Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
guildwars2guru.com - Cash Shop Items Leak
The gods have disconnected you ...
Sorry, but asking me to go back to WoW when GW2 is so close is like asking me to trade in my shiny Mercedes for a horse and cart
<#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
★ 汤姆 李
Ostoba 12 órás idõszámítás, összevissza használják...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
szamold ki 8000 gemre
2000esbol 52euro, 1600osbol csak 50
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
800 gem = 7.99 EUR
1600 gem = 9.99 EUR
2000 gem = 12.99 EUR
Valamelyik blogon olvastam tegnap este de ma reggelre már nem volt meg lehet kamu az egész. Ha ehez hasonló lesz akkor úgy csinálták meg hogy inkább a több gemet vegye meg az ember mert nem sokkal drágább 😄
Don Kartács :)
やられたらやり返す。倍返しだ!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
やられたらやり返す。倍返しだ!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
TBtõl meg holnap jön az Explorable Moderól a videó!!!
"The dungeon was completed, there was about 4 hours of footage, wipes, broken stuff that had to be deathtouched/devconsoled out. The end result was a 35 minute video showcasing all the bosses in the Ghosteater version of the explorable mode (there are 3 paths to go, you pick one specifically via a conversation with some NPCs) minus the penultimate fight which just plain didn't work."
やられたらやり返す。倍返しだ!
Bõvebben: http://gw2.variance.hu/2012/03/21/beta-weekend-ezen-a-hetvegen/

Anno Prophecies GW-vel játszottam TMT, RiDe és IL/BL guildekben, az érdekelne esetleg van e még ezen a fórumon olyan aki régrõl emlékszik rám és tervezi a GW2 ûzését, csak jobb lenne régi arcokkal nekivágni az újabb kihívásoknak, vagymi. 😊
Col (Ossus)
Amit eddig lehet tudni és már jó elõre cáfolatát adják a lenti, többektõl is jövõ aggodalmaknak:
- szervezett pvp, ladder pvp, aréna a karaktergenerálás elsõ percétõl kezdve mindenki esetében egyen-gearben megy (ezzel kihúzva idõmilliomos pisti méregfogát és kiütve casual jános "szar a pvp, mert a vérpistik a gearjükkel dominálnak" ürügy-aduját)
- pvp relációban mindenhol azt látni, hogy csak kozmetikai dolgok, optikai tuningok vásárolhatók... Ha csak mobgyilkolásra lehetne akár jobb fegyvert venni - amit erõsen kétlek, mert a lenti mikrotranzakciós cikkben is erõsen cáfolták -, az senkit nem zavar, hogy vki más 0,01 mp-el gyorsabban öli meg az AI-t. Amúgy meg vegyük észre, hogy ezzel a gold-gem rendszerrel egy jól irányzott ütéssel szimplán agyoncsapták a goldsellereket, farmbotokat is.
- WvWvW-ben a pve gearrel konkurál a játékos, de ha a legrosszabból indulunk ki, ami a vásárolható jobb geart feltételezi, (amit meg ugye elölrõl-hátulról cáfoltak, lásd fent) akkor itt teljesen hasztalan elõny szerezhetõ, hiszen tömeg vs tömeg harcokról beszélünk, ahol bármiféle gearkülönbség elolvad a résztvevõk nagy létszáma miatt.
Tehát még a számtalanszor cáfolt legrosszabb lehetõség is teljesen elfogadhatónak tûnik, ezt hívják jól átgondolt koncepciónak az én olvasatomban.
Majd most hétvégén pontosabban kiderül, de ahogy eddig látom kilóra megvesznek minden játékosréteget a casualtól a carebearen át az offline létezni nem tudó kockákig pve és pvp tekintetben egyaránt.
És ugye hogy ezek nem pénzesek lesznek<#gonosz3>#gonosz3>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jó lesz annak akinek megegyezik az ízlésével.
Akinek nem, az meg várjon és lásson csodát.
Én részemrõl szarrá unom magam és megõrülök úgy várom.
Nekem minden tetszik amit eddig halottam róla, csak kérdés hogy szerzek-e addigra gépet hozzá.<#nevetes1>#nevetes1>
Parasite Eve 2, best game EVER!