Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
avval is szeretnek jatszani😊.lynx majd nyomok képeket😊))
MMORPG=Massive Multiplayer Online Role Playing Game
na akkor a gyengébbek kedvéért:
massive= igen kurvára masszív, merthogy voltunk több ezren
multiplayer= nem magaddal játszottál ugye 😊
online= nem is lanoztunk
rpg= szerepjáték, igen vkinek a szerepében voltunk, akárcska az összes többi rpgben
azért más mint a többi mmorpg, mert egy teljesen más világ, és más rendszer, csakhogy ez minden egyes mmorpgnél így van...... hoppá akkor az swg nem mmorpg, mert más mint az everquest?😄DD na erre varjatok gombot😊))
nem kell komolyan venni minden véleményt, ha tetszik a játék ezzel fogsz játszani, és kész jó lesz, szvsz nem érdemes "hasonló" (ezzel akarsz játszani nem mással, nem kell pótolni, majd jön ez rendesen) játékot keresni várd meg ezt, addig meg aknakeresõzz az unalmas órákban😊
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Inkabb nezz meg egy MMORPG-t es utanna te magad tudod osszehasonlitani a GW-vel.
Ez egy jo jatek, felelmetes grafikaval de nem MMORPG.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Mivel nekem nagyon bejött (rendesen hiányzik) azon gondolkodom hogy kipróbálnék mást is. De sajnos csak a Dark Age of camelottból találtam egy ingyenes 7 napig kipróbálható verziót. Azért látatlanba nem fogok fizetni az tuti.
Na most kérdezek egy nagyon szemetet szerintetek melyiket szeressem az eddigi MMoprg-k közül? Vagy várjak Everquest2,World of warcraft?
Esetleg leírhatná valaki érthetõen (szleng nélkül), hogy ez miért is más mint a többi mmoprg? Sõt valaki azt is írta ez nem is mmoprg. Most akkor miért is?
Bár van egy olyan érzésem az eddigiek alapján, hogy a február 5 megjelenés nem ránk (Europa) fog vonatkozni...
Ami pontosan 3 ,azaz harom alkalom az allitolagos februar 5.-ei megjelenesig. Es ha az egesz rendelesi hercehurcat beleszamitod,akkor a mostani november 5.-eit mar le is kested.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
utána kell nézni, pontosan mit mondanak www.guildwars.com-on
๏̯͡๏﴿
<#vigyor2>#vigyor2>
ha nincs server hogy hekkeled...jáccol a single résszel v mi?😄DDD
😄D
esetleg tartasz egy papírgalacsinos sorsolást...hogy kinek árulod el a titkodat???....😄DDD
(legalábbis én próbálom =P)
nemtudok aludni!!!!vki nek oda adom a zsét és rendeljen mert nincs
olyan kartyam😞
úgy is megkérdeik, észre nem vennék alul a szöveget😊
asszem ki lehet bõvíteni, hogy GW olcsó, és szuper😊
๏̯͡๏﴿
missionre is jó volt együtt menni, meg explorable areakba
๏̯͡๏﴿
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
A WoWot se küldik majd az USAból ide. De még a Caterpillar cipõket se. Na vajon miéééér??? HÁMER MÁS A FORGALMAZÓ az EUban, meg más az USAban. Ezér vagyok warezpárti <#vigyor1>#vigyor1>
egyébként Outlander a közösség szót miért is raktad idézõjelbe?...sztem eléggé kisegítettük egymást olykor😊...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Egyébként készülõdik a magyar közösségi oldal, aki úgy gondolja, hogy betudna szállni az írogatásba, az jelezze, a munka igazán csak a teljes játék kijövetele után kezdõdik, addig nem sok tennivaló lesz. E-mail: [email protected]
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta