Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R34N
ez nem igy van, csak a sok ember egyéni teljesitményének az összessége számitana, meg mint irtam még mindig ott van pl az assa lehetösége aki ide-oda pattog és hátbadöfködi a castereket ha nem figyelnek rá csak eszetlenül tolják a spelleket...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

bardocz
sõt nem is mind vérpistike😄
Zomil
érdekes máshol bevált ekkora tömeg😄 és még élvezik is😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
ekkora csatában elveszik az egyéni tudás lényege hisz az egész arrol szolna ki tudja gyorsabban nyomogatni ezt azt a területre sebzö/healelö skill-t egyedül a vérpistikék éreznék jol magukat fantasztikus volna...

attól függ hol nasználod, pve-ben nem sokan okoznak holy dmg-t, meg amúgy is a necro hátul van, vagy a minionok között 😊

a tormentort általában meleemancer-ek használják (pl: blood + kard, ilyesmik)

a 25hp viszont pvp-ben tud számítani <#eljen>

PanzerWolf
Akkor félreforditottam.Köszi!Akkor lehet jobban megérné venni majd Revenant's armort mint,Tormentor's Tunic-ot?Ugyanis az ad +25HP-t.
Szerintetek?

20 searing flames ele = 1 winter ranger <#vigyor5> (esetleg mindenkinél lenne frigid armor...)

a jó kis paper mage-ek 😊
régi szép idõk, mielõtt a törökök betörtek volna oda is min 150 évre <#gonosz3>

ezzel a grafikával elég lagos lenne, meg kisebb dolgokban gondolkodnak, jó lenne ha teljesen megreformálnák a pvp-t, és én még több skillnek is örülnék <#vigyor2>

R34N
te biztosan nem KOztál, igaz? a Supernova ott területre ölt egy csapásra sok embert, minden jo monk kérdése volt, ha be tudtak idöben protolni és/vagy ki tudtál menni a területröl mielött becsapott az isten nyila akkor esetleg meguszhattad. és pont az lenne a BG lényege, a káosz. itt is csak rengeteg extinguish és heal party kérdése lenne megfogni a 20 searing flamest.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

nem te sebzel nagyobbat, hanem rajtad sebeznek nagyobbat holy-val, ezért ad 70-es védelmet a tormentor necro armor és nem csak 60-t, mint a többi

SZEG007
ezek a gigantikus csaták egvalamihez vezetnek: káosz, és mega lagg,
belegondolt valaki közületek abba hogy ha 100 föböl, csak 20 searing flames ele van az mihez vezetne? Ha nem akkor gondolkodjatok kicsit mielött ekkora baromságokat szeretnétek a Gw-be...

PanzerWolf
Increased Damage vs Holy.Ezt kifejtené valaki bõvebben nekem?Tormentor's Tunic ezt adja.Értem mit jelent de,meddig ad,és milyen megnövelt sebzést?

bardocz
csak a grafikája az nagyon amúgy akinek gyengébb gépe van simán eljátszadozik vele gw elõtt azt toltam vagy fél évig
JaSoN HuNTeR
Hát sok minden kéne még a gwbe...igaz attól függetlenül sok újitás lett benne.!!De csak irjatok szorgosan a supportnak,hogy mi legyen az elképzeléseket😛

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

R34N
nade a runescape szar 😛

bardocz
erre nem gondoltam de nem is ekll feltétlen 400-400 40-40 is eléggé jó lenne de ott is lenne szaggatás bõven
Faki
Szted a gw motorja elbírná? Ha el is bírna ennyi embert egyszerre, nemtom kinek lenne olyan vasa, ami 30fps körül mozgatná azt a tömeget. Svsz az AB is egyes embereknek fps gondokat okoz.

bardocz
runescapebe minden hónapban vagy negyedévben megszerveznek egy olyan harcot ahol amcsik vs. europe és kb 400-400 ember küzd és rs-t játsza vagy 300.000 ember és sokat is mondtam szerintem itt is megoldható lenne ez
Én pl. örülnék olyan missionoknak vagy területeknek ahol Ab szerüen összetenne pár másik csapattal (mint Vinzuhanban) és akár együtt vagy egymás ellen kéne teljesíteni. Ezt is lehetne kombinálni a luxon, kurzik harcal vagy egyéb népek közti ellentétekkel.

GW: Dor Von Hun [HD]

R34N
a battleground nem feltétlenül MMOs vonés, simán belefér egy CORPG-be is szerintem. az nyilvánvalo hogy sok ember kell hozzá, ezért kéne vmi hihetetlen frappáns megoldás hogy a PvE fanokat rávegyék hogy menjenek BG-zni. pl egy csak ott megszerezhetö armor vagy csak BG-ben teljesithetö PvE kampány rész vagy vmi 😛
minden játék minden battlegroundján az elék és a monkok tömeghealjének versenyfutása folyik miközben a warriorok megprobálják megakadályozni hogy az ellen elérje a castereiket, jol is van ez igy, ez adja meg neki a feelinget. 😊 (hozzáteszem hogy mindig is szerettem assát játszani a BG-ken mert remekül lehetett a healeléssel foglalkozo meg a gyanultanul bombázo eléket hátbadöfködni xDD)

Faki
Hja, csak most is AB-re várni kell vagy 5-10 percet mire bekerül az ember, akkor 150 fõs csatákra napokat kell majd várni? Nameg a balancerol ne is beszéljünk (mm, ss legyak mindent, dervishek kaszálhatnak 1000-el, elék..) Meg addig kik lesznek a gvg, HA, AB, team arena, random arena helyeken? Szal még lesz ez a hatalmas raid, addig az elöbb említett arénák tök üresek leszenek, vagy sohasem jön össze 100+ ember annyiszor, ahányszor szeretnék a játékosok.
Szvsz itt sokan az MMO-s álmaikat szeretnék a GW-be beleképzelni, beleálmodni, de 1 biztos, a GW sohasem lesz mmorpg és ez így van jól.

R34N
a battleground az nekem már régi álmom, azt se bánnám ha nem 20-30 lenne hanem 100-150 az egyes oldalak száma, mindig is nagy szerelmem volt a Knight Online-féle tömeges apritos dolog vagy a szintén KO-féle 40 vs 40 hatalmas várostrom különbözö mozgathato ostromgépekkel és falhoz támaszhato létrával meg ilyesmivel 😊
szoval a battleground szerü vminek én spec rendkivül örülnék, én lennék a legboldogabb GW játékos ha ilyesfajta ujdonság lenne ch4-ben 😄

Esetleg lehetne mas faj. Vagy lehetne valami battleground szeruseg, ahol 20-30 as human partyk irtananak. Esetlegesen nagyobb arenak ahol ilyesmi nagysagu human partyk egymast apritjak 😊
De a legjobb egy aukcios haz lenne. Az nagyon kellene.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Faki
Arányokat lehet növelni, de értelme annyi lenne hogy 5000-et ütne a kari egy sima ütéssel,míg a hp az olyan 50ezer körül mozogna. Nade az a +x szint értelme 0, mivel gw-ben nincs az a "klasszikus" tápolás.
Tartalom kell, méghozzá valami olyan, ami összefogja a pve-s társaságot, pvp-be újítást hoz, stb..
Nem kell már új kaszt, se 100 új skill, mivel a meglévõ 1000+ skillek egy jó része használhatatlan, bár a 4 újabb kaszt nemtom mikor éri be skillekel a core kasztokat.

Midgard
Meg arra is gondolj, hogy minden sebzés armor és szint függõ, az egész rendszert át kéne dolgozniuk, ha terveznek is ilyet az nem mostanában lesz. Nem szólva az attribokról sem...
A PVP is erre a szintre van belõve, tehát itt is borítana mindent. GvG, HA arénák, minden viszony megváltozna.
Tehát nem hiszem hogy ilyet tennének.

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

R34N
ha szintet emelnének az gyakorlatilag értelmetlenné tenné az összes eddigi elit missiont, komolyabb PvE helyet, nehezebb questet, missiont, stb. gondolj csak bele mit müvelne 12 db 40-es kari urgozban vagy deepben. kb 20 perc lenne kipucolni mindent a 12 embernek. vagy mondjuk anguish lealacsonyodna a könnyebb kryta-i helyek szintjére hiszen 8 40-es szintü karinak gyerekjáték lenne még az is...

bardocz
az fölösleges
Egy kis szintemelés se jönne rosszul!!Mondjuk olyan 30-40-es szintig.

bardocz
nem tudom szerintem nem kéne erõltetni új részt de hogy új kasztot nem kéne bele rakni az biztos inkább régi részekbe új kvesztek skillek meg tárgyak meg esetleg vmi PvP ami már van bõven....
Rip
Vagy még inkább: Guild Wars-os srácok 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Zomil
igen én is aukcios házra számitok😊
egyébként miért factionos srácok?😄 arrol nekem elég rossz élményeim vannak inkább nighfallos srácok erröl már sokkal jobb élményeim vannak😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
druida az szvsz a dervish akart lenni, az form varázslatok miatt

szerintem ez az egyik leglátogatottabb gw forum és leszámitva a félévente egy adag flémet, az egyik legjobb is

Rip
Végre jöhetne már az akciós ház! 😄 Én már akkor boldog lennék. 😄

Én bizakodok, Nightfallban is voltak szép kis újítások. 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

PanzerWolf
Age of Conant nagyon várom már!Adtól félek elõfizetõs lesz.Ja,amúgy az Archlord már nem elõfizetõs.Azt hallottam egész pofás game.
Hát valami nagyot kell újítani a fiúknak az tuti!Megint új területek,kasztok az már kicsit gagyi lenne.Terület okés de,mellé valami nagy újítás kellene!

Ha új kaszt akkor legyen legyen olyan diablo 2-s druida!

Locsolod magadra a kerozint és gyufával rohangálsz <#zavart2>

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

EmThor
<#wave><#banplz>

Rip
Igen, tényleg nagy igényeim voltak: írj érthetõen.
A követkerõ sorban segítettem.

Ennyi.
Utána jöttek a kultúrált hozzászólásaid.

Ja, és 5 büntipont nem lesz. Az már a ban.

háááááááát perszeeeeee😊))))
😄DDDDDDalig vartam ezt az ujreg dumat, pont arra gondoltam h vmelyik nemnormalis tuti ezzel feszit majd 😊)
ha oylan naon "segiteni" szerettel volna akkor talan megteszed azt beugatas nelkul 😊 de komoylan örök hála de legközelebb semmiképp pls😊 faszfej vagy nagyon 😊 jaja es szeretnek vmiféle recordot buntipontokkal felallitani 😊 van még valami "okosságod"?😊 nemtom bizonyara emlekszel korabban volt itt arrol szo h miert vannak oylan kevesen sg.hu n gwsek, hát nemtudom biztos a vendegszeretet maitt van 😊)

EmThor
hát hogy arra nem volt még "válaszkaszt" az alap 6hoz viszonyítva...

warrior-ra ott volt az assa, mesmerre/monkra a ritu, warriorra megint csak a dervish, monk/rangerre meg a para... kb.

de komolyan, ha nem tanulnak a factions-ös srácok... lehet vanguard bétát ki kéne próbálni. Vagy majd Warhammert. Vagy Aion-t. Vagy Age of Conan-t...

Rip
OFF:
Sosem láttam, sosem találkoztam vele, nem ismerem, és igazad van, két embernek csak akkor egyezhet a véleménye, ha buzik...

Ó, anyám, és én még segíteni akartam neked.

(Most látom, újreg létedre már szép büntipontokat zsebeltél be, hihi 😊

ON:

Faki
No offense, de hogy a picsbe jutottál el 2.5 napos karival a feksönsz meg az nf végére? <#confused>

Rip
Lásd #21580.

btw nevem...

Zomil
ch4? 😊 nem is tudom, talán most a hegyekbe fog játszodni(hófödte hegycsucsok stb😛), és remélem nem lesz uj kaszt, inkább látnék egy aukcios házat😊))
R/E mért pont az?😛

"OMG, legalább egyszer olvasd el, mielõtt a "Mehet"-re kattintasz..."
tybb😊
btw alairasom masodik sora..mindegy megkaptam mailt...

Zomil
kérlek legközelebb 2-szer olvasd el az irásod mielött elküldöd, nem nehéz gyorsan kijavitani azt a pár félreütést, és könnyebben is értelmezhetö lenne😊

Rip
Haha, hát az tény! 😄

Rip
He?

Te kérdezted, mit jelent, én leírtam.

"ááááá valaki legyen oylan kedves..." Ebbõl arra gondoltam, hogy valami segítségfélét vársz.

Ki mondta, hogy baj, ha megkérded? Ha az ember kérdez, az csak jó.

Valami félreértettél.

sziasztok
ha esetleg valakit érdekelne, vagy egy eladó prophecies & factions accom. érdeklõdniitt lehet
EmThor
attól még kihúzhatja a modemet nem? <#vigyor3>

télleg, chapter 4 spekulációk? lesznek-e hátasok? lesz-e új ranger/ele-hez hasonló kaszt? és bízzunk benne, hogy a factions-ös fiúk tanultak a hibákból!