Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerepjátéknak az olyan játékokat szokták nevezni, ami kicsit összetettebb lehetõségekkel bír, tehát nem csak a karaktered külsejét és a ruha- illetve fegyvertáradat állíthatod be. ez egy nagyon-nagyon jó játék (életem eddigi egyik legjobbja), de számomra akkor sem nevezhetõ egyértelmûen rpgnek. azok meg, akik WOW-fanatikusak (akinek nem inge ne vegye magára), nem biztos, hogy elég lehetõséget fog nyújtani. nekem nincs meg a wow, mert nekem az nem tetszik, viszont megvan az Everquest 2 meg az FFXI, ezekre inkább mondanám, hogy rpg-k. és mégis KIZÁRÓLAG ezzel játszom, amióta megjelent ^^
Nem teccik a gém, de azért egy huszáros vágással lefikázom a saját topicjában... 😊
Legjobban ez jött be: "ezek a 500-1000G-vel való dobálózások elég viccesnek tûnnek". Bocsi, mostantól egy kavics is két milla lesz, reméljük így már megfelel.
szánalom powa
Jó játékot!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A 2467-es hozzászólótól kérdem, hogy látott-e már olyan játékprogramot, amelynek bármilyen kiegészítõ korongja megjelent volna 2 hónapon belül folyamatosan? 😊
[/cserf][/fülünyúl]
"kérdés:"
azt is irtam, hogy SS (gyk.:ScreenShot) alapján írom a véleményem.
De ha az egész kommun ilyen tök (már bocs), mint te, akkor a gobbók és más inyenccségek sem fognak rávenni, hogy GWozzak, persze lehet hogy csak te vagy ilyen aggro. Ez vonatkozik Pukkkára is (bár õ smájlizott <#nevetes2>#nevetes2>).
Csak némi képet szeretnék alkotni a gaméról, ha már nincs hozzá guest acc. és a véleményem leírhatom asszem. De ha nem akkor Bocs.
ez nem WOW.
ez nem szerepjáték (mondjuk annyira az, mint a diablo).
a pénz roppant változó mértékben jön, elsõsorban attól függõen, hogy hol vagy. a kezdõbb helyeken NAGYON kevés pénzed lesz, ahogy haladsz elõre, egyre több lesz (de ez szerintem minden játéknál így van). ja és küldetésekért nem kapsz pénzt (én legalábbis még nem kaptam ha jól emlkszem).
nem kéthavonta jön ki kiegészítõ, csak félévente. és nem kell megvenned, csak ha akarod.
ha úgyis kizártad, hogy játszol vele, akkor miért érdekelnek ilyen részletek? <#confused>#confused>
Kiegészítõk 6 havonta jönnek budget áron, csókolom!
psn: TasManHUN
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kérdés:
itt mennyi pénzt adnak a kveszt rewardok és a droppok? mert wow-hoz képest ezek a 500-1000G-vel való dobálózások elég viccesnek tûnnek.
a világ szééééépnek tûnik, de interface igy SS-ról eléggé oldszkúlnak és nem túl informatívnak tünik wowhoz képest.
bocs hogy mindent wowhoz hasonlítok, de én azt nyomom.
8k tényleg szuper ár és elgondolkodtató, de kiegek ha 2 havonta jönnek, 6k-ért, akkor az ugye annyi mintha elöfizetéses lenne😛
Csak ember!!!! Na nálam ez kizáró ok. bocs. majd ha lesz gobbó vagy elf akkor szaladok, megveszem.
Jó játékot mindenkinek!!!!
De a dobozon is latszik hogy nemhogy masodikan szallitottak volna..de aznap adtak at a GLS futarszolgalatnak! Ergo keptelenseg lett volna az aznapi szallitas.
Mindez annak fenyeben hogy mas varosombeli hetfon megrendelte, kedden kezhezkapta ugyanonnan, kisse felhaborito!!! (Annak ellenere hogy nagyon sokszor rendeltem mar toluk gamezt, es meg voltam elegedve!)
Nah de fatylat ra, itt van...kostolgatom..izlik!
<#wink>#wink>
Pre-Orederes? Pontositsd plz ezt a kerdest!
A mesmer az tulajdonképpen mit tud?
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Csokoltatom a tisztelt CDgalaxisokat! Mint a futartol megtudtam ezt TEGNAP adtak fel igy hiaba is vartam volna tegnap hogy megjojjon!
Ehhez kepest ugye vasarnap rendeltem, hetfon viszaig telefon...keddre igert szallitas...
Szep! Meg jo hogy nekem a munkam ilyen kotetelen hogy itthon tudok ulni ha kell...
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
😄
11 es karakterem ,szerencsétlen egy 8-11 es fakarddal szaladgál... kéne már valami tuti
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Miután letelt a hivatalos megjelenés elött ugymond "teszt", egyböl kért egy kodot.
Csak az enyém még késik😛
Proba cseresznye.
Ott virít a Download The Client...
A Client utána leszed minden mást (nem lesz kevés!).
Vigyázat, a leopárd harap!
Próbáld ki másik gépben is, mielõtt visszavinnéd, megkímélhet egy felesleges körtõl...