Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a tormentort általában meleemancer-ek használják (pl: blood + kard, ilyesmik)
a 25hp viszont pvp-ben tud számítani <#eljen>#eljen>
Szerintetek?
régi szép idõk, mielõtt a törökök betörtek volna oda is min 150 évre <#gonosz3>#gonosz3>
ezzel a grafikával elég lagos lenne, meg kisebb dolgokban gondolkodnak, jó lenne ha teljesen megreformálnák a pvp-t, és én még több skillnek is örülnék <#vigyor2>#vigyor2>
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
belegondolt valaki közületek abba hogy ha 100 föböl, csak 20 searing flames ele van az mihez vezetne? Ha nem akkor gondolkodjatok kicsit mielött ekkora baromságokat szeretnétek a Gw-be...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
GW: Dor Von Hun [HD]
minden játék minden battlegroundján az elék és a monkok tömeghealjének versenyfutása folyik miközben a warriorok megprobálják megakadályozni hogy az ellen elérje a castereiket, jol is van ez igy, ez adja meg neki a feelinget. 😊 (hozzáteszem hogy mindig is szerettem assát játszani a BG-ken mert remekül lehetett a healeléssel foglalkozo meg a gyanultanul bombázo eléket hátbadöfködni xDD)
Szvsz itt sokan az MMO-s álmaikat szeretnék a GW-be beleképzelni, beleálmodni, de 1 biztos, a GW sohasem lesz mmorpg és ez így van jól.
szoval a battleground szerü vminek én spec rendkivül örülnék, én lennék a legboldogabb GW játékos ha ilyesfajta ujdonság lenne ch4-ben 😄
De a legjobb egy aukcios haz lenne. Az nagyon kellene.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Tartalom kell, méghozzá valami olyan, ami összefogja a pve-s társaságot, pvp-be újítást hoz, stb..
Nem kell már új kaszt, se 100 új skill, mivel a meglévõ 1000+ skillek egy jó része használhatatlan, bár a 4 újabb kaszt nemtom mikor éri be skillekel a core kasztokat.
A PVP is erre a szintre van belõve, tehát itt is borítana mindent. GvG, HA arénák, minden viszony megváltozna.
Tehát nem hiszem hogy ilyet tennének.
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
egyébként miért factionos srácok?😄 arrol nekem elég rossz élményeim vannak inkább nighfallos srácok erröl már sokkal jobb élményeim vannak😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szerintem ez az egyik leglátogatottabb gw forum és leszámitva a félévente egy adag flémet, az egyik legjobb is
Én bizakodok, Nightfallban is voltak szép kis újítások. 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Hát valami nagyot kell újítani a fiúknak az tuti!Megint új területek,kasztok az már kicsit gagyi lenne.Terület okés de,mellé valami nagy újítás kellene!
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
A követkerõ sorban segítettem.
Ennyi.
Utána jöttek a kultúrált hozzászólásaid.
Ja, és 5 büntipont nem lesz. Az már a ban.
😄DDDDDDalig vartam ezt az ujreg dumat, pont arra gondoltam h vmelyik nemnormalis tuti ezzel feszit majd 😊)
ha oylan naon "segiteni" szerettel volna akkor talan megteszed azt beugatas nelkul 😊 de komoylan örök hála de legközelebb semmiképp pls😊 faszfej vagy nagyon 😊 jaja es szeretnek vmiféle recordot buntipontokkal felallitani 😊 van még valami "okosságod"?😊 nemtom bizonyara emlekszel korabban volt itt arrol szo h miert vannak oylan kevesen sg.hu n gwsek, hát nemtudom biztos a vendegszeretet maitt van 😊)
warrior-ra ott volt az assa, mesmerre/monkra a ritu, warriorra megint csak a dervish, monk/rangerre meg a para... kb.
de komolyan, ha nem tanulnak a factions-ös srácok... lehet vanguard bétát ki kéne próbálni. Vagy majd Warhammert. Vagy Aion-t. Vagy Age of Conan-t...
Sosem láttam, sosem találkoztam vele, nem ismerem, és igazad van, két embernek csak akkor egyezhet a véleménye, ha buzik...
Ó, anyám, és én még segíteni akartam neked.
(Most látom, újreg létedre már szép büntipontokat zsebeltél be, hihi 😊
ON:
btw nevem...
R/E mért pont az?😛
tybb😊
btw alairasom masodik sora..mindegy megkaptam mailt...
Te kérdezted, mit jelent, én leírtam.
"ááááá valaki legyen oylan kedves..." Ebbõl arra gondoltam, hogy valami segítségfélét vársz.
Ki mondta, hogy baj, ha megkérded? Ha az ember kérdez, az csak jó.
Valami félreértettél.
ha esetleg valakit érdekelne, vagy egy eladó prophecies & factions accom. érdeklõdniitt lehet