Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(A primary/secondary megjelölés a név mellet értelemszerûen nem feltétlenül jelenti, hogy tényleg kétkasztú avgy a pri a valós "elsõdleges", a kettõ kasztból bármelyik attribute-jai és skilljei használatban lehetnek a karinál.)
Emiatt igazából nagyon kevés kombó jó (Pl. W/Mo addig jobb, amig solozik vagy béna Monkokkal megy, egy kimaxolt W és egy kimaxolt Mo ütõsebb, mint két W/Mo).
Én Rangerrel nyomom, és az eredeti Elementalist másodlagos osztály "semmire se jó". Egyelõre azt gondolom, hogy nem nagyon van szükség Ranger skilleken kívül másra (Ja és a Ranger Beast Masteryja sajnos gyenge, nincs kiegyensúlyozva.)
(Fontos, hogy késõbb is lehet (cca 20. lvl elérésekor vagy utána, helyszínhez kötött quest) másodlagost váltani.)
A két kaszttal kapcsolatban még fontos, hogy az attributékat korlátozott mértékben vissza is lehet venni, így menet közben változtatni a buildon. (Szintén PvEben, megfelelõ társak hiányában lehet fontos, illetve speciális questnél, természetesen leszámítva a tévedés korrigálást, vagy a gyenge buildet - mint a Ranger beast masteryje.)
Ezen kívül még Necrot játszok, a többi kasztról nem tudok "belsõ" infot adni 😊
Vigyázat, a leopárd harap!
PvP-re csinálhatsz 1 kasztú karit is, DE csak olyan tulajdonságokat adhatsz neki, olyna rúnákat rakhatsz a páncéljába, amit a szerepjátékos kariddal már "unlock"-oltál... Warrior, esetleg W/Mo mehet, W/N nem hatásos, lecseréltem, W/ME szerintem nem naon mûxik, de lehet cáfolni 😉 hm, többit nagyon nem vágom...
üdv
Daoc utan/melett most 4 haverral ugy dontottunk belevagunk a GWbe.
Rutinosabb holgyek/urak velemenyet szivesen vennem,hogy ugy altalaban egy 4 fos grp milyen setupal lehet eredmenyes...egyik haver mar csinalt egy warrior/mesmer...ami fogalmama sincs mennyire jo,nem jo...elsosorban pvp erdekel minket, szal ha megtennetek,hogy leirojatok bizonyos kombo pl elementalist/mesmer...stb,hogyan ervenyesul pvpbe, elonyei hatranyai...mert mint utana halottam mar nehez elrontan a fejlesztest, csak az elejen kell jol valasztani😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Volna egy olyan kérdésem, hogy elkezdtem összeszedni collectors-tól ringmail cuccokat(71armour), de legginsel na találkoztam. tudja valaki esetleg merre találom a gyûjtõt aki adja és mit kell vinni?
Elöre is köszi.
[/cserf][/fülünyúl]
Fritz: Olvastam a gépigényt, de én szeretek biztosra menni. Megnéztem a videót, hát nem sokat mutat. Szép a világ, ez tény, de ezeket a screeneknél is láttam 😊
Nagyon fontolgatom hogy beszerzem a játékot, de szerintem nyárra marad. Vagy majd meglátjuk.....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Windows XP/2000/ME/98
800 MHz Pentium III or equivalent
256 MB RAM
ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX with 32MB of video memory
500 MB hard drive space
Internet connection
DirectX 8.0
Recommended System Specs:
Windows XP/2000/ME/98
Pentium III 1GHz or equivalent
512 MB RAM
ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series with 64MB of video memory
500 MB free hard drive space
Internet connection
Ízelítõ:
http://www.fritz.amigo.hu/GW/gw.avi
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Jól olvastam hogy ennél az a játékot megveszem a boltban, aztán havidíj nélkül korlátlanul játszhatok? Nem hittem volna hogy valaha ilyet látok a piacon. Most egy demot töltök, hogy megnézzem bírja e a gépem a gépigényét, de ha jól megy, lehet hamrosan találkozunk...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Mondjuk idegesítõ ez a folyton rohangászó taktika, így valóban nem tudtam senkit se leölni, pedig folyamatosan ütöttem egy monkot.
Na mindegy, éjszaka mindig csak az amcsik nyernek. :/
[/cserf][/fülünyúl]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és a fél party magyar volt! <#vigyor2>#vigyor2>
1. mind2 helyen 1 nyelvet beszélnek, ezért õk MINDIG használnak vmi voice chat progit (TS, Ventri...) még random teamben is és még PVE-n is
2. idõeltolódás miatt
3. sokkal többen játszanak
stb
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
►►^._.^◄◄
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
leöntöttem a billentyûzetet...<#kuss>#kuss>
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
köszi 😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ÚJ FORDÍTÁS fenn lesz ma vagy holnap, csekkolni az aláírást 😉
És ezek a guild trainerek hol találhatók?
- Igen, az összes karaktered annak a guildnek a tagja lesz.
- A skill pontokért skilleket lehet vásárolni a Skill trainereknél. Persze nagy részük megszerezhetõ küldetések során is, de van ami nem. Azt 1 skill pontért, meg valami csekély aranyért meg lehet vásárolni nála.
[/cserf][/fülünyúl]
csak tegnap vettem meg a játékot és lenne pár kérdésem:
Hol lehet jobb páncélt venni?
Ha belépek egy guild-be akkor az karakterenként van vagy az összes karakteremre vonatkozik?
Hol lehet a skill pontokat elkölteni?
Egyenlõre ennyi, majd még biztos lesz több kérdésem késõbb😊
gondoltam leirom😊