Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ez, valami eszkimó vers? 😊....áz
"A lényeg, hogyha a kérdésed újra el akarod küldeni, a két sor közé írd, mi a mondanivalód, mert a többit nem veszi figyelembe."

ninscenek kiamgaslo jegyeim angolbol^^ talán mert soha budos életben nem tanultam.. de mi a faszer akarnam elkuldeni mégegyszer?
értettem, nem 100%osan szval kérlek, ne haragudj amiert meg mertem kérdezni Te....kis tökéletes 😊

Rip
Szerintem nem IP címet tiltanak, hanem accountot.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

full nem vágom h mit riynalnak a név maitt ha utanna visszaengednek ugyanazzal a bévvel(?)...karidel nemkell 2.5 napos kari de "sokat" fektettem bele, egesz nap kockultam armor miatt, skillek 80%a megvan uwra gyurtam naon factions+nf végén vok szval nemkéne del sem ezert irtam rename miatt, de mar nemmozgat naon...

Rip
"ezt sak akkor kell "alkalmazni" ha par napoik nem kapoik valasz vagy mindig zuzzam el nekik urja vagy ez miez?:S"

OMG, legalább egyszer olvasd el, mielõtt a "Mehet"-re kattintasz...

"par napoik
nem kapoik"

Mi ez, valami eszkimó vers? 😊

A lényeg, hogyha a kérdésed újra el akarod küldeni, a két sor közé írd, mi a mondanivalód, mert a többit nem veszi figyelembe.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

EmThor
ja hogy kitiltottak 3 napra név miatt. így jártál. letelik a 72 óra és tolhatod. esetleg kihúzod a modemed 24 órára, kapsz új ip címet és hamarabb megpróbálhatód.

<#wave><#vigyor3>

😄D de komoylan bazze 😊

<#taps><#taps>

EmThor
a két nyíl közé beírod:

yo nigga! world of warkraft rokz! gild warz sux0rz!

<#vigyor3>

/csak vicc volt/

ááááá valaki legyen oylan kedves...
'Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.

To update this question by email, please reply to this message in the designated space below. Text entered into any other part of this message will be discarded.

[===> Please enter your reply below this line <===]

[===> Please enter your reply above this line <===]"

ezt sak akkor kell "alkalmazni" ha par napoik nem kapoik valasz vagy mindig zuzzam el nekik urja vagy ez miez?:S

paff.....

"Your request has reached the Billing and Accounts department; therefore we are transferring your ticket to our in-game support staff who will make contact as soon as possible."

hát már leszarom, talan ban lenne legjobb...

Zomil
de reklám és káromkodás között van azért különbség😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
hidd el vannak lámák akiknek ez rögtön reklám^^ bár már láttam Vw golf tdi nevû pasast is de csak kiröhögtem hogy pont a golf😛
Jobb klikk a te barátod - nyomj egy jobb klikket a békán aztán tulajdonságok és a címnél ott a hivatkozás. Nyiss egy új ablakot másold a címhez a hivatkozást és woilá...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PanzerWolf
Köszi!Megvan,hogy mi a baj.Én máshol mentem ki farmolni.Ott 2 hearoval megy.Sokszor megszakitanak.Itt ahogy nézem nincs ilyen.Na,majd ma kipróbálom.
Amúgy ez a játék közepe vagy,vége felé van?Kukacok környékén kolbászolok ugyanis.

nyugi, ha elolvasod a rá adott válaszokat akkor rájössz mi lehet a képen. <#vigyor4>

GW: Dor Von Hun [HD]

kisfigi
ezt hogy lehet megnézni?
nekem csak sárga béka van 😄D

Destiny. The design is clearly ancient.

kastil
😊
Guild Wars - MMORPG
(3469 új üzenet)

Az Imprezaert miert banolnak? Mit jelent koreaiul?😊
Ha ezt Solberg tudna 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hát ez ÁLLAT!!
Ide el kell mennem!! 😄D

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

http://youtube.com/watch?v=WaBEos2w1rI

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

bardocz
jah meg aki nem ért a rallyhoz egyáltalán az a subarut se ismeri ennyire hogy megmondja mi akar az lenni
Zomil
csak a te karid neve és az eat my shit között van különbség, egyébként is szerintem nem szolt senki hanem anet követi a neveket😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szvsz vmi majom igazsagbajnok rinyal supportnak...

bardocz
báázz te hülye vagy 😄 amugy ha névben pl szerepelne impreza vagy iylesmi azért bannolnának vagy vmi p*cs szól a suppotnak és úgy?
eat my shit jelentkez zmar be msn en baze😛

bardocz
milyen neven csináltál karit?nekem az 5 órás W R X S T I karimért nem rinyáljtak😄 és a képet én se látom
most johetnenek pm ek aki árulja gwjét, Pest/Érd/Velence/Dunaujvaros kornyeke elonyben 😛

há ja, de kicsit orulok is, sok volt a 10+ ora naponta

Zomil
a 72orát tuti le kell huznod
erre csak annyit tudok mondani, h igy jártál... leközelebb 2szer is meggondolod milyen nevet találsz ki

your account has been suspended from gw for using an unacceptable name whioch is a breachof the user agreement and rules of conduct..you will be able to join the game inapproximately 71hours
i hope..XD

de msot mi is van?😊 lehet h 3 nap mulva tolhatom? karit torlik ha igen? vagy mipöcs?:S na midnegy irok supportnak h ne csinaljak amr irjak at karinevet es engedjenek jatszani _😄

GamerAdams007
Jah, tök jó kép lett, grat!! 😊))

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

De szép sárga béka.xD<#nevetes1>

aláirásom
Játszani akarok! 😄 kb 1 oraja kaptam de mar szetunom magam

Milyen szép nevet használtál? 😄

BF3: csucsorr

Zomil
lol ez hogy jött össze?😄DD

=)

fogj egy nyilat és egyenként huzogasd ki a csávókat igy nem olyan szörnyû
kisfigi
ne is mondd ez az 1 skill hiányzik h meglegyen az összes monk skill 😄D

kisfigi
nem rossz 😄

Vagy akár csak solozd be a droughtot.
vagy tortureweb dryder bekupizva physical resistance-el
Priest of Menzies: hencsekkel
PanzerWolf
Azt mondta itt valaki,hogy 2 ember kukacokkal tök jól farmol.Hát nekem rohadtúl nem megy!A nagy csoporok kicsinálnak.Állandóan megszakítanak ráadásul.Szóval hogy is van ez?

Bringer of Deceit Domain of Painben 😄

kisfigi
haggyad már azt a SoJ-t herokkal meg hencsekkel szarrá daraboltam a bosst 😄
és simán végigmentem az utolsó bossig mert cask az volt ranger 😛PP
(simán!)
Vmi nehezet 😉 😄

Kata
Ajánlom Mineral Springs legtávolabbi sarkát.

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
utolsó elõtti volt talán ott volt egy ilyen alagút szerûbe amúgy meg allyból nem jött senki és partyt se találtam kb huszadszorra sikerült lecsapni a boss-t xD
Zomil
mi vagy te mazoista? 😄
egyébként akkor SoJ föleg ha az egész pályán végigmész és az utolso boss helyen van😛