Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
nem baj ha kezdö vagy, de örülénk ha minmium 2 karakter 90%-osan unlockolva lenne
Jelentkezni lehet a www.hew.hu-n a megfelelö forumrészbe és a játékban, nálam: Zom Shadow és a többieknél: God Thunder és Big Error
Szivesen várunk mindenkit!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Kamadan-ba egy fél órával késõbb
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Accon van 300k arany + elég sok értékes tárgy 300-400k értékben 😉
Az ára 17k egyben, Pécsen átvehetõ.
A CS:S problémádra pedig célszerü szerkeszteni egy autoexec.cfg file-t, és abba beleírni amiket eddig minden indításkor.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
végigtoltam utolsó elõtti küldit 5 óra volt, azt hittem vért izzadunk 😊 már több run volt 5 óra alatt, meg mire csapat összejött! csúnya húzás volt a 2 boss a végén :/
hoy ehh
Biztos megoldják hamar.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azt irja pár perc múlva probálkozzak újra.
Jó vicc. 800 km vagyok (voltam) a várostól. Újra át kell verekednem magam odáig.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://gw.gamewikis.org/wiki/Error
Egy darabig az elöbb jó volt most meg megint levágott. 😞
Valam 040 hiba coddal.
Akkor ez elõ szokott fordulni néha?
A húzás miatt lehetséges. Mindig figyeld, hogy hány fokon jár a proci. Nekem sikerült megsütnöm egyet a napokban, igaz nem túlhúzással.
Takaritsd ki a bordát lehet, hogy koszos!
Þór vígi þessi rúnar
hoy ehh
Az a gondom, hogy újabban állandóan levág a szerver, már a karakterválasztó képernyõrõl sem tudok negyon beljebb jutni, max az elsõ zónaváltásig. Másnak is van ilyen baja (ma kezdte csinálni), vagy kezdjek el aggódni?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Lvl 8as vok ( most leszek 9es ) és Champion's Dawn-ban van egy küldi ha jó emléxem Dwaja adja 5hárpia-csoportot kell felkutatni és kinyírni de tökre nehéz eddig nem sikerült. Vmi tipp, azon kívül, h. tápoljam magam? 😄
Akinek kell egy jó guild, jókis összejövetelekkel, izgalmas GvG-kel valamint PvP-kell azt szívesen várjuk a Hungarian Knightba!