Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
nem is mondtam, hogy baj.
szerepjátéknak az olyan játékokat szokták nevezni, ami kicsit összetettebb lehetõségekkel bír, tehát nem csak a karaktered külsejét és a ruha- illetve fegyvertáradat állíthatod be. ez egy nagyon-nagyon jó játék (életem eddigi egyik legjobbja), de számomra akkor sem nevezhetõ egyértelmûen rpgnek. azok meg, akik WOW-fanatikusak (akinek nem inge ne vegye magára), nem biztos, hogy elég lehetõséget fog nyújtani. nekem nincs meg a wow, mert nekem az nem tetszik, viszont megvan az Everquest 2 meg az FFXI, ezekre inkább mondanám, hogy rpg-k. és mégis KIZÁRÓLAG ezzel játszom, amióta megjelent ^^

TasManXT
a hozzászólásomban ott volt a szmájli, de vegyél vissza (már bocs).

psn: TasManHUN

capaszabi
ha érdekel a vesemûtét mibenvoltja, attól még kérdezhetek róla, akkor is, ha nem akarom kioperáltatni a vesém, csak képeket láttam róla, nem??? Pláne ha mindezt vakbélmûtét után teszem... <#integet2>

0Fritz0
Az ilyen capaszabi-féléken mindig jót szoktam röhögni.

Nem teccik a gém, de azért egy huszáros vágással lefikázom a saját topicjában... 😊
Legjobban ez jött be: "ezek a 500-1000G-vel való dobálózások elég viccesnek tûnnek". Bocsi, mostantól egy kavics is két milla lesz, reméljük így már megfelel.

szánalom powa

Jó játékot!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kata
Én csak olvasom az infókat errõl is, a WoW-ról is. Szeretnék a jobb mellett dönteni, és nálam a külcsíny sem utolsó dolog (nõ vagyok 😄). Viszont olvasok hideget is, meleget is. Azt tudom már, hogy a WoW rondább megjelenésû (kifejezetten low-poly), viszont nincs korlátozva a fejlõdés, meg a kereskedésnek is fontos szerepe van. A hátránya, hogy csak ork v. ember a választék. A GW szép, de egyelõre korlátozott (ami persze nem baj, amíg el nem érem azt a korlátot), és sokan azt mondják, nincs benne szerepjáték, inkább csak Diablo szerû hent.
A 2467-es hozzászólótól kérdem, hogy látott-e már olyan játékprogramot, amelynek bármilyen kiegészítõ korongja megjelent volna 2 hónapon belül folyamatosan? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

capaszabi
nem flémelni meg beugatni akarok, ha nem tünt volna fel idézem

"kérdés:"

azt is irtam, hogy SS (gyk.:ScreenShot) alapján írom a véleményem.

De ha az egész kommun ilyen tök (már bocs), mint te, akkor a gobbók és más inyenccségek sem fognak rávenni, hogy GWozzak, persze lehet hogy csak te vagy ilyen aggro. Ez vonatkozik Pukkkára is (bár õ smájlizott <#nevetes2>).

Csak némi képet szeretnék alkotni a gaméról, ha már nincs hozzá guest acc. és a véleményem leírhatom asszem. De ha nem akkor Bocs.

TasManXT
miért nem szerepjáték? nem mmorpg az biztos, de ez nem is feltétlen baj.

musha
?

TasManXT
define nem szerepjáték

musha
ahm...
ez nem WOW.
ez nem szerepjáték (mondjuk annyira az, mint a diablo).
a pénz roppant változó mértékben jön, elsõsorban attól függõen, hogy hol vagy. a kezdõbb helyeken NAGYON kevés pénzed lesz, ahogy haladsz elõre, egyre több lesz (de ez szerintem minden játéknál így van). ja és küldetésekért nem kapsz pénzt (én legalábbis még nem kaptam ha jól emlkszem).
nem kéthavonta jön ki kiegészítõ, csak félévente. és nem kell megvenned, csak ha akarod.
ha úgyis kizártad, hogy játszol vele, akkor miért érdekelnek ilyen részletek? <#confused>

TasManXT
Miért kell véleményt írni egy játékról amit nem is láttál??? 😊 Én nem írok semmit a wow-ról, mert nem játszottam vele és nem is láttam róla videókat/képeket.
Kiegészítõk 6 havonta jönnek budget áron, csókolom!

Pedig Orc nak itt lennél te =)

BEAST
nc

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seaweed
Nah ha valaki meg akar keresni akkor Cassandra Ryuxa neven benaskodom egy bogyos macaval <#bee1>
Seaweed
Privat ment.
capaszabi
Sziasztok!

kérdés:

itt mennyi pénzt adnak a kveszt rewardok és a droppok? mert wow-hoz képest ezek a 500-1000G-vel való dobálózások elég viccesnek tûnnek.

a világ szééééépnek tûnik, de interface igy SS-ról eléggé oldszkúlnak és nem túl informatívnak tünik wowhoz képest.

bocs hogy mindent wowhoz hasonlítok, de én azt nyomom.

8k tényleg szuper ár és elgondolkodtató, de kiegek ha 2 havonta jönnek, 6k-ért, akkor az ugye annyi mintha elöfizetéses lenne😛

Csak ember!!!! Na nálam ez kizáró ok. bocs. majd ha lesz gobbó vagy elf akkor szaladok, megveszem.

Jó játékot mindenkinek!!!!

Õõ Hát nemtudom ezt hogy pontositsam jobban?Kaptál uniq itemet?

Seaweed
Ertelem szeruen. Ha figyelmesen elolvasod meg egyszer le is irtam hogy hetfon azaz MASODIKAN igazoltak vissza a megrendelesem telefonon, ahol a tegnapi azaz HARMADIKA napot jeloltek meg a szallitasra! (mint mar sokadszor a rendeleseim soran...valahogy mindig vasarnap jon ram az ilyen 😛)....
De a dobozon is latszik hogy nemhogy masodikan szallitottak volna..de aznap adtak at a GLS futarszolgalatnak! Ergo keptelenseg lett volna az aznapi szallitas.

Mindez annak fenyeben hogy mas varosombeli hetfon megrendelte, kedden kezhezkapta ugyanonnan, kisse felhaborito!!! (Annak ellenere hogy nagyon sokszor rendeltem mar toluk gamezt, es meg voltam elegedve!)

Nah de fatylat ra, itt van...kostolgatom..izlik!
<#wink>

Pre-Orederes? Pontositsd plz ezt a kerdest!
De azt had kérdezzem már meg hogy azis pre-orederes e!?

Mivel maj. 1 senki nem dolgozik,igy hiába rendelted vasárnap.

musha
hát tulajdonképp `letápolja` az ellenfelet. pl. folyamatosan csökkenti az életerejét egy ideig vagy elszív tõle manát, ilyesmi. nem rossz szerintem.

genRob
Sziasztok!

A mesmer az tulajdonképpen mit tud?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Seaweed
Nah megjott a csomag....
Csokoltatom a tisztelt CDgalaxisokat! Mint a futartol megtudtam ezt TEGNAP adtak fel igy hiaba is vartam volna tegnap hogy megjojjon!

Ehhez kepest ugye vasarnap rendeltem, hetfon viszaig telefon...keddre igert szallitas...

Szep! Meg jo hogy nekem a munkam ilyen kotetelen hogy itthon tudok ulni ha kell...
Devil_Gy
Haj! Ha választottam 2. kasztot és meg is csináltam a küldit akkor lehet még azon változtatni vagy új karit kell kezdenem?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Seaweed
Nah ajem redi...remelem ma fel negyig meghozza..utana sajnos mennem kell melozni...
tradertõl lehet venni 500g-ért

ReTeK
"Rune of Holding-ot(duplázza améretét a tatyónak)" ilyet kitõl merre hol lehet venni ?

EmThor
oké vettem 😄

PTW
hol a viharba lehet ilyen fasza kardot szerezni?
😄

11 es karakterem ,szerencsétlen egy 8-11 es fakarddal szaladgál... kéne már valami tuti

STREEX
Azt nem lehet megoldani hogy logout nál ne keljen a legközelebbi városból folytatni

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

BEAST
jah Inf van egy runám aminek lehet örülnél 😊 kár hogy nem adom neked <#mf2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
már nem <#nevetes1>

Inferno
Infinity Girl
ez a neve a csajnak akit keresel 😊

PS3/X360 user: Infernohun

EmThor
Infi bazz nem talállak Infinity néven... 😞

EmThor
<#nevetes1>

ha csaj játszik pasi karival az meg lezbikus miii?! <#idiota>

EmThor
<#beka2>

Inferno
Beast nem fázol ?<#vigyor2><#awink>

PS3/X360 user: Infernohun

Adam5
Na sikerült cd-rQl felrakni, csak a data könyvtárból lévö setuppal lehetett mer ha a közvetlen a cd-n lévövel akartam akko kiakadt.

Helló én most kezdtem gulid warsot és lenne 1 kérdésem.Miért van az ,hogy nem fogadja el azt a confirmation linket amit küldtek mailbe.Azt írja nincs az az oldal.Mondjuk játékba beenged ,de kicsit idegesít ,hogy confirm amit vissza kéne küldeni az nem elérhetõ. Találkozott valaki ezzel a hibával?
Banyapapa
Keresd a hivatalos oldalon, talán ott van még.
Miután letelt a hivatalos megjelenés elött ugymond "teszt", egyböl kért egy kodot.
Csak az enyém még késik😛

Proba cseresznye.

ElfQT
73 KB

Vigyázat, a leopárd harap!

EmThor
ja látom, van 2kb-os kliens az megold mindent, www.guildwars.com

ElfQT
De: www.guildwars.com.
Ott virít a Download The Client...
A Client utána leszed minden mást (nem lesz kevés!).

Vigyázat, a leopárd harap!

EmThor
ja, de dobozban van 2 install cd is ha nem akarsz a nettel szenvedni

Adam5
Netrõl nem lehet letölteni esetleg klienst és a dobozban lévõ keyyel aktíválni?

deep
Ja ha 2 gépben is próbáltad...😊
deep
Tekintve, hogy eddig senki nem számolt be ilyesmirõl, a helyedben felmerülne bennem a gondolat, hogy esetleg nálam van a hiba😊
Próbáld ki másik gépben is, mielõtt visszavinnéd, megkímélhet egy felesleges körtõl...
Adam5
2gépen is kipróbáltan és eggyiken sem megy. Amúgy meg minden mást betöltött a meghalytó ami a kezembe akadt szal tuti nem azzal van a baj.

Adam5
holnap vihetem vissza.