Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Pénteken hánytól indul a faction hétvége?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Valaki a #11437-re?

Þór vígi þessi rúnar

mien kulcsrol tarsalogtok? en is kerek valami ertesitot :]]

Saint of Underworld N/Me

Carlos
Szintén zenész! 😄

Þór vígi þessi rúnar

Mr Manson
Nekem jött a galaxistól is kulcs, pedig csak értesitot kértem! 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Carlos
Ahhha...Szóval nekem kellene egy új karit inditanom.
De nekem egy assasin kellene. Azt majd akkor hétvégén?
Régi karinak nem tudom átadni az új cuccokat?

Þór vígi þessi rúnar

Csak ovatosan azal a kulcsal az elsö uj karakter megkapja a fegyvereket customizálva a PVP karakter is.

Cizio
lépj be. menj az edit account-ra, majd Manage Access Keys, és ott add hozzá az újat. és nem fog elcseszni semmit.

A kulcsoknál majd mutatja azt is hogy milyen eseményekhez és speciális tárgyakhoz lesz hozzáférésed.

Cizio
én még aznap megkaptam szal dobj nekik egy emilt.

METALz
Én automextöl rendeltem kb 4 napja, de nem kaptam semmilyen kulcsot 😊 lehet h ez gáz?

Carlos
Kérdésem van az elörendeléssel kapcsolatban:
Megjött a kulcs. Mit csináljak vele?
Fentvan a játék és inditsam el, de hova irjam be a kulcsot?
Nem cseszi el a régi accountomat?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem csak az a bajom, hogy:
-Hol vagy?
-Storage!
Aztán Meg koslathatom a 20-30 ember nevét, hogy hol is van... 😊
De a CTRL+C - CTRL+V kombót.

Þór vígi þessi rúnar

Lindi, ideiglenesen kikapcsolhatod a sima üzeneteket. Nem kell annyit visszatekerni 😛

a kasztolási távval igazad van valamennyire. Nos, nekem csak az a fájdalmam, hogy ha valaki elkóricál, és ütni kezdik, mint jó monk, gyógyitok... a karim ekkor elkezd futni. 1 mp mig észbekapok, 1 mp mig visszaérek a többiekhez. Ezalatt a több iek közül simán levernek valakit, ha nincs szerencsénk... erre szeretnék valami megoldást.

Zomil
nekem még van 3-om meghívásom akinek kell küldjön pm-ben egy email cimet és szivesen meghivom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

- vedd fel party-ba (whisperbõl nevet kimásolod CTRL C-vel, Party ablakba bemásolod CTRL V-vel és ha elég közel van mehet a trade -- legalábbis ha jól emlékszem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mr Manson
Hali!
Valaki egy invitációt nem tudna adni? Kolléga meg van örülve ...

Carlos
Engem az zavar, hogyhahisperelek valakit és aztán meg kell keresnem (üzlet miatt) a városban, akkor 10 centiröl kell bogarázsnom a neveket!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
én még a minionokat is szivesen látnám egy kis ablakba😊 könnyebb lenne gyogyitani öket

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

azaz encsantlejárás-mutató hogylesz megoldva? nem lesz zavaró több Ncsant esetén?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Az a baj ezekkel az ötletekkel, hogy hiába jók, de két chapter párhuzamos fejlesztése mellett az elõre kitûzött fejlesztéseket is nehéz idõben megvalósítaniuk.

Szóval az ilyen ötletek általában a péntek esti listára kerülnek, ami annyit tesz, hogyha majd lesz a fejlesztõknek egyik péntek délután szabadidejük és energiájuk akkor elõszedik ezeket.

Az 1. érdekes, de mint mondták lesz újítás a partik összehozása kapcsán.
2-nél mire gondolsz? Lássuk csak van: melletti, közeli, területi, ward, spirit (Factions-zel spirit támadási ami picit kissebb mint spirit), radar és picit radaron túli távolság.
Amúgy túl nagy segítség lenne, a játék szépségét veszítené el, ha magadtól nem tudod mekkora terülten hat az adott képesség.

dougO
Tudom, mentem akkortájt egyik este veletek gvg-re😊
Elõször aszittem kissrác, de aztán felhomályosítottatok. 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

PanzerWolf
Ezek jó ötletek szerintem!

A cuccok nem maradnak meg az okés,és a karakterek?
CE legyen (nekem) mert hanem,akkor mérges leszek!<#duma><#vigyor5>

Alfatesztereink továbbadhatnák, meg úgy egyáltalán: 1-2 ötletem lenne a játékhoz... remélem megvalósitják, neadjisten benne lesz 😛

1. party formation ablakba pici pipálónégyzetek minden kari elé. küldi elött az van kész, aki kipipálja... el lehetne kerülni a "ki van kész?" "rdy?" "3 skillhelyem üres maradt" macerát 😛

2. valahogy a party formation ablakban meg lehetne különböztetni a hatótávon belüli embereket... monknak sokat segitene 😛

EmThor
jövõ hét

2 storyline missions
2 competetive missions - allianca belépünk, start mission, csapattal toljuk, talán találkozunk ellenséggel, talán nem, akik szintén játékosok. ti is a célotokat csináljátok, õk is, nyersanyag feletti ellenõrzés, szörnyek kinyírása. az nyer aki elõbb.

12+ area-n lehet majd tolni. tárgyak, amiket hétvégén hámoltok, nem maradnak meg a hétvége után => spájzolni fölösleges. Story missions: eternal grove + Gyala Hatchery. Competitive: Ft. Aspenwood, Jade Quarry (igen, jádebánya!).

karik: level 20!! 20 skill + skill trader 2nd profession +20 skill. alliance battle: 12 VS 12 OMFG! 3 csapat 4 játékosa?!

ASSASSIN-nak és RITUALIST-nak NEM adunk tárgyakat a hétvégére, ill nem hagyjuk náluk, mert lezárják õket aztán nézhettek...

armor design contest lesz. town cloth contest nem tiszta...

chapter 3 új fajok!! ami jön: factions, prophecies updates, chapter 3

Fido4life
Neem nekem nincs meg a játék.. Valakivel, egy héttel ezelõtt beszélgettem, éds õ mondta hogy lesz, de most már mindegy.. Amúgy mivan a meghívóval !?

Fido4life
Nah, Egy Guild Wars Special Editions-ot érdemes megvennem, 6000-er forintért ?

SZEG007
amikor még létezett a RiDe egy honapig volt 2 francia tagunk, és az egyik egy 35 éves 3 gyerekes családanya volt, és nagyon aranyos volt a francia akcentus a hangján😊

dougO
Ja..és szerintem automexes dobozos lesz...miért lenne online? Mintha valahol ilyen rémhíreket olvastam volna, de lehet nem itt.

CE-rõl azóta sincs semmi hír? Bár lehet ígyse ugyse azt vennék...

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Újabb hölgy a magyar gw-sek között? 😊 Hány magyar lány játszik amugy? Én veled együtt 4-et számoltam...vagy 5-t 😊 forum/game alapján...
..és külföldön mi a tendencia...külföldi forumokat bújók biztos tudnak mondani ezügyben valamit... 😊

Egyébként automextõl rendeltem, jöttek kódok is, ugyhogy most már 4 embert tudok invitálni a 7végére, 3 ingame + egy kulcs. Akinek kell dobjon privibe emilcímet és küldöm körülöttem ugyse kell senkinek...<#nemtudom>

játékon belül írd be egy városban:
/preorder

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Fido4life
HE !?

Mr Manson
nekem is, és a preorder cuccok is 😄

Mr Manson
szintén!

Kata
Nekem sem.

[/cserf][/fülünyúl]

Én is onnan rendeltem!
Még nem küldtek semmit.
Automextõl rendeltem, pénteken meg is jöttek a kódok...

Ki rendelt még a cd galaxistól rajtam kívül?

segítség ritka hüje vagyok

másik emíil címet adtam meg és igy az elõrendelõ kulcsom ahhoz lett regisztrálva. kérdésem tudom törölni valahogy és elõrõl kezdeni ?

hello.
tudtok segíteni ?

ha az eddigí adataimat adom meg (email és pass) akkor az eddigi karakterem megmarad ?
bocs ha hüje kérdés ?
samubala

Itt megtalálod a pre-order cuccokat.
LittleBirdY, miután pre-order kulcsot csatoltad, valameyik városban beírod "/preorder" és megjelenik a karakternél.

Fido4life
Hl lehet letölteni azt a három naposat ?

Már hozzáadtam az accomhoz az új kulcsot, ott van, hogy Factions Pre-Order Items, de a játékban még nem kaptam semmit. Amint meglesz, csinálok shotot, és berakom.
Béla: én még annyi választ se kaptam, h felírtunk, csak most ezt a levelet a kulcsokkal.

BF3: csucsorr

Fido4life
Azt mondták, hogy akkor tudom kipróbálni..

Szrimi
lassan a vége<#wilting>

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

Fido4life
Már itt a hét vége ?

PanzerWolf
Jaja képeket az új cuccokról!

Kata
Kicsengetted a lóvét, vagy most hogy? Mert én már korábban jeleztem elõrendelésem, de csak egy "kösz, felírtuk" válaszlevelet kaptam.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
jövõ héten gondolom, utána szerintem megmarad, bár a karikat törölni fogják, szal rakd ládába majd a végén, ne hagyd a kariknál...

képet kérünk ide a fórumba milyen tárgyakat kaptatok!

Tombi
lol én is kaptam 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/