Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
ventrilo

ElfQT
Melyik hangátviteli cuccot javasoljátok? A Teamspeak az nem fizetõs?
Tudna valaki írni ezeknek az izéknek a használatáról ebben és más játékokban, vagy adni egy linket?

Vigyázat, a leopárd harap!

SarkanyfuaRUSH
hülye vagyok bocs.. látom a neved 😊)))
SarkanyfuaRUSH
Köszi a választ Sonic!

A beautiful cuccos quest meglett végül. Egyébként 3 cucc van, az a 2 amit mondtál és a harmadik sincs messze ashfordtól a banitoknál egy ládában. Nekem ez a harmadik kellett a teljesítéshez.

Nekem is úgy tûnt, hogy nem tudok a kezdõhelyen vértet szerezni a necromnak és át is mentem, ahogy mondtak az új helyre. Azóta már van komplett fasza szerkóm 😊

azért köszi még1x

Mi a neved a gameban - találkozhatunk....
BEAST
lehet hogy a ventri miatt? 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
a 8 skill bõven elég ... miért L2ben vagy wowban mennyit használtál egyszerre? 😄DDD még wowban is max 6ot és akkor már sokat mondtam ... 8 skillbõl nagyon fasza kombókat lehet kihozni 😊

amugy msn-en is kérdezhetsz , lehet gyorsabb lenne 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

No, akkor mostantól a guild csatin keresek magamnak partyba embereket, elvégre arra van 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

deep
Hát igen, mi jópáran TS-ezünk.De majd próbálok odafigyelni a Guild csatira.
Nem neked akartam mondani, félrenyomtam 😊

Na hello mindenki! Pénteken megvettem a játékot, de infrastruktúrális okok miatt (a kurva internetszolgáltató) csak tegnap éjfélkor tudtm éppenhogy belenézni. Kerestem magyarokat de nem nagyon találtam, vki meg tudná mondani, hogy hol találhatók, szerver, stb, esetleg van vmi külön csati és ha van akkor azt hogy érhetem el. A karim neve Shale The Hun, gondoltam így könyebb lesz majd felismerni, de ebbõl lehet hogy még új kari lesz. szal minden segítséget szívesen fogadok!

musha
nem rossz gondolat...

Adam5
Nagyon bejön ez a játék, jõvõhéten meg is veszem 😊 Amúgy szerintetek ezt a linket ne rakják be a bannerhez?(tehát ha kvi rákattint a bannerre akko bejön a weblap), mer itt már elég sok leírás van pl kasztokról és azok skilljeirõl.

EHun-ban is van ilyen gond, hogy cseten nem sok szövegelés van =(
nomind1 remélem ez idõvel változik...
itt van 1-1 kép a 2 karimrõl <#vigyor5>

LOL
ezt eddig észre se vettem 😄D
nem gyenge 😊)

dougO
Az itteni scogosoknak mondanám, hogy kicsit többet kommunikálhatnának a guild csatornán. Vagy teamspeakeztek, azért nem írtok??
Kovácsolódjunk skacok, így nem lesz sikeres céh a dologból. Én pl. elég sok embert nem ismerek, nem játszottam velük, nem tudom milyen a stílusuk. Márpedig ez elengedhetetlen lesz késõbb, hogy ismerjük egymást. Ha pár 7 próbaidõ után nem ismerünk meg titeket, ugy nehéz lesz dönetni, arról, hogy maradjatok-e vagy sem....
Mielõtt valaki félreértené, ez csak egy kérés volt a részemrõl, semmi több. <#wave>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Te Jó Ég!!!

Hogy a picsbe bírtad idegekkel egy hátizsákkal idáig???? 😉

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Félek a 8 db. skilltõl is, de a többire nem reagáltál még...

Mivan, láttad a Ghost in the Shellt vagy az Equilibriumot? Ott láttad ezt a Yeats idézetet? ;D

BEAST
sztem nem csak 20 szint lesz mivel fél évenként kiegészítõket adnak majd ki ami a történet folytatását, új helyszíneket és elég valószínû hogy új szintkorlátot is tartalmaz majd ... az arénákba is csak bizonyos szintû játékosok mehetnek , külön van 1-10 ... 10-15 és így tovább ...

BEAST
sztem marha jó játék lett ... érdekes küldik és jó sztori ... nekem a pvp része is nagyon bejön , az meg hogy a küldik alatt csak a party van azon a részen külön teccik a sok L2s PKs és a rengeteg hullakemper Hordás után 😄DD

BEAST
pedig tibia nagyon jó kis gém 😄DD majdnem 1 hetet jáccottam vele 😄DDD

runethecrow
Szia!
Te hogyan oldottad meg a login problémát amit említettél néhány oldallal ezelõtt?

Soha az életben nem hallottam még a Tibiáról... 😄
Hasonlóan mûködik majdnem az összesben amit leírtál, de még ennek a rendszere is eléggé kiforratlan, teljességgel biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokat fog változni.

Ne nekem mond, jópár éve én már csak mmorpg-kel tudok játszani, van már mögöttem egy-s-más... ;D

Kata
Tibia 😊

Igazad van abban, amit mondasz. Na de mivel pvp a srácok elmondása szerint csak arénában lehetséges, ahova csak önkéntes alapon van belépés, így nincs olyan a játékban, hogy a magas szintûek leverik a kicsiket. Ezért nem értem a korlátozást. Mert kint a vadonban csak szörny hentelés van. Na most a tibia bazi gagyi grafikájú, de ezt a részt jól megoldották, és jól megvan egymás mellett a 120-as és a 15-ös szintû is. Vannak különbözõ nehézségû szörnyek, és mindenki a szintjének megfelelõ helyekre megy aprítani. Ezért kérdeztem, hogy ebben ez hogy mûködik, és minek a korlátozás, ha tulajdonképpen csak az arénában van jelentõsége a szintkülönbségek kompenzálásának. De ezt meg simán megoldhatták volna úgy, hogy egy ember csak mittomén 1-2 szinttel alacsonyabb vagy magasabb karakterek ellen állhat ki. Vagy ilyesmi.

[/cserf][/fülünyúl]

Ha elérted a max szintet, onnantól a minél több skill, jobb felszerelés, több helyszín felfedezése, stb. lehet a motiváció. Ha pedig ez nem jó, mehetsz PvP-zni akár új karakterrel, akár a sajátoddal roleplaying szerveren.

Melyik? Muszály amúgy korlátozni, mert az nem alternatíva, hogy jónéhány kockafejû szociális élete nem lévén szintügyileg erõsen a tömeg felett van... Egyensúly a legfontosabb ezekben a játékokban, amúgy szerintem az elsõ kiegészítõvel emelni fogják a max. szintet.

Kata
Volt, de ott nem volt korlátozva a fejlõdési szint, ami feltételezi, hogy minden más képzettség fejlõdése is megáll.

[/cserf][/fülünyúl]

Elvileg nem szabadna, egy mmo játéknak az a lényege, hogy utánna mutatja ki a foga fehérjét, akkor kezdõdik az élet. Nem volt még mmorpg-hez szerencséd?

Kata
Köszönöm az infókat priviben, szerencsémre több türelmes ember is akadt, akik elmesélték mi fán terem a GW.
Kicsit a 20-as maximális szinttõl tartok, hogy utána mi van? Onnantól semmi fejlõdés, semmi inspiráció?

[/cserf][/fülünyúl]

Te mond meg, diablo-szerû pvp akciómmo vagy normális mmorpg? Mennyire interaktív, beleestek abba a csapdába ebben a játékban is, hogy feleslegesek a tradeskillek? Gyors felfejlõdés max szintre és utánna tömény unalom, vagy van rendes pvp rendszer?

Tudod, hogy engem nem a sablon propagandaszöveg érdekel. Grafikára magasról ejtek, a tartalom a lényeg. 😄

Így van, nagyon jól összerakták a grafikus motort. Mondjuk a játékmenetben akadnak bugok (jó sok), de ahogy láttam a kliensbõl töltésnél, pont az elõbb frissítettek verziószámot újra (leszedett 8 új fájlt, kb. másfél mega). Jó ez a streaming rendszer 😊

BEAST
ööö mindenre válaszoltak már 😊))

vagy nem? <#fejvakaras>

EmThor
mert ISTEN motor és 5éves meló 😄

Nem, gépigénye valóban nem nagy, sõt, nálam kb. a legújabb Fifák is alig futnak normálisan (Sid Meier's Pirates! is kb. 5-10 FPS-t produkált), ez viszont teljesen maxon, 1024-ben repül.

Bejnye. ;D
Játszhatósághoz csak egy db. cd-kulcs kell. Ez feltételezi a játék megvételét ugye, de más mmorpgktõl szokatlanul eltérõ módon nincs havidíj, tehát nem kell dombornyomott hitelkártya, vagy webkártya. A jövõben a havidíj helyett gondolom majd a kb. havonta megjelenõ kiegészítõket kell újra meg újra megvenni...
8 eFt az ára ha jól tévedek és nem túl nagy gépigényû. Az aprólékos karaktergenerálásról meg annyit, hogy egynéhány jellemzõbõl tudsz válogatni, kombinációkat kirakni, saját feltöltése erõsen kizárva. ;D

El is fogyott a forgalmazónál?

Bíszt: válaszoj már plz a kérdésemre amit egy-két napja tettem itt fel. 😄

Meztelentánc-party Ascalon City fõterén... 😄
A legnagyobbat az egyik arc benyögésén röhögtem, aki a táncoló tömegben sóhajtott fel imígyen:
"hah... our lives couldnt be sadder..."
😄DDD

STREEX
Hol találok 3-asnál erõsebb ellenfeleket?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Aragorn10
Ugy néz ki elfogyott.
Remélem nekem kiküldik mert én már 1-héttel a megjelenés elött megrendeltem az automex-tõl...

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

PTW
igen úg ykell megcsinálni ahogy Musha leírta , mi is így csináltuk. egyébként semmi xtra és ha ott kint továbbmész akkor sok Charr-ral futsz össze ami azon a szinten elég halál még szerintem

0Fritz0
Hopp, a "kezdõ districrõl" nekem Old Ascalon ugrott be. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Caponee, vigyél magaddal egy másik játékost. Egyikõtök openingol, a másik átmegy a kapun. A többiek szerint van más megoldás is, de azt nem vágom. 😊

Strexx, elõször el kell érned a 3-as szintet és választanod kell egy második kasztot. Ezután menj az Old Ascalonba és a hídnál kamillázgató tisztnek válaszold azt, hogy felkészültél.
Miután igent mondtál következik egy kis PvP és ha a csapatod sikerrel járt (yol legyaktátok a másik csapatot), máris kezdõdhet a nagy kaland! Vereség esetén gyalog kell eljutnod Fort Ranik-ba (vagy a Nolani Academy-be? <#fejvakaras>).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

musha
azt a küldetést szerintem csak partyban lehet megcsinálni (minimum 2 játékossal (mármint nem hechman-nel)). a party indító ember lent álljon, valamelyik másik meg fentrõl kinyitja a kaput, így a `fõ` ember lent be tud menni, és ha õ átmegy a pályarészek közti `térkapun`, akkor mennek vele a parti tagok is.
mindezt amúgy elméletben gondoltam csak végig, még nem állt módomban kipróbálni ^^

a districtet meg egyszerûen a képernyõ bal felsõ sarkán levõ gombra nyomva választhatod ki.

STREEX
Erre a kérdésre én is tudni szeretném a választ, és ezzel együtt azt hogy hogy lehet elhagyni a kezdõ district-et?Valamilyen irányba menni kell egyszerüen?Sehogy se találok ki,

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Ez itt az én karakterem.

Eh, nem is hülyeség 😊)
A karakterem neve: Ervin Emphatic.

Van egy küldetés Ascalon várfalánál, amit egy katona ad. Ki kéne nyitnom a, kaput amit csak a várfal tetején tudom megtenni de, amikorra leérek, becsukódik. Mi a megoldás?

Kérdés hogy ezis pre-orderes e avagy sem.

PTW
már megvan köszi, ugyanaz mint SWG ben CTRL+SHIFT+H

Kata
Gyönyörû a játék, ajánlották figyelmembe, lévén nagy rpg rajongó vagyok. 😊
Most csupa gyagya, és faq-s kérdésem lenne, ezért szeretnék megkérni valakit, aki türelmes, hogy válaszolgat nekem priviben, hogy a többiek ne tépjék a hajukat itt a fórumon. 😊 2200 hozzászólást bevallom, lusta voltam végigböngészni, mea culpa.
Szóval érdeklõdnék, hogy a játék milyen rendszerû, melyik mostani játék rendszeréhez hasonló, mi kell hozzá, hogy online játszható legyen, mennyire részletes a karaktergenerálás és fejlõdés, mennyiért szerezhetõ be, van-e elõfizetési díj az online játékra, ha van az mennyi, gépigénye, karakterek külsejének (alkat, arc) esetlegesen saját feltöltésére, készítésére van-e lehetõség?

Elõre is köszönöm a türelmet, és a választ priviben. 😊

[/cserf][/fülünyúl]