Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ElfQT
Pari: az én véleményem valszín némileg egyedi, de sztem igazából azon múlik a dolog (a build), hogy meghatározott számú attribute pontból kell kihozni a legtöbbet, és emiatt max 3 attributet lehet kimaxolni. Egy kimaxolt attribute vagy kettõ félig felnövelve elvben lehetne azonos erejû is, de mivel 8 skillt lehet egyszerre használni, nem nagyon érdemes többfelé "tördelni" ezt a lehetõséget.

(A primary/secondary megjelölés a név mellet értelemszerûen nem feltétlenül jelenti, hogy tényleg kétkasztú avgy a pri a valós "elsõdleges", a kettõ kasztból bármelyik attribute-jai és skilljei használatban lehetnek a karinál.)

Emiatt igazából nagyon kevés kombó jó (Pl. W/Mo addig jobb, amig solozik vagy béna Monkokkal megy, egy kimaxolt W és egy kimaxolt Mo ütõsebb, mint két W/Mo).
Én Rangerrel nyomom, és az eredeti Elementalist másodlagos osztály "semmire se jó". Egyelõre azt gondolom, hogy nem nagyon van szükség Ranger skilleken kívül másra (Ja és a Ranger Beast Masteryja sajnos gyenge, nincs kiegyensúlyozva.)
(Fontos, hogy késõbb is lehet (cca 20. lvl elérésekor vagy utána, helyszínhez kötött quest) másodlagost váltani.)

A két kaszttal kapcsolatban még fontos, hogy az attributékat korlátozott mértékben vissza is lehet venni, így menet közben változtatni a buildon. (Szintén PvEben, megfelelõ társak hiányában lehet fontos, illetve speciális questnél, természetesen leszámítva a tévedés korrigálást, vagy a gyenge buildet - mint a Ranger beast masteryje.)

Ezen kívül még Necrot játszok, a többi kasztról nem tudok "belsõ" infot adni 😊

Vigyázat, a leopárd harap!

EmThor
Hali

PvP-re csinálhatsz 1 kasztú karit is, DE csak olyan tulajdonságokat adhatsz neki, olyna rúnákat rakhatsz a páncéljába, amit a szerepjátékos kariddal már "unlock"-oltál... Warrior, esetleg W/Mo mehet, W/N nem hatásos, lecseréltem, W/ME szerintem nem naon mûxik, de lehet cáfolni 😉 hm, többit nagyon nem vágom...

üdv

Pari
Udv Mindenki,

Daoc utan/melett most 4 haverral ugy dontottunk belevagunk a GWbe.
Rutinosabb holgyek/urak velemenyet szivesen vennem,hogy ugy altalaban egy 4 fos grp milyen setupal lehet eredmenyes...egyik haver mar csinalt egy warrior/mesmer...ami fogalmama sincs mennyire jo,nem jo...elsosorban pvp erdekel minket, szal ha megtennetek,hogy leirojatok bizonyos kombo pl elementalist/mesmer...stb,hogyan ervenyesul pvpbe, elonyei hatranyai...mert mint utana halottam mar nehez elrontan a fejlesztest, csak az elejen kell jol valasztani😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

musha
mindenhol azt hallani, hogy nagyon jól megy gyenge gépeken is (na jó, p1-en biztos nem), de a minimum gépigény itt szerintem nem kamu, mint a legtöbb játéknál.

Hali mindekinek
Volna egy olyan kérdésem, hogy elkezdtem összeszedni collectors-tól ringmail cuccokat(71armour), de legginsel na találkoztam. tudja valaki esetleg merre találom a gyûjtõt aki adja és mit kell vinni?
Elöre is köszi.
Kata
Nyugodtan beszerezheted, ha kedveled a kicsit diablós-hentelõs, és szerepjátszok-ha-akarok típusú dolgot. 😊 Aztán majd gyere a céhünkbe. 😄 *fizetett hirdetés hangzott el*

[/cserf][/fülünyúl]

Ottto
Hát sajnálattal vettem észre hogy amit leszedtem az csak a client volt.
Fritz: Olvastam a gépigényt, de én szeretek biztosra menni. Megnéztem a videót, hát nem sokat mutat. Szép a világ, ez tény, de ezeket a screeneknél is láttam 😊
Nagyon fontolgatom hogy beszerzem a játékot, de szerintem nyárra marad. Vagy majd meglátjuk.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

0Fritz0
System Requirements:
Windows XP/2000/ME/98
800 MHz Pentium III or equivalent
256 MB RAM
ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX with 32MB of video memory
500 MB hard drive space
Internet connection
DirectX 8.0

Recommended System Specs:
Windows XP/2000/ME/98
Pentium III 1GHz or equivalent
512 MB RAM
ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series with 64MB of video memory
500 MB free hard drive space
Internet connection

Ízelítõ:
http://www.fritz.amigo.hu/GW/gw.avi

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ottto
Hali gyerekek!
Jól olvastam hogy ennél az a játékot megveszem a boltban, aztán havidíj nélkül korlátlanul játszhatok? Nem hittem volna hogy valaha ilyet látok a piacon. Most egy demot töltök, hogy megnézzem bírja e a gépem a gépigényét, de ha jól megy, lehet hamrosan találkozunk...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

dougO
Szerinted az idõeltolódás miért elõny?<#confused>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Kata
Éjjel én is próbáltam 3 EU-s csapattal. Hát elég bénák voltak. No meg egy rakás amcsi csapat volt. Nekem az tûnt fel, hogy mindenki csak rohangászott jobbra-balra mint a töketlen kutya, és érdekes módon egyszercsak elfogyott, elkopott a csapat. Mindig én haltam utoljára. :/
Mondjuk idegesítõ ez a folyton rohangászó taktika, így valóban nem tudtam senkit se leölni, pedig folyamatosan ütöttem egy monkot.
Na mindegy, éjszaka mindig csak az amcsik nyernek. :/

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
semmit ... egy marék fame-t ennyi ... mivel eddig talán 3x jártam ott és mindig 7 fõs klános partykba léptem be mindig a többségben levõ klán neve alatt megy a party ... teljesen random partyval szinte képtelenség eljutni odáig :o legalábbis velem még nem történt meg 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fansite Friday #46 by guildwars.hu

http://forum.guildwars.hu/viewtopic.php?t=102

és mit kaptál amikor nyertetek?

BEAST
magyarokkal még soha nem arnénáztam 😊 de sok francia és német partyval nyertünk ott ... kár hogy egy büdös szót sem értettem 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

múltkor 4x tudtunk nyerni 5.-nél bebuktuk =(
és a fél party magyar volt! <#vigyor2>

Amcsiknak + kóreaiaknak sokkal könnyebb dolguk van mint az eu játékosoknak
1. mind2 helyen 1 nyelvet beszélnek, ezért õk MINDIG használnak vmi voice chat progit (TS, Ventri...) még random teamben is és még PVE-n is
2. idõeltolódás miatt
3. sokkal többen játszanak

stb

BEAST
ja igen ... ha valaki egyszer eljut a Hall of Heroes legutolso szintjére ott 5x kell gyõznie 😄DD szal télleg nem sok esély van erre 😄DD

0Fritz0
Legalább ki tudjuk használni az ötszöri régióváltoztatási lehetõséget. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

M313R
Ha jól tudom nem is elég egyszer nyerni egy adott régionak hanem megszakítások nélkül talán 5-ször? Kicsi esélyt látok erre egyelõre az európai teameknél...

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

BEAST
mindig azé az istenek kegye aki nyer a Hall of Heroesban ... és akié a kegy az mehet le az UnderWorldbe

Ezt nem igazán értem, akinél nincs az istenek kegye, az nem tud lemenni? Tuti nincs így, mert akkor pl. ha koreánál van, európa nem veheti azt el, mert nem tud lemenni 😄 De akkor hogy van ?😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

BEAST
igen 😞 sajnos ez elég ritkán sikerül 😄DD de ez várható volt ... már csak azért is mert amerikában és koreában egy nyelvet beszélnek ... az már csak ráadás hogy a koreaiak fanatikusok 😄 ... elég nehéz egy europában erõs játékostábort csinálni 😄

EmThor
ja az megvan rég kösz, de gondolom csak ha EUnál az istenek kegye...

BEAST
a Temple of Agesben lehet lemenni , a legegyszerübb ha Bergen Hot Springsbõl mész oda.

deep
Temple of the Ages-ból
EmThor
underworld honnan érhetõ el?

0Fritz0
Ezért nem kell kihagyni az átvezetõ animációkat... 😊

Ha már ott jársz akkor biztos kihagytál egy fontos átvezetõ animációt, ami kipotolná hiányos tudásod. A Frost Gates mission végén megtalálod. 😄

ma reggeli bénázásom eredménye...

leöntöttem a billentyûzetet...<#kuss>

ReTeK
hmm jól néz ki, a tulajdonságai is jók ?

EmThor
danke 😄

underworld

EmThor
átlátszó íj, pajzs... honnan?? 😄 ascalon? 😄

Azt a mindenségit, ez miféle íj? nekemis kell! 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

wordsworth
Legújabb szerzeményem 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
hmm.. a vege fele? mert en ring of firenel vok

Dehogynem. Lesz még Rurik a Missionok során, de még mennyire hogy lesz. Meg is fogsz lepodni.

wordsworth
És akkor itt vége? mert utánna nemlátni.

EmThor
elhagyja apját és a frissen felszabadított Rin-t és belátván hogy nincs esély a Horda ellen, a menekülõkkel a Shiverpeak-hegység fele veszi az irányt...

köszi 😄

wordsworth
Királyak ezek a fordítások 😉 Amúgy mikor elhagytuk ascalon területét Rurikkal milett? Elvileg apját elhagyta nem? Mert az ott nem tiszta nekem 😊

EmThor
3500ért eladtam a superior mesmer rúnát... hááát, közepes teljesítmény 😄

ÚJ FORDÍTÁS fenn lesz ma vagy holnap, csekkolni az aláírást 😉

Kata
Szintén némely városban találhatók, a nevük mellett fel van tüntetve, hogy

[/cserf][/fülünyúl]

Köszi!
És ezek a guild trainerek hol találhatók?
Kata
- Majd ahogy továbbhaladsz a játék sztorijában, bizonyos városokban mindig tudsz erõsebb ruházatot csináltatni.
- Igen, az összes karaktered annak a guildnek a tagja lesz.
- A skill pontokért skilleket lehet vásárolni a Skill trainereknél. Persze nagy részük megszerezhetõ küldetések során is, de van ami nem. Azt 1 skill pontért, meg valami csekély aranyért meg lehet vásárolni nála.

[/cserf][/fülünyúl]

Sziasztok!
csak tegnap vettem meg a játékot és lenne pár kérdésem:
Hol lehet jobb páncélt venni?
Ha belépek egy guild-be akkor az karakterenként van vagy az összes karakteremre vonatkozik?
Hol lehet a skill pontokat elkölteni?
Egyenlõre ennyi, majd még biztos lesz több kérdésem késõbb😊
megneztem akiktõl anno kikaptunk GH harcba aza 135ik guild a ranglistán 46/34 es statiszikával
gondoltam leirom😊
SRobert
Sztem bárki segít, aki éppen tud. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Gladiator
aha, biztos. így annyira nem tiszta. majd a héten vmikor megveszem. vki majd segít a kezdetekben?😊

wordsworth
Az lehet de ne felejtsed el, hogy itt szinte mindenki klánban van.