Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3: csucsorr
Velünk tudtok gyakni.Csak gw.hun a wmg fórumán jelezétek az idöpontot.
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Elég bugyuta kérdésem van: 😄
Nem tudtok esetleg olyan helyet, oldalt, stb, ahol nem hitelkártyával lehetne venni online serial-t?
Köszi a helpet!
m
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[/cserf][/fülünyúl]
Nagyon tetszett a FA farm. Csinálhatnánk rendszeresebben. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ott van a beg, a wss, valami Hun meg IL is rémlik, meg ilyesmik 😛
Szal élünk és virulunk. Speciel mi az uw-t nem visszük túlzásba - ha kell pók valakinek, azért lemegyünk és felhozunk 2 darabot - farmolni viszont ritkán megyünk UW. Viszont új pályákat tettek be - Deldrimort, ahol erõs holmikat lehet találni, valamint a tombból (sivatag) is pve helyszint csináltak. Mostanában az a menö sokaknál 😛
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Elõre kell fizetni vagy mi?
Levélre nem válaszoltak eddig...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
kék -> piros -> sárga -> kék ->...
A karaktereknek van háttérszínük, ugyanezek és az ellenséggel szemben azt kell felállítani ami üti, vagyis kék pirosat, piros sárgát, sárga kéket öli meg.
Ha esetleg nem tudsz megölõ ellenfelet rakni, akkor rakj ugyanolyat, azok kivédik egymást.
Így már nem is fun, ha rájön az ember, hamar meguntam.
na megnéztem de nem vágom, harcoltam, de túl bonyolult + kurva szót nem értek
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
60k nem megijedni, kérdez egy installálási könyvtárad, szed le valamennyit, belépsz, jobb felsõ sarokban szed tovább, belépsz gémbe, mapok elõtt is tölt .D
Emthor a klienst azt honnan lehet letölteni?Tudnál egy linket adni?Köszi!