Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
AZon vagyok<#guluszem1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

JethroHUN
Ne tököljé<#ejnye1> menjél már játszani, alig van már idõd <#bohoc>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

LeWyTy
lol egy mappával arrébraktam és jó<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Help
Unable to open archive file.
guild wars 2 is unable to access its archive file d/gw2.dat. Please verfy thet thish file is accessible and writeable, and that no other program is currently it.

Running
Ez a játék fantasztikus minden téren. Nem fogom visszakövetelni az árát, amit az elõvásárlásnál rá áldoztam.

TDC Geronimo
Holnap reggel 9ig tart a beta

Innen lehet tölteni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LeWyTy
Help...
Kaptam egy accot próbára...
honnan tudom letölteni... megéri még vagy úgy sem jön le idõben?

TDC Geronimo
Full fal upgrade után megváltozott teljesen a fal meg az egész torony szerkezete. Elõtte simán kõfal volt, upgrade után meg ilyen kurvajól kinézõ vas(?) szerkezet <3

Guild claim után meg kirakta a realm zászlóját és ahogy néztem political upgradenél lehet guildnek saját bannert készíteni lvl 1en. Ez a WvW rendszer zseniális.

Zomil
én meg vettem egy catapultot és sunyiba leromboltam pár emberrel a közpésö vár egyik falát 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Felupgradeltünk egy tornyot, amit most védünk. Cannonnal meg mortarral brutális mit lehet osztani 😄 nem olyan harmatgyengék itt a siege fegyók, mint warba voltak. Kis szûk folyosón jöttek át invaderek, kb 1 lövés volt és downed az összes 😄

lájk

- WvW-rõl logoltam ki és tegnap délután meg most se enged vissza (a map 'crashed' vagy tele van) Így meglesek egy charr mesmert 😊 Ma reggel be tudtam lépni, csak úgy tûnik kilépni nem jó ötlet onnan

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

a.carkey
Egy buci relog megoldotta.

A medve nem játék.

TDC Geronimo
Ez igaz, de a területek eszméletlen nagyon ez az egyik, a másik meg, hogy a töltési idõ kb 3 másodperc 😄

TDC Geronimo
Jó, de õ úgy értette, hogy van teszem azt egy zónában 4-5 instance ahol az embereket szétszórja. na ilyen nincs.

TDC Geronimo
Mai nap egész nap WvWt fogunk tolni az tuti. Van 1-2 buta dolog még pl az ajtón át való aoezés, de remélem ezek megszûnnek releasere. Amúgy meg <3

a.carkey
Trading poston lehet valamit vásárolni? Csak mert folyamatosan unable to complete the operation van. 😊

A medve nem játék.

Zomil
Az összefüggö világot mondjuk nem szo szerint kell érteni, mert a területek közti átjáráskor loading képernyöt kell nézni, szoval nem ugy van, mint, pl. wow-ban, h az egész összefüggö és töltöképernyö nélkül végigmehetsz rajta.
Persze ez nem baj, csak ugye ezt is meg kell emliteni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

drop
hát hihetetlen mire oda nem figyelnek van felvéve haver listába,és van a temetõ elmentem lesegetem a sírköveket és hopp kinek a neve van ott hát a haverom karijának a neve

Blacksheep333
Ó, megvan! Az instancolt Home-ban egy táska icon jelöli. Szerencsére kell rá várni egy napot, mire a paraszt elkészíti a festéket...

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
Colorful Dye Seed -eket hol lehet beváltani?

Az operációs rendszeren is túl...

Vannak instance részek, personal storyba elég sok, de Divinitybe is van olyan városrész (vagy helység) ami instanceos.

Jabar
Na ez jól hangzik.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
Nincs instanceolt rész. van egy baszott nagy összefüggõ világ és ennyi. Illetve van ez az overflow szerver technológia, ha túl sokan vannak egy zónába átrak oda, így nem kell sorba állnod, hanem játszhatsz tovább miközben várakozol a sorban. Elég sokat ment most ez az overflow megoldás így gondolom ezen még állítanak majd releasere.

Jabar
A területek itt hogy vannak (nincs bétám)? Van 1-1 közös rész ahonnan instancolt területekre megy a játékos/party vagy minden közös terület?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Ja közben újra megy a digitális eladás USA-ban (vagyis észak amerikában) . (nem mintha nekünk sokat számítana)

Viszont amit érdekesnek tartok kicsit, reggel 6-kor néztem (USA-ban az kb 21 óra vagyis csúcsidõ) és minden szerver lowon volt, még ugyan ekkor összes EU fullon.
USA-ban szüneteltetik a digitális eladásokat is EU-ban még mindig nem. Hol itt a hiba? Ilyen kevesen játszanak USA-ban? Vagy szerverek jobbak? Elég érdekes. Valaki javasolhatná hogy engedjék EU régiósokat US-re.
Az se kizárt hogy hogy nincs régió lock és US-rõl sokan jöttek EU-ra.

Nem jött a boss, pedig portalokat bezártuk, bár lehet várni kellett volna.

TE NAGYON PECHES lehetsz én pénteken szívtam éjfélig azóta jó😛

BoneDragon
Na jó, ez a játék k***a jó!! <#wow1>

a.carkey
7.30. Sikerült túljutnom a login képernyõn. El se hiszem! 😄

A medve nem játék.

ahoz elõbb mint említettem a tömegekhez kell eljutnia....,de ez a játék nagyon is a favoritok közt indul az MMO versenyben!

BoneDragon
Nee már megint wow verõ mmo... Ilyenkor szoktak elbukni. Amúgy sikeresen betudtam regisztrálni a kulcsomat, jön lefelé, addig go vissza aludni. 😊

szombat hanjnal óta nem lelem az állam,mert elgurult a padlón!😛😄

Ez a játék valami kegyetlen módon lett ütõs! Igencsak felkell kötni bárkinek a gatyát a közeljövõben aki hasonló színvonalu MMO-t akar piacra dobni!

olyan szinten magával ragad a fantasztikus játékélmény,hogy nehéz szavakba önteni😊

vannak hibák,de lemossa még a WOW-t is ha a tömegekhez eljut a híre.

TDC Geronimo
WvWben nem tudom, hogy bug-e vagy designbeli döntés (bár remélem elõbbi), hogy a keep dooron át lehet simán aoezni

Zomil
Nekem mesmernél a legjobban egykezes kard+pisztoly jött be legjobban, egész szépen lehet dolgozni velük 😊

TDC Geronimo
most a fasza játszani 0 laggal. Ennél a combatnál rengeteget számít. Minimális lag már megöli ezt a combatot. Rendkívül fontos a jól idõzített dodge, fegyverváltás/skill eltolás.

LeWyTy
Nem unta meg valaki?
Kipróbálnám<#vigyor2>

Engem már beenged .
jaja az az egy baj van vele amúgy fasza!!
BEAST
Az alap sebzése nem valami nagy, de pont a buffok és a debuffok miatt nagyon gyorsan eszi a mobokat. Legalábbis nekem eddig bejött. A greatsword single target sebzése is csak akkor az igazi ha végig max rangeben tudsz maradni, különben kb a bot szintjén marad. A chaos stormot pedig kifejezetten imádom. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ok
Kata
Nekem a staffozás nem tûnt túlságosan damage dealernek, szólóban meg ugye jó ha nem fél óráig futkosok egy ellenfél körül. A staff ellenben szerintem remek partyban, mert papírrá puhít és gyengít minden ellenfelet, amit a többiek röhögve lecsapkodnak utána.
Én a great swordhöz két skillt használok még, a dómmal letakarom a távolságaikat, aztán hadd sebezzék benne magukat, a null meg remek móka mikor teleraknak kondikkal én meg mindenkire visszapakolom, saját magukat nyírják ki a közelharcosok is. 😊 A gondom általában a skillek lassú cooldownjából adódik, meg abból, hogy 2-3 ütést elég bekapnom, hogy elterüljek. :/

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Eleinte én is azt hittem, hogy a greatsword jobb lesz a gyorsabb haladásra, de eddig úgy néz ki a staff hatékonyabb. GS/Staff kombó, de a kardból kb csak a berserkert és az aoe lökést használom. A bot képességei sokkal gördülékenyebb játékot adnak, legalábbis szerintem.

Utility képességeknél decoy (stealth + clone), blink az alap amit használok(néha még a mirror image is az instant max clone seregért). Csoport ellen egyértelmû, hogy a bot a jobb, de soloban sem rossz. Fõleg ha körbe körbe kerülgeted a célt és spammeled az alap lövést ami így közted és közte pattog a rövid távolság miatt elég gyorsan. Te is erõsödsz és õ is gyengül. Eddig nem volt még problémám semmivel sem. (ha nem számítjuk a víz alatti poklot ahol széttéptek már párszor)

A szintkülönbséghez pedig, jelenleg 22-es vagyok, de kb 17-18 óta 20 feletti területen rohangáltam. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
szar minõség de istenem 😄D Emberek a trollkodás minden fajtáját felfedezik pillanatok alatt

Kata
Hát... nem könnyû. Csapatban iszonyú jó, de szólóban eléggé papírkutya. Vagy én vagyok hótt béna, pedig szólóban greatsword-özök. Nekem mindig az ellenfelekkel azonos szinten kell lennem, vagy eggyel felettük, hogy ugyanolyan tempóban tudjak haladni, mint a többi kaszt, akik az ellenfelek szintje alatt 2 vagy 3 szinttel is vígan boldogulnak.
De a lelkesedésem hajtja a kitartásom, bár néha morogtam, hogy felkelek, leütnek, felkelek, leütnek, felkelek, leütnek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Na és eddig hogy tetszik a mesmer? 😊

BEAST
Vajon ez az ASAP inkább soon vagy shortly lesz végül? 😄

TDC Geronimo
"Hey guys, we are aware of the issues with the game and the forums. The team is working on them as fast as possible. We don't have an ETA for a fix, but we're aiming for "A.S.A.P."

Kata
nekem csak craft holmit dobott, de False kapott egy jó staffot

[/cserf][/fülünyúl]

Unknow
LvL39 -re dobott nekem itemet 😄