63345
  • Nikosi
    Lenne egy kérdésem hátha valaki tud nekem válaszolni. Ha újratelepítem a gépem, akkor a játékot le kell újra töltenem vagy elég feltelepíteni az alap exet és mielőtt letöltené az egészet átmásolom a régi telepítést. Vagy elég csak másolni esetleg. szeretném elkerülni 25 giga + frissítések újbóli letöltését.
  • McHaals
    az a jó benne, hogy szinte tök mindegy, melyikkel kezded
  • metalbull
    Én is megakarom venni ezt a játékot. Csak egy baj van vele, itt minden kaszt tetszik. :D Nem tudom, mit kezdenék. xD :)
  • Running
    The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni. Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...
    Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra: Toborzó

Elvárások:
    - 18+
    - csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés
  • Running
    Azt nem tudom megéri el, valszeg hosszabb távon igen, de mivel én nem használom, mert enélkül is potyog a sárga, így pontos választ sem tudok adni, csak annyit, hogy ts-en jelezték, valamennyit segít...
  • penge25
    Ja és napi 1-2 sárkit azért leölök és ott még zöld dropnál jobbat nem láttam, pedig omnomberryt mindig betolom az arcomba.
  • penge25
    Csak azért kérdezem, hogy érdemes e 10-15 goldot beleölni, hogy az embernek kb 80-100% mf-je legyen. Ergo visszahozza e pikk pakk a beinvesztált gold mennyiséget, mert most 25 goldom van. Jelenleg hanyagolom a dungeonokat, mert ráálltam a 100% map teljesítésre és kb 1 hete nem láttam esni rare dolgot, anno dungeonba 2-3 naponta esett.
  • Running
    Nálunk van aki ebben nyomja és jobb a loot...valamivel, de megőrülni nem fogsz a sok értékes loottól.
  • penge25
    "a chest lootot nagyon megdobja, amióta mf gearben tolom (+omnoberry bar), az a ritka ha nem esik ki legalább egy gold, de tegnap pl. tequatl chestjéből 3 rare is kiesett :p De amúgy alig érezhető ha normálisan felrúnázott gear helyett magic findosban nyomulsz szóval érdemesebb előtte átvedleni. pláne hogy a chestes eventeknél általában nem egy mob van csak :)" ezt a Variance egyik blogjának kommentjából idézném, ezt valaki megtudná erősíteni, hogy tényleg ennyire jól a loot a mf-től? Én úgy tudom a dungeonok, event bossok stb. chestjeire egyáltalán nincs hatással a mf, csak a leölt mobok, bossok dropjára?!
  • Running
    Dungeon exp mod videók
  • Abore
    Köszönöm már megoldodott.:)
  • Lemming
    Hmm... van spec karakter mondjuk a jelszóban? Pl.: @ ? Az ismerten rosszul (duplán) íródik pl be, így ha vakon betolod rossz lesz.
  • Me0w
    /OFF

En csak azt mondtam, hogy hatalmas hangulata van a jateknak, a csoportos tamadasok, a felvonulo 10-15 tank + eir support kozott rohanni gyalogoskent nagyon allat erzes :)

/ON
  • AntiHero
    5 Mad King Chestből 0 értékelhető dolog...

• Jabar
    próbált meg újra beírni az email/jelszót, tesómnál is ez volt (pedig ott is jól írta be). Próbát megér.
  • Chris
    Gondolom nem szükséges belemenni abba, hogy ez egy mennyire súlytalan érv... :)
  • PanzerWolf
    Tolvajnak kritikus találatra kell rámennie,vagy pedig kondicióra?Többen mondták a kritikust.Meg páncélba milyen sigileket érdemes neki tenni 80-as szinten?PvE-re gondolok.
  • gabor696
    Én már vettem, és ugyan anyira biztonságos mint bármilyen más mmo havidiját online fizetni :)
  • drholmes
    Vett valaki GEM-et a valós pénzért? Mennyire lehet biztonságos a játékban kártyával fizetni?
  • Me0w
    OFF

Nem tudom, azert az a tobbszaz jatekos, akikkel nap mint nap egyutt jatszom, lehet maskepp gondolja... :) Megyek is repulok par kort a mosquiotval :D

/OFF
  • Chris
    Mindenesetre nagyon köszi a rövid összefoglalót mindkettőtöknek!
  • Chris
    Őszintén szólva azt érzem, hogy sokat nem változott az első részhez képest, viszont a világ azóta elhaladt mellette. Majd elválik, mindenesetre nem túl meggyőző egyelőre.
  • Lemming
    OFFTOPIC, elnézést, csak ha már felmerült.

Ha az elsővel játszottál akkor nézz meg pár videót a Planetside 2-ről és képben leszel.
    Más a fejlődési rendszer, fix classok vannak. Loot nincs, xp van, abból cert, abból veszel upgradeket (fegyver, tuning, stb. fegyver bizonyos részei módosíthatók, pl tehetsz fel hangtompítót, célzókát).
    GFX: Persze nem rombolható (szerkezetileg) a környezet és nem olyan csilivili mint mondjuk BF3, de epikusnak epikus.

Az én véleményem az, hogy a csiányzó csilivilit (BF BC2 volt az utolsó amit játszottam jobban és tetszett is) a létszám, az egész mérete bőven kompenzálja. És baromi jól néz ki mikor éjszaka egy toronyból elnézel a másik felé és folyamatosan zúznak a turretek, robbannak a gépek, nyomjelzők mindenfelé. No meg halálhörgés.

Persze... PS1-hez képest ez is egyszerűbb lett (hexa rendszer lattice helyett, nincs sanctuary dropokkal helyette hotspot rendszer van, nincs bázis energiamanagement, etc.), és természetéből fakadóan 'céltalan', lőni jó, oszt pont. Felér egy raid bossal ha sikerül egy Gal drop oszt hátbazúzzuk a védőket, főleg ha b*zi Vanu az. :D

Ha a nagyon látványos nagyon pörgős akciót szereted nem fog tetszeni a természetéből fakadóan, de többször leesett az állam azokon a szitukon amik kialakultak.
  • s0n1c
    Indoklom: lefostam a bokámat :D Egyébként, én azt vettem észre, hogy ami a bf3-ból hiányzik (pl. a csapatok logisztikája) az itt keményen megvan, egy nagy map van, állandó harc, taktika, front vonalak, bázis foglalás, móka és kacagás. A 3 oldal miatt a szopófaktor az elég erős, mikor pl. egy hídon két tűz közé szorulsz :) Effektek és részletgazdagság: egyikben sincs hiány, nyílván ne várj olyan fizikát mint, ami bf3-ban van, de ugye itt több ezer játékos van egy adott mapon. A környezet, a bolygó felszíne, a bázisok, járművek nagyon el vannak találva. Éjszakai, szürkületi harcok brutálisan jól néznek ki. Loot nincs (inventory sincs). Karakterfejlesztésről nem sokat tudok mondani, bétában elég korlátozott ez a dolog (vagy még nem elég a rankom nem tudom), de sok irányba lehet fejlődni: spec kiegek fegyókra, outfit fejlesztés, squad leader spec kiegek stb. És ami nagyon fontos, hogy sony a bf irányba szeretett volna elmenni, de a ps community rinya hatására alapvető játékmechanikia dolgokat változtattak röpke 2-3 hónap alatt. Summa: nagyon jó az irány a játék maga pedig nagyon durván adja a war feelinget, ahogy belépsz.
  • Abore
    azt irja nem jo a az account vagy a jelszo''The account name or passworld you entered is invalid.Please check Your information and try again''
  • Running
    Mi a hibaüzenet, vagy a hibajelenség?
  • Abore
    Igen én is erre gondoltam de semmi ne jött.Esetleg ha megváltoztatnám az emailt?
  • Running
    Lehet autentikálásra vár, ellenőrizd a postafiókod.
  • Abore
    Sziasztok,én ma vettem meg a játékot.Most ott tartok hogy tölt de már be lehetne loggolni de nem tudok,viszont az oldalukra beenged.Van valami ötletetek?
  • Chris
    Indokold! Az első résszel viszonylag sokat játszottunk. A mostanival kapcsolatban nem tudom, hogy a stílus miatt az mmo mivolta mi olyat tud hozni, amit pont emiatt a másik oldalon elveszít, mondjuk egy bf3-al szembeállítva. Pl. a tömegek miatt nem lehetnek olyan hangulatos effektek, robbanások, olyan részletgazdag környezet, mint bf3-ban, viszont ezt tudja kompenzálni mondjuk a karakterfejlesztéssel, vannak egyáltalán lootok, stb.?
  • s0n1c
    Planetside 2-t tudom ajánlani, bétázunk haverokkal pár hete, durván ver mindent, release nov 20.
  • Fyndath
    De jó, hogy mindig kidobom a Mystery Tonicot...
  • AntiHero

“Our Halloween celebrations are in full swing, costume brawls are aplenty and the Shadow of the Mad King is falling across Tyria. Because we are as excited as you are, we will add another opportunity for you to get shiny Halloween goodies.

You will be glad to hear that we are adding recipes to the Mystic Forge that will allow you to throw stuff you get from the Black Lion Chests into it to get a special Halloween chest (no key needed for this one). These chests will include Halloween specific loot and give you a second chance to get one of the terrifying, rare Halloween skins. Here is the recipe we will add:

You need 1 Candy Corn, 6 Mystery Tonics, 1 Boost (any), 1 Boost (any) to get a Mad King Chest.

We hope you like this gruesome addition, we will let you know immediately when they will be in the game – enjoy the celebrations!”
  • a.carkey
    Pár napja, vagy lehet, hogy már egy hete, amikor utoljára beléptem "krjrererfsgfttsgfjsgsdg" valamint ezekhez hasonló majmok, hasonló értelmes nevekkel rohangáltak egy csoportban low level területen, és követték egymást. Én is néztem. Gondolom, ezek az enyémek unokái voltak. :D
  • Kheled
    Én is találtam pár ilyen játékost. Többször beléjük futottam ment is a report, de még mindig ott vannak. Végén kiderül, hogy azok is NPC-k csak játékosoknak álcázzák magukat:D
  • Kryon
    Segíts nekik egy reporttal, és óriási meglepetést kap az egész "család" :D
  • TDC Geronimo
  • ktm99
    Merre talalhato ez a vendor?
  • Trucker39
    Érdekes csoporttal futottam össze. Öten voltak, azonos szint, látszólag azonos felszerelés és persze azonos faj és class. Körbe-körbe jártak és mindig azt a néhány mob-t farmolták. A nevük alapján, nyilván családtagok voltak.

• AntiHero
    Igen vendortól való, 100% mappért. A páncél az gemstoreból van a vállas meg Lion Chestből