Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
dejók vagyunk<#idiota>#idiota>
inkább játszon az U21-es válogatott..õk lehet jobbak lennének...a fiatalok legalább még hajtanak..ezek meg csak pénz,pénz,pénz
ezért pénzt kapnak akkor megyek én is válogatottnak 😄
GGMU
Fényt látok az alagút végén!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
akkor tomaska sowunmi meg vilike repül hazáig... Jön priskin , herczegfalvi , tisza, filkor , hrepka , németh ... nem igaz mit kell bazsakodni ^^ nem értem bozsikot komolyan
az kerül be klezdõbe aki tegnap jobban xopta le , eh ? :😄S😄:AS😄:AS😄as
REAL MADRID
Vétek lenne lemondanija!<#buck>#buck><#falbav>#falbav>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Ég a pofámról a bõr...
PSN ID: Lord_Mortanius
szerintem kiszel tünde vagy kelemen annácska kéne kb. 😄F😄AS😄:ASD:AS
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
böszme LÉDERER mondjá le!!! meg bozsik is!! 😄
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
GRAT MÁLTÁNAK
jóak voltak
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Megsajnáltuk a Máltaiakat "Kistleki" D_O
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID