Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma kaptam egy mailt az Automex-tõl, amiben megadták a 2 bónusz kulcsot, regeltem is a Factions Pre-Order Itemeset. Szal a kérdés az lenne, h mikor és hogyan kapom meg azt a két tárgyat?

BF3: csucsorr

Szrimi
szia lana
Velünk tudtok gyakni.Csak gw.hun a wmg fórumán jelezétek az idöpontot.

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

Tombi
nem bugyuta kérdés..engem is érdekelne de csakis a factions 😄

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

m4t1
Hello!
Elég bugyuta kérdésem van: 😄
Nem tudtok esetleg olyan helyet, oldalt, stb, ahol nem hitelkártyával lehetne venni online serial-t?
Köszi a helpet!
m

Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

PanzerWolf
Én is gondoltam ilyenre,hogy jó lenne ha lehetne arcot,hajat...stb változtatni.

Atisz
Az egész képet légyszi METALz, mert ez így nem egészen jön át...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ezekre a parádékra kíváncsi vok...

Lesz ilyen, legalábbis Gaile ezt mondta.

Kata
Mit tudtok arról, hogy a Factionsben lesz _egy_ lehetõséged a _már meglévõ_ karaktereid külsejének átformálására az új cuccokkal együtt? Gondolok itt arc, frizura, haj- és bõrszín...

[/cserf][/fülünyúl]

bár az tény, hogy én is úgy kezdtem

a 8v8 randomot nem ajánlom ^^

EmThor
van 4 vs 4 random + válogatott emberek alapján, van 8 vs 8

Aha mondjuk 10 en 10 ellen
EmThor
The Stone Golems are a recent favorite of the team, and are ancient guardians enchanted into pillars by the old Kurzick families to watch over their most precious locations. The various types of golems stand vigil in the Kurzick lands and will attack intruders.

EmThor
By earning faction points in new strategic Competitive Missions and Challenge Missions, roleplayers help their guild alliance take control of towns and outposts, giving them the ability to trigger unique events (e.g. parades) and gain access to exclusive areas of the town.

EmThor
játékos játékos ellen?

Hogyan lehet többen több ellen játszani?Semmit sem tudok angolul és semilyen nyelven se csak németûl.Bocsi ha naon gagyit kérdeztem!
Carlos
Nálunk is... 😊
Nagyon tetszett a FA farm. Csinálhatnánk rendszeresebben. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Dögivel vannak ilyen klánok, bizony...

Ott van a beg, a wss, valami Hun meg IL is rémlik, meg ilyesmik 😛

Szal élünk és virulunk. Speciel mi az uw-t nem visszük túlzásba - ha kell pók valakinek, azért lemegyünk és felhozunk 2 darabot - farmolni viszont ritkán megyünk UW. Viszont új pályákat tettek be - Deldrimort, ahol erõs holmikat lehet találni, valamint a tombból (sivatag) is pve helyszint csináltak. Mostanában az a menö sokaknál 😛

Ferro_TwL
Léteznek még magyar Gw klánok? Már marha régen játszottam a játékkal de most megint elõvettem és nagyon bejõvõs már a kieget is megrendeltem😊 Ha esetleg van valami klán akik járnak uw-be meg ilyen helyekre vgay PvP-znek szívesen beleépnék, Lady Exodia néven futok.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Fido4life
Ez már kéne..(mármint a játék)

METALz
Jacko attacks again 😊 pedofilia nem ismer határokat 😛

Mr Manson
Automex-nél most akkor hogy lehet ez az elõrendelés?
Elõre kell fizetni vagy mi?
Levélre nem válaszoltak eddig...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

EmThor

EmThor
kösz

úr nyelvén (angolul) mé nincs?

Csak a színeket kell nézni a bal felsõ sarokba:
kék -> piros -> sárga -> kék ->...
A karaktereknek van háttérszínük, ugyanezek és az ellenséggel szemben azt kell felállítani ami üti, vagyis kék pirosat, piros sárgát, sárga kéket öli meg.
Ha esetleg nem tudsz megölõ ellenfelet rakni, akkor rakj ugyanolyat, azok kivédik egymást.
Így már nem is fun, ha rájön az ember, hamar meguntam.

EmThor
addig nem jutottam, mer jöttek a haverok 😄

na megnéztem de nem vágom, harcoltam, de túl bonyolult + kurva szót nem értek

Te linkelted be a kóreai Factions-ös játékot (#11354), nem próbáltad ki?

EmThor
?!

Luxon párti lettem, sorra gyerem meg 😊

Kis Factions, lehet játszani terület foglalósdit, nagyon poén 😊

METALz
Biztos kerestek eleget ezen az oldalon a készítõk ^^

METALz
A zene az tényleg jó!!!!

dougO
Hmm...hát én jool megnéztem, van ám itt tartalom...Koreaiaknak mindig jobb...hát ezvan...Vhogy eljuttottam vmi 3d-s térképhez, amin mindenféle figurák voltak, 2 faction, határvonal...egyik figurára rákattintva kijött egy kis infos ablak, rajta: FirstQueen és egy WM palást jelkép mellette...érdekes...vajon mire lehet joo az az oldal? 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

PanzerWolf
Nekem is tetszik!Csak van egy gondom vele,hogy fekete a kép aztán enniy.<#nyes>

Kata
Hja, nem igazán érthetõek ezek a hieroglifák. Mindenesetre mutatós oldal.

[/cserf][/fülünyúl]

Mikor lesz angolul, mert így kicsit gáz😊

QRVA JÓ!!!! A ZENE AMI ALATTA MEGY, már hallhattuk, de itt máshogy van^^ Nagyon jó a zene!!!

EmThor
EmThor
de írta, hogy addig hazajön!

dougO
Igazából ott is bemehetsz egy nagyobb boltba, pl. mediamarkt és megveheted. Egy próbát megér. A kézikönyv valszeg német lesz, de tuti át lehet állítani angolra az interface-t szvsz.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Mr Manson
hogy?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

PanzerWolf
Köszi szépen!

SZEG007
Nem mondod hogy Asztriába vagy, és a lözelbe nincs egyetlen szoftverbolt, vagy Media Markt, Saturn stb.....?

Fido4life
Kösz ! Mikor küldesz emailt ?

Ok!Sikerült stornoztatnom a rendelésemet😊

EmThor
panda iway csapat. szerintem 😄

EmThor
gw kliens

60k nem megijedni, kérdez egy installálási könyvtárad, szed le valamennyit, belépsz, jobb felsõ sarokban szed tovább, belépsz gémbe, mapok elõtt is tölt .D

PanzerWolf
Emthor mellet állok én is!Szerintem is ezt csináld.

Emthor a klienst azt honnan lehet letölteni?Tudnál egy linket adni?Köszi!

EmThor
mondd vissza és itthon majd megveszed.