Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Copper oret kell szedni, 10 perc alatt leüritesz 1 mappot, rengeted van, és drágán veszik. Amúgy meg 1 óránként spawnolnak vissza, szóval percre pontosan tudod, mikor kell visszamenni 1 mapra, a többi idöben azt csinálsz amit akarsz, nem hiszem, hogy ennél nagyon lenne jobb. Fölösleges bármilyen craftal szórakozni, ugyanannyi idõ alatt ebbõl, sokkal több pénzt szerzel.
Nekem is már kifújt a game. Felhuztam a karim 80-ra, kiszedtem neki a full 80 exotic geart, felhuztam craftot, legyártottam minden ékszert magamnak. Amugy a craft szerintem a játék legunalmasabb része, 2 perc alatt maxra huzod, és totál értelmetlen az egész, olcsóbb ha megveszed az itemet ah-ban, keresni nem lehet vele, vagy legalábbis nem érdemes idõt pazarolni rá, és még csak ritka egyedi craftok sincsenek. A világot nem fedeztem fel, de nem is content nekem, az eventek meg a szintezés fun volt, és élveztem, de ennek is vége, céltalan, és a magas szintü eventek totál bugosak, bevannak ragadva, egy fájdalom magas szintü helyekre menni. Ez minden csak nem content 80 után. Legendary, az összerakásban valóban hasonlít, rewardban meg köze nincs hozzá. Egy ilyen itemnek olyannak kéne lennei, ennyi idõbefektetés után amig összerakod, hogy hátasd dobjon tõle az egész szerver, de szerintem a kutya észre se veszi. Ki veszi észre, hogy neked milyen dagger lóg az oldaladon, annyival meg nem erõsebb, hogy ezért érdemes legyen dolgozni.

WvW-re hittem, hogy majd de fogom élvezni, de én folyamatosan untam, céltalannak találtam, 1 hétig tart a harc, de miért is küzdünk? Nekem nem elég pörgõs, nekem kell, hogy jutalmazzon a játék, hogy küzdök x órát, és lássam az eredményét, itt ide oda foglalgattok mindent, és ha jók vagytok se történik semmi extra. Olyan értelmetlennek érzem, elfoglalok valamit, küzdök harcolok hogy megtartsam, közben még 1 hétig megy a wvw, és ezalatt 100x elfogják foglalni, meg 100x visszaszerzik, ezért harcolok? Mintha 1 focimecs 1 hétig tartana, aztán te napi 90 percit beállsz, majd a hétvégén valaki nyer. Olyan jelentéktelen, hogy mit csinálsz.

Spvp tetszett, az pörgõs és jó, de annak is vannak hibái, ott a rank rendszer, imádom az ilyet, de itt is miért lépem a rankokat? Hát durvabb kinézetet kapjak, ha elég magasra jutok 50-60-as rank, még olyan ruha kinézetet is megtudok szerezni, amit amugy 225-os tailorral tudtam magamnak craftolni, illetve ha felmész 70-80, akár úgy is kinézhetsz mint azok akik pár hétig lejártak instába, vicc. Nekem nem tudott célt adni a játék, toljam tournamentet, minek? Csak a fun miatt? Se egy ranglista se semmi. Nekem ennél nagyobb célokat kell hogy adjon egy játék, hogy úgy érezzem érdemes ezzel a játékkal töltenem az idõmet, és van miért küzdenem. Ennyivel nem tudnak hosszutávra lekötni.

Jelenleg csak a "Fun" az amiért max belép az ember, az árát megérte, mert beletoltam kb 150 órát, de nekem mostanra elfogyott a lendület, és már csak a fun miatt nem fogok belépni. Rengeteg más és jó játék van, ami szintén fun x ideig, miért ne játszam inkább most azt.

Ha az spvp-nek adnak rendes célt, mondjuk a tournament versengés wow arena szinten megy, és egy ranglistán egyre följebb lehet kerülni ha jól toljátok, ha normális tétje és célja van az egésznek, versenyek stb., még lehet visszatérek játszani, de jelenleg nem motivál erre semmi.
A játékban nagyon is megvan a lehetõség, remélhetõleg, csak idõ kérdése, és fejlesztik a játékot, de egy idõ után kevés az hogy fun a game. Ezer és 1 játék van ami fun,de ha 150-200 órát tolod, azokat a fun dolgokat, akkor már annyira nem lesz az, megunod.

Pandázni nem megyek, ne is küldjetek. 😊
Unknow
Gondolom arra is van valami olyasmi mint weaponre. Én azt csináltam,hogy Sparkfly Fennél a Soutwatch Postnál Cuadintitõl vettem ilyen speckó quaggan cuccot. Ebbõl pl weaponsmithingnél 75db kell egy fegyóhoz (ez asszem 2k karma körül van.).

Egy ilyen fegyver 40-60silverig megy TP-ben. Én eladtam kb 20at már, de mostmár kezdem sajnálni a karmát rá. Anyway, ez egy jó pénzkeresési lehetõség ha a karma annyira nem fontos.
Huntsmant, és kb 12 ezer karmám van most.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Unknow
Attól függ melyik craftot húztad fel. Weaponsmithinggel van egy egyszerû és hatásos pénzkeresési lehetõség...ha van elég karma pontod 😛
Valami TP mágus írhatna egy-két pénzszerzési tippet, mert most felhúztam az egyik craftomat és igencsak kiürült a pénztárcám(90s-em maradt <#buck>), amiket gyártok azokat meg nem igen lehet normális áron eladni, 1-2 ezüstért nem fogok ezzel szórakozni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Unknow
Nem azzal van a gond,hogy nem köt le a játék, azzal van a gond,hogy ami lekötne azért repetatívan kell grindelni. Más opció meg nincs.
Hogyha ennyire nem köt le sem a WWW sem az event, akkor úgy tûnik ez tényleg nem a te játékod.

Viszont pár szóban kifejthetnéd, hogy milyen lenne az a játék ami lekötne. Nem kötözködni akarok, hanem tényleg kíváncsi vagyok rá. Én szoktam ilyeneken gondolkodni, meg néha le is írom, de általában a lõtéri kutyát sem érdekli a véleményem.

Unknow
Imádom mikor a fanboyok ezt írják valahol. (Mert igen, ez fanboy válasz.) Ahogy valaki panaszkodik, hogy neki nincs mit csinálni 80 után, rögtön fröcsögõ szájjal küldik az embereket pandázni, mert az lehetetlen,hogy ez a csodálatos játék valakinek unalmas legyen.

Ilyenkor szokott jönni a:
-Fedezd fel a világot!
-Csinálj dinamikus eventeket!
-Menj WWWzni.

Amire ha jön a:
-A világ azon része ami érdekel már fel van fedezve.
-A dinamikus eventek csak egyszer viccesek.
-A WWW annyira nem mozgat

Na akkor szokták a picsába elküldeni még az embereket,hogy ROSSZUL játszák a játékot és egyebek. Meg,hogy itt semmiért nem kell grindelni mert itt nem kell end - gamera cucc.

Ja...csak,hogy itt az end-game abból állna,hogy skineket szerez az ember, és azokért bizony grindelni kell. Mást nem tudsz csinálni... Persze erre is lehet habzó szájú random Pistike választ adni, de ettõl még rengeteg ember panaszkodik,hogy lvl80 után a játékba nincs mit tenni. Vajon miért? Tudom, mindenki seggfej, mert ez a játék istenkirályüberfaszahibátlan.
Me0w
Igen ,a waypoint kiepites percek kerdese...

Together we'll fly someday...

Nem kell annyit gyalogolni, ki kell építeni a waypoint-okat.

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Me0w
Ha mobokat olok meg banyaszok, akkor vegkepp nem erek oda halal utan, ahova kell mennem. Azert orulok, hogy a kakan is csomot keresel.

Torzonborz
3 hsz-el lejjebb írtad hogy mennyit kell kutyagolni wvw-n ,na most e közben nincs idõd mobokat csépelni meg harvestelni ? <#whatever>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ma kb 5óra wvwvw-vel jött 3gold. úgy,h egész eternal ellenfél kezén volt😊 akinek veszteséges a wvwvw az vmit rosszul csinál😊

Me0w
Azert irigyellek, hogy egy ostromnal neked van idod mobokat olni meg banyaszni...

PiszkosFred
Igen, de te pve edngamet emlegettel, amelyet senki sem mondta, hogy hagsulyos vagy szamottevo lesz. Ami nem azt jelenti, hogy nincs mit csinalni 80askent, mert "de vaaaaan", de a hangsulyt a WvW kapja, aztan jon a craft, aztan ocsivadaszat es az item/dizajn farm, majd a repetativ eventek/world bossok, amolyan extrakent. De ezt nagyjabol tudta mindenki elore.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jockey
hát, megölt enemy-l is jön loot, vannak mobok is, vannak nyersanyagok is, ezeket kb 5 sec kiszedni, én nekem még nem nagyon sikerült mínusz kört produkálni, wvw-el, persze tudom mutathaná valami bazi nagy nyillal ezeket, mert gondolkodni nehéz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Me0w
Az volt igerve, hogy lesz exciting endgame content. En a wvw-t tudnam szeretni, ha nem kellene annyit gyalogolni - meg warhornnal is percekig kell caplatni - es ha levennek a repair feet, mert jelenleg aki napi 8 oraban farmol, annak van penze wvw-re, aki egy-ket-harom orat jatszik, az meggondolja, hogy elmehet-e fel/egy arany naponta csak repair-re.

Me0w
Nem kerdeztelek, kis baratom. Ameddig nem vagyok obszcen, szemelyeskedo, addig azt irok ide amit akarok. Ha nem tetszik, ignore.

Omlás
Még mindig nincs 80-as karakterem de sok mmo után ez az elsõ ahol nem is érdekel, hogy mikor lesz meg a max szint, én nagyon jól elvagyok anélkül is mindenfelé 😄 lassan azért akarva akaratlanul elérem a 80-at ha tetszik ha nem 😞 <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Én már 2 hete 80-as vagyok és egy percet nem unatkoztam.

Menj wowozni, van panda meg raid.

Viszlát.
Omlás
<#eljen><#taps>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

PiszkosFred
Amit egyebkent senki sem igert meg a fejlesztok reszerol, csak hat a mai gamerek hajlamosak szarni minden infora, es rozsaszin alomvilag szeru kodben lebegve varni az aktualis almaik AAA vagy mmo cimet... Amivel persze jon az eszheszterito pofon is. 😊

Me0w
Nem wow 2.0-ra szamitott, csak valami epkezlab pve contentre, ami nem 1-80 kozott tart, hanem akar 10 perccel utana is.

Omlás

Hát a TESO-nak nem lesz egyszerû dolga az biztos sõt az elvárások sem kicsik viszont az univerzum adott elég szép fan tábor is van mellé kérdés mi sül ki belõle.

PiszkosFred
Nem hiaba tartja a mondas, hogy akinek a halalhiret keltik, 100 evig el... Lasd Pandakat, akik koszonik szepen es hoztak megint annyi penzt a konyhara, amivel kiegyezne a magyar koltsegvetes. Olyan szepen meglesz egymas mellet a GW2 es a WoW eveken at, hogy orom lesz nezni, oda-vissza fognak ingazni a "kozos" jatekosok, ha beleunnak valamibe. Amivel csak es kizarolag a jatekos jar jol, mert ket kedvenc kozul is valaszthat.

Nagyon nagy kar lenne, ha a GW2 fejlesztese vagy barmilyen egyeb teruleten (foleg vezetoi szempontbol) hatranyt szenvedne azert, mert a pandakat megis csak viszik, mint a cukrot. Mert ha a GW2 is beleszurkul az mmo langyos hugy szintu piacaba, akkor vege az egesznek, sose lesz mar fejlodes. DE (!) szerencsere errol szo sincs, a regi klasszikus megoldasokkal nyomulo pandak es a megannyi ujitasokat beveto GW2 is hozza a nagy penzeket, tovabbra is.

Egyedul attol felek - de ez mar csak az en szarsagom - hogy a TESO-nak kemeny dolga lesz erre a ket nagy mmo altal uralt piacra betorni, jovore...

Nem vágtam, de megnéztem youtubeon, nagyon nagy! 😄
Zomil
What's the vector victor? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Roger!
Jó kérdés. Valami progival vizslasd a kapcsolatodat, vagy pingelj egy szervert a játék mellett! Így ki tudod zárni a szolgáltató hibáját.
Igen nekem is a net megy el, csak mindig rosszkor?!
Running
A szerverre alig tudnak átjönni, mert sokszor fullon van, szóval valóban. Habár tény, hogy aki wow 2.0-ra számított az már elhúzott pandázni, vagy egyéb mmo-zni. Szerencsére...

Fpocok
Persze, hogy csökken. Haldoklik a játék 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
Az utóbbi pár napban drasztikusan csökkent a várakozási idõ. Kb egész héten jó volt. Akárhova jelentkeztünk, 18:00-19:00 között vagy rögtön beengedett, vagy pár perc várakozás, 19:00 után ilyen 15-30 percre tippelném, késõbb nem tudom, mert kb ebben az idõszokban szoktunk guild-el bejárni, aztán 10 körül lépünk ki...

Torzonborz
guild transfer egyébként lesz vmikor ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
kérdés hova érdemes költözni? que-t nem akarok, mert annyi idõm nincs játszani, hogy félórákat órákat álljak sorba, a ti szerveretek ebbõl a szempontból ha jól tudom nem jó..

Running
Far Shiverpeaksrõl is elköltözött jópár nagy guild low popabb szerverre, így a sorbanállás is csökkent jócskán. 19:00 körül eternalra kb 5-25 perc várakozás lett, régebben 1+ óra volt.

Running
Erre ennyit írtak:
There is more than just Halloween coming in October…What those things are? You'll just have to wait and see, keep an eye on our website and blog for more information in the coming weeks.

WR eleve rossz választás volt magyar szervernek, el kell költözni, ha nincs más, ingyen transfer van.

Jockey
kicsit túldimenzionálod a dolgot szerintem..
én tegnap este fel8tól 11.30ig wvw-ztem 1er nem dobott ki..
alapvetõen egész szépen megfordítottul az állást, még ha nem is sok idõre, de látszott ha mennek az emberek akkor lehet hatékony a szerver, az, hogy ezt 1 zónában csináljuk és kevés ember megy kis az már más kérdés, majd egyszer helyére kerül ez a szerver is a listába és kap szintjének megfelelõ ellenfeleket..
aion, erre inkább nem is mondok semmit..:-)

WR szerveren a tegnap esti WvW helyzet katasztrofális volt. Queue nem volt, vagy csak minimális, de kb 5 percenként dobált le DC miatt. És ez csak a WvW mapeken volt igy, amint átmentem pvezni rögtön elmúlt. A másik ami nagyon kiakasztott, hogy két német ellenfél összeszövetkezett, és a gyengébbik német (Dzagonur) teljesen kivonult a WvW-rõl átengedve mindent a Miller's Sound javára, szerintem még át is transfereltek oda jópáran, legalábbis nekem úgy tünt néhány guildnév alapján. Ennek az eredménye az lett, hogy WR totálisan ki lett söpörve mindenhonnan, a németeknek csak annyi dolguk maradt hogy a respawn pontokokat kempelték egész este. Nagyon elment a kedvem az egész GW2-tõl, fontolgatom a ragequitet vissza aionba. 😞

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mephike
A Halloween rendezvények biztosan jók lesznek, már az elsõ részben is imádtam. De új területre senki se számítson. Valószínû új eventek lesznek, illetve sok apróság (cukorkák, sütik), na meg az elmaradhatatlan új sapka. A pénzes játékosoknak meg gondolom lesz egy vásárolható ruhaszett és/vagy egyedi minipet.
Jó móka lesz, már várom 😊
(Bug javítás is biztosan lesz, de szerintem a kasztok egyensúlyozását nem fogják a Halloweeni eseményekkor behozni.)

Zomil
Mondjuk azt is jo lenne látni, h hányadik vagy a sorban, mert ez igy elég kevés sztem, h odarak egy ikont 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Valamit terveznek a kasztokkal és más dolgokkal is, mert utalgatnak valami komolyabb update-re minden téren. Valszeg halloween-re érkezik valami extra cucc, ami nem csak bugfix.

Kár, hogy az éjszakai zergekkel nem csinálnak semmit.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Running
WWW:
The last data I saw had an overwhelming majority of transfers from servers with long queu times (generally from winning servers), to servers with short queu times (generally to losing servers). There are some people going to the winning servers, but the simple truth is the vast majority are not.
That being said, we are working on long term improvements to queus, transfers, and WvW content in general. We’ll talk more about this in the future as features/plans get closed to being finalized.

Running
DC-re kb 2x emlékszem a 2. béta óta, inkább töltõképernyõ közben fagy meg nálam, eddig kb max 3x. 😊))

Érdekes. A haveromnak is ez a baja, de nála a netszolgáltatóval van probléma. Nekem kb. launch óta nem volt DC-m. 😊
World boss, fél óra üsdvágdnemapád, 0.000001% hp, erre dc...
Event, a campet 10 perce védjük, 20 másodperc van hátra, dc...
melyik szerver?
Terensz
Megnézegettem, mennyi minden kell a legendary weaponhoz. Kb. 1/3 idõ összeszedni, mint a másik népszerû mmo-ban ( 😛 ) a "<név> the Insane" title-t megszerezni :-)

Szóval 76-80-as rare vagy exotic kell abból a fegyvertípusból. Nem tudom, mennyivel több az esély exotic cuccból, mint rare-bõl, de akkor is jobban megéri szerintem rare-eket tolni a Mystic Forge-ba, ha exotic-okból 10-szer akkora eséllyel pottyanna a kívánt fegyver.

Szóval ahhoz, hogy jól megbámuljanak, inkább javaslok egy egyszerûbb megoldást: 80-as warriorral állj be a trading post mellé full copper gear-ben 😛

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést