Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Unable to open archive file.
guild wars 2 is unable to access its archive file d/gw2.dat. Please verfy thet thish file is accessible and writeable, and that no other program is currently it.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kaptam egy accot próbára...
honnan tudom letölteni... megéri még vagy úgy sem jön le idõben?
Guild claim után meg kirakta a realm zászlóját és ahogy néztem political upgradenél lehet guildnek saját bannert készíteni lvl 1en. Ez a WvW rendszer zseniális.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lájk
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

A medve nem játék.
Persze ez nem baj, csak ugye ezt is meg kell emliteni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az operációs rendszeren is túl...
"Jabar sa bu eeda murishani!"
USA-ban szüneteltetik a digitális eladásokat is EU-ban még mindig nem. Hol itt a hiba? Ilyen kevesen játszanak USA-ban? Vagy szerverek jobbak? Elég érdekes. Valaki javasolhatná hogy engedjék EU régiósokat US-re.
Az se kizárt hogy hogy nincs régió lock és US-rõl sokan jöttek EU-ra.
Ez a játék valami kegyetlen módon lett ütõs! Igencsak felkell kötni bárkinek a gatyát a közeljövõben aki hasonló színvonalu MMO-t akar piacra dobni!
olyan szinten magával ragad a fantasztikus játékélmény,hogy nehéz szavakba önteni😊
vannak hibák,de lemossa még a WOW-t is ha a tömegekhez eljut a híre.
Kipróbálnám<#vigyor2>#vigyor2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én a great swordhöz két skillt használok még, a dómmal letakarom a távolságaikat, aztán hadd sebezzék benne magukat, a null meg remek móka mikor teleraknak kondikkal én meg mindenkire visszapakolom, saját magukat nyírják ki a közelharcosok is. 😊 A gondom általában a skillek lassú cooldownjából adódik, meg abból, hogy 2-3 ütést elég bekapnom, hogy elterüljek. :/
[/cserf][/fülünyúl]
Utility képességeknél decoy (stealth + clone), blink az alap amit használok(néha még a mirror image is az instant max clone seregért). Csoport ellen egyértelmû, hogy a bot a jobb, de soloban sem rossz. Fõleg ha körbe körbe kerülgeted a célt és spammeled az alap lövést ami így közted és közte pattog a rövid távolság miatt elég gyorsan. Te is erõsödsz és õ is gyengül. Eddig nem volt még problémám semmivel sem. (ha nem számítjuk a víz alatti poklot ahol széttéptek már párszor)
A szintkülönbséghez pedig, jelenleg 22-es vagyok, de kb 17-18 óta 20 feletti területen rohangáltam. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De a lelkesedésem hajtja a kitartásom, bár néha morogtam, hogy felkelek, leütnek, felkelek, leütnek, felkelek, leütnek. 😊
[/cserf][/fülünyúl]