Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
A diablo után egy hónappal már teljesen jónak tûnik a kiadás, az addigra ki is fog fulladni.
Amitõl én tartok, hogy egy egy új kari felhúzása kevésbé lesz vonzó, annyira semmilyen a sztori. :S
War, war never changes.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- nem kell, hogy megváltsa a világot, nekem elég ha szórakoztató 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A medve nem játék.
srácok teljességgel hülyeség amin agyaltok! mi az ,hogy ez a játék is arról szól,hogy "minnél elõbb érd el a max szintet a trait pontok miatt"
mi lenne az élvezet egy NFS-ben ha a maxos autókkal tuningokkal kezdhetnél? ha a Diablóban 60-as szinten teljes cuccal indulhatnál? ha a BF sorozatban az összes fegyver unlockolhaó lenne az install után? ha a SWTOR vagy WOW-ban 85-ös karakterekkel kezdhetznéd a játékot?
Miután elvégeznéd az általános iskolát egybõl egy igazgatói székben ülnél 2 diplomával/plágiumossal😊/
Az összes játéknak mindegy,hogy MMO,autós vagy FPS a sava/borsa a fejlõdés! totál értelmetlen lenne az összes anélkül....fogadjátok el,hogy a kis karakteretek aki most jött ki a varázslóképzõbõl mielõtt csettintésre öli az õsöreg sárkányt addig bizony jónéhány varázslatot kell megtanulnia szerte a nagyvilágban....😛😊
War, war never changes.
War, war never changes.
Én bármit csinálok ezt írja ki.
AZ account figyeli az ip-t amirõl elõször beléptek vagy valami?
Bár már úgy is mind1.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Tök jól hangzik, hogy azt hiszed,hogy a community segíti itt az elõrehaladást, de ha szerinted ezek a dolgok nem tûntek fel már rég az arenaneteseknek , rohadtul tévedsz. 100%, hogy már javították a nagyrészét és csak az olyan apróságok nem tûntek fel amikhez tömegek kellenek.
Júniba meg azért fog kijönni mert hülyék lennének egy promóciós kampányt kivágni az ablakon és várni nyár utánig, amikor már senki nem hypeolja a gamet+senki nem fog plusz pénzt beleinvesztálni. Nem beszélve arról,hogy ha minden hónapban lenne addig egy béta event, lassan mindenkinek a töke tele lenne és így tovább.
Nem kell ezt túl misztifikálni, ez is csak üzlet és marketing a végén. Az,hogy a TSW megjelenés is júni, meg még rátett egy lapáttal arra a 26.-i dátumra.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Erre a beta eventre vártak, ahol ennyi játékos lesz és elmondhatja véleményét, meg hogy miket szeretnének látni. Sok mindent bele akarnak még rakni és rengeteg mindenen változtatni. Félek is, hogy releasere elveszik valamelyik pro 2h sword skilljét guardiannak, mert annyira tökéletes az jelenleg :y
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
A TORhoz fogom hasonlítani, mert csak. 😛
A karakterkreálásban megveri a TORt a lehetõségek terén, még úgy is, hogy az "emberkészítés" szerintem nagyon rossz: képtelen voltam normális nõi karaktert csinálni, mindenbõl 10 éves lányka lett, lehet, hogy én voltam béna. A lehetõségekkel, a dye-rendszerrel nem tud versenyezni a TOR szûkös készlete.
A világ sokkal élõbb, mint a TORban, a grafika gyönyörû (bár nekem ezzel odaát sincs gondom, más stílus, ennyi), állatok repkednek, mászkálnak, éjszaka/nappal van, ami nagyon hiányzik a TORból, a felfedezõk álma, rengeteg apróság van. A lagokat az optimalizálatlanság számlájára írom.
A hangok, zenék - mint a TORban - itt is teljesen jók, hangulatosak.
PvE: nem fogott meg, kicsit WARos érzésem volt, ott éreztem így a PvE-vel kapcsolatban. A public questek vagy dinamikus eventek, mindegy, minek hívom, kb. ugyanolyanok, mint amit már láttunk a WARban vagy kicsit a Riftben: bár bõvebbek a lehetõségek, hosszú távon nem tudom, mennyire lesznek érdekesek, majd meglátjuk. Instában nem jártam, tehát errõl nem nyilatkozom. Grindnek nevezhetõ ez a fajta PvE, de minden MMO-ban van grind, bárki bármit mond, sõt, néha kell is.
RPG: nem volt RPG-fílingem. A személyes sztori nem rossz (nornt próbáltam), de semmi extra, nem igazán kötött le, nem kötõdtem a karakterhez, utóbb már nem is foglalkoztam a történettel, elmentem PvPzni és felfedezni. Fenntartva a lehetõségét, hogy a késõbbiekben, jobban elõrehaladva ez változik, de egyelõre ebben szerintem a TOR nyer, méghozzá nagyon.
PvP: a WvWvW baromi jó, szerintem ez az, ami játék erõsségét adja és amiért érdemes megvenni szerintem. A TOR warzone-jai sem rosszak, de ezzel nem versenyezhetnek, várfoglalás, várfejlesztés, védés, portyák, satöbbi, nagyonnagyon szórakoztató és addiktív.
A bugokkal és technikai problémákkal nem foglalkozom, a béta buggal jár, majd a végleges verzióra javítják, ha nem, akkor még mindig fel lehet háborodni. Furcsaságok itt is vannak (a TORban nem volt roll, itt nincs trade, mindkettõ a wtf kategória), de majdcsak kikupálódik.
Összefoglalva: nálam ez a játék remekül megfér majd a TOR mellett, egyrészt mert ingyenes, másrészt tökéletes, ha fantasy-környezetre vágyom, felfedezésre, achizásra, vagy egy jó kis PvP-re és épp nincs kedvem wz-zni, vagy nincs raidnap, vagy épp kontentszünet van a TOR-ban. A két játék együtt megadja azt a PvE és PvP tartalmat, ami nekem kell a kikapcsolódáshoz.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Sajnos, a login probléma miatt nekem csak ma sikerült egyáltalán elkezdenem a tesztet, de amit láttam, elég meggyõzõ volt.
Az AH tényleg kicsit laggolt. Ezt remélem javítják, mert a craftba alig tudtam próbálkozni, mertt nem tudtam az összetevõket megvenni, pedig voltak az AHban, csak egyszerûen nem akarta. Sõt, relogolni kellett az elején ha egyáltalán venni akartam valamit, majd utána már jól ment. Igazából haladtam a környékemen lévõ többiekkel. Szép és elgondolkodtató, hogy 10-30 emberke mindig volt mindegyik pici "quest" környékén, úgyhogy jól lehetett haladni.
Szóval nem fosnám. A játék jó. A mai nap csak az AHval voltak problémáim, igazából fõleg audio elcsúszásos bugokba futottam bele.
A PvPt sajna nem volt idõm kipróbálni. A Warrior mellett az elementalistet próbáltam ki (elég erõsnek tûnik), ill. a thief classt. (Utóbbinál igazából a rangert akartam, de annyira egyforma lett a nõi ruhájuk, hogy a végén megkeveredtem, de nem bántam.) Ritka, de mindegyik class roppant életképesnek tûnik.
Szóval jó kis játék lesz ez, ha egyszer megjelenik.
A medve nem játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De kérdem én...melyik mmo-ban nem az a lényeg, h öld a mobokat és legyél max szintü?
A grind tudod milyen? Csak nézz meg egy keleti mmo-t és megtudod...mikor cél nélkül halomra ölsz egy rakat mobot csak azért, h vért pisálva fél szintet lépj...
Ugy látszik fogalomzavarban vagy.
"ilyet még nem láttam" érzés: ilyen nem is nagyon lesz, mivel a játékvilágban már kb. lehetetlen ujat alkotni, csak a régi dolgokat lehet tovább fejleszteni
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Probat:
Úgy,hogy ehhez hasonló dolgok már voltak más mmokban, csak rosszabbul kivitelezve.
- majdnem mindegyik public kveszt megcsinálható abszolút pacifista módon, egy mob megölése nélkül,
- ott is belefut az ember vmi kihívásba, ahol a térkép nem is jelöli, pl. outpost elfoglalása a kentauroktól, majd miután ez megtörtént és a saját npc-k megérkeztek, merchantostul, guardostul, késõbb meg meg kell védeni a sorozatos támadásoktól,
- városi kvesztek, pl. a human kezdõtõl délre lévõ város, ahol a milíciával kell vagy kard, vagy puska vagy pajzs használatot gyakorolni,
- sok boss-szerûség, pl. a vmelyik barlangban hirtelen feltûnõ óriás troll, akit 5 percen keresztül öltünk kb. 6-an nem kis erõfeszítések árán, mocsári szörny, stb.
Már ez a néhány dolog önmagában is elég kreatívnak és/vagy változatosnak tûnik és ez csak a játék pve része volt...
Földön van egy úszószemüveg, amit ha felveszel és úgy ugrassz le, akkor a levegõben tolhatsz figurákat, pörgést meg szaltót 😄
Grind nem grind részhez. Egy másodpercig nem éreztem miközben PvEztem. Teljesen más ez a kötetlenség és azért az eventek nagy részében van olyan feladat, amihez ölni se kell. Mob ölés = grind akkor ezek szerint? :p Ez messze van attól.