63345
  • Chris
    Ahogy alább is láthatod, ez a játék tényleg más, itt nincsenek klasszikus "cookie-cutter" buildek, ellenben van ezernyi "legjobbnak" kikiáltott build mindenféle oldalakon, fórumokon. Kb. úgy megy a dolog, ahogy írtad, vagyis kiválasztod azokat a fegyvereket amiket használni szeretnél, amik a legjobban illenek a stílusodhoz és megpróbálod aköré építeni a traiteket, slot skilleket a fő irányelvek szerint, tehát backstabelősként power+precision, bleedesként condition dmg, ahogy Dummy is írta. Bleed-hez pl. felesleges a crit dmg, de dupla tőrrel kell játszanod, ill. caltrop dodgenál is kell hozzá, viszont ha az ellenfelednek van condition leszedése, akkor máris jelentősen csökkentek az esélyeid.
    Én pl. pve-re és wvw-re kard/pisztoly és shortbow-val mennék a még nagyobb mobilitás, ki-be shadowstep, a jó burst lehetőségek és az aoe dmg miatt, de ahogy mondtam, itt minden tényleg egyéni preferencia kérdése.
  • Running
    WWW-PVE elég különböző, olyan ami mindkettőre jó, olyan nem nagyon van...szerintem.
  • Zomil
    Én még mindig bizok egy decemberi kaszt balance/bugirto patch-ben :)
  • FNightWalker
    Köszönöm a választ. :)

Én egy olyan Thief Buildet szeretnék amely "tökéletes" PVE-re és WvW-re. Mindenféleképpen Short Bow-val + Daggerekkel. És mindenféleképpen egy olyan buildet amelyben érnek is valamit a trapek, stb. Erre megfelelőek lennének az alábbi trait ágazatok: Critical Strikes, Shadow Arts, Acrobatics ?
  • Chris
    Veled meg mi van, vmi magas koncentrációjú, instant oldódó szarkazmus tablettákat szedsz mostanában? :D
  • Running
    Megértem a tanácstalanságod, nekem egy hónap alatt sem sikerült eldöntenem milyen thief buildet építsek, főleg úgy, hogy minden fórumon 65 féle ajánlott build van. A legpraktikusabb eldönteni azt, milyen stílusban és mire szeretnéd használni és annak megfelelően keresni, vagy magadtól megépíteni a kívánt buildet. Nekem pl egy glass cannon stílusú van most összerakva, 25-30-0-0-15 trait ággal. Tőr-tőr, és short bow fegyverekkel. WWW-n alkalmazom, +gyorsaság signet, nem tom a nevét, + láthatatlanság por, meg a láthatatlanság karika. Bocs, hogy ilyen faszul írom le, de az ele a fő karakterem, a thief skill neveket hamar elfelejtem... WWW-re egész jó, a túlélőképességem elég hernyó, de mivel általában guildel rohangálunk, így leginkább short bow skillezek, csak elenyésző esetben ugrálok az ellenfelek hátán. Ha nagy a vész, a utility láthatatlanság skillekkel és a short bow 5-ös ugrálással el tudok menekülni.
  • FNightWalker
    Elnézést kérek a dupla hozzászólásért! :)

Gondolkodtam egy kicsit, elnézegettem a trait ágakat. A Shadow Arts-nál van egy olyan ami +5%-al növeli a Short Bow + Harpoon Gun sebzését. Gondolom, ha Short Bow-val és Harpoon Gun-nal megyek akkor ez az egyik legmegfelelőbb trait ág. Viszont azt nem tudom eldönteni hogy melyik trait ágat fejlesszem ki a Shadow Arts mellé. Deadly Arts vagy Critical Strikes... bár, most nézegettem az Acrobatics sem lenne rossz. Azt lenne a legjobb megtudni melyik trait ágat érdemes a kettő közül Short Bow-hoz használni. Én a Critical Strikesra tippelek. Nektek mi a véleményetek ?
    Ezt jó lenne valahogy eldöntenem... és akkor az mellé kifejleszteném a Shadow Artsot és az Acrobatics trait ágat.
    Ha Deadly Arts akkor gondolom: Power + Critical Damage ha viszont Critical Strikes akkor Precision és mit érdemes mellé ?

Elnézést kérek még egyszer, de zavarodott vagyok és tudatlan jelenleg a játék ezen részével.
  • FNightWalker
    Jó reggelt mindenkinek!

Kicsit változtattam a karakteremen, új trait ágak, új utility skillek.

Jelenleg így néz ki:

Deadly Arts (V,VIII) - Critical Strikes (II,x) 20/20 A Critical Strikesnél nem nagyon tudtam dönteni, esetleg ha valakinek van jobb ötlete... :)
    Itemekből Power + Critical Damage
    Utilitykből pedig a venom skillek (Spider Venom, Skale Venom, Devourer Venom, Ice Drake Venom) az első hármat használom, csak azt nem tudom milyen rendszerességgel kellene és hogy milyen helyzetekben. Gondolom, egy szintező mob ellen nem érdemes feltenni a venomokat.
    Sajnos, nem nagyon vagyok még képben az utilityket illetően... sőt a kasztomat illetően se! Szóval, előre is elnézést kérek az ostoba/hülye kérdésekért és mondatokért.

A másik meg hogy ugye most a Power + Critical Damage-re "gyúrok". Mi a teendő abban az esetben ha az adott insta szett/karma szett nem kapható ebben a felszereltségben ? Újra trait és másik build ? vagy van valamilyen megoldása ? :)

• Running
    Lassan kezdhetnének valamit a kasztok bugírtásával, mert döbbenet mennyiség van még mindig, lásd pl ele hibák: link
  • Running
    Köszönjük, hogy linkelted magadnak, mi nem láttuk még csak 52x.
  • JaSoN HuNTeR #55009
    Armorok.

Értem.
  • j0nNyKa
    amint rájöttél, hogy ez a játék nem a legjobb gearről szól, meg hogy minden kaszt tud kb 15 féleképpen játszani, megkapod a választ
  • JaSoN HuNTeR #55007
    Melyikek a legjobb armorok, szettek, kasztonként?
  • FNightWalker
    Szóval, ha íjászkodni akarok akkor power + precision. Az utility skilleknél vannak venom skillek, írtad is hogy: "Deadly Arts - Critical Strikes az akkor érdekes, ha Venomozni akarsz ..." Szóval, akkor használjam azokat az utility skilleket ? :) Kicsit zavaros ez még nekem... :(

• JaSoN HuNTeR #55005

Gyertek játszani!!!
  • DummyBoy
    Nekem Signet of Shadows - +25% speed miatt, Caltrops - egyértelmű, és +1 szabadon választható, ez alacsonyabb szinteken a Roll for init. volt, magasabbon, ahol az init. regenem javult ott pedig Shadow refuge, vagy valami ami épp szimpatikus volt ... (Ambush pl: vicces ... Vagy valamilyen Venom)

Healnek Withdraw vagy magasabb szinten Signet of Malice :)

Prec VS Power ... igazából akkor van értelme Precision-re gyúrni, ha szeretnél Crit-re proccoló dolgokat használni (Vagy init. regenre használni), ugyanis sajnos a condition-ök nem kritelnek (Ejj de kis funi lenne :) )

Thiefként ha nem csak condira szeretnéd használni, akkor Rampager cuccokban lehet szórakozni, azon van minden, Power, Prec és Condi damage is, de igazából egyikre sem a legjobb ...

Ez egy nagy kérdés, mire érdemes rágyúrni, de a Deadly Arts - Critical Strikes az akkor érdekes, ha Venomozni akarsz ...

Ha főleg íjászkodsz, akkor ne foglalkozz a Condi damage-el egyelőre, menj inkább Power + Crit-re.

• j0nNyKa
    a precision es a condition damage tokeletes kombo egyutt, foleg hogy a conditionok nem tudnak critelni
  • FNightWalker
    Üdv. mindenkinek!

Lenne egy kérdésem Thief-el kapcsolatban. 49-es szinten vagyok, de még mindig nem tudtam eldönteni mely utility skilleket használjam. Short Bowot és két Daggert használok (nagyon ritka amikor daggert) Precisionra és Condition DMG-re "gyúrok". Traitek közül Deadly Arts, Critical Strikes, Trickery (10-19-10). Amiket jelenleg használok utility skillekként: Needle Trap, Caltrops, Tripwire. Elite skillként pedig a Thieves Guildet. Nos, a kérdésem az volna mely utilityket érdemes ezzel a build-del használni ? Tudom, hogy magamtól kellene rájönnöm, de nem nagyon jön össze a dolog. Szóval, aki segít nekem ebben annak nagyon köszönöm előre is.
  • j0nNyKa
  • FalseHeLL
    Nem olvastam régóta, ha vótmá sry.

• Nivea
    Hello! Tudtok vmi guildet ajánlani ahol nincs semmi elvárás, de viszont van társaság? Sajnos a mostani társaságilag kihalt :(
  • Ahet
    Hol vetted a játékot? Ha a hivatalos oldalon, akkor az automatikusan készített neked egy accot, nem kell külön regisztrálnod.
    A GW1-et és a GW2-őt nem köti össze magától, nem igazán értem, hogy kötötted össze a két accot a jelszó nélkül. Minden esetre ha írsz a supportnak kideríthető a régi jelszavad is, illetve érdemben tudnak foglalkozni a problémával.
  • j0nNyKa
    ..amihez sikeresen elfelejtette a jelszavat :D
  • Tatyla
    az 1 accját tudod hozzáadni a 2-es accodhoz
  • Orev
    A lényeg, ha új fiókot próbálok csinálni a végén mindig kiírja, hogy már létezik. Ezt írta ki már elsőnek is.

A Guild Wars account already exists

You have an existing Guild Wars account.
    Please click here to link your original Guild Wars account to your new Guild Wars 2 account.
  • j0nNyKa
    az osszekotesnek semmi koze ahhoz, hogy elrontod-e a gw2 jelszavad, vagy sem
  • Orev
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy megvettem a Guildwars2-t és fiókot szeretnék létrehozni. Régen meg volt a játék első része, de sajnos már nem emlékszem az akkori fiókomra, viszont most állandóan összekötné vele a létrehozandó fiókomat. Mit tudok tenni? Mert állandóan kidobja, hogy érvénytelen a név vagy a jelszó.
  • j0nNyKa
    true, true
    arrol almodozok, hogy egyszer az egyik fegyverem a viragos longbow lesz, a masik meg a ponis shortbow, tuti en leszek az ultimate ranger
  • DummyBoy
    A szivárványos - pónis se kispályás ...
  • j0nNyKa
    szerintem a viragokat szaro longbow sokkal kiralyabb.
    ja nem.
  • Jabar
    Igen, az eszméletlen szép!
  • FNightWalker
    Üdvözlök mindenkit! Aranoin vagyok az FLH - Fallen Legion's Heritage guild vezetője a Whiteside Ridge szerveren. :)

Bemutatkozásunk:

Egy PVE/RP/Casual Guild vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. Nálunk az a fontos hogy mindenki jól érezze magát. Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra. Nálunk nyugodtan használhatod a Guild Chatet kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeség -. Nem várjuk el hogy a nap huszonnégy órájában ONLINE státuszban légy. Nálunk akkor játszol mikor kedved tartja. Egy olyan közösséget szeretnék/szeretnénk létrehozni mely segítőkész, tudatos és ami nagyon fontos: normális emberekből áll. Nálunk az átlag korosztály: 18+. Ezért, sem várjuk el senkitől sem azt hogy folyton ONLINE legyen. Hiszen, guildünk nagy részének családja van mindezek mellett munkahelye. Ezért sincsenek magas kötelezettségeink, elvárásaink. Egy munka után essen jól a játék, és ne azt érezze az ember hogy a második munkahelyére lépett be. Hanem azt hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Nekünk ezek a céljaink… egy olyan közösség kialakítása amiben élmény a részévétel a játék és minden más!

Történetünk:

Létezett egyszer egy légió… melyet félelmet nem ismerő harcosok alkottak. Arra esküdtek hogy ha kell életüket áldozzák a légióért és az anyaföldért… Tyria-ért. Egy volt a cél, egy volt a több ezer harcos célja… Tyria földjét megtisztítani az ellenséges erőktől. Egyszer… egy hatalmas ütközetben, a légió akkori parancsnoka… Sylvanus Laevinus elbukott… és vele együtt a légió is. A légió felbomlott… egészen mostanáig… Sylvanus utódja… Venantius Laevinus elhatározta hogy a légiót újraegyesíti. A légió egy lesz újra! A harcosok kik egykor a légióért harcoltak… újból a légióért harcolnak majd. És a gonosz mely a légió bukását hozta… most a maga bukását fogja!
    A kardok és páncélok melyek egykor úgy csillogtak, csillognak majd újra! A zászló mely csodásan lobogott… most lobogni fog újra! Nincs se Isten se halál mely minket megállíthatna… Mert mi magunk vagyunk az Isten és a halál.

További információkért keresetek minket IG az alábbi neveken: Aranoin (Chief), Mythra Lightbringer (Officer), Guardian Wrixen (Officer), Pinwheel Hun (Commander) vagy írjatok nekem Privát Üzenetet.

• Running
    Már Whiteside Ridge is high pop-ban van...
  • Dobronski
    Általában Whiteside Ridge (magyarok). Én Desolation-ön vagyok, mert WR kihalt nekem.
  • j0nNyKa
    azon amelyik rohog a whiteside-on :D
  • JaSoN HuNTeR #54984
    Ti melyik szerveren játszotok?
  • penge25
    Szerintem legendarik közül ez a legbrutálisabb skin!
  • Zomil
    " akárcsak a legendary gs gusztustalanok"

Ez max. saját vélemény, mivel a többségnek tetszik a legendary gs, szoval ezzel a véleménnyel erösen kisebbségben vagy.
  • Running
    Neked rozzantseggű cigányasszony, másnak meg királylány!
  • Fbn Lx
    az, hogy a földön x milliárd ember van és x milliárd ízlés még nem támasztja alá a vágyat, hogy pl. szúrnád a rozzantseggű cigányasszonyt. ez a greatsword, akárcsak a legendary gs gusztustalanok, így semmilyen motivációt nem szolgáltatnak az emberek többségének hogy kifarmolja őket