Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
kösz, MM csekk lesz akkor 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
csá 😊 még érettségi felénél se vagyok de már tervezem GW játszást is wow mellett😄

๏̯͡๏﴿

EmThor
semmi csak tetszett 😊

runethecrow
Engem érdekelne ha megvan még.

Seaweed
Oooo miert hogy kellett volna mondanom?
Inferno
<#eplus2><#eplus2>

PS3/X360 user: Infernohun

EmThor
ez jó: "láttak még".... mint vmi kihalóban lévõ faj 😄

EmThor
sonic legalább spoilerezz lécci 😄

Seaweed
8K
CD Galaxis : elfogyott utanrendeles alatt
Automex: detto

Nagyobb aruhazakban (pl MM) lattak meg.
BEAST
sziaaa 😊) 8000 pénz ha jól emléxem ... és nem tudom hogy mennyi maradt ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
Mennyie kerül a gém/kapható még Bpn?😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hogy kell ide eljutni? <#wow1>
Seaweed
De azert 8-an legyurtetek siman nem?
új ruci <#vigyor2>

lvl 31-es Dragon <#wow1><#wow2>

PTW
van 2db Necromancer Rune OF Minor Blood Magic-em , ha esetleg érdekelne valakit..

én csak azt mondtam hogy a mecs végén már csak én meg a gyerek voltunk és én nyertem ennyi...
amit mondassz csapatot azt is ki lehet nyirni, nehezen, de ki lehet...
pl egy Mesmer grouppal....

Annyira tap a warriro?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

BEAST
nemmondod 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

EmThor
tank

BEAST
mondjuk nem kell W/Mo-knak lenniük ... elég ha qrvasok Warrior/akármi van 😄DD ... szó szerinte legázolják az ellent ...

EmThor
kösz

BEAST
van de már Katának igértem 😄DDD

BEAST
1000 arany= 1 platina

BEAST
látod ez a rossz hozzáállás ... hol láttál te 1v1-et az arénában? probálj megállítani 6 W/Mo-t 2 Mo/W-vel a hátuk mögött ...

musha
ja meg van egy eladó Warrior Rune of Minor Axe Mastery-m ha érdekel valakit.

EmThor
irc guildwars.hu a quakeneten bejön? mer nekem a quakenetet se hozza be újabban... :/

musha
én esetleg hammer-bõl tudnék adni egy 14-21-est...de az nem kard 😞

PTW
hááj

nincs valakinek véletlenül egy eladó fasza kardja..?
megõrülök, lassan 15 ös a karakterem és egy akkora f*s karddal mászkálok shiverpeaksben hogy az szégyen. 8)
és még egy normális fegyverbe nem botlottam

Kata
oksa! On-lány leszek szerintem akkor is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
de most off-fiú vagyok 😄 majd estefele 😄

EmThor
szia nem, de még alacsony szinten vagyok és most akarok rangert indítani, röfi állatkával 😄 vkinek volt 14. szintû pig pet-je Pumba néven 😄

Garden De Thor bows 😊

Kata
szia!
Találkoztunk már? Karid neve? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
<#wave>

Kata
minnyá on-lány leszek 😊

[/cserf][/fülünyúl]

arany rúd<#hehe>
nemtom, de nem tökmind1?

EmThor
1000 arany az 1 platina vagy mi a neve?

EmThor
de 😄

sztem azt nem lehet tammelni

EmThor
novemberi várható kiegészítõig van még idõ!!

nemsokár szerintem indítok rangert és milyen állatom lesz, na milyen?

vadröfi 😄

azirafael
Brühühü én a hétvégén betonoztam anyóséknál, szóval még mindíg lvl 6 vagyok....

annyira nem egy über kaszt 😊
én arénában lenyomtam még régebben egy W/Mo-ot E/Mo-al, csak vakitani kell és nincs adrenalin <#hehe>

Seaweed
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Hmuda
Én is ezen gondolkoztam kicsit. Remekül illik a Life-syphon a Frenzy mellé. Bár még gondolkozom a Rangeren. Monk azért nem akarok lenni, mert nem én vagyok a legjobb healer a világon...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

EmThor
lécci minimális kommentet a képregényekre, mert ha nem teccik nem csinálom és elkapálom magam, ha tetszik akkor még várható, KÖSZI 😄

BEAST
a Warrior/Monk nagyon jó kari ... a legjobb party ha soksok W/Mo és 2 Mo/W van a partyban ... nincs az az ellenség ami legyõzné õket ... ja de egy másik ilyen party 😄

EmThor
monk-ot láttam sokat, de én necrót használok, de nem az igazi, manaigényes, de hátha beindul 😄

Bakutyin
nem.
Persze ettõl még megvehetem de szeretem ha korlátlan a tár.
Megvan az a hülye tulajdonságom, hogy ahelyet hogy a legszimpatikusabb kaszttal elkezdeném tolni, elviszem mondjuk 10 szintre, megunom/kiváncsi vagyok a többire és elkezdem egy másik kasztal...aztán azt is megunom, és jön a következõ...

Hmuda
Warrior mellé milyen szakmát javasolnak az egybegyültek?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

EmThor
ja, mé' nem elég ? 😄

gyûjtõváltozatot veszel 17ért asszem lehet 6 de nem tuti

Bakutyin
+
ja és az igaz hogy max 4 karaktered lehet?