Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le nem írom még egyszer mind1😊
Azt se lehet tudni melyik õ a sok szar klónja közül. nagyon erõs pvp-ben.
+ lófaszt sem lehet tõle látni
Rajottem, hogy te tuti titkos morzejeleket adsz le a mondatokban valakinek ... <#bee1>#bee1>
... ... ...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Amúgy igazad van, így sajnos a Thief nem jó, túl sok ez a 2 seces burst, viszont ha azt nerfelik sebzésként, akkor kompenzálni kéne az initiative cost miatt. Viszont mindenekelõtt rendbe kéne rakni MINDENT, ne legyen bug/"feature", hátha megoldódna a helyzet.
Chaos Stormhoz ha hozzányúltak, a több kaszt hasonló AOE-jéhez is illett volna, pl. ele meteor showere, amit pve eventeken gyûlölök, mert minden xp-t és loot-ot összeszed vele az ele.
[/cserf][/fülünyúl]
De nincs ... Mert supportként más jobban kell ... (Oké, ez az én hibám ...)
Én pl: Rifle-vel megyek, tökéletes LENNE az Overcharged shot az ilyen esetekre ... De mivel éppen valamilyen kit van a kezemben, így vissza kell váltanom és ellõni a skillt.
Ez 2 billentyû. De legtöbbször csak az tûnik fel, hogy fekszem. És a szokásos WTF arckifejezéssel konstatálom, hogy megszekszuált egy thief ...
sPVP-n van egy 5vs5 (8vs8) helyzet, ahol egy rutinosabb játékos fel van készülve arra, hogy melyik irányból, mire várhat.
WvW-n amikor éppen azzal vagyok elfoglalva, hogy ugráljak ki a 87 piros karikából mert 7 FPS-el "robog" a játék, miközben rózsaszín felhõként materializálódik mellettem fél franciaország, azért kicsit más a helyzet ...
Az a baj, hogy esélyed nincs reagálni rá, nemhogy megfordítani a harcot ... Elméletben oké a dolog, csak a gyakorlatba ültetése nem sikerül ... (És nem magamat venném itt alapul, mert én azért nem vagyok egy profi játékos 😊 )
Oké, ne nerfeljék a thiefet (De, nerfeljék le a vérbe xD) ... de akkor mit lehetne tenni?
A többi kasztot is fel lehetne buffolni erre a szintre, de akkor meg iszonyat sírás lenne.
De valamit tenniük kell majd, mert a 2 sec-es PVP az baromság ... Az nem PVP ...
@Fyndath: SWTOR-ban nekem volt scoundrelem, stealthbõl 2x4 sec stunlock, ebbõl 6-7 sec alatt gyakorlatilag a népek 90%-át kivégezte ... DE, cserébe oda kellett menni a háta mögé (Nem leap, 6 kilóméterrõl ...) ráadásul egy átlag játékos karakter 15 méteren belül észrevette a stealthes karit, és ha belemozdult, már nem lehetett eltolni rá a burstot ... Ilyenkor mindenféle menekülõ skill hiányában általában megpróbálta az ember legyõzni az ellenfelet, vagy meghalt ... (az senkit sem érdekelt, hogy egy sima knocback, vagy belemozdulás gyakorlatilag lehetetlenné tette az egészet ...)
Ebbõl lett világraszóló hisztéria, majd jött a nerfbat, és akkorát ütött a top burst DPS-re hogy TOP healer lett belõle ... mert másra gyakorlatilag használhatatlan lett ...
Na ezt én sem akarom ...
Viszont itt most 1-2 secrõl beszélünk ,eg stealthes teleporthalálosztásról ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ha így van, akkor az eddig is gyengusz rangert még tovább gyengítették.A longbow sem az igazi így a shortbow sem az.Mit akarnak ? A rangernek ne legyen íja ? Érdekes lesz, ha majd nem látni rangert nyilazni. Milyen jó lesz majd a ranger hatalmas greatsword-del a kezében 😛
/No Offense
Én iszonyat módon élvezem a rangerrel a játékot, instában és pvp-ben egyaránt. Nagyon feelinges ahogy íjászkodik, nagyon jó az animációja. Shortow afk? Ugyan már... Megvan a lehetõség másképpen is játszani vele úgy, ahogy nekem tetszik.
Én azt mondom (persze te érzed), ha ennyire bejön az elem játékstílusa akkor ne válts thief-re.
nyilván az anet is tudja/olvassa a sok (teljesen jogos) sírást a fórumokon és készül valami kaszt balanszolással a közeljövõben. Ha ennyire szereted az elemet akkor játsz azzal tovább, majd eljön lassan az idõ amikor túlélõbbé teszik, de ez lehet hogy nem 2-3 hét. Én rangerklnt nem szeretek GS-el pvp-zni, nem is teszem. Íjjal megyek, ha megbasznak akkor így jártam. De nem fogok OP kasztra váltani csak azért mert a thief ural minden pvp helyzetet.
Ezt az anet-nek is be kell látni, szerintem hamarosan jön valami olyan, hogy a thiefhez is kelljen skill és 1-nél több ujj.
A bow skilleken, hogy megérja longbow-al menni. Hol itt a nagy szabadság? megmondják mivel menj mert az a jó. A longbow pvp-re szart nem ér.
Nem mellesleg, nem véletlenül írtam korábban, hogy az elementalist szerintem kis átdolgozást igényel az egy darab fegyver miatt.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Amugy megnézve a videot semmit nem csinál csak auto attack és heartseeker spam...csak a heartseeker-t kéne picit nerfelni és egyböl nem lenne gond.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként nincs ezzel gond, csak az ANET taktikus pvp csatákról írt, de ezt nem csak a varázsló kasztokra kellett volna beállítani, hanem a többire is. Az úgy nem éri, hogy én 10 skillbõl tolom ki a 14 ezer hp sebzést, ameddig egy thief 1 gombot spammel, kb 1 mp-ig. Ez nem taktika, hanem vér istván kaszt gyerekeknek.
Jöhettek itt nekem azzal, hogy megfelelõ taktika kell, de a láthatatlanságból kiosztok down-ra kasztokat, az nem taktika, hanem baromi nagy EPIC FAIL, amit ideje lenne orvosolni és mondjuk nem azzal, hogy az elét béta 2 óta folyamatosan nerfelik, mert jelenleg az egyik legkevesebb dps/sec-t kitoló kaszt, amelynek a leggyengébbek a túlélési képességei. Mostanra már tényleg, csak supportra jó... /igen ismerem a kasztot, megfelelõ cuccban, megfelelõ skillekkel, felépítéssel, mindent elolvastam a kaszttal kapcsolatban, többszáz órám van már benne, nem kell kioktatni a tuti buildekkel. /
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azon is csodálkozom hogy nincs semmi ranger buff mert nagyon ráférne. Na de majd alakul, biztos finomítanak késõbb. A guardianra meg ráfért a nerf, és kell is még neki. Ne kelljen már 4-5 ember egy guadian ellen hogy megöljék.
Itt van pl. ez a lenti thief a videóban, aki nem csinál mást, csak immobilize, 4 mp-es haste és aközben eltolja az összes initiativejét a burstre. Mindezt a fenti két skill bármelyikével vagy kényelmesebb esetben akár mindkettõvel olyan szépen lehet neki elrontani, hogy öröm nézni. Ha meg nem használ immobilizet, akkor ott a dodge. Ezután meg neki se initiativeja, se utility skillje, tehát nem kis elõnyben vagy.
De majd kipróbálom ezt a buildet az tuti.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A thief-el az a legnagyobb gond, hogy olyan gyorsan tolja ki a böszme sebzést, hogy ha váratlanul ér, esélyed sincs, hogy védekezz.
SWTOR-ban a scoundrel - operative volt ilyen (Bocs a példáért, más hasonló játékból, más hasonló kaszttal nincs tapasztalatom ...) , azzal a különbséggel, hogy ott megvolt az ellenszer... 6-8 sec alatt simán bedarált, de ha sikerült knockbackelni, akkor simán verhetõ volt, köszönhetõen annak, hogy nem volt semmilyen gyorsító - menekülõ - gapcloser skillje, és a stealth is másképp mûködött. A nagy sírásnak köszönhetõen persze lefelezték a stunjait, lefelezték a sebzését, és gyakorlatilag fullos gear nélkül semmire sem lett jó ... Max idegesíteni az ellent ... "ló túloldala efektus".
Itt viszont simán elmenekül, és nem 8 hanem 2 sec alatt darál be ... Az azért lássuk be, nagyon durva.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Inkább berakom így, hogy mindenki lássa 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyszerûen sok különbözõ szituáció van, amikhez alkalmazkodni kell, nem mûködik az, hogy egy fix builddel, fix kedvenc fegyverrel minden szituáció kényelmesen lehozható. Ezért is nem értem, hogy számomra az egyik legnagyobb hiányosság, a buildek mentése, kezelése, gyors betöltése miért nem került még bele. Más kérdés, hogy az elementalistot szerintem is át kéne gondolni, mert pont ezt a variálhatóságát veszti el azzal, hogy õ az egyedüli, aki nem tud fegyvert váltogatni.
Szar a wvw mert a zerg vs zergben áll eszetlenül emberünk és unja? Mi vhogy feltaláljuk magunkat, mikor pl. 4-6 fõvel akciózunk az ellenfél vonalai mögött és supply campeket veszünk el. Egyik legjobb ilyen wvw-s élményem, mikor 4-en visszafordultunk a minket üldözõ kb. 10-12 ellenfélre és szervezetten agyonvertük õket...
Szar a pvp, mert a thief túl erõs? Mondjuk Beasttel sokat eszmecseréltünk, vitatkoztunk, stb. róla, lehet, hogy csak szerencsés voltam a választásaimat illetõen, de se necroval, se warriorral nem okoztak gondot. Kis stun, kis knockdown, kis blind, kis defenzív skillhasználat és máris porhanyósak, mint a friss pogácsák. Az utóbbi idõben Beastet sem hallom annyit panaszkodni róluk, jól mondom? 😉
Amúgy a klasszikus ladder rendszernek spvp-ben én is örülnék, de annyi minden van a játékban, olyan sok opcióval, hogy közel sem kritikus. A lenti problémák nagyrésze (jó példa erre a "nincs autoloot, nehéz lootolni", stb.) abból adódik, hogy a játékosok nem ismerik, nem látják át még a dolgokat.
most akkor húzzak thiefet vagy mesmert? vagy inkább ragequit?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Szerintem ha majd lesz valamikor új játszható faj akkor a legesélyesebbek a Tenguk meg a Kodanok bár én skrittel nagyon szívesen játszanék 😄
WoT: Nishizumi77
Én amúgy jól el vagyok GW2vel, elsõ részével is sokat játszottam. Igen valóban nem tökéletes és sok hibája van meg a dungeon explore mód ami úgymond az egyik endgame lenne is játszhatatlan. Épp tegnap hõbörgött egyik haverom hogy órákat szívtak aszem arah exlopreban és a végét nem tudták befejezni egy bug miatt és ki kellett lépni.
PvPt keveset toltam még, de egyébként nem rossz, tetszik csak mindig van valami más csinálni valóm PvEben így ritkán megyek oda.
Elémmel aszem kb 2 hét alatt toltam be a sztorit és lettem 80as. Kimaxoltam vele a tailort és lecraftoltam egy full exotic settet. ( jó drága volt ). Vele akarom majd kimaxolni az egész térképet, most 72%nál van de már egy hete nem játszottam vele, mert sok más kaszt és faj is érdekel engem és azt tolom amihez épp kedvem van. Van egy 55ös engim akivel meg 400ra kihúztam a chefet, meg most a rangerre kaptam rá nagyon az jelenleg 25ös, ezen kívül van még egy 24es guardianom meg 14es necrom.
Szóval én PvEvel jól el tudok lenni, sztori elég változatos a variálhatóság miatt, pár fõ missiont és eseményt leszámítva különböznek egymástól.
Röviden összefoglalva a játék még nincs kész, hagyni kell neki egy kis idõt fejleszteni, nem kell azonnal véleményt mondani róla és/vagy temetni. Lehet 2-3 hónap alatt sokat fog fejlõdni, és a jelenlegi problémák javulnak ( és lesznek helyettük újak amit lehet szidi 😄 ).