindenfelé sivatag van és ha rámegyek,akkor meghalok.A kukacokat nem tudom használni.Rájuknyomok,kijönnek,üvöltenek aztán ennyi.Mit kell csinálni?

ajánlom figyelmedbeezt

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

nerfek

Faki
Közérdekû közemény: HA-t renoválják, változatosabbá próbálják varászsolni igérgetnek ezt-azt.
19-21.-én lehet tesztelni, ilyen hétvégi event alkalmából.
Forrás, illetve bövebb infó itt

GamerAdams007
Kamadanban a mólónál beszélsz az egyik csávól, aki ad vmi Terror In Tyria v Chaos in Tyria v hasonló nevû küldit, azt megcsinálod, és utánna jelezni fogja.

Nem tudja valaki, hogy az Elonaban levo karakterrel mit kell csinalni, hogy a travel opcional beadja, hogy Lions Archba is lehessen hajozni?

Lionsbol at tudom hajozni a karaktereket Elonaba, de onnan vissza a nightfallos karikat nem 😞

Koszi

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

VLB
semmi

Lalikum

GamerAdams007
Na szerintetek mi lesz a kövi event? 10-én vége a Wintersday-nek, utána sztetek mi jön?

spidey
Hi! Ha valakinek van meghívója a Dungeon Runners betara, megköszönném.

torrente111
kösz az infót!!!!!!!!!

Zomil
én rápakolok még egy negyed szelet ectot xD

100k+39,5 ecto? ok?<#finom>

Nefürgyé le!

Carlos
Azok a régiek voltak, melyeket azóta fejlesztettek.
Szerintem nem lehet õket visszacsinálni.

Þór vígi þessi rúnar

GamerAdams007
Megvan mind3 kampány, és arra lennék kiváncsi, hogy át lehet-e változtatni a HUD-ot a Nightfall-ról a Factionsos v Prophecies-es HUD (screenshot-okon láttam, hogy azokba máshogy nézett ki). Valaki tudna erre nekem megoldást?

GamerAdams007
Kamadanba mész, és ott a mólónál felveszed a questet nemtommá kitõl, majd az megcsinálod és Kaineng Center-be (vagy Kaineng City?) lyukadsz ki.

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

JaSoN HuNTeR
Itt már mindenki érdekes.<#wow3>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

torrente111
#21473 ????

Nem is tudom <#zavart2> <#ravasz1> <#ravasz1> <#ravasz1> <#ticking>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

torrente111
igen igazad van honnan tudod??? <#beka3><#gunyos1>

bardocz
de gonosz vagy snowi<#mf1><#mf1><#mf1>
Úgy hallottam ELADÓ egy teljesen új most vásárolt (sajnos már használatos) "Fasction" Doboz, kiegészítõk, és számla!!! (errõl tudsz valamit torrente? <#beka3> <#alien> <#beka3> <#vigyor3> <#beka2> <#vigyor3>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven