Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
talán 6ezerig lemegy de így is olcsóbb a 10-12 ezresekéhez képest

Bakutyin
Ez a játék régebben nem jött be annyira, de most vhogy nagyon tetszik😄
Szóval szeretném megvenni, merthát ugye feltörni nem nagyon lehet..😞
Viszont az ára nekem egyenlõre még elég borsos...szerintetek fog ez még lejjebb menni?...(mármint az ára) Csak hogy érdemes-e várni vele.

EmThor

<#wave>

EmThor
swordmanshipet elírtam... ááááááááááááááá 😊

EmThor

<#nyes>

EmThor
hajnali 3ig bírtam, én is most keltem <#wave>

BEAST
EMBER 😄D most keltem fel és már korán reggel 😄DD ÁÁÁÁÁÁ 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

EmThor

<#crazya>

Sáska
Hi, Sonic Feltett még régen egy movie-linket (#1922), de már sajnos nem él.. valaki nem tud olyan helyet, ahonnan még le lehetne szedni?

Seaweed
Buktam 3 probalkozas alatt 59%-nyi energiat...vegen mar 1 Charr-al alig birtam el...(Szitu az volt hogy a farkasfalka taktika szerint ollozgattam Charr orjaratokat hogy eljussak celomig..de egy elagazasnal 4!!! 5-6 fos jaror csapat ugrott ram! Az elsovel siman, a masodikkal epphogy elbirtam..a negyedik meg karoltve a harmadik megmarad felevel beledongolte a Henchmanokat a foldbe es nekem is nyekk lett utana...)
Meg jo hogy visszamenve visszakaptam az energiam..amugy nagy szarban lennek most.
Ez jó =)

Seaweed
Az konnyen lehet...akkor viszont tenyleg legyurom az ork undorom es megyek haverokkal WoW-ozni...

Amugy epp megtalaltam az elso utam ahol keves a Henchmanok telljesitmenye...

Ha Underword meg hasonló keményebb helyekre eljutsz ahol alapban lvl24-26 lények vannak henchmanokkal kb 5s-ig birod tartani õket.

akkor nem sokáig fogsz játszani ezzel......

Seaweed
Hat en addig orulok mig nem kell playerrel party-znom!
Ugyanis az en ismeretsegi koromben, akiket meg mas scenebol ismertem meg, es joban vagyok veluk (pl CS,RSzim,Munka) egyik se GW-zik.....mind WoW-ozik....(Mar amelyik egyaltalan hajlando ezt a stilust szamba venni...mert aztan van olyan is aki elkezd kopkodni ha meghalja az rpg roviditest <#vigyor3>)
Seaweed
Tegyuk fel van valamilyen alapanyagbol x menyisegem. Azt fel lehet osztani 10-es packokra?
BEAST
eh miért nem szóltál hogy kép is lesz 😄DD az ünneplömet vettem volna fel 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
rettegek 😄DD de a mi klánunkba gyere különben szóba sem állok veled 😄DD

ReTeK
alma kérdés: Fur Square alapanyag hol/merre/mibõl szerezhetõ ? (valahol ezt írták a neten hogy Charr Hides-bõl lehet kiütni az Exp.salvage kittel)

0Fritz0
EHun Feat SCOG 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

musha
megnéztem, eddig 131-szer haltam meg (level 15) ^^

Nah Lvileg holnap megjön nekemis,ugyhogy rettegjél kicsi BEAST =)

te is az voltál csak elszúrtad <#kuss>
ki kell érdemelni <#crazya>

nemtom hányas szintû vagy, de ha majd eljutsz lvl 15-20-ra és még van hely ahová el szeretnél jutni, imádkozni fogsz egy fasza partyért hidd el!

BEAST
ok én kifejtem ... CSAK az elején lehet henchmanekkel menni ... késöbb annyi és olyan erõs ellenfelek lesznek a küldik során (arrol enmis beszélve hogy nem egyszer felkell osztani egymás között a feladatokat) hogy kénytelen van partyban menni ... és nagyon jó partyk kellenek mert sok helyen emebrekkel sem lehet boldogulni ... amikor Inf,Sonic vagy én képeket rakunk be és tele van gépi karikkal az azt jelenti hogy egy sokkal régebbi alacsonyabb szintû helyen vadászgat éppen cuccokra, ehez nem kell játékos party ...

0Fritz0
Hát nem ez volt életem legjobb hozzászólása, de azért remélem érthetõ. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Az elején cak 4 fõsek a party-k, de a küldik elõrehaladtával ez ki fog bõvülni 8-ra.
A csatin mindig lesz káosz. Pl. Már a céhtársak beszélgetései is elég szépen kitölti a csetmezõt. 😊
Majd meglássuk a kiegben.

Seaweed
..es szerinted ez menne egy olyan jatekkornyezetben ami tele van olyan juzerekkel akik abban elik ki magukat hogy ok jobbak mint a masik, es jobb karaktereik vannak, es jobb cuccaik..es segitseg az feher hollo?!...
Ismerjuk D2 is ilyen volt..itt se lenne maskepp/eletkepes!

TISZTELET A KIVETELNEK!!!

Mondatja velem mindaz hogy en messze nem ebbe a scenebe valo vagyok...csak mostanaban csapongok az rpg-k vilagaba is..es ezt tapasztalom lepten nyomom barmerre jarok! De megegyszer hangsulyozom! Tiszetelet a keves es rendes kivetelnek, mert azert szerencsere van olyan!
Seaweed
Mivan mivan! Neked az ilyen pasik jonnek be? 😄 Akkor te el lennel ajulva itt nalunk <#bee1> (Ketmeteres amerikai feka kosarasokkal vagyok "korbeveve"...<#vigyor3>)
Csak nézegesd a képeket amit belinkelnek hogy milyen fasza partik vannak ember.

Mert hogy?? Szerintem igen de fejsd bõvebben ember..
Imádom az ilyen reagálásokat.
<#levele>

Inferno
Te tudod mirõl beszéélsz ember ???<#confused><#conf>

PS3/X360 user: Infernohun

Ahogy nézem itt a topikot itt mindenki, egyedül nyomja esetleg a segítõkkel. Tisztelet a kivételnek annak a néhány embernek, aki talál magának állandó társat. Ezt felróhatnánk a játék egyik hibájának, hogy ennyire szét van szórva mindenki ezer Serveren. Ez az egyik dolog, ami nem tetszik ebben a játékban, hogy nincs senki rászorulva, arra hogy csapatban nyomja, mert ott a segítõ. A másik meg a max 4 fõs csapat. Azért az ezeréves diablóban is 8-an tudtunk kalandozni.
El tudnék képzelni egy olyan csatit, ami a diaboban van csak itt nem csati, lenne, hanem mondjuk egy város, ahol pl. csak magyarok lennének. Nem hiszem, hogy ez nagy gond lenne a készítõknek. Vagy igen? Csak, mert ha valakinek küldi baja, van, akkor nem tud hirtelen segítséget szerezni. Tudom, van ez a ventrilo de, nekem pl nem jön be. Egyébként minden más rendben van. Remélem az elsõ kiegészítésben, ezt majd megoldják valahogy, mert most olyan káosz érzetem van.

Kata
Majd használható üzemmódba helyezlek 😉)

[/cserf][/fülünyúl]

Inferno
Néger mi? <#circling>

BEAST
áh nem tudom ... egész nap a nagyanyám terrorizált a takaritással ... életemben nem pakoltam ennyit ... 10 perc és megyek 😊 de nem tudom mennyire leszek használható 😄DDD

Kata
Beast, jöhetnél már, mert meg vagyok lõve egy-két questtel. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Jah, Black Joe lett, egy 2 méteres nagy darab néger állat.... 😄DD

(amúgy Laetitia Dorien a karim neve)

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Sose haljon meg a tápod, mert viheti magával a többi okosságot is.
Vége. 😊

0Fritz0
Kata, mi a karid neve? 😊
(Valami õskan? <#wink> )

EmThor
OFF

sose haljon meg a venti a tápegységetekben, mer
meghaltam mire kicseréltem

rigmus vége 😊

BEAST
emberek valamikor szervezni kéne kisebb nagyobb összeröffenéseket 😊 közös megmozdulásokat ... pl pvp only karikkal hall of heroesba 8 fõs partykat szervezni stb ... nem csak klánon belül ... persze nem csak ezt lehetne ..

BEAST
amugy is ma nagyszülõlátogatás volt és a nagyanyám megkérdezte hogy még mindig olyan szép rend van e mint amikor legutoljára megcsinálta ... én meg megmondtam hogy utána mindent megkerestem hogy hova pakolt ... csak elfelejtettem visszatenni õket 😄 egész nap takaritottam 😄DDDD

sajnáljatok 😄DD

BEAST
😄DDD

BEAST
HATALMAT NAGY ÉS ERÕS BÍSZTNEK

BEAST
félreérted 😊 nem az zavar hogy te az vagy 😄 hanem hogy én nem 😄DDDDD

Inferno
Beast ha annyira zavar még ma kilépek a clanból !!! (Probléma megoldva)<#taps>