Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is voltak részek, ahol jól futott, de pl egybõl ahogy berakott human kezdõre, esett esõ minden volt kemény 20-25 fps. Ha ott neked 60 van megeszem a nemlétezõ kalapom :p
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem kifejezés hogy rosszul van. Shadow levétele belsõ tereken sokat dobott, kint annyit nem. FXAA féle AA megoldás elég szar, mert csak elhomályosítja a képet így azt kikapcsoltam meg a depth of fieldet is mert az szintén. Nézegettem különbözõ beállításokat, de sokkal jobban sose ment. Norn részen volt, hogy 60 fps volt, de amint elnéztem másik irányba egybõl visszaugrott 25-30ra. Fura az engine is ilyen volt az egynek is? Olyan mintha mikor elõször jársz valahol, akkor "installálná" vagy nem is tudom. Pl a háttér tök homályos és fél percre rá "tisztul" ki. Vannak érdekes dolgok még és remélem public hétvégékre ráfeküdnek optimalizálásra jobban
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Válassz egy szervert és megyünk mi is oda.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az NDA-s baromságot meg hagyjuk, hamarosan jövök az élménybeszámolóval... 😉
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
engineer detto nem hiler
tolvaj szinten]
guardian szinten melee pajzsal 2kezessel
Necro az necro
Ranger az ranged
marad a warrior
es az
elementalist
egyik sem valami nagy heal class
persze en gw1 -et csak betaztam es ott megutaltam annyira hogy mikor kijott tobbet ra se nezzek.. remelem a 2-vel kellemesen csalodok (vagy nem)
Ugye ezt viccnek szántad?
The gods have disconnected you ...

Nezegettem a klasszokat melyik lenne a helaer ?😊 mert ami klasszok vannak azok kozul egy se heal specifikus tulsagosan
a 30k-t onnan mondtam hogy ennyien toltottek le a klienst 😉 de akkor nemszamoltam bele a nemet es a francia nepeket 😉 (+a mai letoltokkel frissult mennyiseget) igymar kb vaskosabb szam jon ki kb 5x annyi mint elsore becsultem 😉
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Na jó azért az is kell persze hiszen nem lesz open world minden map..
★ 汤姆 李
Elsõ részben sem volt kimondottan "csak a tankot útõ mobok" mégis non healer class-al szóloztuk a hard dungeont😊meglátjuk itt,hogy lesz pve az biztos,hogy itt is lesz mindenkinek self heal,dodge,damage reduction skillek és kevés cd-al rendelkezõ resurrect amivel felkaphatjuk harc közben társat ha ilyen nem lesz akkor ott van a "fight for survivor" amivel kelhetünk magunk is.
★ 汤姆 李
De várom már, hogy kipróbálhassam

Akkor nem sok esély volt bejutni, ha 1millio regisztrácio volt...
Gero: A regi Aion-os / NCsoftos emailjere jott a kulcs, szoval van accountja is.
Lehet csak egy letoltesi link kellene. Remelhetoleg legalabbis csak annyi. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Support-nak már most írhat ha nem kapott ilyen levelet,semmi mást nem tud tenni.
★ 汤姆 李
Mit kellene tennie? Supportnak irni? Lehet mire valaszt kap letelik a beta hetvege. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mennyi béta meghívót küldtek ki?
★ 汤姆 李
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."