63345
  • FNightWalker
    Bocs a Dupla Hozzászólásért. De szerintem lehet benne valami. :) Európában és Amerikában nincsen olyan MMORPG amely konkurenciája lehetne a Guild Wars 2-nek. Viszont Ázsiában már konkurenciára akadna... de ez az én meglátásom/véleményem!
  • FNightWalker
    Most jött ki egy igen jó Ázsiai MMORPG a Blade and Soul névre hallgat. Szóval lehet konkurenciának gondolták és lehet inkább hagyták a fenébe. És megmaradtak Európának és Amerikának.
  • j0nNyKa
    nézd lehet hogy igazad van, de úgy indultak neki a projektnek, hogy esport így, esport úgy, és kihagyják ázsiát? nekem ez.. fura
  • FNightWalker
    Lehet azért mert nem érte volna meg lokalizálni Ázsiai nyelvre a játékot. Egy rakatra való Ázsiai MMORPG jelent meg ebben az évben és a tavalyi évben is. És lehet úgy gondolták hogy veszteséges lenne szervereket meg lokalizációt elkészíteni Ázsiának. Bár, lehet hogy most jó nagy hülyeséget mondtam, de én szerintem ez az oka. :)
  • Zomil
    Fogalmam sincs. :)
  • j0nNyKa
    hm, durca
    itt miér nincs? te csak tudod
  • Zomil
    Gw1-ben voltak:
    Asia: Korean, Traditional Chinese
    Japan: Japanese
    Taiwan: Chinese
  • FNightWalker
    Még az a jó hogy nem egy adott ideig lesz elérhető TP-n.
  • j0nNyKa
    áh, ilyen eseményeknél eddigiek alapján egy napon belül felkúszik a gem ár sajnos
  • FNightWalker
    Remélem hogy egy ideig nem! :D Szeretném még olcsón megúszni a dolgot...
  • j0nNyKa
    most tuti még fentebb fog menni a gem ára, SOK goldban gondolkozz :)
  • FNightWalker
    Nagyon örülök annak hogy ilyen funkciót is beletettek a játékba. Már nagyon régóta vártam erre. Ugyanis a karakterem kinézetét elrontottam és ezt csak utólag vettem észre. Szóval, most boldog vagyok hogy kijavíthatom a karakterem hibáit. :) Már csak a goldot kell rá összeszednem valahogy, csak azt még nem tudom hogy hogyan fogom.

• j0nNyKa
    na ez a kérdés tetszik: fogalmam nincs, de érdekes lenne tudni
    gw1-ben voltak?

más: indulhat a kozmetika - jönnek a karakter kinézet alakító cuccok a TP-be
  • FNightWalker
    Ezt nem tudom pontosan megmondani neked, de szerintem azért mert nem lett lokalizálva Ázsiai nyelvre a játék.
  • JaSoN HuNTeR #55050
    Ázsiai szerverek miért nincsenek?
  • ktm99
    Koszi az infot, ezt jo tudni, hogy kezzel atallitjak a mailt, ha szukseges.
  • FNightWalker
    Köszönöm.
  • erasmus4
    PL ilyeneket.
    We'll be glad to help you with this, but we will need to get a bit more information from you in order to verify your ownership of this account. Please reply and include as much of the following information as you have available:

* Your Guild Wars 2 Serial Code:
    * Your Guild Wars 2 Display Name (ex: MyName.1234):
    * Your Guild Wars 1 Account Name (if you have one):

If you purchased Guild Wars 2 directly from us:
    * Order ID:
    * Last four digits (ONLY) of the credit/debit card used:
    * PayPal® Transaction ID or the Invoice ID associated with the purchase:

If you bought Guild Wars 2 from another retailer:
    * Current login name of the account:
    * Display Name:
    * The name of a character on the account:
    * The date the account was created within 72 hours:
  • Running
    A The Expendable Horde 37 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát bővíteni szeretnénk.

Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
    Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): jelentkezés itt (admin aktivál a botok miatt)

Elvárások:
    - 18+
    - csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés
  • FNightWalker
    És milyen vásárlási adatokat kérhetnek ? :)
  • Running
    Itt van egy korrekt összefoglaló! Link
  • erasmus4
    Nekem ugyan ez volt a gond karkás hétvégén, írtam supportnak mi van már, meg rákérdeztem nem cserélhetnék-e email címet (gmail-esre), mondták adjam meg a vásárlási adatokat (kód miegymás) és át ís állították. Azóta simán jön az authenticator-os email. Próbáljátok meg ezt.
  • Running
    Kérdés és néhány válasz AMA-ból:
    1
    2
    3
  • FNightWalker
    Nekem sem jön mostanában levél. Az első akkor jött amikor beléptem a játékba, azóta nem jött. És ez vagy egy hónapja... :)
  • ktm99
    Nalam is ez van, eddig mukodott, de most kb. 1 hete nem jon a mail. Remelem nincs osszefuggesben a sok account hack-el. Irtam supportnak egyelore csak az auto valasz erkezett, bar gyanitom max annyit fognak tudni mondani erre, hogy nem az o oldalukon van a gond es ha mas nincs kapcsoljam ki az email authenticationt az accrol.
  • Running
    Itt talán lesz válasz. link
    Egyébként sok költözés volt megjelenés óta, FS-ről is lelépett egy tonna www-ben aktív csapat, zuhantunk is instant vagy 10 helyet a ranglétrán.
  • Balicski
    Sziasztok! Nekem az a gondom hogy a játék indulása előtt azt írja h hitelesítsek egy email-t. A baj ezzel csak az h nem kaptam semmilyen email-t, és most belépni sem tudok a játékban. Előre is köszi a választ
  • dave9004
    nem tudja vki véletlenül, hogy Desolationról mi volt a nagy elmigrálás?
    a wvw elég kihalt a nap nagy részében.
  • FNightWalker
    Running ment egy Privát Üzenet. Légyszíves olvasd el és mindenféleképpen válaszolj! :)
  • Running
    Na meg egy karkás főbosson pózolás:
  • Running
    Tegnapi www-n sm ellen indultunk páran. A várban már nem csináltam több képet, mivel annyian voltunk, hogy kb semmi sem jelent meg...

• Jimbo
    Tudnak a problémáról, és javítani fogják.
  • Running
    Ha megnyugtat, tudnak a problémáról és javítani fogják.
  • Nightlord
    Düh,törölheted mind1
  • Running
    Tudunk valamit segíteni, kérdés van, vagy csak úgy kiadtad a dühödet?
  • Nightlord
    Nem tudok bejutni 3.TM meccsre k...a network error miatt és ez többször előfordul.Nincs tengernyi időm még ezt a keveset is elcseszik ez miatt fúú basszus kivagyok
  • Nightlord
    Network error,képernyőn beragadás,crash.KELLENE javítani,hogy csesszék már meg komolyan-.-
  • Tatyla
    az úgy jó,köszi
  • Running
    3 ezüst a reset.
  • Tatyla
    A trait resetelhető,addig nem jutottam a free hétvégén?