Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
1.Keress partit s azzal menj ki a varosbol.
2.Kijaratnal npc-s harcosokat is felvehetsz magad melle./Kijelolod majd a zold keresztre kattintasz./
Medi Zitus lvl20 mo/me kicsit pihentetve mig utoler a csapat
Mr Snau lvl 12 me/n vadul pvpzve lassan fejlodosen de legalabb van klanos partim
Zitus
van olyan, hogy elakadtam? Ascalon old city-ben állandóan lealáznak, kimegyek a nyakambaugrik kát skorpió, oszt végem...
ilyenkor tényleg ennyire láma vagyok, vagy mit is lehet itt tenni?
thx
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Fotos Hun néven játszom nagy magányomba :-)
10-es Mo/W vagyok.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Fegyverek, botok stb. színei:
Fehér: Gyakori tárgy a megadott sebzésen kivûl semmilyen extrával
Kék: Kevésbé gyakori a sebzésen kivûl még valamilyen + képességel (extra sebzés vagy +health, +armor, esetleg sok alapanyagot adó vagy értékes)
Lila: Ritka tárgy van olyan is ami azon kivûl, hogy lila semmilyen más tulajdonsággal nem bír viszont upgradelni érdemes mert növelheted az értékét.
Gold vagy sárga: Nagyon ritka tárgy álltalában van valamilyen plusz tulajdonsága de ezt nem a színe dönti el, leginkább ajánlott a kereskedésre.
Kiegészítõk:
Minden fegyver, bot állhat egy elõtagból egy utótagból és egy plusz tulajdonságból ez alapján upgradelhetõ maximum 2 kiegészítõvel, visszanyerni viszont már csak az egyiket tudod belõle de ha nincs szerencséd akkor csak alapanyagot ad vissza viszont ilyenkor az alap fegyver mindenesetben elveszik.
Példa:
Fiery Dragon Sword of Fortitude:
Nagy eséllyel van extra +tulajdonsága pl. +1 sérülést okoz 20% eséllyel ha sötét mágia alatt van az ellenfeled.
A fiery jelöli, hogy tûz sebzése van, ez az elõtag
a fortitude jelöli, hogy az egészségedet megnöveli 20-30 ponttal
Tehát ebbõl a típusból a legértékesebb a gold Fire damage: 15-22, +1 damage (20% hexed foes) +30 health.
Ha testreszabatod akkor a negyedik tulajdonsága a +20% sebzés viszont eladni már nem fogod tudni.
Ha lebontod (mert elment az eszed) akkor kiadhat egy fortitude vagy egy fiery upgradet.
Ha mondjuk találsz egy swordsmanship upgradet akkor ha rárakod erre a fegyveredre akkor a fortitude elvész a fegyver neve megváltozik és a harmadik tulajdonsága is már nem +30 health lesz hanem swordsmanship +1 (10-20% közötti eséllyel)
Sima nem dragonswordeknél van esély az elõtag kinyerésére (Ebon, Icy, Barber, Poisoner stb.) természetszerüleg a dragonsword sebzését nem lehet Ice sebzésre cserélni.
Nagyvonalakban ugyenez igaz az íjjakra, hammerekre, axekra stb.
Akit bõvebben érdekel a téma és megy az angol:
Katt ide
►►^._.^◄◄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ennél többet nem mondok, mert nem értek hozzá. 😊
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
láttam eg yilyen macit aki még lornar's passban is szépen megállta a helyét
Nem is tudtam, hogy lekorlátozták.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
játékosok visszacsatlakozásának megoldásán, esetlegesen
henchman veheti át a helyét addig is..."
Azt a rohadt élet, ez nagyon-nagyon jó lenne, hiszen folyamatosan kivágódok a szar memória és a proci túlmelegedése miatt.
az lenne a kérdésem, hogy egy Ranger hány állatot tudsz egyszerre magához "édesgetni"? és mit érdemes választani?
thx!
Lenne egy láma kérdésem: mennyire hasonlít ez a játék a Dungeon Siegre? Én azzal nyomtam elég sokat és nagyon bejött, mind a harcok, mind az egész hangulata, játékmenete! Jó tudom ez Online meg többen játszák egyszerre, de ettõl függetlenül maga a feelingje mihez hasonlítható a WoW-on kívül (mert még azzal sem játszottam)
köszi
My cock can walk right through the door!
Hmmm szerencsés ember vagy....<#szeret>#szeret><#nevetes1>#nevetes1><#fogmosas>#fogmosas>
Egyébként szintén kezdõknek jó tanács, hogy járja be Ascalon környéki vidéket, mert sok exp-t lehet gyújteni meg csomó cuccot, nem beszélv a rengeteg skillrõl amit fel lehet szedni. (én hétvégén ezt csináltam és jó volt 😄 )MOndjuk hála Sonic13-nak fullos cuccokban tudtam egyedül henchman nélkül végigmenni a térképen <#mf2>#mf2><#eljen>#eljen><#vigyor4>#vigyor4>