Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dougO
Szoktál aludni is néha?? 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

ok majd beveszlek ha hazaérek suliból 😊

Ferro_TwL
Megvan a game, nagyon zsir eddig.

Sonic mar porbaltam whispelni neked tegnap de nem voltal online. Jelentkeznek a guildba, Lady Exodia neven futok warrior/necro csinibaba😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

musha
az igen...

íme...<#nezze><#taps><#vigyor2>

aham, adogatom elfele öket 😊
mindjárt fel is rakok pár képet, arról, hogy reggel 6 óra óta miket szedtem össze <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

azirafael
STREEX ebben a kvestben a végén futni kell mint az állat mert úgyis levernek a szörnyek, szóval ne álljál le velük harcolni, mert csak bebukod a küldetést....

Az kemény, nálam is egyetlen tartalék íj van, semmi más - a materialokat beraktam a containerbe, de látom, te sokkal elõrébb vagy, mint én. Én még csak Ascalonban vagyok 😞
Amúgy hogy a francba szedtél össze ilyen sok pénzt? 😊 Eladogatod a cuccokat vagy mifene?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

<#wow1><#wow2>
te akkor nagyon ügyes vagy, nekem 4 tatyóm van és kettõhöz vennem kellett Rune of Holding-ot(duplázza améretét a tatyónak) ami össz 1k arany volt....

BEAST
háááát 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na küldd már el légyszi az account/pass-odat privátban, kipróbálom. ;D

a knights online után nekem is ez az elõ 😄
de vmikor bele kell kezdeni.

Seaweed
CDGalaxisban (elvileg)meg van.
(Holnaptol belevagok eletem elso online RPG-jebe)
EmThor
hát cd galaxisban próbáld meg mert a 800 db, amit az automex behozatott elfogyott 😄

magyarországon már kapható a game vhol?

az akkor szép. mert elég jó grafikája van.

STREEX
Nálam még akkor is hibátlanul futott amikor a háttérben max-al töltöttem valamit.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

BEAST
béta teszt volt , de annak már vége mivel kijött a teljes

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
Egyébként ki lehet valahol próbálni ezt a játékot mielõtt megveszem? Úgy értem valami demo, vagy trial...

[/cserf][/fülünyúl]

Banyapapa
Nem, elvileg kisebbel is megy.
Nekem a 512-es adsl lecsökkent 144-re, játék közben észre se vettem csak amikor töltötte le a további pályarészeket😛

Ez a letöltés a beta meg a megjelenés elötti napra értendö, nincs még meg a játék szal nemtom a telepitet game mennyit tölt le.

Üdv nagyon megtetszett ez a game és úgy gondoltam megveszem. szerintetek egy 128kb/s-es kapcsolattal nem fog akadni?
És itt vannak magyar serverek vagy itt hogy mûködik ez a dolog?

STREEX
Hogy lehet ebben a játékban gyorsan nagy pénzt kaszálni?Mert ahogy nézem nem a szörnyek gyilkolásával és a cuccaik eladásával.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Ugye aki roll playt valaszotta azok is mehetnek majd kesobb az arenaba pvp-ni? Es lesz a klannak eroditmenye?

Afennébe mire most elolvastam már felvettem, és tovább is tudtam menni, elõtte furcsa módon nem, na mind1, ezért nem kezdem újra

Guildot lehet váltani?Nem mintha bajom lenne a mostanival csak erdekel.

BEAST
aham sok sok sok sok sok öléssel 😄

STREEX
Most ezt az elhalálozások utáni 15%-os képességvisszaesést ki lehet gyógyítani valahogyan anélkül hogy visszamennék a városba?
Erre gondolok a bal felsõ sarokban:

BEAST
amúgy a szólgáltató hozzáállásáról csak annyit hogy tegnap kijött egy patch ami egy picit hibás volt , legalábbis elég sokan nem tudtunk jáccani ... 15 perc telt el és kiadták a javítást , ami nem a régi verzió visszaállítása volt ...

nagyon teccik a játék 😊

EmThor
eddig no bug (lerombolt ascalon), hangulat JEEE, csak sok a német 😉

Mert te nem vagy kiválasztott.😊 Én egy zsákban eltudok vinni egy páncél szetet,5 hammert, és 16 bõr darabot.

Smuge
Jo a jatek emberek? Mik a tapasztalatok , mennyire bugos, hangulatos...?

BEAST
eh ... akkor nekem miért vannak helygondjaim 3 zsákkal? 😄DDD

Nos, magam részérõl teljesen fölöslegesnek tartom a hátizsákot. Annyira nem hosszuk a küldik hogy beteljen. Mindent amit magadnál hordasz berakod a storagebe. Nekem csak egy íj van pull fegyverként azt csá.

ha letölteném vhonnan akkor bírnák online járszani

Aragorn10
Ez lenne az<#circling><#circling>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Ez lenne az<#wink><#wink>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

PTW
ohh akkor én kérek elnézést hehh, nekem meggyõzõdésem volt hog ymindenképp kell egy második kaszt.. na
mindegy

A JÁTÉK ISTEN!!!!!!!!!!!!!

😄

Aragorn10
Lenne egy kérdésem.
Kaptam egy olyan küldit amiben valami ruins of old ascalon nevû helyre kell mennem, csak az a baj, hogy amit bejelöl nekem a térképen ott egy ember van akivel beszélni kell de hiaba beszelek vele ugyanúgy az embert jelöli meg végcélnak..
Ilyenkor mi van?????
A küldi neve "Scavengers in old ascalon"..

musha
harmadik szintûnek kell lenned minimum.

musha
dehogyis! nem kell második kaszt!!! nem mondom, hogy nem érdemes, de nem kötelezõ.

kössz

PTW
mindenképp fel kell venned, anélkül nem mehetsz tovább

Tydus mellett ezt a second professionos küldit nem vettem csak fel, lehet hogy ez a baj? Amúgy az a küldi mire jó? felvehetek egy második kasztot is vele?

igen a legelején, tydius nem ad már egy darabot se, vmi elõfeltétel kell?

deep
Melyik részén vagy a játéknak? Ha az elején akkor a Tydiustól tudod felvenni az ottani utolsó küldit...
deep
Igen, nekem is ez a bajom, hogy a szomszéd szobában alszanak és csak halkan tudok fecsegni😊
Mindig visszakérdeznek, sose hallanak rendesen😊
Pls vki segítsen, eléggé elakadtam, mert már alig van quest, ill már csak olyan van ami ad olyan skillt ami nem kéne, mit kéne csinálni, olvastam lejebb vmi akadémiás küldirõl de azt, meg még nem láttam pls vki vmilyen infoval dobjon meg itt!

dougO
Hmm...szép látvány az a ládikó 😊, gondolom 2. karidnak elsõ szedte össze a cuccokat....
Akkor talán végre megbizonyosodhatom a sejtésemrõl. Value Boxon minden karinak közös, ugye???

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Én meg felrakom végra a TS-t is <#wink>
bár majd csak korlátozottan fogom tudni használni.... (hajnalban már nem )<#idiota>

musha
ts-ben viszont tudsz saját szervert csinálni (ha letöltöd a szerver klienst (kb. 1 mega)).