63345
  • penge25
    thx neked is
  • j0nNyKa
    hallottal mar arrol, hogy van x millard ember a foldon, es ez egeszen pontosan x millard izles?
    nekem kurvara tetszenek fegyverek, persze lattam mar szebbeket is (igy hirtelen a dragon age 2 jut eszembe), de mindenesetre elegedett vagyok

pl. ugye nemreg a semmibol kidobtak egy teljes szettet, a pact fegyvereket, amik kb. kurvaszepek, ide meg oda vagyok toluk

igen, vannak, amik nekem sem jonnek be annyira, de azok meg pont masoknak igen
  • penge25
    Egyetértek, van azért sok jó weapon és armor skin, de azért zöme tényleg nem egy dizájnos darab.
  • Guren
    mikor keres már az arenanet egy embert, aki tud fegyvert dizájnolni. hihetetlen milyen fosokat csinálnak.
  • Zomil
    Itt az a guide :)
  • Jammal
    Wikin fent van a legtöbbnek a képe, de ocsmány mind szerintem, ez a greatsword meg különösen.
  • j0nNyKa
    ah, talaltam is neten kepet
    fractal greatsword: (tobbi is megtekintheto wikin)
  • penge25
    köszönöm
  • j0nNyKa
    volt valami kurvajo guide, de azt en is elhagytam (Zomil szerintem fogja tudni), mindenesetre redditen fent vannak egesz emesztheto formaban

en az ancient bone-os backre szavazok, az ancient bone ara ~2 ezust, a tobbi t6 szare meg ilyen 16-17

mas: aki meg nem latott fractal fegyvert, szurja be csetre: [&AgFslAAA]
    vicces. :D
  • penge25
    Nem tudod ez a back miből craftolható, nem találom sehol se pedig múltkor megvolt.
  • j0nNyKa
    hat ja, jelenlegi tudas szerint csak onnan eshet a gyuru, bar csodalkoznek, ha nem lenne ra valami mystic forge recept ugy mint a backre

viszont ha tenyleg csak a jade maw sz*pat agony-val, az jo, mer ugye lvl20 felett meg esnek az uj weapon skinek, azok meg veszettul bejonnek

ps.: redditten errol mast irnak, idezem:
    Fractals are seperated into tiers. 1-9 is Tier 1, nothing causes agony, no significant upscaling of mobs, vials of essence can drop. 10-19 is tier 2, bosses cause agony, globs of essence can drop, daily chest can give you a ring. 20-29 is tier 3, more agony causing effects, mobs have additional abilities, Fractal weapons can drop. I don't know of anyone that has made it to tier 4.
  • penge25
    De fórumon megy már a sírás, hogy sok embernek 10 felett nem akar esni az istenért se az agonys gyűrű, az meg tudtommal csak a Jade Maw megölése után kapott "daily" láda adja.
  • penge25
    Jade Maw fog csak ezzel az új debuffal tudtommal élni és ahogy olvasom, még dodgeolni is lehet.
  • j0nNyKa
    ez igy van, nem sok progression erzes van
    10tol jon az agony, ami alap jaraton tickenkent 1/8ad hpt sebez, ugyhogy ja, varhatoan eleg painful lesz :)
    5% agony resisttel, ami ugye pl. egy back slotba pakolhato, ez a szam felezodik, tehat 1/16-od hp-t fog sebezni (nekem meg ez is durvan hangzik)
  • Dobronski
    vagy fordítva
  • penge25
    Fractal 9-nél járok, ezen farktálok 90%-át puggal mentem. Én nem érzem, hogy hu de nehezedne a dungeon, lehet 10 felett fog bekeményíteni (gondolom ott jön be az agony)?
  • HyperMonkey
    Nem szabad hagyni hogy az élet a játék rovására menjen :)
  • Szaruman
    Zsír. Nagy a kísértés, 9500 ftért meg főleg, csak jön a fránya zh/vizsgaidőszak :S
  • j0nNyKa
    hopp, jogos, meg jobb
  • darkling
    Holnaptól megint 25%-os kód lesz.
    GMG blog
  • j0nNyKa
    itt nyomon tudod kovetni hogy epp milyen voucherek vannak
    ahogy latom, most a 20%-os kod van (holnap lejar!)
    a kod: GMG20-1FYLZ-EDG8R
    ezzel kereken 36 euro, ami jelenlegi arfolyamon 10,064.53 HUF

[i]itt jegyeznem meg zarojelben a sok birkanak, aki ide bofogi hogy "nem er meg 15000 forintot ez a szar", hogy ez a szar 10k forintbol megveheto miota megjelent :)[/off]
  • MrStokes
    En szemelyesen meg nem probaltam, de itt irtak, hogy allandoan szoktak hozza lenni.
  • Nightlord
    Akkor visszateszem én is alapra,hogy addig se csinálja még kijavítják
  • MrStokes
    Nekem ritkan win7 alatt is csinalja, illetve korabban egyszer huztam a videokarim orajelen es akkor folyamatosan ez volt a jelenseg, mindaddig mig vissza nem vettem az orajeleket az alapertelmezettre.
  • Szaruman
    #54952: de tervben van
    #54953: gmg oknak tűnik, a livekódok kevésbé :) Úgyh onnan lesz bolt. Gmghez folyamatosan van voucher kód, vagy csak időszakosan? Atm holnapig van egy 20%os, vagy mi.
  • Nightlord
    Focus target vagy target of target lesz a játékban majd az új patch-el?
  • j0nNyKa
    hivatalos viszonteladoval nem hiszem, hogy bajod lenne mondjuk
    mindenesetre persze, ha doboz kell, dobozt vegyel, de en speciel nem vagom azt a ceget
  • Nephin
    Csak nem jössz GW2-zni? :P
  • Szaruman
    Itt ahogy néztem, dobozt is küldenek. Egy sima kóddal nem tudom rendesen igazolni a vásárlást, ebből később probléma lehet (illetve 10.5k vagy 11.1k ár már lószar különbség, ha dobozt is adnak). Ezért nem szívesen veszek ilyen kódos helyről :S
  • Nightlord
    Ok,köszi!
  • Zomil
    De a minidungeon-ok kis változnak minimálisan, szoval van olyan amelyikben több utvonal van.
  • Jabar
    Így van.
  • HyperMonkey
    Ez az egy szinttel nehezebb is ebből a 9-ből megy ha jól értem. Tehát környezetre, bossokra van 9 különböző útvonal, ha egy tier megvan, jön egy nehezebb ugyanebből a 9-ből a random 3.
  • HyperMonkey
    Nem rossz. És ha pakolgatják bele a minidungeonokat, tényleg endless lesz :)
    Zseniális ötlet BTW, kíváncsi vagyok, a többi MMO mikor veszi át :)
  • Running
    A 9ből a gép kisorsol 1 runra 3 minidungeont. Ha megvan a csapatnak 1 szinttel nehezebbet kezdhettek. 25 szint van.
  • HyperMonkey
    25 tier, mindben 3 útvonal? Akkor 75 útvonal van?!?
  • Running
    Már csak 1 hely vár betöltésre a világ legkirályabb csapatában, akit érdekel kattanjon ide: link
  • List-en
    Tényleg emeltek a looton wvw n exo carion ring esett nekem :)
  • List-en
    Kosz
  • Running
    Akkor linkelem én:
    nekro build