Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WvW-re hittem, hogy majd de fogom élvezni, de én folyamatosan untam, céltalannak találtam, 1 hétig tart a harc, de miért is küzdünk? Nekem nem elég pörgõs, nekem kell, hogy jutalmazzon a játék, hogy küzdök x órát, és lássam az eredményét, itt ide oda foglalgattok mindent, és ha jók vagytok se történik semmi extra. Olyan értelmetlennek érzem, elfoglalok valamit, küzdök harcolok hogy megtartsam, közben még 1 hétig megy a wvw, és ezalatt 100x elfogják foglalni, meg 100x visszaszerzik, ezért harcolok? Mintha 1 focimecs 1 hétig tartana, aztán te napi 90 percit beállsz, majd a hétvégén valaki nyer. Olyan jelentéktelen, hogy mit csinálsz.
Spvp tetszett, az pörgõs és jó, de annak is vannak hibái, ott a rank rendszer, imádom az ilyet, de itt is miért lépem a rankokat? Hát durvabb kinézetet kapjak, ha elég magasra jutok 50-60-as rank, még olyan ruha kinézetet is megtudok szerezni, amit amugy 225-os tailorral tudtam magamnak craftolni, illetve ha felmész 70-80, akár úgy is kinézhetsz mint azok akik pár hétig lejártak instába, vicc. Nekem nem tudott célt adni a játék, toljam tournamentet, minek? Csak a fun miatt? Se egy ranglista se semmi. Nekem ennél nagyobb célokat kell hogy adjon egy játék, hogy úgy érezzem érdemes ezzel a játékkal töltenem az idõmet, és van miért küzdenem. Ennyivel nem tudnak hosszutávra lekötni.
Jelenleg csak a "Fun" az amiért max belép az ember, az árát megérte, mert beletoltam kb 150 órát, de nekem mostanra elfogyott a lendület, és már csak a fun miatt nem fogok belépni. Rengeteg más és jó játék van, ami szintén fun x ideig, miért ne játszam inkább most azt.
Ha az spvp-nek adnak rendes célt, mondjuk a tournament versengés wow arena szinten megy, és egy ranglistán egyre följebb lehet kerülni ha jól toljátok, ha normális tétje és célja van az egésznek, versenyek stb., még lehet visszatérek játszani, de jelenleg nem motivál erre semmi.
A játékban nagyon is megvan a lehetõség, remélhetõleg, csak idõ kérdése, és fejlesztik a játékot, de egy idõ után kevés az hogy fun a game. Ezer és 1 játék van ami fun,de ha 150-200 órát tolod, azokat a fun dolgokat, akkor már annyira nem lesz az, megunod.
Pandázni nem megyek, ne is küldjetek. 😊
Egy ilyen fegyver 40-60silverig megy TP-ben. Én eladtam kb 20at már, de mostmár kezdem sajnálni a karmát rá. Anyway, ez egy jó pénzkeresési lehetõség ha a karma annyira nem fontos.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Viszont pár szóban kifejthetnéd, hogy milyen lenne az a játék ami lekötne. Nem kötözködni akarok, hanem tényleg kíváncsi vagyok rá. Én szoktam ilyeneken gondolkodni, meg néha le is írom, de általában a lõtéri kutyát sem érdekli a véleményem.
Ilyenkor szokott jönni a:
-Fedezd fel a világot!
-Csinálj dinamikus eventeket!
-Menj WWWzni.
Amire ha jön a:
-A világ azon része ami érdekel már fel van fedezve.
-A dinamikus eventek csak egyszer viccesek.
-A WWW annyira nem mozgat
Na akkor szokták a picsába elküldeni még az embereket,hogy ROSSZUL játszák a játékot és egyebek. Meg,hogy itt semmiért nem kell grindelni mert itt nem kell end - gamera cucc.
Ja...csak,hogy itt az end-game abból állna,hogy skineket szerez az ember, és azokért bizony grindelni kell. Mást nem tudsz csinálni... Persze erre is lehet habzó szájú random Pistike választ adni, de ettõl még rengeteg ember panaszkodik,hogy lvl80 után a játékba nincs mit tenni. Vajon miért? Tudom, mindenki seggfej, mert ez a játék istenkirályüberfaszahibátlan.
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Together we'll fly someday...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Menj wowozni, van panda meg raid.
Viszlát.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Hát a TESO-nak nem lesz egyszerû dolga az biztos sõt az elvárások sem kicsik viszont az univerzum adott elég szép fan tábor is van mellé kérdés mi sül ki belõle.
Nagyon nagy kar lenne, ha a GW2 fejlesztese vagy barmilyen egyeb teruleten (foleg vezetoi szempontbol) hatranyt szenvedne azert, mert a pandakat megis csak viszik, mint a cukrot. Mert ha a GW2 is beleszurkul az mmo langyos hugy szintu piacaba, akkor vege az egesznek, sose lesz mar fejlodes. DE (!) szerencsere errol szo sincs, a regi klasszikus megoldasokkal nyomulo pandak es a megannyi ujitasokat beveto GW2 is hozza a nagy penzeket, tovabbra is.
Egyedul attol felek - de ez mar csak az en szarsagom - hogy a TESO-nak kemeny dolga lesz erre a ket nagy mmo altal uralt piacra betorni, jovore...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
There is more than just Halloween coming in October…What those things are? You'll just have to wait and see, keep an eye on our website and blog for more information in the coming weeks.
WR eleve rossz választás volt magyar szervernek, el kell költözni, ha nincs más, ingyen transfer van.
én tegnap este fel8tól 11.30ig wvw-ztem 1er nem dobott ki..
alapvetõen egész szépen megfordítottul az állást, még ha nem is sok idõre, de látszott ha mennek az emberek akkor lehet hatékony a szerver, az, hogy ezt 1 zónában csináljuk és kevés ember megy kis az már más kérdés, majd egyszer helyére kerül ez a szerver is a listába és kap szintjének megfelelõ ellenfeleket..
aion, erre inkább nem is mondok semmit..:-)
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Jó móka lesz, már várom 😊
(Bug javítás is biztosan lesz, de szerintem a kasztok egyensúlyozását nem fogják a Halloweeni eseményekkor behozni.)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
The last data I saw had an overwhelming majority of transfers from servers with long queu times (generally from winning servers), to servers with short queu times (generally to losing servers). There are some people going to the winning servers, but the simple truth is the vast majority are not.
That being said, we are working on long term improvements to queus, transfers, and WvW content in general. We’ll talk more about this in the future as features/plans get closed to being finalized.
Event, a campet 10 perce védjük, 20 másodperc van hátra, dc...
Szóval 76-80-as rare vagy exotic kell abból a fegyvertípusból. Nem tudom, mennyivel több az esély exotic cuccból, mint rare-bõl, de akkor is jobban megéri szerintem rare-eket tolni a Mystic Forge-ba, ha exotic-okból 10-szer akkora eséllyel pottyanna a kívánt fegyver.
Szóval ahhoz, hogy jól megbámuljanak, inkább javaslok egy egyszerûbb megoldást: 80-as warriorral állj be a trading post mellé full copper gear-ben 😛
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést