Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
A következõ kép még jobb lenne.. ott feküdtünk egymás mellett halottan pár másodperccel késõbb 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Hmuda
Légyszi ezt ne eröltesd.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sámán
Nem jobb csak nagyobb! <#bee1><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Ez sokkal jobban sikerült kép😊

kép
nájsz 😊

Sámán
Szupercsata -nem, a látszat ellenére nem mi nyertünk! 😄DD
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Hmuda
Amikor jólesik. Én maradtam és megcsináltam minden küldetést amit csak találtam és level 7-8 körül mentem el, ezek után a post-searing elég könnyû volt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ott az üzenetem végén a cimke, hogy kinek ment a válasz. Neked is érdemes lenne használnod, roppant praktikus és áttekinthetõbbé teszi a dolgokat. :-)

winona
a pre-searing Ascalont kb. hányas szint után érdemes elhagyni?
A kollegák mindent elmondtak, egyetértek velük. Hülyeségeket beszélsz, Jakuza.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

wordsworth
Hmuda ez kinek szolt <#csodalk>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Hmuda
Már megint csak szövegelsz de ha azt se tudod, hogy milyen a játék akkor miért mondasz ítéletet felette? Így is baromságokat beszélsz, ne tedd magad még nevetségesebbé légyszi.

wordsworth
igen de az a kiscserkész meg sem fog tudni sebezni engem hiaba vagyunk mind a ketten lvl20asok... minden a skilleken mulik

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Sámán
Ez az én házam egyik terasza 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Klánsziget! 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

[Jakuza]
Na eppen hogy a skillnek nincs hozza semmi koze, ha minden kiscserkesz eleri 3-4 nap alatt a max szintet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

0Fritz0
Jah, SCOG-nak is van. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SRobert
Dor-nak van, szerintem a ScoG-nak is...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

EmThor
superior mesmer rune of inspiration magic, -50health, árban megegyezünk... ö mennyit ér egy ilyen? sárga salvageable itembõl hullott

SDana
<#wave>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

EmThor
Superior mesmer rune of nemtommi(vmelyik mesmer mágia) ha kell vkinek privizzen meg: Gardan De Thor, vagy email

Mudan Mines küldiben van egy olyan rész hogy egy vár mellet mész el benne van 3 mursaat, 1 boss, és rohaadt sok white mantle. Na ha azt kitakaritod akkor elismerésem.

Es azzal mi a baj?
Ha botolni akarsz, vagy netán egész nap a gép elõtt ülve szintekre vadászni, ez valóban nem a te játékod. Itt a skillen múlik minden, nem a szinten...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

melyik klánoknak van már GH-juk? lehetne rendezni klán vs klán fájtot 😊

[Jakuza]
Ez tantorit engem is el egyenlore ettol a jatektol.
1. a 20-as szintlimit
2. hogy minden kiscserkesz kimaxolja a karaktert nehany nap alatt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

underworldben minden mob elõholt? Illetve minden mob dupla sebzést szenved holy támadásokkal szemben?

SDana
Naja... sehol egy onyxia, vagy antharas... Marad a pléjerölés 😊
Egyébként azért ALben legalább lehet fejlõdni la2ben (fõleg free szerveren... ), de itt már tényleg csak farm. 18 vagyok és még mindig a ssivatagban kolbászolok. Utána már csak poén küldizés lesz, meg cuccfarmolás.
Persze így megvan az elõnye a dolognak, hogy nincs kényszer a fejlõdésre folyton. Nem lesz az, hogy xyz két bottal és alvási zavarokkal küzdõ haverokkal már rég a hídnál farmolnak (la2) 24bõl 25 órát és õk lettek az ûberek. Itt szépen kényelmesen megvárhatod, hogy legyen jó parti haverokkal és élvezetesen együtt játszatok, mert nincs hajtási kényszer.

Ferro_TwL
Valami kell a vegere is mert kulonben nem egy nehez jatek, de hol vannak ezek a kuldik mondjuk egy Onyxia killhez😄, szal nekem akkor is csak levezeto game marad, se idobe nem tud lekotni annyira, es nincs is benne annyi dolog. Jo game ez, jol el lehet vele szorakozni, de sokkal kisebb, kevesbe koplex, hamarabb vegigjatszhato mint a Wow. De havi dij nelkuli ami nagyon megdobja ezert eri meg. No meg a grafika is nagyon üt😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Soha ne juss el az utolsó három küldihez mert hihetetlen hamar fogod visszaszivni azt a szót hogy pörgös, és hogy jól jön levezetõnek. Mivel elég lesz egy mozdulat hogy minden ember elbukja a küldit.

Ferro_TwL
Aki itt van nagyreszük jatszott/jatszik Wow-al. Nem lehet a kettot osszehasonlitani. Ez inkabb diablo szeru jatek. Gyors fejlodes, porgos, akciodus, kontrolált, arena rendszeru pvp a vegen.
Ha meguntad a wow-t ez jol jon levezetonek, amig ki nem jonnek a bg-k meg az ujabb patchek. Szorakoztato, szep grafika, porgos, akciodus, jo kis arena pvp-kel.
Ami a legnagyobb elonye, hogy olcso (7-8k) es nincs havi dij, ezert mindenkeppen megeri. (Ja es ezt is Blizzradosok csinaltak, akik kivaltak a Blizz-bol mar ez is garancia, hogy nem kapsz szart a penzedert. De csak ismetelni tudom magam, ennyi penzert vetek kihagyni.)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

MrStokes
Felreertettel 😄, nem vitat akarok, hanem meg szeretnem ismerni valamennyire a GW-t, anelkul, h megvennem semmi eloismertet es hatterinfo nelkul. Ehhez kerem a ti segitsegeteket.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
nem lesz vita ^.^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Jaj kérlek ne kezdeményezz megint vitát!!!!!!!!!! <#kuss><#duma><#wilting><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

MrStokes
Sziasztok!

Kb 3-4 honapja tolom a WoW-ot de elerkeztem arra a pontra, ahol kisse unamassa es grind-szeruve valt a jatek es arra gondoltam kiprobalnam a GuildWars-ot is. Ehhez kernek toletek egy kis infot es segitseget.

Lenne par kerdesem, ill. keresem a nagyerdemuhoz.
1. Ha van koztetek olyan aki mar kiprobalta mind a Guildwars-t es mind a WoW-ot, az meselhetne kicsit rola, h mik a hasonlo es eltero dolgok a ketto kozott. Mik azok amik jobbak a WoW-ban es mik azok amik jobbak a Guildwars-ban.

2. Tudnatok-e olyan cimeket adni a weben, ahol olvashatnek a jatekrol es annak rendszererol minden fele vonatkozasban. Nem, kell, h magyar oldal legyen, johetnek angol oldalcimek is.

3. Mennyi a jelenlegi szintlimit, mennyi ido alatt lehet elerni azt mondjuk napi 4-5 ora jatekkal? Olvastam h tervezik a kiegeszito lemez elkesziteset. Erdekelne h ezt kb mikor akarja a kiado megjelentetni.

4.Mennyire jellemzo a jatekban a grindolas, vagyis milyen mertekben van a jatekos rakenyszerulve arra, h karakteret grindolas utjan fejlessze.

Meg rengeteg kerdesem lenne, de 1enlore ennyi is megteszi, ill. ha tenyleg birtokaba juthatnek nehany hasznos oldal cimenek, az nagyban megkonnyitene a dolgomat az informaciok utanajarasat illetoen.

Elore is koszonom mindannyiotoknak a hasznos hozzaszolasokat.

ui.: Amugy kb mikor jelent meg a jatek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hogy lehetne átmenni Usa szerverre? Még csak az International Districtekre tudtam átmenni.

BEAST
jah , tiszta AL fíling ... csak itt nehezebb haladni 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ReTeK
"gyilkoljak le 300 24-30 as szintû ellent hogy kapjak még 5 k xp t heheh vicces"

hmmm lájnédzs2 fíling ?

[Jakuza]
Valoszinuleg azert, ha majd kiegeszitoket kiadjak emelni tudjak a szinteket a 20-rol.

PTW
Warrior/monk

Még egy kérdésem lenne.
Melyik a legerõsebb karakter? Meglátásotok szerint.
Aki egyedül és partyban is jól fejlõdhet.

PTW
ez az underworld szerintem el lett kicsit tolva....

nemttudom mi értelme hogy 20 as szintû karaktereknek 10.000 Xp s küldetéseket adnak.. ki a francnak kell a 32. skillpoint. ahelyett hogy mondjuk pénzt vagy tárgyjutalmat adnának.. lementem tegnap és el is ment a kedvem az egésztõl... gyilkoljak le 300 24-30 as szintû ellent hogy kapjak még 5 k xp t heheh vicces... éa még jó drop-ba se botlottam

azon filóztam, hogy lehet át kellene menni usa szerverekre, mert így sose fogunk lejutni Underworldbe, sose lesz így guild hall stb <#rinya>

re
ki volt kapcsolva a nyetem <#rinya><#szomoru1>

M313R
Valóban nem szimpla cucc shadow weapon a neve underworld és fissure of woe a két hely ahol lehet találni (asszem inkább az utóbbi) axe nagyon impozáns fõleg ha még meg is van vadítva egy kis festéssel. Festésnél arra kell vigyázni, hogy a komplementer szín jön ki nem az amit ráöntesz.
Amire fáj a fogam az egy maxos ethernal shield szép zöldesen fluoreszkál és átlátszó, ennek is itt van a beszerzési lehetõsége.

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

Köszi a gyors választ <#vigyor2>

musha
természetesen egy vásárláshoz egy account jár. egy accounthoz pedig 4 karaktert csinálhatsz.

Sziasztok!

Ha megveszem a gammát akkor az activation key, hányszor használható?
Csak egy accountom lehet vagy lehet több is?
(Gondolom accounton belül lehet több karakterem is!)

és az csak enn yit tud, jól néz ki?

Na tegnap én is láttam világítos axot. Kérdeztem is mi az de senki nek válaszolt. Full fehéren világít.

EmThor
gyúrjá még 😊