Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
A faszomba már!
Most értem haza cd galaxisból, telepíteném fel erre az 1.cd hibás <#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#shakehead><#shakehead>, setup.exe-re hibát ír, nem tudja betölteni <#gonosz3>

BEAST
najóóó <#puszi><#vigyor2> 😊))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
<#rinya>

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Ahh ne is mond...eddig nagyon meg voltam elegedve veluk...de ezzel rendesen alaastak az evek soran kialakult bizalmam! Ha arra jarsz csokoltatom oket! Barki is hibazott!
(Gyanus nekem kulomben hogy szemelyi allomany csere volt a galaxisban, es a kopter nyubik nem adjak meg a futarnak a megrendelo telefonszamat! Mert regen mindig jeleztek hogy megadjak, es akkor a futar tud kontaktolni az ugyfelukkel....ez joparszor meg is tortent eddigi GLS-es "szallitasaim" soran....most semmi...Azert remelem valahogy csak megkapom....)
BEAST
<#ejnye1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
tõlem meg itt van egy villamos megállóra a CD galaxis, aztán mégsem volt idõm beugrani 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
ooo..hat van abban valami amit mondasz....de ki tudja...oszt ha megse? <#vigyor>
Kata
jaja, ismerõs! 😄 Hányszor néztek engem is kamuregnek neten! 😊 Egészen addig persze, míg aztán személyes találkozóra nem került sor, ott meg szemlesütve nem gyõztek elnézést kérni. Tök arik voltak. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Nah enyit arrol hogy ma kezbekapom a megrendelesem!

Kata
nyitott vagyok a világra, tod... 😄DDD

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
látom nagyon mozgat téged a férfiak közti homoszexualitás 😄DDD

ElfQT
Ó, az teljesen sztenderd az ennél direktebb különbözõ csatornákon 😊
"Igen, kék szemû, bnagy mellû vékony lány vagyok! A nevem Béci!"

Vigyázat, a leopárd harap!

Kata
Semmi, csak az a perverziód. 😛 😊
Egyébként az is mókás lenne, fõleg, ha belegondolunk, két ffi user csinálja egymással. 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Ooo es mi van azzal ha nekem az tetszik ha maca udvarol macanak? <#nyes>
Kata
Jól lebuktatta most magát, mi? 😄DDDDDDD

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
akinek nem inge ... 😄DDDD

szal vissza a fáklyás-vasvillás tömeggel 😄DDD

Kata
😄DDDDDD

Banyek, ne mentegetõzz, poén volt! 😄 Ennyire ne vedd magadra a dolgot. 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

ElfQT
Amit olvastál, az baromság. Én azért játszok nõi karakterrel, mert a fene fog heteken, hónapokon át egy férfi hátsót bámulni a monitoron. Inkább nõit! Ez a harmadik nézetû stílus miatt van!

Egyébként akartam csinálni egy Leonyid Brezsnyev nevû necromancert (értelem szerûen férfit), de egyrészt nem lehet bozontos szemüldököt választani, másrészt a ffi necro olyan gyíkul nézett ki, hogy nem volt ingerenciám (elnézést a ffi necroctol) ... szóval egy Eva Brezsnyev nevû Necro lett belõle.
Ha újra választhatnám, mondjuk most már Szvetlana Brezsnyev lenne, bár ehhez it gondolom sokan túl fiatalok 😊
(Sebaj, nézzétek meg az Agyament Harry Woody Allen filmet, abban van egy frenetikus utalás 😊)

BEAST
<#eljen><#hehe>

BEAST
szõrös állatnak ottvagyok én 😄DDD

"Egyébként meg valamit olvastam régebben arról, hogy mi az összefüggés a látens homokosság, és aközött, hogy fiúk nõi karakterekkel játszanak játékokban. ;DDD"

LOL 😄DD

Kata
de hogy néz má ki, hogy mindenki nõi karival van, és nincs egy ffi karakter, aki udvarolhatna nekik 😄 Majd valami ronda, nagy, debella, szõrös, néger állatot csinálok... 😄DDDD
Egyébként meg valamit olvastam régebben arról, hogy mi az összefüggés a látens homokosság, és aközött, hogy fiúk nõi karakterekkel játszanak játékokban. ;DDD

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
neszojjábe mert kiraklak a klánodbol 😄DDD

BEAST
nem, nem volt az 😄DD de hatásos 😛P

<#mf1><#mf1><#mf1>

lol
az enyém nem volt diszkrét?!<#mf2><#vigyor3>

BEAST
3 ember van a világon 😊 az elsõ nem tesz semmit ... a második diszkréten probálkozik ... a harmadik meg eléri azt amit akar 😄DD

Elite Hunburgers 4 teh win!!! <#hehe>

BEAST
hát mert az olyan izé 😄DDD áh rossz elképzelni 😊) már azis sok hogy mindenki csaj karival van 😄 de hogy a nõk pasi karival legyenek ... hová jut így a világ 😊))

Atisz
Figyelitek hogy lecsapott az új tagra? Én meg itt diszkréten próbálom magam reklámozni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

BEAST
ne hidd el ... hazudik , Sonic NEM szokott aludni <#hehe>

Kata
miért? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Ez igaz, a Diabóló 2-brn tényleg így volt. De szerintem jó hogy nem teleportálgatsz össze-vissza már az elején, mert így legalább felfedezheted a világot, szerintem megéri. Akik meg nincsenek azonos szinten, ott a magasabb szintû féltõl ilyenkor elvárható egy minimális szintû empátia az alacsonyabb szintû felé.
Az index fórumától ne várj sokat, mert oda csak páran írkálunk. A guildwars.hu -n már jobb a helyzet, ott hirdetem a céhemet is 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

BEAST
azok meg kik? hö? <#banplz>

BEAST
ez rossz vicc volt <#ejnye1> 😄DDD

+ TÉK 😄DDD

Elite Hunburgers clan recruiting! <#wave>

ElfQT
Aha! Megnézzük, kösz!

ElfQT
Abszolút az volt, köszönöm szépen!
Este beleírom!
Az "elõször gyalog" dolgot arra értettem, hogy a Diablo2 es húzás nem lehetséges, mert ott a nagyobbak el town portaloztathatnak a Waypointokhoz is, tehát NEM kell "elkutyagolni"; a GWben pedig ez nem lehetséges, tehát a húzás kutyagolás is (lesz) - emiatt valszín a nagyobbak kevésbé szívesen (értsd nagyobb ellentételezésért) fogják húzni a kicsiket.
Majd megpróbálom ám értelmesen is leírni 😊

Atisz
Fórum/Hobbi, szabadidõ/Gamez/Guild Wars - mérföldkõ az rpg-k világában? - címû topik

Atisz
Nem rossz amiket írtál, aki nem ismeri a spílét annak tényleg átfogó leírást ad. Én még azt beleírnám, hogy picit hasonlít a Neverwinter Nights-ra (inkább, mint a Morrowindre ami abszolút single player, illetve a Dungeon Siege-re, ami eléggé ratyi játék, tehát degradáló, ha ezzel említed 1 lapon a GW-t). Továbbá nem éppen baj az hogy elõbb minden városba el kell menni, hogy késõbb odateleportálhass, ez eddig a legtöbb online RPG-ben így volt, így van a WOW-ban is. Nagyjából ennyi, amivel kiegészíthetnéd, remélem építõ jellegû volt.

ElfQT
És hogy jön ide az index.hu?

ElfQT
Mi a gond a printscreenel?
Vannak erre szolgáló egyéb utility programocskák (én nem használok).

Atisz
Hali! Hogyan lehet screenshot-ot csinálni (a print screen-en kívül)?
Amúgy kész a guild-em, lehet jelentkeni. A játékbeli nevem Attila Mindbender és még csak a bevezetõben vagyok. De igyekezzetek, mert már 9-es szintû vagyok és marhára szeretnék továbblépni. Bõvebb infó az www.index.hu -n és a www.guildwars.hu -n.

ElfQT
Üdv.
Írtam a játékról. FAQt is meg véleményt is.
Persze nem túl teljes. Ha van kérdésed, véleményed, írd meg. (Helyesbítés is lehet, de a tiszta fikát teljesen nyugodt szívvel törlöm, úgyhogy ne is próbálkozz 😛)

ElfQT honlapja
ElfQT Guild Wars GYIK
A Guild Wars ElfQT szemével

Idõvel majd bõvítem, meg csiszolom, de valamikor játszani is kell 😊

Shawno Stripe (SCOG), R/E

Kata

Itt mindenki nõi karakterekkel játszik? <#gonosz1><#nevetes1>

Akkor én majd férfi karit generálok magamnak. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Ehhe....en meg vasarnap rendeltem meg, hetfon telefon...ma szallitjak..es meg nem jott meg!!! /vagy reggel nem talalt itthon/....ugyancsak kecskemet...

..es a guta megutott mikor a forumpostod elolvastam! (nagyonsokszor rendeltem mar CDgalaxisbol...es GLS is sokszor hozott cumot innen is onnan is...soha nem volt ilyen hogy meg csak fel se hivott a futar!...Ha nem voltam itthon mobilon mindig egyeztett idopontot aznapi kesobbi kontaktra...Most meg semmi....pedig reggel 9 tol rajtra kesz vagyok...DOH!)

..azert remenykedek..este 5-ig van meg egy kis ido...
Ferro_TwL
Automex (ha mar reklamozunk😄) szinten gyors volt, penteken rendeltem meg hetfore mar itt is volt.

Egyebknet nagyon ott van ez a game, de szerintem semmi kozze nincs a MMORPG-hoz, viszont allat grafika, stabilan fut, lag szinte nincs is. Azt a 8k-t marhara megeri foleg hogy nincs havi dij, szoval csak ajanlani tudom😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

azirafael
Hehe most hívtak a galaxisbol, elvileg holnap ötig meg is kapom ... meglátjuk <#vigyor3>

azirafael
Na megrendeltem én is a CD Galaxistol <#wave><#wave><#wave>

CD Galaxis-t csak ajánlani tudom.Tegnap 14:30-kor rendeltem meg a neten és ma délelött 9-kor már meg is kaptam.(Kecskemét)

este 11-tõl reggel 6-ig aludtam <#vigyor2>