Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Persze, majd emilezget, mikor épp a Quake 29. pályáját csinálja... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Nah megrendeltem egy példányt belõle itt Ausztriában DE visszajelzésbe az is állt,hogy 7 hét a kiszállítási idõ!!!Ezt már tényleg nem hiszem el<#falbav><#falbav>Mire megjön én már Magyarországon leszek és kezdem a következõ szezonomat otthon😞Most mit csináljak?Küldök egy e-mailt és rákérdezek erre a kiszállítási idõre(nem kellett volna ennyire belemerülnöm ebbe az egészbe)<#szomoru1>

Automex sohasem válaszol😊

ha valamit nemtudsz, ne az automexet kérdezd, hanem Emthort 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Mert nagyon "elfoglaltak"...
Az automex csapata sem a régi már... így 3-4 nap 1 levél átfutási ideje..

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Mr Manson
Automex miért nem válaszol semmilyen mailre?
Nem tudjátok? GW miatt irtam nekik!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Szió!

Klánt (klánokat) keresnénk, akik képesek és hajlandóak lennének velünk néha baráti GvG-t nyomni.

Specifikáció: késõ délután-estefele nyomnánk, elöre megbeszélt idõpontban (véletlenszerü idõpont lehetséges de nem garantált). Nem pvp nyerésorientált csapat vagyunk, a játék miatt játszunk, úgyhogy a buildünk/tagok/skillek változóak és kedvfüggõek lennének... lehetõleg mi is ilyen ellenfelet szeretnénk.

Feltétel lenne az idõben összeállás (a megbeszélt idõ után max. 15-20 perccel nyomni kéne, nem 50 perces késéssel) valamint a "magyaroknak legyen jó" hozzáállás: csata után megbeszélni, mi volt jó, mi volt kellemetlen a csapatnak, mi jött be, stb. ... az ötször flawlessre megver, majd kiröhög klánokra nem igazán lennénk kiváncsiak...

Ha van olyan, akit érdekelne, lécci irjon nekem választ (vagy whisperesljen). Esetleg másokat is érdekelhet, nem csak minket, úgyhogy akár itt is lehetne válaszolni 😛 ...

Carlos
Miután megcsináltad a Hell küldetést (az uccsó mission-t), akkor tudod felvenni a titános küldiket.

Þór vígi þessi rúnar

A dobozos verzió kiskönyveit persze nem tudod átállítani angolra 😛

Brigadeführer
A nálunk kapható verzió is alapból angol, csak át lehet állítani a játékon belül német, francia, spanyol, olasz, japán, koreai, tradicionális kínai és Bork!(<#beka3>) nyelvekre...😊 Szerintem ugyanaz a helyzet a sógoroknál kapható verzióval is. Bár az átvezetõ múvik szinkronját még nem próbáltam mondjuk német nyelvi beállításnál meghallgatni...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Tombi
Ilyen fagyásom még soha nem volt..err=40
és csutkára semmi

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

ElfQT
Miaretek van megint? fagyás, be nem lépés. grrrr.

Vigyázat, a leopárd harap!

Thx a meghívót.

köszöni, Hun Huncutka, Hun Lovag
Faki
Vagy az angolt letöltöd a GW honlapról és a német verzió cdkey-el élesíted. Na most lehet hogy ez így nem megy, csak hátha van ilyen megoldás is..

Ahha.Szóval ha rendelek egy német verziós darabot akkor azt át tudom állítani angolra?Végülis megpróbálhatom<#nemtudom>Azért necces a helyzet nálam mert Ausztriában vagyok és hát minden GW példány mellé az van feltüntetve,hogy sprachversion😄eutsch és Angol verziót sehol nem árulnak(ami csak Angol)!Végülis 35eurot bukhatok😊

Tombi
Fido4life &zori kaptatok meghivot!
van még egyetlen darab...

METALz
Titan questeket csak a legutolsó mission után lehet felvenni?
vagy hogy megy ez?

EmThor
letölti a klienst

email címet kell asszem meghívóban megadni onnantól a meghívott dolga...

PanzerWolf
Nem lehet összehasonlitani a WoW-al!Fantasy,fantasy mindkettõ de,teljesen más!Én kipróbáltam a WoW-ot és nekem nagyon bejött!Viszont sokkalom érte a 12000ft-ot plusz a havidíjat.Én a GW-t merem ajánlani nagyon!Bár valakinek nem jött be.Tölts le trailereket és nézd meg,engem már ott megfogott a GW!
Kérdés:vannak ezek a maghívók jövõhétre.Na,ezek hogyan is mûködnek?Akinek nincs meg a játék az hogyan jön fel játszani?Meg ezt a maghívót emailre kell küldeni?

EmThor
ízlés kérdése is, de nekem is a gw graf teccik jobban, pedig direct x 8-ra épül, de a factions támogatja a direct x 9 effectecet is már

Tombi
mindenestre van 1 még meghivom akit érdekel az irjon privit email cimmel 😄

Fido4life
Ennek szebb a Grafikája mint a WoW-nak.. (bocs hogy megint felhoztam)

EmThor

EmThor
illetve az a hétvége, szívesen. 03-24 és 25-27. péntek reggel 8-10tõl kb hétfõ ugyaneddig

Fido4life
Ok, kösz az info-t !

EmThor
az az egy hét megéri, hogy élesben kirpóbáld! látogass ide vissza, mert vkinek meg kell majd hívnia (akiknek megvan a játék, az elsõ rész, azok részt vehetnek + 3 embert hívhatnak meg)

Fido4life
Na akkor várok.. Aztán lehet hogy megint kicseszek magammal, és nem fogok tudni felállni a gépelõl. Persze ez legyen a legnagyobb baj..

EmThor
1millió + játékos világszerte és sok magyar... ha találsz egy jó céhet (klánt) akkor tuti jól fogod érezni magad!

sõt a játék új fejezete, csak 7000 ft, és mûködik az elsõ rész nélkül is. de jövõ hét végén 3 napig ki lehet próbálni ingyen. szóval ez egy jó lehetõség megnézni, ha megveszed, akár csak az új részt!

Fido4life
8 rudi ? Annyiért meg éri, ha sokan játszanak vele..

EmThor
8 rudi a gém, nincs tört. nem, nem is lesz. ahogy havidíj se. soha!

Fido4life
Azt már nem is kérdem, hogy tört verzióval, lehet-e játszani 😛

Carlos
Igen. Naggyából igen.
De az egész instance-olt.
Tehát csak a városokban tudsz emberekkel dumálni, trade-elni.

Þór vígi þessi rúnar

Fido4life
Ja értem, de ugyanúgy lehet karaktert csinálni, questeket felvenni, egy nagy világban ?

Szaruman
Neeee... NEM lehet a WoW-val összehasonlítani. (szvsz wow fos😄) Teljesen más játék, ne is próbáld összehasonlítani. Olyan, mintha egy F1 játékot egy kamionszimulátorral hasonlítanál össze (autó-autó alapon).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Fido4life
Meséljen valaki a játékról.. Új vagyok, van olyan szinten mint a WoW ?

én közben azon gondolkodok, hogy a német verziót is át lehet állítani angolra, ugyanúgy, ahogy az angolt németre (mint a mienk), vagy vmit rosszl gondolok?

Fido4life
De mire is tulajdonképpen ?

Tombi
emailt adjatok és megy a 2 napos exkluziv meghivo 😊

PanzerWolf
Hát igen régóta nem.Viszont szerintem megéri az árát!Én is úgy vettem meg,hogy csak képeket meg trailereket láttam belõle!Nem bántam meg!

Fido4life
😞

Szaruman
Nem.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Fido4life
mûkszik még az a 10 órás ?

Tombi
márc 24-26 asszem 😊

Fido4life
Bõvebben ? Én kérek !

Tombi
akit érdekel van 3 meghivom a bétahétvégére aki kér kap 😊

Fido4life
Cásztok ! Lehet még játszani ezzel a 10 órással ?

EmThor
pénteki pc guru - bemutatók - ncsoftnál jártunk... csak nem a factions-rõl lesz szó? remélem arról is!

Én is akarok 50kxps titánküldit, de még hijányzik a Denravis is, a közeljövöben zaklatlak titeket érte Herman (ha nem gond <#circling>), még szerencse, h nem aznap álltam neki, mikor rollbackeltek <#buck>

Krezga
Télleg nem vállaltuk be a bonus-t, pedig nekem még hiányzik is😊 Na de ma talán nekilátok a bonusnak is😄
Carlos
Sose foglak titeket megérte, hogy mire megy a para a factions elörendeléssel.
Mertha elörendelsz akkor 1 kemény nappal hamarabb tudsz játszani, mint azok, akik elslattyognak a bótba és megveszik a dobozos játékot.
Mondjuk akik CE-t akarnak, azoknak lehet, hogy egy kicsit többet kell várniuk.
De nekem megéri. CE kell mégha külfödre is kell menni érte, akkor is.

Þór vígi þessi rúnar