Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
remélem ezt máshogy is meg lehet majd szerezni, pre orderöl meg ha csak igy lehet gondolom lemaradok...😞
Grrrrr 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
๏̯͡๏﴿
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
ha szétkapod kardot lehet az icy hiltet kapod meg, és azt rárakhatod upgraddel a jobb kardodra = lesz egy jobb icy kardod😊
๏̯͡๏﴿
mert enis akratam extrazni a kradom de nem tudtam hogy kell.
๏̯͡๏﴿
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
๏̯͡๏﴿
na én ezt nem tudtam, hogy mire való, úgyhogy 1, meg 2 aranyért adtam el õket😄DD
2 misszió alatt rakat cucc összejön elég arra, hogy csinálj egy setet belõle😊
๏̯͡๏﴿
nemtom hol lehet megvenni vagy mi de ha vki tudja szoljon mert
azonnal veszem😊)))<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Szervezodik valami magyar guild? Jo lenne, mert en ossz 1 db magyarral talalkoztam, az is Stuttgartbol jatszott 😊
Sok lama kulfoldivel meg nehez megertetni, hogy mi is legyen (nem a nyelvi kommunikacio hianya, hanem az agysejtjeik hianya miatt) 😊
amúgy a diznigrafikás wow miért lenne konkurense ennek?...akik vettek játékokat eddig is, ezt is megveszik, hiszen csak egyszer kell...
sztem a két játékot nem említeném egy oldalon mert ez egy másfajta hentmmorpg mint a megszokott..és szerintem az is jó, hogy nehéz aranyat meg crafting dolgokat szerezni...mégis vkinek a harmadik nap végére 1500aranya volt..
szal én megvagyok elégedve vele jó kikapcsolódás...csak a kasztokat átdolgozhatnák és jobban kiemelhetnék egy-egy tulajdonságaikat,nelegyen az, hogy akkor jó egy team ha van benne 4 warrior meg kettõ monk...
Valóban sokminden nincs benne, ami más mmorpgkben megvan. Leginkább a trédelési lehetõségeket hiányoltam, nehéz cuccot szerezni csak cseten keresztûl a sok districtben 😞
Viszont a kvesztek nagyon jók. Fõleg, hogy nem csak a fõvonal van, hanem explore közben is vannak kvesztek. Az meg kifejezetten tetszett, hogy egy pályán mindig csak az aktuális csapat van. Nincs KSelés, valaki már üti a mobot, satöbbi 😊
Farmolni meg lehet, csak itt máshogy nevezik. Küldetések újrajátszása 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
V9ykn8_TZL0
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Az open betának vége. De elõ lehet rendelni a cuccot, és akkor továbra is lehet játszani, plusz minden hónap elsõ hétvégéjén lesznek event-ek egész a megjelenésig. Az elsõ november 6.-án.
Az elõrendelés: 50 $ a game, de csak jövõre postázzák. Viszont van olyan lehetõség hogy 10 $ most (az kb. 2500 ft átváltási illetékkel) és a játékot megjelenésekor 40 $ért megkapod. De CSAK az USAn belülre küldik. Ezért a 10$ért viszont AZONNAL kapsz 1 accountot amivel játszhatsz, meg egy másikat is, de az csak az egyik hétvégére szól (vmi havernak)
Link: http://shop3.outpost.com/product/4043332?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG
Van egy magyar srác Texasban, aki itthonra szokott cuccokat küldeni. Többszázezreseket, megbízható. Ha én a VISA kártyámmal megrendelem a nevére a 10 dolcsis cuccot elküldi nekem az aktivált accountot emailben és kész.
Ha másokat is érdekel a dolog akkor: kell egy ember akinek van dombornyomott hitelkártyája, és PESTI, vagyis be tudja gyûjteni a 2500ftot személyenként. (én debreceni vagyok) Megadom neki a texasi tag címét, beszél vele, megrendeli a címére a cuccot a neten és nov. 6-án már játszhattok. De a magyar mentalitás az hogy ha fizetni is kell már alábbhagy a lelkesedés <#vigyor1>#vigyor1>
Én lehet rászánok még 10 $-árt, de lehet megvárom a WoWot, tudja fene. WoWba viszont lehet elõny lesz majd a BB, vagyis két játékot kell venni meg havi elõfizetés X2 ... Az én véleményem az hogy nem ad annyival több élményt egy MMORPG amennyivel többe kerül. De lehet hogy csak meguntam 3 év DAoC alatt a farmolást, spotkempelést, etc. <#vigyor1>#vigyor1> Most mindenesetre léptem CSSezni. Legyetek jók és csak virtuálisan nyírjátok egymást <#vigyor1>#vigyor1>
Elõször is: ez NEM az. Nincs közös világ, a szerverek között szabadon lehet ugrálni, az elvállalt küldetést vagy csak simán bolyongást a csapattagoknak generálja a gép, vagyis másokkal nem fog találkozni. Ennek is megvan az elõnye, pl. itt van a karakterek között ütközésfigyelés, vagyis a saját társamon nem tudok átgyalogolni. Nyilván ez 3-5 ezres játékos/szerver esetén nem megvalósítható. Másrészt DAoCban se volt túl sok haszna hogy ugyanabban a világban PvEztünk.
Ez a game inkább keveréke a Diablo2nek meg egy lebutított MMORPGnek. Az általam próbált MMORPGk mind EQ klónok voltak (igaz pl. a Horizonst, Shadowbanet sose próbáltam) vagyis megvan a 3 class: a tankok (warrior) lekötni az ellent, a damage dealerek (elementalist) kinyírni, és a support classok, vagyis a healerek (monk) gyógyítani ill. a CC (crowd control). Hogy egy group vagy guild mennyire jó azt ezeknek a kariknak az aránya határozza meg.
Még eléggé kiforratlanok a classok, a warrior, monk meg elementalist a használható, én a necrónak, mesmernek semmi hasznát nem láttam, bár az is igaz hogy csak 1 napot nyomtam. A ranger itt is max. húzni (pull) jó 😊 Esetleg Elementalist/Ranger használható <#vigyor>#vigyor>
Küldetések: a Bloodstone-on kívül a többi iszonyú könnyû volt. Az égés bérelhetõ NPC csapattagokat meg úgy ahogy van kiszedném, online single player játéknak mi értelme?? <#merges2>#merges2>
A Bloodstone küldetés viszont tetszett. Elementalist nélkül nem bírtuk leverni a fõellent. Igaz azzal könnyú volt, ha nem húztuk magunkra az összes társát egyszerre.
Szóval a game elõnyei:
- jóval pörgõsebb az MMORPGknél,
- NINCS HAVIDÍJ (nem mindenki születik politikusnak vagy bankárnak, itthon a balkáni fizetés az átlagos, és egy átlagos MMORPGre a buffbot miatt 2 account kell, az havonta 6-7 ezer FT)
- van PvP
- küldetések
- a LEGJOBB engine amit eddig láttam: elég szép, de még a legszarabb gépen is elfut: a 800as Celeronon Geforce2MX VGAval 1024ben 30 fps-el ment!
- buffbotok kilõve: a buffok egy percnél rövidebb ideig tartanak, meg eleve kevert az összes class. Ráadásul nincs havidíj, talán nem lesz érdekük hogy minden játékosnak 2 elõfizetése legyen.
Hátrányok:
- A WoW UTÁN jelenik meg. Ez iszonyat nagy öngól, mert az igazi MMORPG fanatikusok mind arra fognak rástartolni (esetleg az EQ2-re)
Na ennyi. Sok mindent kihagytam, de fél óra gépelés elég volt, megyek inkább CSSezni <#mf1>#mf1>
3 fájl van összesen
Utánna meg a csapataimat én vezettem, és kb 2 3 alkalomtól elteikntve mindig sikerült...
És ja, énis "semmit nem érõ" nekromatával voltam, de nekem mégis ért valamit...
sárkányhentre felkészülve... 😊 de a warrior/monk bedarált mindenkit, persze azért kapott egy is segítséget party társaktól is 😄
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
de mondjuk 2x er lopakodással is majdnem megvolt a híd elött sprint aztán nem jött össze...
de mondom az volt a rossz hogy kb 3x or volt jó csapat amikor sikerûlt és a másik2 ami majdnem, nehéz jó csapatot összeszedni.