Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pro:
- Hangulat - nagyon jól eltalálták, kajak érezni lehet, hogy játszol
- Személyes történet - ugyanahhoz a célhoz többféle úton is el lehet jutni, pl. nekem lehetett választani, hogy egy charrt megölök, vagy csak számûzök, így változik a dignity, ferocity, charm értéked
- Dinamikus eventek - mész az erdõben, megjelenik egy felirat, szaladsz a körhöz, és látod, hogy full random emberekkel lehet mindenféle party nélkül játszani, és mindenki kap lootot
- Harcrendszer - warriorral nagyon jó, az 1-es támadást automatikusan nyomja, én kalapáccsal toltam, és minden skillem aoe volt, csak úgy repkedtek az enemyk.
- Fejlõdés - baromi lassú, 2 óra játék után voltam lvl 5, lesz vagy 3 hónap a 80, persze ez nem feltétlen gond, mert megismered a játékot
Kontra:
- Nehézség - na azt viszont nem értettem, mert nem vagyok egy béna gyerek, de mikor egy aránéban kellett egy fõnököt megölni, ott bizony, vagy háromszor haltam mert 3 ütésbõl simán levert, vért izzadtam mire végeztem vele. Az elõtte lévõ óriás skorpió, ami pedig köveket dobál, simán le lehetett tolni
- Szintezés, a legtöbb esetben (pesze még elején vagyok, ez késõbb változhat), +2 vagy akár +3-as szintû "questek" voltak, igaz nem voltak lehetetlen ellenfelek
- Questjelölés a térképen - konkrétan itt a story questre gondolok, a zöld csillag rengetegszer rosszul volt a térképen, black citadelben konkrétan 10 percet kerestem egy fickót, akirõl azt írta alattam van, mire kiderült, hogy egy másik városrészbõl kellett odamenni - leírás persze nem volt
Amirõl nem tudok még:
-WvWvW - éjjel kettõkör kipróbáltam, ekkor a zöld már a térkép 80%-át uralta, mi pirosak meg sehol nem voltunk, egyetlen pontra lehetett születni, ellenféllel nem találkoztam
- Crafting - azt hiszem egy bétában ez felesleges egyelõre, majd meglátjuk
- Structured pvp - ezt viszont lvl 80-ig nem nagyon érdekel, addig inkább megismerem a karaktert.
Egyelõre ennyi, majd még írok hozzá.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
kár, hogy te sem vagy bent: ha bent lennél, érdekelne a te véleményed is, például az engineerrõl ....... 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Engi -nek megeri a NET turret vajon ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy szerintem pont hogy nagyon kevésben hasonlít ez a wowhoz, játékmechanikában, combatban, stb. ég és föld a kettõ.
Köszönjük Emese!<#idiota>#idiota>
The gods have disconnected you ...
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
De nem akarok offolni,csak ez nekem most nagyon feltûnt, elnézést, hogy megjegyeztem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kard-tõrrel shadowstep a pontot védõ egyik ellenfélre távolról, vulnerabilityt okozó stealhbe rakó ütés, félkörívben a hátába kerülõ backstab-es dupla ütés, ekkorra már rám fókuszálnak, így az elsõ shadowstep újra használ, amivel a kezdõpontra teleportálok vissza, fegyvercsere íjra, mérgezõ aoe lövés, explosive aoe lövés, majd hátraugrós lövés amivel a legközelebbi ellenfelet lassítom és öngyógyító stealth... jah... kurvára agyatlan kaszabolás. És ez csak egy thief volt, aki kb. a legkevesebb fegyvert tudja használni a játékban.
A harcok hosszúak és taktikusak, mert amellett, hogy weapon set-et váltasz és esetleg kiteolod az ellenfelet, mindenkinek van vmi gyógyító meg adott esetben védelmi skillje. Az elõbb láttam egyharmad hp-s guardiant megfordulni és összepakolni a két üldözõjét.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ténlyeg rettentõ taktikussá teszi a harcot. Ha mondjuk egy group vs group harcban lecsapnak dönthetsz: miközben a "downed hp"-d szép lassan magától fogyogat 10-15 mp-en keresztül, vagy sebzed tovább az ellenfelet, segítve ezzel a csapatnak és reménykedsz, hogy vki az élõk közül elkezd reviveolni, vagy küzdesz a túlélésért, visszatöltve ezzel a hp-dat, de azt kockáztatva, hogy az ellenfél fölédáll és kivégez. Mind az öngyógyítás és a mások általi revive is rettentõ hosszadalmas és bármikor kivégezhetnek közben.
Pl. 1v1-ben sem mindegy, hogy a gyõztes mennyi hp-val ússza meg a harcot, könnyen fordulhat a kocka. 😄
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
darálsz.
ismételsz.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
sztem újítottak a srácok.most este újabb dolgokat szed le a kliens, es azota a hatterben ki van irva halvanyan az email cim. csak nem igy akarjak szûrni azokat akik infókat(video,kep) adnak ki?
Geronimo
köszi, és kilépni hogy lehet? 😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem érdekelte õket veterán státusz😞
★ 汤姆 李
- Valóban kicsit optimalizálatlan még az engine, de közepesre véve a grafikát nálam nagyon jól ment, 10-20 ember mellett kvesztelve, harcolva, effektek puffogása mellett sem lassult be, pvp-ben röccenés sem volt.
- Meglepõ volt, hogy karaktergenerálásnál be kell lõni olyan elemeket is, mint a kari múltja, mi az amit a legjobban bán, hol nõtt fel, melyik istent tiszteli, stb. Csak nem titokban sztorialapúbb lesz a pve része, mint a fõleg azzal büszkélkedõ swtor?
- Hála az égnek a játék az elsõ kveszttõl kezdve ízig-vérig mmo. Egybõl public kvesztbe csöppenünk megannyi játékossal, aztán jön a következõ és így tovább. Amint a közelébe érünk egy ilyennek, egybõl jelöli a területet a map és navigál. Pl. ami nagyon tetszett, hogy egy npc farmján kell vagy az óriásférgeket kiírtani, vagy egy zsákokat cipelve megetetni a teheneket, vagy vizes vödröt kézbe véve megöntözni az elszáradt kukoricát, amik a leöntés után kivirulnak... Jöttek-mentek a játékosok, tették a dolgukat, hihetetlen ötletes, hangulatos és élvezetes, olyasmi mint a war-ban volt, csak vhogy jobb a kivitelezés.
- Pvp: Számomra ez jelenti egy online játék lényegét. Kicsit tartottam tõle, hogy az amerikai szerverek miatt bajok lesznek... hát nem így lett. Nem volt skill lag, nem voltak teleportáló játékosok, a mozgásanimációk szinte szó szerint lefolytak a monitorról, tökéletesen idõzíthetõk az ellenfél mögé gurulások az odaugrások... egyszerûen elképesztõen jó a combat, tükörsimán megy, nincsenek kilógó pixelbe akadások, lehet remekül kiteolni, elmenekülni az arra való skillekkel, stb. Zseniálisnak tartom ezt a "downed" rendszert is, mert komoly idõt kell szánni vki kivégzésére is hogy ne okozzon további problémákat... Aréna végén remek a kiértékelés is, mert nem a killeket számolja, hanem a killekkel együtt a healért, teljesített objectivekért kapott pontokat, amit már nagyon hiányoltam más mmo-kból is, mert ez így nem az egyénieskedést támogatja, hanem a csapatmunkát.
Folyt. köv.
de szerencsére következö bétán már én is ott leszek, mert tuti elörendelem a játékot 😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ugy értem hogy mégis mondjuk a water spellek tetszenek, akkor cseszhete? Vagy az csak körítés a creationkor?
Na ettõl kapok én agyvérzést, éveket lehúztam a GW1 mellett és nem kapok lehetõséget arra, hogy most kipróbáljam a játékot. Szóval majd ha elõrendeltem, akkor végre bejuthatok én is.
Félre ne értsd TDC Geronimo nem veled van bajom, hanem az átkozott balszerencsémmel!
A grafika anno az egynél is induláskor problémás volt, biztos vagyok, hogy optimalizálva lesz. (Hiú ábránd, hogy tökéletes lesz induláskor.)
Az elsõ rész is úgy mûködött, hogy ha olyan területre mentél, ahol még nem jártál, akkor leszedte a szükséges fájlokat ELÕTTE a szerverrõl. A mostani megoldás ez lehet változott, bár régen volt lehetõség úgy telepíteni a játékot, hogy egybõl mindent leszedett. Most ezt nem tudom hogy van/lesz.
Persze mindezcsak almomban, nincs is betam es ha lenne a NDA -t akkor se sertenem meg! 😉