Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wordsworth
Hát ez úgy van, hogy akármennyit lehet nyomni és egyszerre a klánból 8an tudnak menni. De ugye váltogathatjátok egymást. A GvG(guilshallon) a lényeg, hogy megkell olni masik guildlordjat. Vannak katapultok is a pályán evvel lehet szopatni az ellent.. A pálya közepén van egy zászlótartó. Oda berakjatok a sajat zaszlotokat es akkor ha tartjatok a zaszlot moraleet kaptok. Minden csapatnak vannak npvk(archerek swodmanok) és mindkét csapatnak van ilyen kis erõdítménye. Ezeknek van ilyen kapuja azt kell kinyittatni guild chieferrel. Utánna bementek középre ott a guildlord meg még csomó npc es azt leölitek vége. Ja és a csapatok 2 percenként ujraélednek egészen addig míg meg nem hal a guildlord.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Gladiator
hát, de SG-n egész sokan vagyunk. szentem egy 15 fõs céhet lehetne csinálni.

wordsworth
Ha nézed a gw.hu-n a fórumot akkor rájössz, hogy nincs sok értelme mivel minden ember saját guildet akar es a legtöbb guild csak 3-4 fõs max amik vannak nagyobbak(DoR,Ehun,SCOG) bocs ha valakit kihagytam.

Gladiator
és akkor a többiek addig mit csinálnak? hogy választjátok ki, hogy ki harcoljon. a többiekkel ez kicseszés nem? meg milyen gyakran vannak ilyen céh harcok? meg hogy megy ez. gondolom kihívtok egy céhet harcra, aztán összegyültök vhol, vagy hogy?

SRobert
😊

ha 100 tagú is egy guild, egyszerre akkor is csak 8-an harcolhatnak, plusz a háziállataik.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Gladiator
nem igazán pörög a topik, úgy veszem észre.
amúgy, ha meglesz a game, nem akartok egy SG guildet létrehozni?

Gladiator
õõõõ, lehet egy kérdésem?

ugye vannak ezek a céh háborúk. most ezek hogy mûködnek? egyik céhben van 50 ember, a másikban 20 és akkor gyerünk? vagy meg leeht szabni, hogy max 10 ember harcolhat, vagy hogy?

wordsworth
Köszi igyekszem hozni a formám.<#beka3>

Ferro_TwL
Öcsém van egy stilusod gratula😞

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ja a healer szar volt mert mindig azután rohangált aki közelebb volt hozzá. Azt se tudta hol a feje, izgult szegénykém. 😊

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

sztem meg forditva <#vigyor4>
inkább pve-re viszek npc healert mint pvp-re

Kata
Én pont pvp-re értettem. Pve-ben tökéletesen hasznavehetetlenek. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

még ha 1 vki dumál a többi meg hallgatja az is jobb, mintha nem lenne fent senki 😛

SZEG007
TS az még itt is gázos, mert sokan vagy csak halgatnak, mert nincs mikrofon, vagy egyáltalán nem vágják hogy müködik a TS😊

az elején még én is bizakodtam =P
majd talán 1-2 hónap múlva (lol) akkor talán mehet élesbe 😛
kb addigra lendül bele a mi kis klánunk 😊
meg majd akkor mi is használunk TS-t vagy ventrillot^^

wordsworth
Naja mi is annak vettük semmi többnek... De jó volt. Az elejen kicsit neztem hogy haltunk meg hamar de meg jo hogy nemvolt kapunyito ^^

mi csak egy friendly meccset akartunk nyomni, még komolyan se vettük, voltak akik az uccsó pillanatban jöttek meg questrõl
a legtöbb ember lvl 15 körül jár, pvp karival jött be 3 ember, hogy legalább 20as legyen =PP
na mind1 nem vitatkozok, mi nem vettük komlyan, csak ki akartuk próbálni, hogy milyen, azt se tudtuk mit kell pontosan csinálni =DDD

wordsworth
De akkor is.. Semmi rossz szandek nem volt benne hogy kitette,,,, Nemtudom miert faj ez neked...

"te szar" <--- ehez gratulálok, majd én is így fogok hozzád szólni

másik meg nem neked mondtam, de mind1

ott van hogy "Válasz '0Fritz0' üzenetére (#3901)" <#idiota>

SZEG007
WW ne ezt ne

SZEG007
Na ez egy frendly meccs volt kérem ne vonjon le senki messzemenö következtetéseket, és ne legyen acsarkodás thx😊

wordsworth
Sonic te szar en tettem ki képeket? Én dicsekedtem? Még montam is hogy 2 hech volt nálatok... bhahh<#banplz>

tele vagyunk healerekkel <#idiota>

0Fritz0
Akkor is kitettem volna, ha nem mi nyerünk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ja, pve-n talán, de nem pvp-ben 😄

lol
pont ezt beszéltük, hogy majd dicsekedni fogtok 😄DD
de nem akarok kifogásokat irogatni miért volt ilyen könnyû dolgotok, mert utána csak az lenne, hogy mentegetõzök 😄

wordsworth
nembaj 😄 meg igyis olcso volt ^^

Kata
Úristen! Te hol vásárolsz? Én superior absorptiont 20K-ért láttam kínálni. A superior vigorért sem ad jóérzésû ember 40-50K-nál többet. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
hm. A hencsek gyakran jobban használják a skilljeiket, mint egy human játékos. Szal nem feltétlenül jelent hátrányt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
grat <#taps><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wordsworth
De ne hagyd ki hogy ket hencsmen volt naluk 😉
Fighter es healer dde ennek ellenére jóvolt

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

wordsworth
A superiorok 40 platinakat ernek.. DE sajnos a piacon ennél jóval drágábban lehet venni... Nekem a sup vigor 70K volt es a sup absorpation szintugy. Szoval sajnos jóval többet elkérnek érte mint amennyit ér...

Kata
Sõt, már találtam is egyet. Ha kell, privizz rám a játékban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
1-2K az alap, a lila, sárga változatok akár 3-5K is vannak. De ha kicsit türelmes vagy, akkor ha pottyan egy nekem, odaadom ingyen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
igen, a superiorok mind 10K felett mennek

[/cserf][/fülünyúl]

PTW
superior runákat szerintem min 10 de láttam már superior vigor-t 40K ért árulni

EmThor
superior mesmer rune of insp magic mennyit ér?

PTW
igen ez így van .. de perzse azért vannak kb értékek..
egy sima minden xtra nélküli dragonsword 15-22, szerintem 1k-t megér.. mivel viszonylag ritka fegyver, tûzsebzése van és a markolat (ami a tûzsebzést adja) bármikor kinyerhetõ belõle.

Hmuda
Az ilyesmi sosincs meghatározva. Mindig saját belátás serint kell kereskedni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Phoenix007
Emberek, van valami oldal, ahol le vannak írva a cuccok reális értékei? Mondjuk konkrétan egy Fiery Dragon Sword-ért mennyit szabad adni?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

nah most lesz pénzem megyek megveni yuhééé ... 😊

nem Droknar's forge?

EmThor
iron forge ban vanyi nál van +15 attrib küldi!

wordsworth
augry rock

STREEX
És melyik városban van ez a priest?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Hali!

Priesthez odamész és kapsz egy tesztet.Három co-op pályát kell megkeresned a sivatagba és megcsinálni mindhármat(Thristy River,Elona Reach,Dunes of Despair).Ha megvagy visszamész hozzá.

Gladiator
biztos hülyeség, hogy fanoktól kérdezem ezt, de milyen lett? érdemes megvenni? olyasmi mint a diablo, sazlé, hogy neten együtt lehet csinálni a küldiket, meg full hent az egész?

wordsworth
Lehetne csinalni.