Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
koci😊

Curze
Open beta lesz a WoW-ban hamarosan. Erre nem kell elõfizetni, mindenki játszhat, de elméletileg csak az észak-amerikaiak. Egy kis trükközéssel azonban megoldható, hogy itthonról is lehessen nyomni. (Ahogy Ferro írta, a saját topicjában biztosan le lesz írva mit kell majd csinálni.)

ezt nemértem...

Sugam
namost a wow-nak mije jon?arra elokell fizetni vagymi?
avval is szeretnek jatszani😊.lynx majd nyomok képeket😊))

Lynx_TWL
"Esetleg leírhatná valaki érthetõen (szleng nélkül), hogy ez miért is más mint a többi mmoprg? Sõt valaki azt is írta ez nem is mmoprg. Most akkor miért is?"

MMORPG=Massive Multiplayer Online Role Playing Game

na akkor a gyengébbek kedvéért:
massive= igen kurvára masszív, merthogy voltunk több ezren
multiplayer= nem magaddal játszottál ugye 😊
online= nem is lanoztunk
rpg= szerepjáték, igen vkinek a szerepében voltunk, akárcska az összes többi rpgben

azért más mint a többi mmorpg, mert egy teljesen más világ, és más rendszer, csakhogy ez minden egyes mmorpgnél így van...... hoppá akkor az swg nem mmorpg, mert más mint az everquest?😄DD na erre varjatok gombot😊))

nem kell komolyan venni minden véleményt, ha tetszik a játék ezzel fogsz játszani, és kész jó lesz, szvsz nem érdemes "hasonló" (ezzel akarsz játszani nem mással, nem kell pótolni, majd jön ez rendesen) játékot keresni várd meg ezt, addig meg aknakeresõzz az unalmas órákban😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
a szakértõk elmagyarázhatnák, hogy mi teszi ezt a játékot hack&slashé..

๏̯͡๏﴿

toMpEr
hat szerintem attol meg lehet mmorpg, hogy nem a hagyomanyos vonalat koveti. Mas mmorpgk se kevesbe hack&slash-ek (legalabbis amiket en neztem: daoc, l2, ro), mint ez.

Akkor milyen ilyen jatekok vannak amibol van parnapos kiprobalhato verzio?

Állítólag WOW csak usaában lesz európában talán késõbb. Ez az EVE online ez mi pontosan errõl nem is hallottam. Ez a teljes neve?
Ferro_TwL
Eve online van 10 napos trial, Wow open beta jovo het (kell majd hozza proxy, de a forumon ugyis leirjak hogy kell).
Inkabb nezz meg egy MMORPG-t es utanna te magad tudod osszehasonlitani a GW-vel.
Ez egy jo jatek, felelmetes grafikaval de nem MMORPG.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Én ezt próbáltam ki elsõnek MMoprg-bõl mert nem volt eddig netem. Elõtte pár sima rpg nyomtam a jobbakból Baldurs gate, Morrowind.
Mivel nekem nagyon bejött (rendesen hiányzik) azon gondolkodom hogy kipróbálnék mást is. De sajnos csak a Dark Age of camelottból találtam egy ingyenes 7 napig kipróbálható verziót. Azért látatlanba nem fogok fizetni az tuti.
Na most kérdezek egy nagyon szemetet szerintetek melyiket szeressem az eddigi MMoprg-k közül? Vagy várjak Everquest2,World of warcraft?
Esetleg leírhatná valaki érthetõen (szleng nélkül), hogy ez miért is más mint a többi mmoprg? Sõt valaki azt is írta ez nem is mmoprg. Most akkor miért is?
Ez igy van sajnos. Ugy hogy én nem is rendelem elõ 😊
Bár van egy olyan érzésem az eddigiek alapján, hogy a február 5 megjelenés nem ránk (Europa) fog vonatkozni...
Ha elorendeled, akkor jatszhatsz minden honap elso hetvegejen rendezett open weekenden vagy mi az istennyilanak hivjak.
Ami pontosan 3 ,azaz harom alkalom az allitolagos februar 5.-ei megjelenesig. Es ha az egesz rendelesi hercehurcat beleszamitod,akkor a mostani november 5.-eit mar le is kested.
Lynx_TWL
szkrinsotot nem nyomsz?😊

๏̯͡๏﴿

Sugam
mivan?ez most wow amirol beszeltek?agy mi?
kitud nekem gw-t szerezni?

najó, de azóta volt egy igennagy server fejlesztés

SDana
Arénában néha nagyoon lagolt. De akkor mindenkinek, mert volt nagy panaszkodás. Meg ritkán küldetések alatt is, de nem volt jellemzõ... Inkább szerver lag volt.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

multkor semmit nem laggolt... most se fog...

toMpEr
csak annyit hogy lagol.

Lynx_TWL
nem számít sokat, ahogy eddig se számított 😊

๏̯͡๏﴿

és? könnyen megoldható...

toMpEr
kar hogy usa only...

zippofcy
WoW Open Beta Test a Fileplanet-en, most még csak elõfizetõknek (8$), de jövõ héttõl ingyenes. Most mindenki összehasonlíthatja a Guild Warst meg a WoWot. Én szóltam idõben <#kacsint>

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Az Interacton már elfogyott, a másik helyen meg szokás szerint nincs Magyarország a listában ahova küldenek. Marad az USA úgy látom.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Nem tudsz hétvégén belépni csak ha elõrendelted. Én a helyükben a mostani hétvégét is ingyenessé tenném... (csak amerikában kapható igy egy csomó embert már megint kizárnak csak mert nem amerikai...)
Lynx_TWL
na tessék

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
lesznek ilyen nyilvános hétvégek, de asszem nem ilyen world event mint ami most volt, magyarán itt kell vmi extrát csinállni, hogy játszhass (nem biztos, elõbb olvastam errõl, de már el is felejtettem mit írnak😊

utána kell nézni, pontosan mit mondanak www.guildwars.com-on

nem nyilvános... csak aki elõrendelte az mehet...

November 6.-an ujra nyilvanos beta tesz!!! Vagyis most hetvegen!! juuuuuujjjjjjjjjjjjj-juuuujjjjjjjj
<#vigyor2>

esetleg elég primitiv módon ki lehet cselezni, egy fake serverrel...

Bakutyin
😄D
ha nincs server hogy hekkeled...jáccol a single résszel v mi?😄DDD
😄D
esetleg tartasz egy papírgalacsinos sorsolást...hogy kinek árulod el a titkodat???....😄DDD

mindenki próbálja meghekkelni a gamet ^^
(legalábbis én próbálom =P)

Nem, csak senki nem tud játszani...
Bakutyin
nem csak mindenki alszik...három nap folyamatos játék megterheli az embert...😄DD

Sugam
mivan kihaltatok?

Sugam
surgooosseeeennn kell eza gém.most lattam rola egy videot!!<#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#rinya><#rinya><#rinya><#ijedt>

Sugam
<#hehe><#buck><#eplus2>

Sugam
váááááááá hol lehet kapni??!!!!merre????azonnal kell.
nemtudok aludni!!!!vki nek oda adom a zsét és rendeljen mert nincs
olyan kartyam😞

toMpEr
http://www.interactcd.com

innen rendeltek, de ugylatom mar elfogyott

http://www.mmorg-shop.de/
zippofcy
Magyarországra? Akkor vagy ügyesebbek mint én, vagy vmit nagyon félreértettek <#vigyor1> Szúrd be a linket honnan rendelték, más is szívesen rendelne úgy látom.

Lynx_TWL
aláírásod: "Nekérdezd" 😄DD

úgy is megkérdeik, észre nem vennék alul a szöveget😊
asszem ki lehet bõvíteni, hogy GW olcsó, és szuper😊

Lynx_TWL
jó volt a társaság, pl kisegítés material ügyben, én naogyn sok materialt eladtam, amit bánok, mert így szar volt írni, hogy: "bocs de elõbb adtam el az összeset" én meg kérek tõle clothot az új cipõmbe mert neki van😊 legközelebb megtartok mindent😊

missionre is jó volt együtt menni, meg explorable areakba

SDana
Új volt a társaság, mint a játék 😊 Én örültem, hogy találkoztam magyarral és kicsit meg is lepõdtem, hogy milyen sokan vannak... Fõleg, hogy szerintem a felérõl még csak nem is hallottam, hogy játszana azoknak, akik tényleg játszottak most.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

toMpEr
haveromek megrendeltek minden problema nelkul es a bolt vissza is irta ,hogy szallitas 1 heten belul

Outlander
Nem, nem valamiféle negatív dolgot akartam jelezni az idézõjellel, valóban jó volt együtt, csak szerintem még nem beszélhetünk igazi közösségrõl, majd ha kijön a teljes gém..hú de várom

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

zippofcy
Pff szerinted én csak kitaláltam hogy "not for export" ?
A WoWot se küldik majd az USAból ide. De még a Caterpillar cipõket se. Na vajon miéééér??? HÁMER MÁS A FORGALMAZÓ az EUban, meg más az USAban. Ezér vagyok warezpárti <#vigyor1>

Gnome
elvonási tünetek nállam is jelentkeztek már de most néztem meg az Apokalipszis Most c. filmet és rögtön elmúltak(legalább ma kiallhatom magam😊

egyébként Outlander a közösség szót miért is raktad idézõjelbe?...sztem eléggé kisegítettük egymást olykor😊...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Outlander
Szerintem ez egy nagyon nagyon jó gém(lesz), vannak apró hibái, de azok eltörpülnek a szépségei árnyékában. Nagy pozitívum, hogy jó a netkódja és kevésbé atom gépeken is elfut, na meg az 1x fizetés..Én végigjátszottam a 3 napot, és most nagyon hiányzik..kár hogy csak utolsó nap este vettem észre, hogy egy nagyobb magyar "közösség" meghívott a céhébe..Remélem rajtam kívül még sokan meg fogják venni a játékot.

Egyébként készülõdik a magyar közösségi oldal, aki úgy gondolja, hogy betudna szállni az írogatásba, az jelezze, a munka igazán csak a teljes játék kijövetele után kezdõdik, addig nem sok tennivaló lesz. E-mail: [email protected]

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

toMpEr
vannak shopok amik kuldik ide is, csak hat ugye postakoltseg...