Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saint of Underworld N/Me
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
De nekem egy assasin kellene. Azt majd akkor hétvégén?
Régi karinak nem tudom átadni az új cuccokat?
Þór vígi þessi rúnar
A kulcsoknál majd mutatja azt is hogy milyen eseményekhez és speciális tárgyakhoz lesz hozzáférésed.
Megjött a kulcs. Mit csináljak vele?
Fentvan a játék és inditsam el, de hova irjam be a kulcsot?
Nem cseszi el a régi accountomat?
Þór vígi þessi rúnar
-Hol vagy?
-Storage!
Aztán Meg koslathatom a 20-30 ember nevét, hogy hol is van... 😊
De a CTRL+C - CTRL+V kombót.
Þór vígi þessi rúnar
a kasztolási távval igazad van valamennyire. Nos, nekem csak az a fájdalmam, hogy ha valaki elkóricál, és ütni kezdik, mint jó monk, gyógyitok... a karim ekkor elkezd futni. 1 mp mig észbekapok, 1 mp mig visszaérek a többiekhez. Ezalatt a több iek közül simán levernek valakit, ha nincs szerencsénk... erre szeretnék valami megoldást.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Valaki egy invitációt nem tudna adni? Kolléga meg van örülve ...
Þór vígi þessi rúnar
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Szóval az ilyen ötletek általában a péntek esti listára kerülnek, ami annyit tesz, hogyha majd lesz a fejlesztõknek egyik péntek délután szabadidejük és energiájuk akkor elõszedik ezeket.
2-nél mire gondolsz? Lássuk csak van: melletti, közeli, területi, ward, spirit (Factions-zel spirit támadási ami picit kissebb mint spirit), radar és picit radaron túli távolság.
Amúgy túl nagy segítség lenne, a játék szépségét veszítené el, ha magadtól nem tudod mekkora terülten hat az adott képesség.
Elõször aszittem kissrác, de aztán felhomályosítottatok. 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
A cuccok nem maradnak meg az okés,és a karakterek?
CE legyen (nekem) mert hanem,akkor mérges leszek!<#duma>#duma><#vigyor5>#vigyor5>
1. party formation ablakba pici pipálónégyzetek minden kari elé. küldi elött az van kész, aki kipipálja... el lehetne kerülni a "ki van kész?" "rdy?" "3 skillhelyem üres maradt" macerát 😛
2. valahogy a party formation ablakban meg lehetne különböztetni a hatótávon belüli embereket... monknak sokat segitene 😛
2 storyline missions
2 competetive missions - allianca belépünk, start mission, csapattal toljuk, talán találkozunk ellenséggel, talán nem, akik szintén játékosok. ti is a célotokat csináljátok, õk is, nyersanyag feletti ellenõrzés, szörnyek kinyírása. az nyer aki elõbb.
12+ area-n lehet majd tolni. tárgyak, amiket hétvégén hámoltok, nem maradnak meg a hétvége után => spájzolni fölösleges. Story missions: eternal grove + Gyala Hatchery. Competitive: Ft. Aspenwood, Jade Quarry (igen, jádebánya!).
karik: level 20!! 20 skill + skill trader 2nd profession +20 skill. alliance battle: 12 VS 12 OMFG! 3 csapat 4 játékosa?!
ASSASSIN-nak és RITUALIST-nak NEM adunk tárgyakat a hétvégére, ill nem hagyjuk náluk, mert lezárják õket aztán nézhettek...
armor design contest lesz. town cloth contest nem tiszta...
chapter 3 új fajok!! ami jön: factions, prophecies updates, chapter 3
CE-rõl azóta sincs semmi hír? Bár lehet ígyse ugyse azt vennék...
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
..és külföldön mi a tendencia...külföldi forumokat bújók biztos tudnak mondani ezügyben valamit... 😊
Egyébként automextõl rendeltem, jöttek kódok is, ugyhogy most már 4 embert tudok invitálni a 7végére, 3 ingame + egy kulcs. Akinek kell dobjon privibe emilcímet és küldöm körülöttem ugyse kell senkinek...<#nemtudom>#nemtudom>
/preorder
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Még nem küldtek semmit.
másik emíil címet adtam meg és igy az elõrendelõ kulcsom ahhoz lett regisztrálva. kérdésem tudom törölni valahogy és elõrõl kezdeni ?
tudtok segíteni ?
ha az eddigí adataimat adom meg (email és pass) akkor az eddigi karakterem megmarad ?
bocs ha hüje kérdés ?
samubala
LittleBirdY, miután pre-order kulcsot csatoltad, valameyik városban beírod "/preorder" és megjelenik a karakternél.
Béla: én még annyi választ se kaptam, h felírtunk, csak most ezt a levelet a kulcsokkal.
BF3: csucsorr
[/cserf][/fülünyúl]
képet kérünk ide a fórumba milyen tárgyakat kaptatok!