Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehetne már rendezni magyar klán háborút! 😊
meg kellene dumálni egy idõpontot aztán mehet 😊
semmi tét meg ilyenek csak úgy funból <#vigyor2>

PTW
a sigillel tudsz Guild hallt venni

aláírásomban ott egy link, ott találsz térképet

ReTeK
emlegetitek ezt a sigilt ? ez tulajdonképpen micsoda ?
én csak hüledeztem mikor tegnap 60k ért hirdette valaki, na meg a 25k-s szuperior izé... pff rendes embernek honnan a rossebbõ van ennyi zsetonyja ? (farmol 1000L mint ott a videón)
<#wow3>

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

STREEX
Én most itt járok a térkép jobb alsó részén:
Nincsen se primary quest-em se misson-öm.Merre kell továbbmenni?Egyszerüen keletebbre kell továbbjutnom?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

MrStokes
Erdekelne, h be lehet-e allitani a jatekban azt, h a skill bar-on 1 skill-re ramozgatva az egerkurzort, a skillre vonatkozo olyan infomraciokat is kijelezzen, mint pl casting time, cooldown time, energy cost.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

én nagyon nem csípem a dragon meg a wyvern armort, amúgy grat hozzá 😊

wordsworth
Nem nez ki rosszul. Tied a kari?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

dougO
Grusi, mi a játékbeli neved? <#papakacsint>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

bocsinem láttam hogy te is ottvoltál, akkor nem szóltam.

De tényleg 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

SRobert
Te inkább gyere szkanderezni...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Kata
kérem kapcsojja ki a vetítõgépet 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Ez mekkora büdös paraszt dolog már 😄
Amúgy nekem is remekek a tapasztalataim a klántagokkal, mindenki rendes arc. Kár, hogy a PvP csatákban nem tudok részt venni, így nem vagyok egy túlságosan aktív vagy közismert tagja a SCoG-nak, de legalább ha vki kér segítséget, én szívesen adok, vagy ha találok vmi ritka cuccot, ami nekem nem kell, inkább elõbb csetben ajánlom, mielõtt eladnám.

egy klánban vagyunk, láttam, hogy csak 5k-ért cserébe akarja 😛

én most értem el 15k-t, amúgy ez a guild dolog nem rossz, tegnp lootoltm egy superior smiting rune-t, és oda akartm adni az egyik társnk, erre máshogyan nem akartaelfogadni csak ha adhat 5k-t, szal rendes emberek is vannak, ja amúgyha vkinek klánban van axeruája, zt akár meg is veszem 15-k erejéig. Amúgy guildon belül én mindent ingyen adok, meg más is, szóvl semmiképpen sem hátrányguildban lenni! nem véletleül guild wars a címe😄

nem rossz dolog, ha van ennyi, de túl sok mindent nem tudsz vele kezdeni.
Bár láttam már elég durva összegeket pl. superior fire magic runet vmi 65k-ért adták el stb...
meg akartak ezzel a sigillel is scammelni, kérdeztema gyerektõl, hogy mennyi erre mondta, hogy 125k, mondom, persze, max 100k lehet egy karinál, elkezdni, adjak neki 25k-t utána meg 100-at, mondom próbálj meg megscammelni mást <#kocsog>
vigyázni kell az ilyenekkel
ja, meg volt egy gyerek akit úgy scammeltek meg, hogy invitálták klánba, tök rendesek voltak veele meg minden, aztán azt mondták, hogy sigilt vesznek és mindenkinek 5k-t kell beleadni, gyerek odaadta, utána rögtön ki is rugták a klánból, meg aki invitálta arra se tudott pmezni mert "ignore" volt...szegény kölök

Jesszus... 😄 Én most harácsoltam össze az ötödik ezresemet dropokból, álmodni sem merek ekkora összegekrõl. 😞

ja, hogy megvettem 70ezerért a sigilt csak ennyi maradt <#rinya><#nevetes1>

cloth meg hide föleg, de egy kevés fa is kell asszem

winona
hi,

arra lennék kíváncsi, hogy egy Ele/Ranger-nek milyen anyagokat érdemes gyûjtenie? vhol azt olvastam, hogy wood meg iron nem kell neki, cloth meg igen - nos, mondanom sem kell, hogy az elsõ kettõbõl rengeteg van, az utóbbiból meg egy sincs.
Amúgy igazán jöhetne már a "csatába visszakapcsolódós" peccs, mert ez így már kezd frusztráló lenni. Brother's Fury-nak kb kilencedszerre ugrom neki, legutóbb a végcéltól 15 méterre fagyott ki..

66ezer arany? te beteg vagy 😄

Hi! Újra akarom telepíteni az op.rendszert és teljes formattálást szeretnék, de azt akarom, hogy a GW-s hud-om megmaradjon....az én gépemen van tárolva ennek a beállítása? Ha igen, mely fájlokat érdemes meghagyni? Kösz

Sámán
Szép! 😊

FeketeVipera 77 SS

wordsworth
hat azt hittem jobban nez ki de azert nem rossz. Grat annak akinek dobta 😉

PSP user n\' soon ps3 user too :)

UW drop (nem az enyém)

Most hogy visszaolvasgattam lattam hogy egyesek külömbözö colormix,meg carater generalo programokat ajálgatnak,igaz ezeg mind fentvannak gwonline.net en ,de senkinek nem ajánlom hogy ilyeneket töltsön le mivel mind1ik kivétel nélkül trojan =).Erre mellesleg a játék is felhivja a figyelmet.

mazsa
De van! Megveszed a kulcsot itt: www.plaync.com 😊

Hmuda
Nincs.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

császtok! ezzel a játékkal csak úgy lehet játszani, ha megveszi az ember eredetibe? vagy esetleg van más út is?
SRobert
jaja... mostanság velem is többször elõfordult...

Hiába, a szélessávú net az már csak ilyen gyors. 😄

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

EmThor
ja köszi 😄

EmThor
annyi connection error van, offline lát a progi néha tök gáz...

0Fritz0
Hopp, két 3846-os hozzászólás.
Milyen ügyes vagyok... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Örülök hogy segíthettem. 😊

Outlander
A necro népszerû és hogy mennyire jó, az attól függ milyen cél(ok)ra fejleszted, akárcsak a többi kasztnál..

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

értem, de sztem tuti ugyan annyit vehetsz mint ha lenne másodlagos is

EHun-ban mindig van tagfelvétel.....

musha
nem úgy gondoltam hogy több, hogy többfélébõl választhatsz, hanem hogy mondjuk van pl 5 megvehetõ skill az árusnál, abból 3 elsõdleges 2 másodlagos; ha nem veszel fel másodlagos kasztot, akkor 5 elsõdlegesbõl választhatsz (és értelemszerûen hamarabb elfogynak a skillek).
de lehet, hogy te is így gondoltad ^^

Szeva igen én vagyok az :-)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

MrStokes
Koszi a tippeket, latom a 6 mesterseg kozul sikerult a necron kivul az ossze tobbit felsorolnod, szal meg mindg nem tom mi lenne a legjobb... 😄
De az altalad leirtak alapjan az jott le nekem, h nem tul jo a necro, legalabb is nem tul nepszeru. Szolj ha tevednek! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

SDana
Ha nincs másodlagos mestersged, az mindössze egyetlen elõnnyel jár... Nem fog frusztálni (annyira), hogy csak 8 skillt vihetsz magaddal a küldikre, mert kevesebbõl kell válogatni 😊
Nekró mellé vegyél monkot és akkor kicsit szeretni fognak (mert ha gyógyítani nem is gyógyítasz, legalább támasztani tudsz). Vagy elementalistot és akkor lehet, hogy több elementalist skill lesz a barodon, mint nekró 😊. Vagy mesmert és akkor te leszel a tuti háttértámogató, de sebezni nem sokat fogsz. Vagy rangert és akkor legalább nyilazhatsz meg a feltámasztott csontok mellé lesz még állatkád is 😊. Vagy warriort és akkor csapkodhatsz is.

Ténleg, egy n/r nek ha kihal az állatkája, akkor tud belõle csinálni csontit és még utána fel is támaszthatja? Mert ez így akkor elég jó, sszimpla állat, dupla haszon 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

MrStokes
Hm, ez erdekes, pedig biztos voltam benne, hogy ha veszek fel masodlagost is, akkor valamilyen hatranyt szenvedek mindjuk az elsodlegesben.
De ha nem, akkor kiraly.
Ma szereztem be a jatekot es lenne meg par kerdesem.
1. Jelenlegi allaspontom szerint az 1ik mestersegem valszeg necromancer lesz, ehhez kernek toletek otleteket h milyen masik mesterseg lehetne az o komplementere! Mindket esetre varom toletek a javaslatokat(necromancy elsodleges v masodlagos mesterseg).

2. Az online manual arra biztatja a jatekosokat h csatlakozzanak egy klanhoz. Erdekelne h mely magyar klanok leteznek es melyek mutatnanak hajlandosagot a friss es ropogos karaktrem felvetelere.

Elore is koszonom a hozzaszolasaitokat.

"ha az ember nem vesz fel másodlagos kasztot, akkor..." az hülye

biztos nem kapsz több skillt a skill trainereknél, ha csak egy kasztod van

csak elõnnyel jár, nincs hátránya

musha
bár nem tapasztaltam, de gondolom ha az ember nem vesz fel másodlagos kasztot, akkor a skill árusoknál több elsõdleges közül válogathatsz. de mivel idõvel minden skill megtalálható/megvehetõ, ezért mindenképp érdemes másodlagos kasztot felvenni, így kétszer annyi skilled lesz, mintha nem vetted volna fel.
ha hülyeséget beszélek, akkor majd kijavítják <#vigyor3>

Sziasztok.
Valaki írja már le kicsit pontosabban, hogy hol lehet másodlagos skillt megváltoztatni. (köszi)
Vagy írjon rám a játékban
Blues Syn