Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Nekem monkkal csak egyszer volt gondom, mikoris a harc közepén letámad pár ellenfél, a monkot meg csak egy. Az én életerõm rohamosan csökken, már túlvan a felén, a monk meg alig kap pár kis karcolást. Erre elkezdi saját magát gyógyítani. Úgylátszik a prioritással is gondok vannak. Na mindegy, fiatal még a játék, el lehet nézni a kezdeti botlásokat.

Bár ez a beakadás nemtudom, hogyan csúszott át a bétán. Elég szembeötlõ hiba és a megoldás is kézenfekvõ (bizonyos távolságon kívül magától teleportáljon a játékoshoz).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kata
Sajna, még van bug az npc segítõket illetõen. Nekem pl. egy monkot nyelt el a föld. A térképen ott volt a pöttye, a listán full életerõn ott volt a neve, de a pötty helyén a nagy semmi volt, és nem is mozgott utánam, illetve nem nyomott cselekvést harc közben. Nekem is restart volt az a küldi. Remélhetõleg most már javítják ezeket a hibákat.

[/cserf][/fülünyúl]

Hmuda
Ja és vélemény a játékról: egész jó, csak baromi zavaró, hogy a segítõk néha beakadnak. Most is amiatt dõlt romba egy fél óra munkám mert az íjászom beragadt egy lámpa és egy lépcsõ közé, a Charrok lerusholtak, mindenkit legyalultak, de mivel az íjász halálos nyugalomban álldogállt két kiloméetrrel mögöttünk, nem volt respawn és mehettem vissza a városba. Valahogy nem érzek ingerenciát megint elõlröl kezdeni a mészárszéket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ez volt a másik ötlet, hogy követni kell. Én ugyan nem követtem õket, de a kapu nyitva volt(a küldit elvállatam, de más fele mentem) sehol senki csak elvétve itt-ott, de gondolom nem szabad eljutniuk valahova? (a tûzhöz)
A fõ küldik már megvannak, csak a bónuszok hiányoznak. 😊
TasManXT
mikor megkapod a bonus küldit mögötted jön 4 char, na õket NEM szabad megölni. Kövesd õket tisztes távolságból és mikor elérik a következõ kaput /ami kinyílik/ már nyugodtan mehet a hent. gl

psn: TasManHUN

Seaweed
igen most (mar 2 napja)
De lehet, hogy nincs is 2.csapat?? De két bejárat van??...
Gondolom most mész megcsinálni a 2000xp-s küldit , én este csináltam meg õket!! Nagyon kemények lesznek ( a 2. 2000xps fõleg a Flame Templomnál) nekem a halálozási rátám csak 200%-al ugrott meg e küldi miatt, és a végére -60% életerõvel menni igen jó móka volt. Újraélesztõbõl ki, 6Charr Axe Warrior egybõl nekünk, és mire azt mondtam volna ,hogy „Nyikk” már a tüdõmbõl taposták ki a levegõt… …körönként ha egyet megtudtam ölni <#szomoru1>
Köszi a segítséget már kezdem érteni, majd este kipróbálom.
Az elsõ csapatot sikerült leütni, de a másikról róhattúl nem tesz említést 😞
Oda inkább a North városból menjél, az van közelebb!!!
Az elsõ küldivel kapcsolatban öljél meg minden ellenséget és folyamatosan nyomd a baloldali Alt gombot (megmutatja a ládákat, felszereléseket, városban az NPC-ket),ÿ(Ctrl-gomb megmutatja a terepen az ellenséget, városban a játékosokat, és a felfogadható NPC-ket). Egyszerre vidd vissza neki a 4páncélt , mert nekem például nem fogadta el a végén, lehet azért, mert egyesével vittem vissza neki.

A Surmiai küldivel kapcsolatban én is elrontottam, a lényege az, hogy a tûzvivõ alakulatokat meg kell ölni, mielõtt elérnék a kapukat. Ugye az egyik alakulatot egybõl látni lehet amikor megkapod az Öregtõl a feladatott, a másik kaput én a vízen keresztül találtam meg (Észak irányba) és lehet, hogy oda megy a következõ csapat. (?)

10 perc és on-line leszek…
Seaweed
Oksa. (akar mehetnenk egyutt is....ha mar egy cipoben jarunk)
Akkor lehet, hogy még összefutunk, mert én is kb fél 10 körül leszek fenn ezen a néven R/W 12LVL
Seaweed
Most epp Piken Square-ben toporzekolok...minden utam The Breach-bol kifele vezet...es el kellene jutnom Diessa Lowlands-ban talalhato Grenditch Courthouse-ba...
De sajna sok a Charr..es erosek is...edddig megszivtam..visszafordultam...(£v£6 Henchman-okkal..en £v£11 E/R vagyok, Cassandra Ryuxa neven...)

(Nagy valoszinuseggel este kilenc utan tudok ma jatszani.)
Azért köszi. Merre felé járkálsz, mert esetleg összefuthanánk és megpróbálhatnánk megoldani a problémát. 😊
Seaweed
Sajna az egyik bajodban meg en is mint cipoben jarok..masikra meg nem tudom a valaszt....sorry
Köszi a linket, de a megoldás az sajna nincs meg vagy én nem látom 😊

Seaweed
www.guildwars.hu ott is van kb 5-6..de szerintem ugy 10 korul biztos van.
Seaweed
http://www.guildwarsguru.com/map/map.htm
Üdv mindekinek

Segítségeteket szeretném kérni két missioval kapcsolatban.
Az elsõ hogy a nyag falnál lévõ bónusz küldetésnél nem találtam meg mind a négy ruhadarabot, csak hármat, merre találom õket?
Illetve, a ruins of surmiában lévõ bónusz küldetést hogy kell megcsinálni ill. mit kell csinálni?
Egyébkén király a game!!!

Elõre is köszi

hali

Hmuda
Amúgy ha van magyar guild, akkor csak egy? És mi a neve?

E/N-re azt mondják nagyon jó párosítás, én nem tudom, nem voltam még azzal. Sztem amúgy tök mind1 mivel vagy minden párosítás megállja a helyét

Phoenix007
Ezen rajta van valahol a kezdõ zóna is? Valahogy nem találtam...

Úgy egyébként a tapasztaltabb versenyzõk milyen kasztokat ajánlanak? Most nekiállnék a játéknak komolyabban, nagyjából kipróbáltam mindet, de nem tudok komnkrétan dönteni, hogy melyikkel kéne nyomulni. Mondjuk egy Elementalist/Necromancer párosítás?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

nem kell hozzá nagyító az biztos 😊

azirafael
Hát ez elég brutálnagy <#crazya><#eljen>

BEAST
Sonic aláírásában találtam 😛

GW map: http://gwforum.ca/moom/GWMap2ndBetaLabeled.jpg

Nyitott szem 4 teh win! 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyetértek, ezt a képet én sem szerettem volna látni...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

A cooperative quest-eken kell tuljutnod, és akkor kapsz új helyszíneket, azok lendítik tovább a fõ sztorit. Még van vagy 4-5 ugyanekkora, ha nem nagyobb helyszín, mint Ascalon 😊
Amúgy én is most vagyok level 11, szal én sem vagyok maxon 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

BEAST

mennyire megfogsz lepõdni 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DropTable
Az 17-es szinten nyilván világos, hogy a lerombolt ascalon egész kontinensel együtt van, de lassan megvan 70%-a a városoknak. Kicsit csalódott vagyok emiatt.

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

BEAST
azt hittem lvl20 után csak pvp lesz ... nekem már az is elég lenne imádom 😊)) ... de vannak olyan helyek ahol lvl20on is meghal az ember nagyon profi partyval is 😊 ...

deep
Volt itt korábban egy link a teljes térképhez. Meglepne, ha az egészet bejártad volna már.
EmThor
szint max 20 de van kihívás, térkép meg egy egész kontinenes, szal nagyon nagy, jóval több mint ascalon

DropTable
Mekkora a max level a játékban? Egy haver most volt 20 és utána már csak skill pontot kapott semmi mást. Tudja valaki, hogy van-e még térkép több is vagy csak a virágzó Ascalon meg a lerombolt? 17-es szinten lassan megvan az egész térkép fejtve, nagyot csalódnék ha csak ennyi lenne a játék.

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

runethecrow
háát azért a terephez kicsit több idõ kell szerintem...

Seaweed
Grat a lvl10 hez 😊
Én arra céloztam,hogy viszonylag hamar "kijátszható" (felfedezhetõ a terep)...
runethecrow
én most leszek level 10

EmThor
nem szeretném tudni hogy mi következik a sztoriba ki lesz a fõellenfél, és erõsen spoileresek a képek szal plíz egy linket max vagy vmi, mert nem tom nem átugrani akkorák, köszi 😊

Seaweed
Mivel is vett el, es milyen oromot?
LOL
EmThor
SONIC!!! lécci ne vedd el a felfedezés örömét.... :/

Seaweed
Nah neh mar.. £v£11 vagyok....
Elég kiábrándító,hogy mindenki max szinten van :/
Mennyi idõ is telt el a megjelenés óta?
0Fritz0
Helyes kis gyík.. 😉

Buli tájm! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

easyrider. egyszer egyedül is lecsaptam warriorral :-]>

runethecrow
...izé...ez nagy...nagyon NAGY<#guluszem1>

Seaweed
ehh "szep" <#pardon1>
faszt 😊
felére levettük az életét, meghalt egy monk kivételével mindenki, mire felrezelt minket addigra fullon lett az élete, megint levertük felére, de utána nem élte túl senki 😊