Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petee
Mondassz valamit, erre még nem gondoltam,de tuti így van, sajnos. Pénz az nagy úr. De ami ma este volt,az már több mint szégyen, már többször is elmondtam,de én visszasírom még mindig a Matthaus-t...<#rinya>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

<#eljen><#eljen><#eljen>

mit képzelsz? õ profi és túllép ezen [ ha megkapta a pénzét ]

nyú yorkba valami repülõ csapódott egy toronyházba ? nem az MLSZ gépe az ?
Majd a Király Gabi...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jok a magyar bírók D:_:::SADDDDDASFD

REAL MADRID

celza8807
san marino-tól még nem kaptunk ki...
ugyanakkor, ha az összes bozsik meccset nézzük 3 vereség, 3 gyõzelem..
ennyi elég?

A#1

banok
Szégyen. Kouemahat a válogatottba!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hát hogy ne kélne nekünk EB?Persze hogy kell.De nem ám azért mert akkor olyan jó lesz neked vagy nekem.Hanem mert akik most ott vannak a tûz közelében,szépen megszednék magukat az EB rendezés miatt beáramló pénzbõl.Persze hogy ott szûkölnek hogy mi kapjuk meg,ha pár milliócska becsordogálna a személyes kasszába.
Ugyhogy mindenki gondol rólam amit akar,de bizom benne hogy semmiféle EB-t nem kapunk mi meg...

vmvr
a huszti fején szted mi van? Adidas befõttes gumi?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Itt mindenki negativan gondolkozik!!! Vajon lehet magyarországon olyan aki pozitivumot tud mondani????

antijuve
teljesen egyetértek

ups and downs

antijuve
Ollé!!!SZÉÉÉÉÉÉÉGYEN!!!GRT KISTELEKI ÉS EGYÉB BÛNTÁRSAI!!DÖME,MOST LEGYEN NAGY A POFÁD!

ups and downs

Mor3llo
Szerintem a magyar szurkolók RPG-vel várják a repülöt a határban...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zizou5
de én nem ilyen 100ftos szart akarok venni, hanem, ha van ebben márkás, mert elég könnyen szétszakad, és gondolom ramos nem látogat ki a 100ftos boltba h vegyen egy hajráfot.

Ez van,ma már futni,koncentrálni,passzolni,aránylag pontossan játszani mindenki tud.Még Málta is...
Mi nem tudunk.
Nálunk valami 20 éve sose stimmel.Vagy az edzõ nem jó,vagy a játékosok,vagy egyik se.Itt volt a Matthaus,nem lettünk vele világverõk,de mégis jobbak voltunk ennél.Õt is elüldözték.
Persze a magyar edzõi kar hõbörgött,hogy annyit õk is tudnak...Hát látom...
Eltelt 4 fordulo a selejtezõkbõl,számunkra be is fejezõdött.Ezt az eredményt látva asszem rajtunk röhög európa focikedvelõ része...
De tényleg legalább lenne tele a válogatott 18-20-23 év körüli fiatalal,ha azok igy járnánának még az is elviselhetõbb lenne.Mert akkor legalább a jövõ esetleg alakulna.
De itt inkább a fél éve csapatnélküli Sowunmit hivják be...

Kaplan
Örüljenek, hogy nem verik agyon õket a reptéren. Mert az nem lesz semmi...^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DJ Bee18
igen FOCI EB-T KÖVETELÜNK!! Nem tudom mit gondol ez a Zombori, Nyilasi meg a többi Sport1-es szakértõ banda, amikor mûsorokban mondogatják, milyen jó lenne egy EB. Nem is az, hogy simán lebõgnénk, hanem az elkészült stadionokat 500 emberbõl nem tudnák fenntartani, az államnak kéne felújítgatni a töküres stadinonokat?? Ez vicc, sztem ugyanazért nem kéne EB, amiért sielõ vilgbajnokságot se rendezünk, mert egyszerûen az a sport profiszinten nem létezik...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

😄DDDDDDDDDDDDDDDDSS😄AAADS?

REAL MADRID

azisjó ^^ csakhogy picit divatgusztáv lehessek

😄DDDDDDDD

jaok 2 sec eset 😛

REAL MADRID

én mától 5 évig nem nézek magyar focit

5 év múlva úgyis külföldön leszek remélhetõleg 😄S:A😄:AS😄:AS😄.as😄.s

Rash87
Hát ez égõ volt :| De gondoltam h még Máltá-t se bírják megverni.
De azt már kurvára utálom,hogy állandóan a kommentátor fényezi a csapatot,vagy inkább egy játékost,mikor egy csel véletlenül neki összejön...
Meg rárúgja egy játékos,közelben sincs a labda,de azért tovább fényezi,h milyen jó lövés volt...

Glory, Glory Man. United!

csinájjá már nekem egy 2 perces áj láv málta lokót 😄S:A😄das. ty

azaz

REAL MADRID

tényleg talán salzburg

ausztria asszem

trapattonival

ahol bodnár játszik

ha jol tom

REAL MADRID

nso.hu-ra vki linkelje be !

djiktatúra

pákó kell komolyan edzõnek ez röhej :S hívjuk vissza mattheust
hol edzõsködik most ?

ÉN AZT BÁNOM, HOGY NEM FOGJÁK OLVASNI EZT A FORUMOT.

Oziris666
Hülye lenne lemondani a milliókról!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy normális szövetségi kapitány ilyenkor szokott lemondani. Szerintem ez volna a legbölcsebb döntés Bozsiktól. Inkább megnézem a Gödöllõ Futsal meccsét.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Oziris666
Sirvafakadna hallod erre😄

FEKETE PÁKÓT SZÖVETSÉGI KAPITÁNYNAK!!!!

Kaplan
Nem azzal van a gond, Juhászból klasszis védõ lehet, de egy csapat nem egy hanem 4 védõbõl áll. Juhász mellé Máté-t raknám be. Gera ezzel a csapattal semmire nem képes, egyedül Husztival értik meg egymást. Priskint, Bori, fiatalokat kell behívni. Mert bennük megvan a legfontosabb dolog ami a focihoz kell, a TÛZ. Remélem most jól megkapja mindenkitõl a Magyar Nagy Válogatott, és elfelejtik a címeres mezt egy ideig.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

SZÉGYEN, SZÁNALOM, MÁR NEM IS TALÁLOK RÁ MÁS JELZÕT. HIHETETLEN!!!!

celza8807
ha zsoldosra mint katonára gondoltál, akkor ez így nem helyes, egy jóféle zsoldos hadsereg (lásd fekete sereg) jó...

A#1

<#taps>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

jaja. Milye jó lesz már ^^ eygszerre 10 év múlva 30000 ember fog fújolni h vatikán 3-0ra vezet 😄S😄:AS😄:AS😄AS😄:A. de majd illés bélu akkar bejön ééééééés

DJ Bee18
Riporter: ,,Mit gondol Bozsik Úr 4 meccs után, Lothar Matthäus képességéhez és teljesítményéhez képest Ön hol helyezkedik el?"

most lennék én kérdezõ...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Oziris666
Sztem honositsunk afrikai futókat!Nemis értem hogy lehetnek ezek profi focisták!Lesprintelem az összeset!

Mor3llo
Úgybiza!Takarodjatok cserepadozni külföldre, legyetek ZSOLDOSOK! MÉG VÉLETLEN SE JÁTSSZATOK RENDSZERESEN, nehogy 'formába' lendüljetek...pénzéhes...állatok..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

le kéne 1 az 1 eben cserélni csapatot :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

torrente
Ezért fogadtam meg tavaly májusban, hogy 10 évig nem nézek válogatott meccset. Akkor csak lefaszoztatok, hogy mekkora magyarfociellenes kretén vagyok.

Oziris666
Ja a hajráf volt a pozitivum a meccsben😄

torrente
Rendezzünk foci EB-t!!!

REALista
Minden 100Ft-os boltban lehet kapni befõttesgumit!!!<#hehe>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kaplan
Bocs, most ki fog jönni minden : Szégyenteljes, szánalmas ez a kettéb*szott alibi focisták(?) csapata(?)! NEVETSÉGESEK VAGYTOK, TAKARODJATOK AZ ORSZÁGBÓL! Ennél még én is jobban küzdök azon a kibaszott grundon. Elkéne gondolkozni gyerekek. Akik szeretnék, hogy a jövõben jobb magyar foci legyen. Menjen mindenki focizni aki tehetségesnek érzi magát! S ne hagyja, hogy késõbb a magyar felnõtt válogatott közeg elrontson titeket! MERT MI NEM EZT ÉRDEMELJÜK! Én innentõl merõben szarok a válogatottra, és elgondolkozok azon, hogy elmenjek-e valahova focizni. Ugyanis azt bebizonyítottuk, hogy az utánpótlásunk jó.

és hol van koplárovics ?