63345
-
Prof William #55104 Nos uraim, sikerült jó áron szert tennem egy kódra, és már csorog is lefelé a játék. Remélhetőleg délután-késődélután-este magasságában le is ér.
Már próbáltam pár MMO-t de úgy érzem itt kifejezetten üdítő lesz, hogy mivel nincs 30-60 stb -napos előfizetés ,így akkor és annyit játszok amennyiit akarok. Nem lesz majd a nagy görcsölés hogy "Jajj már csak 10-nap van ki kel használnom!" + így az se baj ha pár napra utaznom kell.
Buildet nem fogok kérni, mert ahogy halottam, ahány ember annyi féle.
Elsőnek Norn karit fogok indítani harcra (1 v 2 kezes) fegyverre specializálódva. Harcosnál nyilat nem használhatok, hogy pl elsőnek távolról szórjam meg az ellent? Mintha egy videóban ezt láttam volna.
Melyik szerver a legnépesebb és/vagy hol van a legtöbb magyar? Jól tudok angolul de azért jó lesz egy magyar guildba kerülni.
Akartam még mást kérdezni, de rájöttem, hogy jelenleg ezen az első kérdésen kívül nincs értelme a többinek. Majd szép sorjában.
Viszlát hamarosan a játékban! -
#55103 nekem a kedvenc nevem eddig akivel ingame találkoztam az maszkosgeci volt :D -
List-en #55102 Bukjuk a wvw-t Whitesidon :$ -
FNightWalker #55101 Meglett a név :) Rytlock Ragestriker + hasonlóan néz ki a karakterem, mint ezen a concept arton a második charr :)
Amúgy én a Whiteside Ridge szervert ajánlom. És igen, egy guildbe több faj is tartozhat. -
Prof William #55100 A Hammersmith Lipót se rossz név.
Melyik EU-s szerverre érdemes menni? Jól tudok angolul de jó lenne majd egy magyar guildba tartozni.
Mellesleg egy guildba több faj is tartozhat,? -
FNightWalker #55099 Kloaka ? :D Nem vagyok tyúk. -
#55098 Legolasxxx a kedvencem, még daocból :) -
Vicodine #55097 Kloaka, Sunavadasz, Cseppeno Genny, Anyadat, Geci Rozi, Lofasz Habba, Fikusz Kukisz, Sorvado Izomcsoport, ezek most a legmenobb nickek:D -
#55096 Akkor legyen mondjuk: Hétszűnyű Kapanyányimonyók ... szerintem még szabad ... ötletes és egyedi is xD -
FNightWalker #55095 :) Valami ötletesebbre gondoltam. :P -
#55094 Legyen Darabolós Gyilkos! -
FNightWalker #55093 :(. Kinézet meg minden megvan. Már csak a nevét kellene eldöntenem... amit először akartam Rytlock Maneater... de mint később kiderült foglalt! :( Szóval, most próbálok valami nevet kitalálni a karakterem. Esetleg ha valaki tudna segíteni nekem azt megköszönném. :) -
SCHwat #55092 veletlenul a thiefed kepet szurtad be ;-) -
FNightWalker #55091 Igazából nem is baj mert most berágtam és inkább kezdtem egy Charr Warriort :) Charr Warrior + két AXE az valami iszonyatosan durva! :O :)
Nem is értem, eddig miért nem Charr-t kezdtem...
Íme egy kép a készülő karakteremről: -
#55090 1. talán ez, ha engedi: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Mystic_Forge
2. banner alatt: gw2db
3. banner alatt: eu szerverek -
#55089 igen, ezt mondtam, hogy amint beteszik az uj dolgokat (sot, picivel elotte) fel fogjak tolni a gem arat
en egyebkent azt mondom, hogy uzletileg csillagos otos amit csinalnak, persze ez teged most valoszinuleg nem nagyon vigasztal -
Lantee #55088 Jó reggelt! Lassan lvl48-as rangerként (PvE) ismét lenne egy pár kérdésem:
1. A Soulbound (esetleg Account Bound) cuccokkal mit lehet csinálni? Eladni ugyebár nem lehet, bezúzni nem lehet, akkor mit? Dobjam el, és kész? Szinte 20 percenként találok jobb cuccokat, és sajnálnám csak úgy eldobálni.
2. Mi a tökömért nem tudok mostanában craftolni? Armor és Artifact lvl40 körül vagyok, folyamatosan gyűjtögetek, dobálom be a craftos ládikába, de szinte semmit nem enged craftolni. Mit néztem el? Mi hiányozhat?
3. PvP esetében már illene belépnem egy guild-be, hogy illetve hol érdemes nézelődnöm, hogy melyik guild felelnek meg a legjobban? Elsősorban angol nyelvű guild érdekelne.
Köszi! -
#55087 Sőt azt sem, itt a hivatalos, cd kulcs kell és egy karakter neve... -
#55086 Valódi nevet nem kérik, cd kulcs, order id, irányítószám, e-mail kell nekik ilyen esetben, de mivel e-mailt küldenek ha valaki más ip-ről próbál belépni, nem valószínű hogy könnyen feltörik, max ha valakinek ugyanaz az e-mail jelszava mint a játék jelszava. -
Newfronter #55085 Mail-t csak supporton keresztül lehet. Felhasználó nevet, illetve a valódi nevet nem lehet megváltoztatni. Ha ellopják az accodat vagy valamiért bannolják és nem tudod igazolni a személyi igazolványoddal, hogy ugyanaz a neved, akkor nem fognak segíteni neked.
Ezért jobb inkább boltból megvenni a játékot. -
Prof William #55084 De a tulaj accát át tudom írni a saját szájízem szerint nem? Jelszó/felhasználónév/mail stb-t meg lehet változtatni? -
FNightWalker #55083 A tulajéval kell játszanod. -
Prof William #55082 Ha mástól veszem meg a játékot már használtan, akkor van lehetőség új account létrehozására, vagy a tulajéval kell játszanom? -
FNightWalker #55081 :( Ilyen nincs... végre bekerül a Makeover Kit amire már kb. két hete várok. Összeszedtem valamennyi G-t mondom beváltom amíg kapok 1 G-ért 100 Gemet. Erre, reggel lépek fel ki van írva hogy 1G 38S 0C a mostani árfolyama a Gemnek. Mondom, nem baj. Megveszem így... beírom hogy 1G 38S 0C erre nem 100 Gemet adnának a G-ért hanem 86-ot... :( Szóval úgy látszik nincs más mód! Gemet kell vennem...
-
#55080 A banner alatti leírások jóbarát, nem ellenség. -
#55079 Decemberi események: Variance link -
Az egész játék egyik legjobb része. :) -
Robe77 #55077 A rangernek combatban mindenféleképp előjön a pet, nem tudsz nélküle harcolni. Bár beteheted a petet passzívra, de annak semmi értelme. -
#55076 parancsolj. -
Rahar #55075 Ebben a játékban egy guildhez való tartozás ad plusz dolgokat? Vannak guild perkek vagy hasonló dolgok? Csak mert egy másik MMORPG-vel játszok, ott vannak, ami elsőre jónak tűnik, de engem például zavar, hogy a questek teljesítéséért járó jutalom után és a lootból is részesedik a guild, de én például nem kapok napi guildes javítási költségkeretet, mert kell a gyökér raidereknek. Ezen berágva érdeklődök, hogy eme játékban is vannak ilyenek vagy ilyen szempontból nincs jelentősége a guild tagságnak? Tehát egyáltalán mire jó eme játékban a guild?
Illetve egy másik kérdésem is lenne? Nézegettem az osztályokat, itt is van hunter, ranger a neve, lehet olyan PVE-re és PVP-re is (nem egyben) hatékony buildet létrehozni, melyben eme karakter nem használ peteket. Szeretnék egy íjász karaktert, aki csak úgy maga harcol és nem állatokat használ maga helyett. eme játékban van esély rá, hogy ez megoldható.
Elnézést, az egyszerű tekintetű kérdésekért, de csak néhány tesztet tudtam elolvasni eddig a játékról. Részletesebb magyar nyelvű oldalt sajnos nem találtam.
-
#55074 Wintersday - December 14 - Január 3 -
#55073 green man gaming + voucher kód -
FNightWalker #55072 Ezt átgondoltam még egyszer és továbbra is ezt gondolom. Véleményem szerint nincs MMORPG ami konkurenciája lehetne a Guild Wars 2-nek. -
#55071 November 24-25. -
#55070 1.Igen sokan vannak.
2.Közösségi hangulat jó, nincs káromkodás a szervereken mindenki nyugodt.
3.Eventek folyamatosan vannak. Ha egyszer elkezdesz játszani nehezen lehet abbahagyni. -
#55069 Így. -
Prof William #55068 Felkeltette az érdeklődésem ez a játék.
Hol tudom, viszonylag jó áron megvásárolni? Kiszálítással, vagy letöltőkód képében? Néztem az 576-ot de ott valami horribilis összegért van.
Ezen felül most így pár hónap után...
1. Sokan vannak?
2. Milyen a játék hangulata?
3. Sok közösségi esemény van? -
#55067 Max a WoW és semmi más. -
#55066 "Európában és Amerikában nincsen olyan MMORPG amely konkurenciája lehetne a Guild Wars 2-nek. " - Ezt gondolt át még egyszer!:) -
#55065 Föleg ugy, h azért a GW1-ben a koreaiak ott voltak rendesen emlékeim szerint :)