Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wordsworth
Ha axe volt akkor a Chaos axe volt. Kicsit lézerkardos feelingje van.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ket lehetoseged is van:
1.Keress partit s azzal menj ki a varosbol.
2.Kijaratnal npc-s harcosokat is felvehetsz magad melle./Kijelolod majd a zold keresztre kattintasz./

Medi Zitus lvl20 mo/me kicsit pihentetve mig utoler a csapat
Mr Snau lvl 12 me/n vadul pvpzve lassan fejlodosen de legalabb van klanos partim

Zitus

hi all,
van olyan, hogy elakadtam? Ascalon old city-ben állandóan lealáznak, kimegyek a nyakambaugrik kát skorpió, oszt végem...
ilyenkor tényleg ennyire láma vagyok, vagy mit is lehet itt tenni?
thx
ezt biztos nem, a pengéje is fehér volt, éppen errõl beszélek, elég fura volt, nem szipla cucc volt szvsz. Ja és farmolta, kb 5 percel a mutatás elõtt. Ismeri vki az ilyen fegyvereket?

EmThor
fehér a legáltlagosabb cucc... amugy lehet h befestette, igen fegyvert is lehet festeni, igen, festéket is lehet keverni

Figy, ma láttam az egyik klántársnál egy full fehér fegyvert, nem csak a kiírása volt fehér hanem maga a fegyver is, ez is vmilyen új ritkasági osztály vagy mi? esetleg ezt jobban lehet upgradelni? Ha nem tudod hol lehetne utánna nézni?

Sapka azthiszem nincs amit colledctor adna, de nem tudom pontosan.

Hová kihez kell csatlakozni?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Phoenix007
Az elsõ fázisban tudtok-e olyan collectort, aki ringmail sapkát vagy csizmát ad? (A másik három már megvan.)

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Ha szólsz Sonicnak hogy vegyen be a GUILDBE akkor fogunk találkozni 😊

Nincs valakinek eladó tûz sebtésû bowja? Vagy esetleg runa is érdekel ami tûz sebzést ad fegyvernek.
Eu-t akartam irni :-)

Hol játszotok mert én az aun nyomom,e egy magyarral sem tudok találkozni :-(

Fotos Hun néven játszom nagy magányomba :-)
10-es Mo/W vagyok.

SDana
Miért nem csináltál belõle csiberagút...? Csak keresni kell egy tûzvarázslót, akik felfûti a kondért 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sámán
Nekem pont ez volt a bajom -istennek se tudtam megszabadulni moámtól 😄DD

FeketeVipera 77 SS

PTW
nem tudsz..
kiírj a, hogy: u already have a pet

ReTeK
sose mertem még kipróbálni :-)

ReTeK
szóval nem vész el az állatom ha hívok még 1et magam mellé ? (ideiglenesen)

kössz, akkor többet nem rakok bele!

M313R
Kicsit kiigazitanálak.

Fegyverek, botok stb. színei:
Fehér: Gyakori tárgy a megadott sebzésen kivûl semmilyen extrával
Kék: Kevésbé gyakori a sebzésen kivûl még valamilyen + képességel (extra sebzés vagy +health, +armor, esetleg sok alapanyagot adó vagy értékes)
Lila: Ritka tárgy van olyan is ami azon kivûl, hogy lila semmilyen más tulajdonsággal nem bír viszont upgradelni érdemes mert növelheted az értékét.
Gold vagy sárga: Nagyon ritka tárgy álltalában van valamilyen plusz tulajdonsága de ezt nem a színe dönti el, leginkább ajánlott a kereskedésre.

Kiegészítõk:
Minden fegyver, bot állhat egy elõtagból egy utótagból és egy plusz tulajdonságból ez alapján upgradelhetõ maximum 2 kiegészítõvel, visszanyerni viszont már csak az egyiket tudod belõle de ha nincs szerencséd akkor csak alapanyagot ad vissza viszont ilyenkor az alap fegyver mindenesetben elveszik.

Példa:
Fiery Dragon Sword of Fortitude:
Nagy eséllyel van extra +tulajdonsága pl. +1 sérülést okoz 20% eséllyel ha sötét mágia alatt van az ellenfeled.
A fiery jelöli, hogy tûz sebzése van, ez az elõtag
a fortitude jelöli, hogy az egészségedet megnöveli 20-30 ponttal

Tehát ebbõl a típusból a legértékesebb a gold Fire damage: 15-22, +1 damage (20% hexed foes) +30 health.

Ha testreszabatod akkor a negyedik tulajdonsága a +20% sebzés viszont eladni már nem fogod tudni.

Ha lebontod (mert elment az eszed) akkor kiadhat egy fortitude vagy egy fiery upgradet.

Ha mondjuk találsz egy swordsmanship upgradet akkor ha rárakod erre a fegyveredre akkor a fortitude elvész a fegyver neve megváltozik és a harmadik tulajdonsága is már nem +30 health lesz hanem swordsmanship +1 (10-20% közötti eséllyel)

Sima nem dragonswordeknél van esély az elõtag kinyerésére (Ebon, Icy, Barber, Poisoner stb.) természetszerüleg a dragonsword sebzését nem lehet Ice sebzésre cserélni.

Nagyvonalakban ugyenez igaz az íjjakra, hammerekre, axekra stb.

Akit bõvebben érdekel a téma és megy az angol:
Katt ide

►►^._.^◄◄

PTW
minden fegyverbe 2 upgrade tehetõ. pl. kardba pommel és hilt, íjba grip és string....

BEAST
nem ... vannak mágikus tulajdonsággal rendelkezõ cuccok , kék,lila,arany és ezeknek akár 3 runából vagy valamilyen kiegészitõ cuccból származó tulajdonsága lehet de csak egyet cserélhetsz ki

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nekem van fegyverem amin már 2-õ van, szerintem fegyver függõ!

EmThor
van új news 😄

EmThor
a forrás nemhivatalos gw oldal 😄 E3-on interjúvolták a srácokat (ncsoft), abból van az interjú

SRobert
A rangerhez: többen láttak rangereket 2 állattal. Egy küldin az egyik ranger pedig ideiglenesen maga mellé állított egy ott kószáló állatot.

Ennél többet nem mondok, mert nem értek hozzá. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
Úgy tudom, igen.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Biztos hogy csak egy rakható? És ha rányomok újat lecsréli a régit? A runákra is ez vonatkozik?

Amúgy ezeket honnan írtad ki? Hivatalos oldalon nem találtam ilyen szöveget 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

BEAST
1

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Megtudja nekem valaki mondani hogy 1 fegyverre menyni upgrade rakhato?

EmThor
remélem jól fordítottam, de a feladat a fejlesztõknél prioritást élvez, szal hajrá 😄

0Fritz0
Még az elsõ béták egyikén voltam rangerrel és ott is úgy volt, hogy leadhattad a régi pet-edet, viszont egyszerre több Charm Animal skill-t is betehettél a Skill Bar-ba.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PTW
hát nemtom ha ranger vagy, egy 20 as szintû Black Bear-rel magas beast masteryvel , az szerintem nem gyenge..

láttam eg yilyen macit aki még lornar's passban is szépen megállta a helyét

BEAST
nemtom pontosan ... csak kiprobálás szintjén voltam rangerrel , és ha jól emléxem akkor a régi leadása után az elveszett ... lehet tévedek :S

0Fritz0
Béta alatt még több állatkád is lehetett.
Nem is tudtam, hogy lekorlátozták.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

"- A készítõk dolgoznak a misszióból, csatából kidobódott
játékosok visszacsatlakozásának megoldásán, esetlegesen
henchman veheti át a helyét addig is..."

Azt a rohadt élet, ez nagyon-nagyon jó lenne, hiszen folyamatosan kivágódok a szar memória és a proci túlmelegedése miatt.

Ez szerintem is így van, fõleg figyelembe véve, hogy elég gyengusok az állatkák még magas szinten is.

EmThor
hát jelenlegi infók, mik várhatóak itt: info

PTW
jó lenn e valamikor egy update ben ezt a pet dolgot kicsit felturbózni, igazán lehetne több állatot is tartani. még akár úgyis hogy egyszerre több legyen elõ, mindenesetre azt hog y"tárolni" lehessen az inaktyv petet mindenképp meg kéne csinálni

BEAST
1xre csak egy állat lehet veled , ha le szeretnéd cserélni akkor le kell adnod a tammernél ha jól tom , õ ascalon kapuja körül van ... nemtom melyik a legjobb választás 😄

winona
hi,

az lenne a kérdésem, hogy egy Ranger hány állatot tudsz egyszerre magához "édesgetni"? és mit érdemes választani?

thx!
köszi szépen 😊
EmThor
ha van ismerõsöd akinek megvan a GW nézd meg nála 😄 4bõl 2 karakterem haveré... :/

EmThor
szörnyek elleni harcok hát iciripicirt hasonlítanak, az is csak hangulatban talán, de amúgy ha leülsz vele jáccani teljesen más élmény 😄

EmThor
OFF hehe, dalszöveg mindössze -> system of a down OFF

Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem: mennyire hasonlít ez a játék a Dungeon Siegre? Én azzal nyomtam elég sokat és nagyon bejött, mind a harcok, mind az egész hangulata, játékmenete! Jó tudom ez Online meg többen játszák egyszerre, de ettõl függetlenül maga a feelingje mihez hasonlítható a WoW-on kívül (mert még azzal sem játszottam)

köszi
azirafael
My cock is much bigger than yours,
My cock can walk right through the door!

Hmmm szerencsés ember vagy....<#szeret><#nevetes1><#fogmosas>

azirafael
Akinek esetleg rare material kellene, és még lerombolt Ascalonban van annak tudom ajánlani, hogy keresse fel a sanitariumot (kb ott van ahol a régi ascalonban az Apátság) mert annak a bejáratával szemben van egy material crafter csávó aki egy csomó rare materialt craftol (iron ignot, perchamen, linen stb...). Fur square-t pedig ascalin cytiben lévõ collektor csávó csinál 5 scar hide-bol.

Egyébként szintén kezdõknek jó tanács, hogy járja be Ascalon környéki vidéket, mert sok exp-t lehet gyújteni meg csomó cuccot, nem beszélv a rengeteg skillrõl amit fel lehet szedni. (én hétvégén ezt csináltam és jó volt 😄 )MOndjuk hála Sonic13-nak fullos cuccokban tudtam egyedül henchman nélkül végigmenni a térképen <#mf2><#eljen><#vigyor4>

EmThor
/age 67óra 30 perc körül, mióta ápr.28óta kész a karim