Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
ÚRISTEN 22 ÉVE NEM NYERT MÁLTA EB SELEJTEZÕN.......ATYAÉG!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hijanak valami szakembert ahogy Istvan kiralyunk tette anno. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

JonDavis
Muhaha😊)

JonDavis
Ha lemond Bozsik ,ki legyen a kapitány???

Legyen Zombori Sándor nem?Õ a legjobb fej...

meccs közben kis PS

csak ugy

+ =

😄:SSSADDDDAAAAAAAAAFF

TORGELLYINYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

REAL MADRID

Mor3llo
és belelövi a sorfalba .... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :'(

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Lengyel-Portugal meccs is rosszul all 0:2 T_T

JonDavis
Elsõ😛
Történelmi gyõzelem lenne😊

JonDavis
Szamu besárgult

REALista
Hányadik gyõzelme lehet ez Máltának a Eb selejtezõk történelmében???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Pestiek: Mennyetek tuntetni bozsik ellen! 😄

Mor3llo
Vernénk is, csak nem Bozsikkal...

Kaplan
Engem már morális válságba sodortak... Ezt nézni szörnyû volt :S

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Italia
Katasztrófa a Magyar foci. Egy Máltát 3-4 gólal kéne verni ehelyett kikapunk. Ezeknek fizetést? Talán jobban menne nekik ha munka mellett fociznának.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

REALista
Ahogy mondod!Erre a három játékosra kell felépíteni egy teljesen új és megfiatalított magyar válogatottat!!!

Mor3llo
Sanyi agresszív

JonDavis
Ezt a böszmeséget hogy követhetik el a magyar válogatott tagjai!Morális válságba sorodrják ezzel az orzágot!

hihetetlen milyen kiugratásaik vannak... 😮

JonDavis
Terenssz Cseriii hogy hagyhattad ki??!!

Mor3llo
:ASD:ASD:ASD:AS😄:ADS:A:SD:A:S

Ez a Málta egy szar csapat, a mieink meg még ... !!! A magyar profi játékosok!!! Inkább lelkes amatöröket kéne behivni. Vagy játszon az U 21 és akkor nem zsörtölödök a tv elött.

Ezaz MAGYAROK <#taps><#taps><#taps>

Dárdai, Huszti, Gera, még OK Többiek meg elmehetnek a PICSÁBA

PetruZ
Az egyik NSO topikból:

profisofor: "Tudok egy viccet! Király Gábor..."

😉
JonDavis
Torgellének fáj a nózijaa😞(((

JonDavis
😄DDD

léderer: "fantasztikusat mentett dárdai"

😄S😄SAD

aha megbotlott a labdában ,.d

REAL MADRID

JonDavis
Most már Bozsiknak elkéne gondolkoznia,hogy...behozza Sebõk Vilit<#idiota>

"Ezekután nem tudom mi lesz."

elkezdünk számolni hogy hol hány pontot kell szereznünk hogy meglegyen a 4dik hely .DDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

Mor3llo
Ez a Mifsud akkor sz*ptatja a védelmet, amikor akarja...

JonDavis
Terencs Cserii érkezik a kedvenc játékosom!

iszonyatosan jók a Máltaiak

megérdemelt lesz a gyõzelmük

REAL MADRID

Kaplan
Mostmár be ne merjünk passzírozni egy gólt se. Ki kell kapni! (S túl kell lépni rajta xDD)
Ezekután nem tudom mi lesz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

már bánom hogy nem fogadtam máltára pedig akartam 😞

REAL MADRID

😄

REAL MADRID

Mor3llo
Egymást zavarják a máltaiak, köszönjük szépen h ez sem lett gól :S
Király katasztrófális.Vajh eztán is azt mondja h õ profi, és túl fog lépni ezen ? minden bizonnyal, viszont én nem fogok túllépni ezen a rossz játékon egyhamar..

JonDavis
Ambramovics ott a Cselsziben hallgasd meg szavaimat!Ápoljuk újfent az orosz-magyar barátságot..Vásárold meg a magyar nemzeti 11.et,és honosíts világklasszis játékosokat<#idiota>

Mor3llo
Én Torghellét kivágnám a francba.Ami gólokat lõ, azt egy másik, mondjuk egy technikásabb csatár is berúgná..

REALista
Nem kell aggódni majd a Norvégok ellen javítunk!😄DDDDDDDDDdd

JonDavis
Ha Léderer közvetít mindig kikap a csapat.Ifjabb Knézi Jenõt akarom,vele mindig nyer a csapat!!!

:?DSSAAAAADDDDDDDDDDAAAAAAAADA

REAL MADRID

------------Babos-------------
--Bodnár-Bodor-Juhász-Pollák--
-------------Vadócz-----------
---Huszti----Buzsáky----Gera--
------------Gera(Sándor,Dzsudszák)-----
------Torghelle(Hrepka)---Priskin(feczesin)----
JonDavis
Bozsik Peti a mencseszterverõ mesteredzõ!......TAkarodj😄

Mor3llo
Ez a Léderer hülye..

:ASDDDDDDAD?

REAL MADRID

Gera miakecit repked állandóan?

REAL MADRID

REALista
Léderer:"Ma magyarországon a Torgellinyó Szabics Huszti csatársolnál jobbat nehezen találnánk!"

Golyo69
Schembri a gólszerzõ a máltaiknál 😄
elsõ válogatott meccse 😄 és 2 gólt lõ 😄 jó bemutakozás 😄
nah mostmár azért szurkolok hogy legyen meg neki a mesterhármas 😄 najó csak vicceltem 😄😄😄

Szánalom ez a válogatott..fõleg az edzõk.....nem igaz hogy nem tudunk (tudnak) kiállítani 11 VÁLOGAOTT SZINTÛ JÁTÉKOST !!!!!!!!!!!!!
Bazz inkább válogatnának az nb-2 es csapatokból ..lehet nagyobb esélyünk lenne 😄 😄 mint szar "idegenlégiósokból" akik egyáltalán nem játszanak a csapatukban( tisztelet a kivételnek )

pff...szánalom

GGMU

Mor3llo
Errõl az a véleményem, h egy Málta elleni meccs ne egy lesen múljon...Hol vagy Mattheus ?!<#szomoru1><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

lemennnnt a mánnnnnnnnnnycccc csatára D::::::::

REAL MADRID

akyyy
nah barátok közt😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;