Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Úgy néz ki mint egy exp dungeon armor exotic verziója (nem tudom melyiké)
Citadel of Flame-ben(dungeon) lehet osszeszedni Exploration modban toknert.
Lion Arch-ba meglehet nezni a token vendoros resznel, Flame Legion armor.
Az baszna be ha már az íjásznak is melee-ben kell harcolnia 😊
War, war never changes.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez így semmit nem mond csak 1 skin..

Szerintem spvp-n a melee az OP.
War, war never changes.
na nem baj, legalább szépek a petek 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Ideally, we would see some people move from worlds with extreme queue times to worlds that need additional people and start building up active wvw communities there as well. Having more worlds with heavily active populations in WvW will be a very good thing for the long term health of the game, and spreading out the population will help reduce the queue times on the worlds with the longest queues."
Ezt most nem én mondtam.
Szerintem sem az, én gyengének érzem. pve-ben jól lehet haladni vele de pvp-ben gáz ahogy írtad.
Szinte semmi értelmes nem hangzik el, de legalább már terítékre került a probléma.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Biztos volt valami koncepcio, lore vagy olyasmi amirol fingom sincs, ami miatt nem tudja hasznalni a ranger, kar erte.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
a ranger dps-ével van úgy unblock gáz (és a többi kaszt túl tudja dps-elni) vagy a guard heal OP?
btw spiritet csak dungeon-ben használok, amúgy a signetes móka jó nagyon, amit maniac írt
még 2 gondolat:
spvpben perpill nagyon gáz a ranger, a guardian healeket nem birom vele túldpselni, a thief meg simán stunlockban megesz
valahogy cc-vel sem vagyunk úgy eleresztve, mint kéne
másik meg hogy láthatóan mindenki longbowozik, érthetõ módon, namost emellé jó lenne valami alternatíva, puska pl.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Áttérés a 24 órás formatról 1 hetesre, ill. az 5 perces pontosztás növelése 15 percesre.
Érdekes ötlet ez a csúcsidõszakon kívüli aktivitás hatásának csökkentésére, kíváncsi vagyok milyen hatása lesz.
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Ez a játék elvihetõ másik gépre mobil vinyón mint pl a wow? mert hétvégén elutazom és ott elég lassú net van ahhoz hogy letöltsem és felpatch-eljem. De ha ctrl+c / ctrl+v mûködik akkor nagy jóság van.
MadWolf#11626
mindegy is, stílus kérdése és pont ez a jóság az egészben 😊
Warhorn fury-might-swift buff, axe bleeding, chilling, warhornnal a hitchcock-skill 😄
longbowwal meg utána a vulnerability és a sorozatlövés, ekkor már a legtöbb mob halott.
ha nem, akkor visszalököm ha esetleg rámjönne, és ismétlem.
Petnek én is micimackót használok, nagy hp, self regen stb, elég jól tartja az aggrot
Nem nagyon halok.
A warhorn buff skill-t meg általában cooldownon nyomom, gyorsabban lehet így szaladgálni, + a traiteknél is ott a 10% speed növelés. Healnak a regenest választottam, 20sec cooldown miatt.
Elitnek rampage as one van, bár még nem használtam - friss harmincas 😊
Craftolgatok, spvp, már a human, charr, manócska (mittomén mi a neve) kezdõket 100%-ra nyomtam, plusz 3 várost is. 15+-os zónában még nem is jártam 😄
Élvezem, nem rohanok, fél év múlva se leszek 80-as. Fõleg, hogy most kedvet kaptam a guardianhoz is, már 13-as, van még 2x warrior, 10-es ele 😄 sose lesz vége ennek a játéknak. Volt olyan, hogy fél napig csak körbe-körbe mentem charr kezdõn, bányászni.
MadWolf#11626
Én tank pettel megyek, a black bear elég jó vulnerablity debuffot pakol a targetre. Longbow skillekkel nyitok (opening strike is megvan), hunter shot ami gyengíti + petnek is ad boostot, majd rapid fire. Ha eltolom elõtte a quickening zephyr-t akkor általában a mob már a rapid fire alatt megdeglend, de van hogy kell pár alap lövés neki. Erõsebb moboknál is ugyanígy, majd váltás short bow-ra, poison arrow, ha rám fordulna akkor crippling/concussion shot vagy quick shot. Ez utóbbinál a kari hátraugrik és evade hatása van. Ezután vissza longbow-ra, addigra lejártak a cd-k és mehet újra minden, plusz visszalõhetõ a kedves édes anyukájába ha úgy hozza a szitu
Sokáig a barrage-t nem használtam pedig imbaság, lassít és a mob fél hp-ját lezabálja, a quickening zephyr-el meg maxijóság
Én a marksmanra és a skirmishingre raktam a pontokat. Van egy elég imba trait, a signetek amik a petre hatnak, rád is hatnak. Gondolom nem kell ecsetelni milyen jól jön 2 percenkét 6 sec full sérthetetlenség a signet of stone-ból Kiraktam még a signet of wild-ot ami hp regen és a petnek (és neked is a trait miatt) +damage-t ad és stability-t. A skirmishingben jó az a trait hogy a short és longbow skillek 205_al gyorsabban töltõdnek vissza.
Elit skillnek pedig a rampage as one-t használom.
Jonnyka írta valamikor hogy õ spiriteket is használ, én nem használok mert az a 20% esély a bónuszra kicsi, de õ azt tapasztalta hogy elég gyakran proccol, gondolom szerencse kérdése de trait is van erre. Most a spirit of nature elit skillre gyúrok, ami healel, debuffol és éleszt egy hatósugaron belül. Hogy lassan vagy instant azt nem tudom, majd megmondja aki próbálta.
Na én így pve-zek, nem igazán halok vele.
65-ös a rangerem, de nem vagyok pro, de értek hozzá amennyire kell, én inkább tapasztalatokat, traiteket várok 😊
Most néztem meg a Resonance honlapját, a regisztráció teljesen jól mûködik, ami esetleg probléma lehet, hogy a regisztrációt a spam regek miatt manuálisan hagyjuk jóvá, ez adott esetben több órát is jelenthet, nem vagyunk mindig gép elõtt, ezért türelmet kérnénk. <#integet2>#integet2>
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu