Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Épp ezaz, h nem fog... 😊
Egy kis csapat egy felfejlesztett bázist simán bevéd és amig az ellenfél a kaput zergeli addig a védtelen pontokat be lehet foglalni és akkor nézhet a zerg horda 😊
A mostani állapotot nem szabad nézni, mert még senkinek nem volt pénze és ostrom fegyvereket is csak tegnap ota látok az ostromoknál. Azok pedig nagyon kelleni fognak 1-2 vár gyors beszedésére/védekezésre egyaránt.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ennek mi a köze a grindeléshez? Kérlek fejtsd ki XD Mert a grindelés az amikor "ebbõl ölj meg 20at, most abból 30at" és stb. A legtöbb event abból áll ,hogy jön 20 kentaur aztán vágd le, most megint jön 20, vágd le. Aztán szedj össze valamibõl 20-at, vagy szedj össze 40 almát. Ez grind...
Nem nagyon zavaró grind, de grind. A 20. ilyen event után már kezd azért zavaró lenni ,hogy "hol vannak a kreatív ötletek"? Lehetne egy kicsit több kurázsi benne. Nincs meg az az interakció a világgal ,hogy letegyem a hajamat. Ez így szimplán arra jó, hogy lekössön addig amíg a personal storyt nem tudom megint csinálni. Viszont aki ezt élvezi, az a grindet élvezi. 😛
Gondolom az érzi grindnek a játékot, aki hozzá van szokva, h egy mmo megmondja neki mit csináljon és hát valoban, ha valaki csak a story questeket akarja csinálni akkor valoban "grindelni" kell, h meg tudd csinálni a következö story q-t...de ez a játék nem éppen erröl szol, h kövessük a pici zöld csillagot...ezt kéne belátni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szoval jo kis iparos munka a GW2, nehany jo otlettel es megvalositassal. En nem bantam meg, hogy berendeltem. Es sztem mas sem. Bedogleni sem fog 3honap mulva, mert van annyi a jatekben, hogy tovabb eljen, foleg, hogy nincs havidij.
fuck mmo's..i.,
2skill-t raktam be: egyik amikor odateleportálsz az ellenséghez és aoe-ben éget, a másik meg mikor létrehoz egy aoe kört és aki benne áll az ég...
Basszus nagyon brutális dolgokat csináltam 😄
Hammerrel ugyebár van távolsági immobilize lövés, nah azt ellöttem, odatp-ztem, mivel még mindig immobilize hatás alatt van benyomtam a hammer 5ös skilljét ami csinál egy aoe kört amit nem lehet átlépni, és erre benyomtam az égetös aoe kört...Condition dmg-es itemekkel megpakoltam magam...hát nem kevés dmg-et lehet igy kitolni, nagyon brutál 😄
Mikor meg az elöbb irtak lejártak, elövettem a staff-ot, leraktam a kis aoe köröcskét arra amerre fut, ezáltal kicsit sebzödött, majd benyomtam a kondicio leszedös 5. staff spellt, ezáltal kaptam swiftness-t, majd mivel az aoe kör le volt rakva és ugya az is ad swifftness-t ezért simán utolértem és halálra löttem a staffal...Mellesleg a staff nagyon kellemesen sebez...nem gondoltam, h ilyen durva dmg-et ki lehet vele tolni simán attackal.
Lehet h kicsit zavarosnak tünik a leirásom, de aki játszott guardiannal az sztem érti mit irtam 😄
Az már 100%, h mesmer után guardian-t fogok inditani.
nem tudom bemerjek e menni egyedül ascalon catacombsba 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!
Tetszetõsnek tetszetõs, de a hype nagyobb volt mint maga a game. A PvP viszont tényleg jó.
Pve: semmi extra, grindelni kell néha egy két eventet többször is h szintben legyél.
Pvp: wvw-t próbálgattam, totális káosz egyelõre ha optimalizálják a motort, meg kicsit visszavesznek az effect orgiából akkor jó lesz.
Nem gondolom világmegváltó mmonak, teljesen más mint az swtort, de én is így leszek, nem fogok remegni a köv bétáig, vagy a megjelenésig.
War, war never changes.
A tárgy ikont én nem vettem észre, lecsekollom mindjárt ...
Valamint nem az a gondom, hogy a combat nehéz. Az pont jó. Oda kell figyelni.
De amikor 6-8 db nálad magasabb szintû mob kezd el ütni egyszerre, akkor szvsz mindegy milyen jó vagy combatban ...
Arról nem is beszélve, hogy ez egy lvl 6!!!-os kveszt. Ne itt mutassa már meg egy MMO milyen is a szopóroller. (Eleve lvl 7-tõl van in combat fegyvercsere ... csak mivel leszintezett a game, ezért tudtam használni.) Bár azon is gondolkodtam, hogy lehet ez csak bug ... mivel a mobok olyan szintûek voltak mint nekem a valós szintem, engem meg levett a kveszt szintjére ...
Ettõl függetlenül le a kalappal ... De nekem holnap semmiféle elvonási tüneteim nem lesznek, mikor visszaülök az swtor elé.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Úgy néz ki, mint a mátrixba azok a lények :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Köv betan tuti azt játszom majd, de attól függetlenül maradok hû guardianhoz. Olyan szinten eltalálták ott a 2h kard skilleket, mind az ötöt, hogy eszméletlen. remélem azon nem változtatnak megjelenésig. Amit néztem, hogy 3as skill pl 2h hammernél megváltozott elõzõ beta óta, így semmi se vehetõ 100%ra jelenleg
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mivel ez a game swtor topikban az egekbe lett magasztalva, így gondoltam meglesem ... amit néztem a neten az tetszetõs is volt, ráadásul mákom lett, így egy barátomon keresztül volt szerencsém pár órát játszani vele. (A trolloknak lesz pár zárójeles megjegyzés)
Lvl 9-es nord thief-ig jutottam vele eddig.
- A játék gyönyörû ... igaz, akad mint a dög -no vga, ugye, de nagyon szép ... ezt majd úgyis megoldják. (Ugye trollok, lehet ezt így is ...)
- Felfedezés - dinamikus eventek: ezek is nagyon bejöttek, megjelent az üzenet, és függetlenül attól, hogy 8-adjára futottam ugyanahhoz az eventhez, futottam! Meg sem fordult a fejemben, hogy kihagyjam ... az elhullot emberkék felélesztéséért még xp is jár ... csata közben minimum 2-3-an ugrottak az elhullottakhoz. Ez olyan mint egy vérbeli punk koncert ... Megy a csihipuhi, de ha valaki a földre hullik akkor azonnal minimum 3-an ugranak hogy felsegítsenek 😊 Ez tetszett 😊
- Gear: AH kicsit érdekes volt ... semmi visszajelzés a sikeres vásárlásról ... meg is vettem az elsõ tárgyamat 2-szer ... Eladni nem sikerült, valszeg bug. Viszont nagyon gyorsan elromlanak az itemek, óránként megyek javíttatni ...
- Elsõ Nap Fort Ranik full volt, de csináltam máshol karit és sikerült odatranszferelnem ... pirospont (Persze azóta francia lett a general chat ... hiába, no ... õket sem az eszük miatt szeretik)
- Personal Storyline ... Na ez ... ez kicsit érdekes:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamint: Az oké, hogy noob vagyok, de hogy a 4-ik küldinél leszintez lvl 6-ra és berak 8-10 db lvl 8-as enemy mobot, akik a "companionjaimat" fél perc alatt bedarálták és gyakorlatilag 6 respawn-al tudtam csak befejezni ... Az kicsit erõs ... a következõ küldinél is eljátszotta ugyanezt, azzal a különbséggel, hogy ott az utolsó mob megölése elõtt fél perccel VISSZASPAWNOL rám egy másik 6 fõs mobgroup és gyakorlatilag nem tudom befejezni a küldit ... Ez több mint érdekes ... Valamint lvl 6-os küldi, lvl 6-ra visszaszintez, és berak 10-12db lvl 8-as mobot ... egy csoportba ... Ez kicsit erõs nekem ... Hiába lenne segítségem, õket is kb 1-15 másodperc alatt mészárolják le ...
Elsõ blikkre ez egy nagyon jó játék lesz, de van még mit csiszolni rajta ... Viszont vannak benne nagyon ... khm ... érdekes részek. Remélem ezeken is finomítanak majd!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Végre sikerül erre
Your account is all prepared, but the is no beta event running right now.
Please come back and join us at the start of the next beta event.
<#rinya>#rinya>
Más, pcrõl nem tudom elérni az sg-t, teloról írok. Kikapcsoltam minden védelmet se ff se explorer nem jó.
[email protected]
Rég ültem játék elõtt ennyit egyhuzamban az biztos. Vannak persze még kisebb hiányosságok, designbeli hibák, de nagyon addiktív a cucc. Ilyen átgondolatlanság az is pl, hogy most a karakterem bent ragadt, mert kiléptem WvW területen és loginnál az istenért se a sima világba, hanem WvWre akar berakni, az meg tele van ugye így karakterképernyõnél nem jutok tovább és szerintem ebben a betaban már nem is fogok, mert tele lesz állandóan :s
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Az operációs rendszeren is túl...
persze setvixix majd ha lesz 5 perced rá! igy is hálás vagyok érte
L10 után lehet saját házunk, vagy azt még nem tették be a bétába?
A medve nem játék.
(nekem x360 controlernél nagyon kevés progi engedi.)