Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Persze, ezert most meg nem tul szervezett a dolog, es elesben, mikor mindenki max szintes, biztos maskepp lesz. A szerver guildjai, ha picit osszedolgoznak, stb. De azert, a zerg mukodni fog, sok lud disznot gyoz 😊

fuck mmo's..i.,

Terawatt
mistben van. hero panelPvP fül be in the mist és ott van asura kapu oda.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Zomil
"Zerg itt is mukodni fog. "

Épp ezaz, h nem fog... 😊
Egy kis csapat egy felfejlesztett bázist simán bevéd és amig az ellenfél a kaput zergeli addig a védtelen pontokat be lehet foglalni és akkor nézhet a zerg horda 😊

A mostani állapotot nem szabad nézni, mert még senkinek nem volt pénze és ostrom fegyvereket is csak tegnap ota látok az ostromoknál. Azok pedig nagyon kelleni fognak 1-2 vár gyors beszedésére/védekezésre egyaránt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
"Gondolom az érzi grindnek a játékot, aki hozzá van szokva, h egy mmo megmondja neki mit csináljon"

Ennek mi a köze a grindeléshez? Kérlek fejtsd ki XD Mert a grindelés az amikor "ebbõl ölj meg 20at, most abból 30at" és stb. A legtöbb event abból áll ,hogy jön 20 kentaur aztán vágd le, most megint jön 20, vágd le. Aztán szedj össze valamibõl 20-at, vagy szedj össze 40 almát. Ez grind...

Nem nagyon zavaró grind, de grind. A 20. ilyen event után már kezd azért zavaró lenni ,hogy "hol vannak a kreatív ötletek"? Lehetne egy kicsit több kurázsi benne. Nincs meg az az interakció a világgal ,hogy letegyem a hajamat. Ez így szimplán arra jó, hogy lekössön addig amíg a personal storyt nem tudom megint csinálni. Viszont aki ezt élvezi, az a grindet élvezi. 😛
Zomil
Nemtudom én egyszer sem éreztem grindelést...az eventek többségét is maximum 2szer játszottam végig, de általában a legtöbbet csak 1szer. És mégis simán igy 2nap alatt(ma csak kb. 3orát toltam) 21-esre vittem el a karakteremet ugy, h elég sokat wvw-ztem mellette...és egyszer sem éreztem, h grindelnem kellett volna, csak sodortak az események.

Gondolom az érzi grindnek a játékot, aki hozzá van szokva, h egy mmo megmondja neki mit csináljon és hát valoban, ha valaki csak a story questeket akarja csinálni akkor valoban "grindelni" kell, h meg tudd csinálni a következö story q-t...de ez a játék nem éppen erröl szol, h kövessük a pici zöld csillagot...ezt kéne belátni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MeoH
Nagyabol en is igy erzem, en sem ajultam el annyira, mint itt egyesek 😛 BAr a pve reszt en nem ereztem grindnak, elfutkoztam a tomeggel. Bar kerdes, ez hogy fog mukodni kesobb, mert most van nep, porognek az eventek, de megjelenes utan par honappal kivancsi leszek. Ok, hogy leszintezes, de majd kiderul. Pvp kicsit kaosz, de ugy erzem ismerni kell a karit rendesen, hogy jo legyel. Mikor, mivel, mit nyomsz, stb. BAr, azert itt is el az alapelv, legyetek letszam folenyben, es nem lesz nagyon gond. Zerg itt is mukodni fog.
Szoval jo kis iparos munka a GW2, nehany jo otlettel es megvalositassal. En nem bantam meg, hogy berendeltem. Es sztem mas sem. Bedogleni sem fog 3honap mulva, mert van annyi a jatekben, hogy tovabb eljen, foleg, hogy nincs havidij.

fuck mmo's..i.,

Zomil
én is guardiannal toltam de én 2h hammer és staff komboval...1v1-ben némi csatározás után általában gyöztesen jöttem ki, de tömegben nagyon brutális aoe-t toltam ki
2skill-t raktam be: egyik amikor odateleportálsz az ellenséghez és aoe-ben éget, a másik meg mikor létrehoz egy aoe kört és aki benne áll az ég...
Basszus nagyon brutális dolgokat csináltam 😄
Hammerrel ugyebár van távolsági immobilize lövés, nah azt ellöttem, odatp-ztem, mivel még mindig immobilize hatás alatt van benyomtam a hammer 5ös skilljét ami csinál egy aoe kört amit nem lehet átlépni, és erre benyomtam az égetös aoe kört...Condition dmg-es itemekkel megpakoltam magam...hát nem kevés dmg-et lehet igy kitolni, nagyon brutál 😄
Mikor meg az elöbb irtak lejártak, elövettem a staff-ot, leraktam a kis aoe köröcskét arra amerre fut, ezáltal kicsit sebzödött, majd benyomtam a kondicio leszedös 5. staff spellt, ezáltal kaptam swiftness-t, majd mivel az aoe kör le volt rakva és ugya az is ad swifftness-t ezért simán utolértem és halálra löttem a staffal...Mellesleg a staff nagyon kellemesen sebez...nem gondoltam, h ilyen durva dmg-et ki lehet vele tolni simán attackal.

Lehet h kicsit zavarosnak tünik a leirásom, de aki játszott guardiannal az sztem érti mit irtam 😄

Az már 100%, h mesmer után guardian-t fogok inditani.

Győri Devi
kiskuták 😊
nem tudom bemerjek e menni egyedül ascalon catacombsba 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Unknow
Valami ilyesmi nekem is a véleményem. Jelenleg a legjobb mmo, de pve-ben még mindig nem érzem, hogy erõs lenne. Ahhoz több insta kéne, sokkal több event. Nekem is kicsit grindelõs érzésem van néha - néha.

Tetszetõsnek tetszetõs, de a hype nagyobb volt mint maga a game. A PvP viszont tényleg jó.
darth devil
Bug lehetett. Nem találkoztam ilyen leszintezési sztori quest problémám. Kamera sebességen, és a karakter mozgási sebességén növelhetnének kicsit mert borzasztó lassú, és emiatt az egész játék lassúnak hat.
Pve: semmi extra, grindelni kell néha egy két eventet többször is h szintben legyél.
Pvp: wvw-t próbálgattam, totális káosz egyelõre ha optimalizálják a motort, meg kicsit visszavesznek az effect orgiából akkor jó lesz.
Nem gondolom világmegváltó mmonak, teljesen más mint az swtort, de én is így leszek, nem fogok remegni a köv bétáig, vagy a megjelenésig.

War, war never changes.

DummyBoy
Nincs queue ... csak nem enged be arra a szerverre és kész 😊 Viszont van free transfer ...

A tárgy ikont én nem vettem észre, lecsekollom mindjárt ...

Valamint nem az a gondom, hogy a combat nehéz. Az pont jó. Oda kell figyelni.

De amikor 6-8 db nálad magasabb szintû mob kezd el ütni egyszerre, akkor szvsz mindegy milyen jó vagy combatban ...

Arról nem is beszélve, hogy ez egy lvl 6!!!-os kveszt. Ne itt mutassa már meg egy MMO milyen is a szopóroller. (Eleve lvl 7-tõl van in combat fegyvercsere ... csak mivel leszintezett a game, ezért tudtam használni.) Bár azon is gondolkodtam, hogy lehet ez csak bug ... mivel a mobok olyan szintûek voltak mint nekem a valós szintem, engem meg levett a kveszt szintjére ...

Ettõl függetlenül le a kalappal ... De nekem holnap semmiféle elvonási tüneteim nem lesznek, mikor visszaülök az swtor elé.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TDC Geronimo
Ja mit láttam most nemrég. Azt vágom, hogy mystic chestekbe lehetnek ilyen átváltoztató löttyök. Gondolom ezt is onnan szerezte a srác, bár õszintén szólva fogalmam sincs, hogy mi akar ez lenni 😄

Úgy néz ki, mint a mátrixba azok a lények :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Senki nem tudta milyen lesz. Én azt se bántam meg, mert 50ig élveztem. Gépemen fent van 5 MMO és naprakész mind, hátha egyszer lesz kedvem tolni valamelyikkel, de asszem amint ez kijön le is takaríthatom mindet 😄

BEAST
Énmegmondtam! :y

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BoneDragon
Tényleg eszméletlen ez a game. Ha ezt tudom meg sem vettem volna azt a sz*r swtort 😊

TDC Geronimo
Amúgy... kipróbáltam kicsit mesmert. Hát nem kellett volna 😄

Köv betan tuti azt játszom majd, de attól függetlenül maradok hû guardianhoz. Olyan szinten eltalálták ott a 2h kard skilleket, mind az ötöt, hogy eszméletlen. remélem azon nem változtatnak megjelenésig. Amit néztem, hogy 3as skill pl 2h hammernél megváltozott elõzõ beta óta, így semmi se vehetõ 100%ra jelenleg

TDC Geronimo
Ezt még szerintem MMOba nem csinálták meg soha. Nem tudom milyen technológiai akadálya van, de minden MMOba "lebeg" a karakter kezén a pajzs 😄

TDC Geronimo
Ad visszajelzést minden vásárlásnál. Jobb oldalt képernyõ szélén megjelenik a tárgy ikonja, amit vettél épp. Full server meg itt nem számít, mivel nincs queue, vagyis van, de akkor is ugyanúgy játszhatsz. Combat meg nehéz, elsõre. Amint belejön az ember jóval könnyebb. Jól idõzített dodge/skill/fegyver használat elengedhetetlen. Ember beletanul egy idõ után. Én ezek után más MMOra rá se akarok nézni, mert hiányolnék belõlük mindent, ami itt van. Már csak a combat eleve ami májndblóving 😄

Zomil
nekem 1dolog nem tetszik csak, h a pajzs nagyon lebeg sztem a karakteré kezén...de ezen kivül minden csodás 😊

Smithwarden
Gond nelkul beenged most is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Animáció fergeteges. Az, ahogy elindulsz a karival bármelyik irányba vagy éppen megállsz és a kari elõredõl egy picit stb. Apró dolgok, de eszméletlen jól meg lett csinálva. Skilleknél az egybefolyó animokat meg már meg se említem

LeWyTy
Erõsítsétek meg plz hogy reggel 9ig van béta... és hogy mit csináljak hogy mûködjön a béta<#guluszem1>mert megõrülök-

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

s0n1c
csak nekem újdonság, hogy ha oldalazol balra utána jobbra ellentétesen "sasszézik" a kari? über proság
s0n1c
bezony 😄
A játék legnagyobb gondja hogy annyi jó klassz van nem tudok választani.
LeWyTy
Az lehet probléma hogy a letöltés felénél elment az áram és mikor folytatni akartam nem az folytatódott, hanem elindult a játék?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DummyBoy
Elsõ körben jelezném, nem trollkodni szeretnék ...

Mivel ez a game swtor topikban az egekbe lett magasztalva, így gondoltam meglesem ... amit néztem a neten az tetszetõs is volt, ráadásul mákom lett, így egy barátomon keresztül volt szerencsém pár órát játszani vele. (A trolloknak lesz pár zárójeles megjegyzés)

Lvl 9-es nord thief-ig jutottam vele eddig.

- A játék gyönyörû ... igaz, akad mint a dög -no vga, ugye, de nagyon szép ... ezt majd úgyis megoldják. (Ugye trollok, lehet ezt így is ...)

- Felfedezés - dinamikus eventek: ezek is nagyon bejöttek, megjelent az üzenet, és függetlenül attól, hogy 8-adjára futottam ugyanahhoz az eventhez, futottam! Meg sem fordult a fejemben, hogy kihagyjam ... az elhullot emberkék felélesztéséért még xp is jár ... csata közben minimum 2-3-an ugrottak az elhullottakhoz. Ez olyan mint egy vérbeli punk koncert ... Megy a csihipuhi, de ha valaki a földre hullik akkor azonnal minimum 3-an ugranak hogy felsegítsenek 😊 Ez tetszett 😊

- Gear: AH kicsit érdekes volt ... semmi visszajelzés a sikeres vásárlásról ... meg is vettem az elsõ tárgyamat 2-szer ... Eladni nem sikerült, valszeg bug. Viszont nagyon gyorsan elromlanak az itemek, óránként megyek javíttatni ...

- Elsõ Nap Fort Ranik full volt, de csináltam máshol karit és sikerült odatranszferelnem ... pirospont (Persze azóta francia lett a general chat ... hiába, no ... õket sem az eszük miatt szeretik)

- Personal Storyline ... Na ez ... ez kicsit érdekes:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ 3 küldi még oké, de engem az swtoros voice acting és story után nem vágott földhöz ...
Valamint: Az oké, hogy noob vagyok, de hogy a 4-ik küldinél leszintez lvl 6-ra és berak 8-10 db lvl 8-as enemy mobot, akik a "companionjaimat" fél perc alatt bedarálták és gyakorlatilag 6 respawn-al tudtam csak befejezni ... Az kicsit erõs ... a következõ küldinél is eljátszotta ugyanezt, azzal a különbséggel, hogy ott az utolsó mob megölése elõtt fél perccel VISSZASPAWNOL rám egy másik 6 fõs mobgroup és gyakorlatilag nem tudom befejezni a küldit ... Ez több mint érdekes ... Valamint lvl 6-os küldi, lvl 6-ra visszaszintez, és berak 10-12db lvl 8-as mobot ... egy csoportba ... Ez kicsit erõs nekem ... Hiába lenne segítségem, õket is kb 1-15 másodperc alatt mészárolják le ...

Elsõ blikkre ez egy nagyon jó játék lesz, de van még mit csiszolni rajta ... Viszont vannak benne nagyon ... khm ... érdekes részek. Remélem ezeken is finomítanak majd!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeWyTy
Nem reggel 9 ig van? #38683|

LeWyTy

Végre sikerül erre

Your account is all prepared, but the is no beta event running right now.
Please come back and join us at the start of the next beta event.

<#rinya>

Egyáltalán nem érzékeli, szóval nem lehet használni joyt.

Más, pcrõl nem tudom elérni az sg-t, teloról írok. Kikapcsoltam minden védelmet se ff se explorer nem jó.

darth devil
Semmi. Élünk. 😄

War, war never changes.

kisfigi
Mi lesz itt velünk megjelenésig... ?😄

Destiny. The design is clearly ancient.

TDC Geronimo
Mi lesz itt velünk 1 hónapig holnaptól. Rossz belegondolni 😄

Ha esetleg valakinek van felesleges GW2 béta kulcsa,szívesen fogadnám.Bekukkantanék a játékba.
[email protected]
TDC Geronimo
Kénytelen voltam most kis szünetet tartani, mert már mindenem fáj 😄

Rég ültem játék elõtt ennyit egyhuzamban az biztos. Vannak persze még kisebb hiányosságok, designbeli hibák, de nagyon addiktív a cucc. Ilyen átgondolatlanság az is pl, hogy most a karakterem bent ragadt, mert kiléptem WvW területen és loginnál az istenért se a sima világba, hanem WvWre akar berakni, az meg tele van ugye így karakterképernyõnél nem jutok tovább és szerintem ebben a betaban már nem is fogok, mert tele lesz állandóan :s

TDC Geronimo
30as, de nem tudom merre van

MrStokes
Tudja valaki, hogy mekkora szintu az elso dungeon es merre talalhato?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
az a skill pont bugos, néha meghal pedig nem szabadna. meg kell várni amíg respawnol

- WvW-ben amikor megkaptam a skill pontot + slot helyet akkor úgy kellett bevásárolnom a skillt egy árustól. Igaz, az nem volt halott de voltak skillek több pontért is (pontosabban 1 skill pontért baromi kevés képességet árult)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Blacksheep333
Shire of Beetlerun elõtti Skill pontot, hogy lehet megszerezni? Odamegyek a kék iconhoz, aztán ott egy halott npc, amivel nem lehet ~interactálni~

Az operációs rendszeren is túl...

LeWyTy
De hogy lehet joy al játszani egy ilyen játékot? Jó itt nem kell 50 gomb egyszerre de akkor is.

igen a kis tengelyes mini joy......nekem nem engedte az iránygombokat rárakni...WOW-ban pl simán ment ,de itt vagy nemlehet vagy az enyém szar😛 azért kérdeztem meg a srácot!

persze setvixix majd ha lesz 5 perced rá! igy is hálás vagyok érte

a.carkey
Le a kalappal, nagyon komoly világot hoztak létre. Divinity's Reachben csak néztem, mint amikor a POTBSban eltévedtem a nagy-patch utáni Tortugára. Brutális hangulata van.

L10 után lehet saját házunk, vagy azt még nem tették be a bétába?

A medve nem játék.

LeWyTy
Az tengely nem? AHogy én tudom ahhoz nem lehet gombot rendelni csak ha a program engedi.
(nekem x360 controlernél nagyon kevés progi engedi.)

Ha otthon leszek majd igen, de este programom lesz szóval késõn ülök majd neki.

LeWyTy
Ez egy vicc?

megnézed nekem,hogy betudod-e konfigolni a WASD-t a joyra?

Van de azon GW2-ni nem tudom hogy akarsz 😊

használ közületek valaki saitek vagy logitech/razer gamepad-et amin van "minijoy"? kéne egy kis healp😊

s0n1c
hát www-re most lehetetlen bejutni 😞