Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
nekem olyanpáncélkell ami annak a bácsinak vaan!

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

http://www.guildwars.com/gallery/cgm-guildwars-cover.html

"More than 400,000 people representing more than 140 countries participated in the event, which took place October 28 through 31."

hmmm 😊))

Most akkor a free 7 napos regelesnel is levonnak penzt?
Akkor mi a free benne?

SDana
A karit is törlik szerintem. Csak a kari nevét fogják rezerválni neked.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Az open karit megkapod, de persze csinálhatsz ujat is.
A béta tesztek valamelyikén vagy a végén? törölni fogják a lvl szinted 1-re meg a tárgyaidat. De a karit akkor se.
SDana
Majd ha elkezdõdik, akkor fogja kérni. Addig vésd fel a falra, hogy el ne hagyd 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

genRob
Hali!

Amit kaptunk kódot azt hová kell majd beírni? Új karaktert kell csinálni?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

SDana
Jajabiza. Amíg a készlet tart. Bár nem hiszem, hogy olyan sokat kiosztanának... Lehet, hogy regelni kell valami kicsit hozzá és ha pont akkor csinálod meg, mire végzel, már el is fog fogyni az a párezer kulcs... Persze fene tudja. De elõfizetve a tuti.

Lynx_TWL
ez, hogy megy pontosan? most lehet veni kulcsokat, utána pedig elindul a béta, és lehet majd egy oldalon jelentkezni a többiért???

๏̯͡๏﴿

SDana
Amint elindul a béta beérkezési sorrendben fognak osztani. Aki elõbb kér, az elõbb kap. Ha elfogy, akkor elfogy.

Sugam
mi eselyem van hogy kapok?regeleni kell es akkor onnan szortiroznak
hogy a te igen o nem.vagy hogyan zajlikk majd ez??😊

Lynx_TWL
amibõl én biztos nem kapok, olyan szerencsés vagyok, de azért kösz infót😄

๏̯͡๏﴿

A gamwspot ki fogja szorni a megmaradt kódokat nov 6-án.
Lynx_TWL
vicc, hogy la2t is ezzel fizettem, akkor ezeknél mi a baj? tiszta szopás😄

๏̯͡๏﴿

SDana
Nekem lazán elfogadták, amivel a la2t is fizetem...

Lynx_TWL
kell hitelkártya, és ezért nem értem mi a baj nálam???

van kb 70rugó a kártyámon, de se itt se a wow regelésnél nem fogadták el a kártyát <#mf3>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

SDana
Nekem vagy fél dollárt levontak regelésnél...

A mi idõszámitásunk szerint 9-kor kezdõdik szombaton.
Sugam
namost muszaly hitelkartyanak lennie?nem lehet kamut megadni?
mert nekem nincs olyan😞.vki regeljen nekem pls😊)
nagyon szeretnek jaccani hétvégén😊

Zrasf
A gond csak az h nics hitelkártyám :]
De azt meghívnám egy sörre aki reggelne nekem egyet és elküldené a keyt a címemre 😄

Lynx_TWL
jó, elegem van, se itt se a wownál nem jó a credit cardom, megyek felgyujtom a blizzard servereit, a fileplanetét a gamespotét, az otp bankjait, a parlamentet, meg csak úgy ráadásként....

k*rva isten b*ssza meg

Lynx_TWL
bazzz el volt csúszva a gomb, lentebb kellett kattintanom a semmibe😄

Lynx_TWL
ez hihetetlen minden be írtam, és hiába kattintok a join nowra, semmi nem történik, olyan az a felirat, mitnha csak egy grafikus díszítõ elem lenne....

Lynx_TWL
kösz😊

http://www.gamespot.com/promos/guildwarsbeta/sorry.html ide felmész és regisztrálod magad
Aztán megint feljösz erre a linkre mint tag.
Akkor már más fog bejönni csak be kell irnod az email-ed és küldenek egy kódot.
Aztán menj be a profilodba ott a kártya modositásnál van egy help link - ott tud küldeni cancel requestet - arra jön egy email benne egy link és ott tudod lemondani.

Komolyan mondom lemondani 3 szor nehezebb mint megcsinálni - a szemetek 😊
Lynx_TWL
egy használati útmutatót plz, hogy mit is kell tennem, ha játszani akarok hétvégén😊

csaz a 7-nap után vonnak le
nem vonnak le mert le lehet mondani mert most free 7 napos trial van vagy mi
próbáltam kétszer nyomni az elöbbi accal de ugyan azt a kódot küldte másodjára is
Lynx_TWL
én is leszek, sztem ha elmondod hogyan is kell ezt csinálni😊

Lynx_TWL
kaptál kulcsot, amivel biztosan tudsz játszani, és törölheted egybõl a reget?😄 ez vicc, most végülis perkáltál 7 dolcsit, vagy nem?

Vagyis nem csak egyet😄
ahany kell
vagy figyeli hogy ezzel a kartyaval mar csinaltal?
Remélem leszünk sokan a hétvégén 😊
Es egy ujat nem tiudsz krealni amit azonnal visszamondasz?
Lynx_TWL
vagyis ingyen fogsz játszani?😄
ez engem is érdekel, ma annyit szoptam, a wow regisztárciommal, hogy az hihetetlen, és még nem is sikerült.... legalább GWvel tudjak nyomulni😊

a hitelkártyát ellenõrzi
Valos adatokat kell megadni mar ehhez a 7 napos freehez is?
én már töröltem is a regisztációm 😊
SDana
Jah, feliratkoztam én is és már megvan a kulcs.. már csak a hétvége kellene és hajrá 😊

Szereztem kódot a hétvégi eventre...
Gamespot-on lehet kapni ha regisztrálod magad 7 dollár.
Viszont most elvileg 7 napos free triál van és addig nem vonnak le semmit, viszont én hétfõn az event után le is mondom a regsztrációm igy nem kell fizetni (legalábis ezt irták a szerzõdésben 😊
Valaki tervezi a Guild Wars megrendelését kintrõl?
Valóban lehet már játszani ha most megrendeljük?
Ebben az esetben összehangolhatnánk az esetleges rendelést
4. db kellene részünkrõl egyenlõre!😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sugam
nekem is😊))

SDana
A gémszpotnál az a lényeg, hogyha marad accjuk és gyors vagy, akkor a béta kezdetekor kiosztják a maradékot a pórnépnek. Szóval tessék majd résen lenni és szedni az accokat hétvégére... Akinek esetleg több van küldjön nekem is 😊

Gnome
namost egyszer a fileplanet egyszer a gamespot lesz ezeknek a játékoknak a kedvezményezettje....mondjuk amugy se fizetnék be 7dollárt, hogy utánna bétákkal játszhassak.....majd ti megteszitek helyettem és ellátjátok a fórumot szkrínsotokkal😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Lynx_TWL
wownak már hétfõ óta megy az utolsó amcsi stress tesztje, amivel a fileplanet elõfizetõk játszhatnak, illetve a closed betasok, és jövõ héten kezdõdik az open beta

SDana
Azt hiszem, most nem az a kérdés, hogy 35 vagy 50 dollárért akarod-e majd jövõre megvenni, hanem hogy akarsz-e hétvégén játcani vagy sem 😊

toMpEr
ja csak az elorendeles utan olcsobban fogod megkapni a jatekot is (asszem 35 dolcsi, mig anelkul 50)

SDana
Egyébként 7 dolcsiért lehet elõfizetni gémszpot kámplítre, amihez sok egyébb mellett elvileg garantált hozzáférés is jár GW bétához. Szerintebb olcsóbb és egyszerûbb, mint elõrendelni 😊

SDana
Halvány esély a hétvégi bétára:
http://www.gamespot.com/promos/guildwarsbeta/sorry.html